Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
olvasd el a topic elejét és meglátod, hogy egyébként mekkora remekmû... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wander01
na, menni megy, de a gombokat nemtom konfigurálni, és az egész irányitás el van baszarintva. amugy mi a nyü ez, sztem elég gyér a progi, legalábbis ez az alap amit leszedtem a scaniával...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bertino

wander01
mi az a RoR? mert akkor megnézem és megmondom 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

RoR támogatja a G25 ös-t?nem tudjátok?
bertino
valaki akinek Formula force EX-je van és próbálta Vista alatt kérem írja le a tapasztalatát, normálisan megy-e, vagy meg-e egyáltalán 😊
nagyon fontos lenne, kösz

Ombika
<#worship>
Mar Hd-n kattogok csak nincs lovem PS3-ra ,igy kivarok,mast nemtudok csinalni!! <#taps><#worship>

guardian hero
GT4? Hát az más tészta 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ombika
MEgsugom miota ps van ,azota nekem van es jelenleg is csak GT4 miatt tartom! Ezt benezted!! 😊)

Ettol fuggetlenul DFP ajanlom,vkinel probald ki!!

guardian hero
Látszik hogy nem vagy képben kisbarátom, de egy korlátolt pécéstõl nem is vártam mást.

Mindegy, én csak szólni akartam, hogy lesz egy új alternatíva a meglehetõsen szegényes pécés kormánypiacon, ennyi.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ombika
Az is vicces,hogy Forza2 rol mondod,hogy szim, uristen!! Egyertelmu nincs,de 1 is katasztrofa volt,2ik resz max grafikaban lesz jo,azt meg ki nem szarja le,max 8 evesek elvezik a fizika meg kuka!!

Na nem offolok tovabb!!
Pc-n van 1-2 jo progi ami elethu,de xboxrol ne beszeljunk!! 😊)

guardian hero
A Forza 2 témával ne égessétek már magatokat, elég LOL, hogy egy olyan játékról mondotok véleményt, ami még meg sem jelent...

Egy igazi szimulátort ismerek, az LFS-t. A többi PC-s cucc nevetséges, ennyit errõl.

Ombika
Probalj ki 1szer DFP-t es igazi szimulatort,ne Forza 2-vel kacagtasd ki magad!! 😊)))

Bucser
Szerinted a Forza 2 mi lesz?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

guardian hero
Ez a Ti véleményetek... én próbáltam már jópár kormányt, saját tulajdonban pedig volt Momo Racing, MS Sidewinder és most ez, szóval van összehasonlítási alapom. Én igencsak minõségi darabnak találom, mint ahogy a szaksajtó képviselõi is, innentõl mindenki eldöntheti maga, hogy kinek hisz. Persze legjobban teszi, ha nem hisz senkinek, hanem kipróbálja.

Hát megnéztem ezt a Microsoft Wheel-t.Elég bazári design-ja van és nem tünik túl masszívnak.Az meg,hogy valaki ezt a Momo-hoz vagy a DFP-hez hasonlítja azon csak nevetek.A pedálokról csak annyit,hogy a féknek nincs nagyobb ellenállása csak rövidebb úton jár.Volt szerencsém kipróbálni is és szerintem nem túl reálís a FFB.Ha ilyen minöséget akarsz,akkor 20 eFt-tal olcsóbban ott van a Trust FFB Wheel.Én nem akarlak bántani,mert neked biztos bejön,de profi szimulátorokat nem ilyen cuccal kell nyomni,ez csak arcade tingli-tanglizáshoz jó.
Ombika
Forza2 jo szimulator ezen nagyon nevetek!! 😊)))))))

Tomo15
Az valóban egy jó kormány volt.
guardian hero
Az FFB-rõl én majd csak akkor nyilatkozom, ha egy normális szimulátorral is ki tudom próbálni... vagyis májusban a Forza 2-vel. De nem hiszem, hogy nagyon elbaszták volna, már a SideWinder FFB-je is nagyon jó volt.

Tomo15
Nekem is van olyanom, és ritka nagy fos😊 FFb effektekbe a logitech wingman ff gp simán bealázza. Bár lehet g25 után túl sokat vártam...
Ombika
<#taps>

guardian hero
G25 😄 Fene ezt a sok rövidítést...

Ombika
G80? <#miaz><#conf>

guardian hero
Tegnap vettem egy XBox 360-hoz való Microsoft Wireless Racing Wheel-t. Nagyon igényes a cucc, az anyagok minõségében, masszívságban, ergonómiában simán hozza a Momo Racing/DFP szintjét, sõt, a pedálban rendesen veri is. Az ára 31-36eFt körül mozog, és egy wireless receiver + Vista segítségével használható lesz PC-n is teljes force feedback támogatással. Jó alternatíva lehet majd azoknak, akik nem bíznak a Momo Racing minõségében, nem kapnak már a kifutó DFP-bõl, a G80-at pedig túl drágának találják.

