Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
nagyon fontos lenne, kösz
Mar Hd-n kattogok csak nincs lovem PS3-ra ,igy kivarok,mast nemtudok csinalni!! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ettol fuggetlenul DFP ajanlom,vkinel probald ki!!
Mindegy, én csak szólni akartam, hogy lesz egy új alternatíva a meglehetõsen szegényes pécés kormánypiacon, ennyi.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Na nem offolok tovabb!!
Pc-n van 1-2 jo progi ami elethu,de xboxrol ne beszeljunk!! 😊)
Egy igazi szimulátort ismerek, az LFS-t. A többi PC-s cucc nevetséges, ennyit errõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nagyon jól nézett ki, de a G25 tud a legtöbbet eddig, csak a kormánya valahogy nem az igazi, túl egyszerûen néz ki.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A Momo Force gyártását a jogok miatt felfüggesztették.
A Momo Racing jó kormány nagyon, de a pedálja egy idõ után elromlik, szériahiba miatt. Kézi javítással, sufni tunninggal javítható.
A G25: vannak akiknek elromlott a H váltója, én nyomtam vele endurance versenyeket is, és nekem hibátlan.
Messze a G25 a legjobb, de csak akkor javaslom ha hardcore szimulátoros vagy, vagy leszel :-)
http://www.f1-info.hu/
ide felrakhatom, vagy tudtok modnani egy oldalt ahol lehet hírdetnui?
Aproneten kívül.
Mit jelent a limitált széria? Legyártottak X-Y darabot a G25-bõl és amikor az elfogy,utána már nem lehet venni ilyen kormányt???
Mert én is szeretnék venni. Csak még lehet megvárom,míg lemegy az ára.
És mi a különbség a Momo Force és a Momo Racing között???
Állítólag a Momo Force is limitált széria volt.
Ha kicsit komolyabban szimulátorozol vagy Test Drive Unlimitezel <#idiota>#idiota> és van rá kereted, akkor mindenféleképpen best buy!!
Honda - The Power of Dreams
Én is Logitech G25-öt akarok venni, már 51.000 Ft az ára. Nem tudom meddig megy le az ára.
De nagyon király lehet.
Van olyan akinek már van? Mik a tapasztalatai? Érdemes megvenni?
Ja nekem Logitech Formula Force GP kormányom van.
Richard Burns rally eddig kitépte a kezembõl a kormányt, most meg alig akar megmozdulni.
Ez mitõl lehet?
Hajrá Magyarország!
Egyébként már 50k-ért lehet kapni G25-öt, szal egyre erõsebb a késztetés bennem, hogy rászánajm magam a megvételére! 😊
árak
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
ja és még1:
ha nem használod, akkor valami ruhával, fóliával takard le!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Remélem segitettem
Üdv: Chevy
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
MEg is erdemli az ilyen!! 😊)
Továbbá hidd el, nincsenek tévhitben az itteni törzstagok 😛