Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez a legjobb. Jah Cora-ban vettem Debrecenben. 32900 volt, ha jól emléxem. A nézeteimet félretéve azt kell hogy mondjam, hogy aki nem tehet meg, hogy kiad 33 pénzt egy ilyen kormányért, akkor tényleg egy ms FFW-t vegyen, mert sokkal jobb, mint a Logitech Formula Force kormánya, de elmarad a Momo mögött. SZERINTEM!!!
Ezzel a válasszal remélem mindkét tábort kielégítettem, és elégedett lesz az, aki kevesebb lóvét akar rászánni, és aki fanatikus, az úgyis a Momo-t veszi. Na bye.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\" örökké nem eshet.... \"

Elõre is thx!!
hogyan leeht orvosolni?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
viszont ha balra tekerek kicsit fura hangja van nem tom miért...
a momo force kib... jó csak rövid a pedál benyomhatósága
!Forza Ferrari!
vannak neten tesztek.. általában az MS kormány szinte tökéletes jelzést kap.. de számszerint általában minimum 8/10 vagy 4/5 öst kap...szal hidd el az egyik legjobb.. de.. ha nem FFb set akarsz venni akkor kötelezõleg MS kormányt vegyél mert annál tényleg nincsen jobb!! ezt HW tesztelõk is leírták! ha sok manid van.. akkor MOMO:. ha nincsen 40 ezred akkor 18 ért lehet venni MS FFB (piros szinû!)
kormányt ... nemtom hogy tescoban lehet e még kapni..
ez a legjobb kormány amit ennyiért lehet venni...mindenképpen ezt vennék én is (vettem is!)
De azért köszi mindenkinek!
nekem a váltok nem voltak messze...
nem véletlen kerül sokkal többe😄
Rövid pedálut??
engem kajak nem zavar hidd el 😄
42-es lábam van
momo-t csak azok vesznek akiket sikerül arra bepalizni
a forcnak csak eyg baja van
rövid a pedálút nagyon!!!
ez a racingnél nagyobb!!
ezt érdemes most venni
!Forza Ferrari!
Az ára bruttó 37990Ft-volt !
Thx a linket +néztem. Mostmár legalább van fogalmam errõl a témáról.
Ruffi:
Ebbõl látszik, hogy nem sok közöm van ezekhez a cuccokhoz.
Mostmár csak az ára után kell keresgélnem. Neked is köszi az infót.
nem momo forcea hanem momo force csak egérrel másolgattam a betüket😄
amugy én karácsonyra kaptam aztá semmi bajom eddig nem volt vele nem nyekereg semmi meg fasza a börhuzat amiko kaptam még elég drága volt most má biztos nem olyan drága...talán 50!
Itt látható !

Thx!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
legJobb! iylenemvan
Egy kis segítségre lenne szükségem kormány ügyben. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen kormányt érdemes venni, ami megfelel a mai kor elvárásainak (force stb..)?
Thx!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Colin 2
Ja, momo-m van
MOmo force-em van télleg pontos minden énis jokat tok mondani
Szal Oneal1 biztos nem csalodsz

na fasza!
meglesz max szerdán a cucc!!
király lesz!!!
a gpl-t(grand prix legends) esetleg próbáltátok vele??
!Forza Ferrari!
A Ledeket én is leragasztottam kis sárga szigetelõszalagból kivágott köralakú darabokkal. Még jól is nézett ki 😊