Hali!Egy kérdés azokhoz,akik értenek hozzá.Úgy tünik most van lehetöségem egy Act Labs GPL Shifterre és egy Performance pedálra.Müködni fog ez az összeállítás a Driving Force Prommal?
Cowek
<#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Ombika
HA profi vagy nem is a kormanyt nezed es szerintem a valo eletben se azt kell nezni,kulonben hamarosan a tulvilagon talalod magad!! <#taps><#nezze><#lama><#vigyor2>

Peetboy
Köszi. Értem. Tegnap láttam csak meg hogyan is nézett ki a Momo Force,kerestem képeket róla.
Nagyon jól nézett ki, de a G25 tud a legtöbbet eddig, csak a kormánya valahogy nem az igazi, túl egyszerûen néz ki.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Cowek
A limitált széria reklámfogás, addig gyártják amíg el lehet adni :-)

A Momo Force gyártását a jogok miatt felfüggesztették.
A Momo Racing jó kormány nagyon, de a pedálja egy idõ után elromlik, szériahiba miatt. Kézi javítással, sufni tunninggal javítható.

A G25: vannak akiknek elromlott a H váltója, én nyomtam vele endurance versenyeket is, és nekem hibátlan.

Messze a G25 a legjobb, de csak akkor javaslom ha hardcore szimulátoros vagy, vagy leszel :-)

http://www.f1-info.hu/

Prince of Máté
Va negy Logitech kormányom ami eladó.
ide felrakhatom, vagy tudtok modnani egy oldalt ahol lehet hírdetnui?
Aproneten kívül.

Peetboy
Sziasztok!

Mit jelent a limitált széria? Legyártottak X-Y darabot a G25-bõl és amikor az elfogy,utána már nem lehet venni ilyen kormányt???
Mert én is szeretnék venni. Csak még lehet megvárom,míg lemegy az ára.

És mi a különbség a Momo Force és a Momo Racing között???
Állítólag a Momo Force is limitált széria volt.

AlieN911
Üdv! Nekem van! Semmi bajom vele, q**va jo 😊) Én szerintem vegyél, nem fogod megbánni!! föleg 51ért:S Én még 68ért vettem😞😊
Ha kicsit komolyabban szimulátorozol vagy Test Drive Unlimitezel <#idiota> és van rá kereted, akkor mindenféleképpen best buy!!

Honda - The Power of Dreams

Peetboy
Sziasztok!

Én is Logitech G25-öt akarok venni, már 51.000 Ft az ára. Nem tudom meddig megy le az ára.
De nagyon király lehet.

Van olyan akinek már van? Mik a tapasztalatai? Érdemes megvenni?

Ja nekem Logitech Formula Force GP kormányom van.

Kiderült, szóval tud valaki nekem szerezni egy tápot?<#duma>

Nekem meg olyan gondom lenne, hasonló kormánnyal Logitech Formula Force GP , hogy elvesztette az erejét.
Richard Burns rally eddig kitépte a kezembõl a kormányt, most meg alig akar megmozdulni.
Ez mitõl lehet?

Lehet h a winfos zavar be. Nekem is volt már olyan.

Zsolti9014
Segítségre lenne szükségem: van egy Logitech Formula Force GP USB-s kormányom. Tegnap még minden jól ment vele, de most nem ismeri fel a gép. Többször újraraktam, rendszer-visszaállítást is csináltam, de semmi. 3 éve megvan, de eddig mûködött (amúgy aki saját szórakozásra játszik, annak ez kiváló eszköz, nekem nagyon bejött). Valami tanács?

Hajrá Magyarország!

Ombika
Jar mindenert es g252 ara mar beke segge alatt van!!! 😊)

tHoMaSmAn
Helyesírásért nem jár büntipont? #3490 #3492 <#banplz>
Egyébként már 50k-ért lehet kapni G25-öt, szal egyre erõsebb a késztetés bennem, hogy rászánajm magam a megvételére! 😊
árak

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

ChevyG work
nincsmit
ja és még1:

ha nem használod, akkor valami ruhával, fóliával takard le!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Igen, köszönöm! <#worship> Meg is vettem tegnap. <#wink>

Ombika
En most akarom!! 😊)

ChevyG work
4 éve megvan, nincs gond vele. anyi hogy tisztán kell tartani. ha nem akarod gyakran használini akkor ne ruházz bele komolyabba. a momo nem rosssz, de a poedálja elég gáz (otthon kicsit meg kel berhelni) ezügybe keresd MET-et a NASCAR 2003 totyikba

Remélem segitettem

Üdv: Chevy

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Ejj, még 3 hónapot maszekoljak? 😄
Kaszi46
Enyémet is plz!!<#idiota>

*Posse*T.W.D*

Na mindegy. Én azért tavasszal lecserélem a Momo-t G25-re. 😉
Ombika
HAgyd ne erolkodj,nembirod neki ugyse megmagyarazni,h mi csak jot akarunk !! 😊))
MEg is erdemli az ilyen!! 😊)

De egy szart minek vegyek 14-ért?
Továbbá hidd el, nincsenek tévhitben az itteni törzstagok 😛
Ombika
Barcsak rabirnalak venni meg1 buntipontra!! 😊))))))))

Firerock
pff
gratulálok....
ez nagyon okos beszólás volt...
szted én mindennap jáccok 24órát?????
ki kell ábrándítanom téged.....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"