15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#5810 Hallottatok már igaz versenyautót?? Na az milyen kiba***tt hangos -
#5809 MOMO-m is kurvahangos...És azok a szercsétlenek a váltó belső részét műanyagból csinálták,és már az egyik oldalon el is tört,úgyhogy,ha ezen az oldalon is eltörik,baszhatom a szekvenciálist végleg. -
#5808 Hát nemtudom, hogy mennyire hallatszik! Sry teloval csináltam..
szerk: Megnéztem, hát eléggé hangosnak tünik, közben nem az! LoL -
Solt #5807 Jó kérdés... :)
Azt tudom, hogy az enyém nagyon hangos... a váltó is és a kormány is, viszont a pedálokon semmi olyat nem érzékelek amiket írsz... nem tudom mi lehet! Az a csavar csak a pedált fogja, nincs köze a rugóhoz...
Nyúzzad... kiderül, ha valami nem kerek! Egy kis RBR-t neki! :D -
#5806 Lehet, hogy azért mert még 0km-es, bejáratos Galériám, kép rola, szerinted az lehet? :D
A gázpedál meg kicsit zavaro, amikor lelépek a gázrol, akkoris érezhető, de az egész pedál részen :D Remélem megjavul!
Belegondolva, szerintem az a csavar amit meg akarnék huzni, annak semmi köze sincs a rugohoz! Szoval :( Szétszedni nem szeretném, amugy garivesztéssel jár? Van benne valami blomba vagy valami? -
Solt #5805 Biztos, hogy G25-öt kaptál? :))))))) -
#5804 Jah azt még hozzáteszem, hogy a kormány is tök halk lett! Minden tekintetben! MOst néztem a setupban a rezgéseket, és tök halk. ami persze csak JO!!! -
#5803 Hello!
Nah itt a kormány!
Egy kérdés azokhoz akik mostanába vették, vagy nemrégibben! A válto milyen hangos? Mert az elözömnél eléggé hangos volt, ilyen kattogo hang, az ujon meg semmi, szinte hangtalan!
Egy kis problémám van, a gázpedálnál ha nyomok egy erösebb padlot, akkor a rugonak a rezgését érzem, a többin nem! Van rajta egy csavar, azt meghuzom, megoldodik vajon? (nincs olyan imbuszom, fater hoz majd, remélem jolesz így) Ha mégse akkor mi lehet? -
#5802 Hali!
Holnap megyünk a zsír új kormányért! Márcsak a garit kéne megoldani vagy nemtudom! Mert a csávo anyánál vesszük át a kormányt! Faterral beszélt, ö kérdezte a garit és a csávo nem tudta h. mivan, felhívja a Logitechet és utolag küld számlát! Valami ilyesmit mondott! De persze a mamival a számla hátuljára azért egy "Új kormány, 2008.x.x és aláírás"
És uton pestre felhívom, megkérdezem a Logitechet! (Bár nemtudom, h. miért így vesszük át! Gondolom neki el kell mennie valahova és így tudja csak átadni holnap, mert nekünk holnap jo..) -
#5801 Azt kellett volnal lelőni, amelyik előrszőr mászott ki, azóta milyen trendi lett :D -
#5800 Naja: D -
#5799 Inkább ki se mozduljatok az ágyatokból:D -
#5798 Ezzel az erővel ha megilyesztenek is meghalhatok, meg ha jókor vágnak mellbe. -
#5797 Hát, ponthogy úgy megölnek ha szerencséd van, ha élvecsinálod.
Ez a lényege, hogy a szÍvet olyan ritmusba mozgatja meg. -
#5796 Sokkolók is ezért nem ölnek,mégis belédvezetik 5 másodpercre is akár a 10000+V-ot. -
#5795 Kezdjük ott , hogy az is számít hogy hány amper, meg hogy váltó vagy egyen.
A szíveden meg nem fog átmenni mert a "vezető" felületen halad a jel.
50V is megől ha egyenáram, mert a véredből felszabadítja az oxigént, és a szíved nem tud majd pumpálni.
A falban meg váltóáram van, az direkte nem olyan veszélyes. Engem is vágott meg már párszor és trálálá ittvagyok.
A törpeáram ponnt azárt 50V mert az még nehezen tör át a bőrön. Az még nem gáz.
Ha 10000V vág meg akkor meg mindeneden átmegy, de az áramerősségtől függ, hogy sokkoló vagy nagyfeszültségű vezeték talált el. -
#5794 siman agyoncsap a 220, de tenyleg az amper szamit.
amugy nagy hulyeseg volt 1 vadi uj kormanyon sufnituningot csinalni, kicsereltek volna jora, az jobban is mutat, es biztonsagosabb is... -
Solt #5793 -engem -
Solt #5792 Értem, meg akartál erősíteni, és írtál egy példát! Tiszta sor, csak nem engem kéne engem ebben megerősíteni, hanem a vitázókat! :D -
#5791 Látom nemérted..Na mind1. -
Solt #5790 De, hogy jön ide a TV és az, hogy a 220 nem halálos!? Mondtam én, hogy halálos a 220 és, hogy nyugodtan lehet a TV-ben nyúlkálni??? Nem! Na innentől fogva nem értem! Annak írd ezt meg akik pár hozzászólással lejjebb ezen vitatkoztak! :D -
#5789 teÍrtad, hogy amper számÍt, és erre Írtam visza. -
Solt #5788 Ezt miért nekem címezted? -
#5787 Éppen ezért nem anynira halálos a 220..De ha monnyuk a tv ben nyúlkálsz, és az b@sz meg ropogósra sülsz a 10 amper miatt ^^ -
Solt #5786 Az amper számít Mekk Mesterek! :D -
#5785 Azt én sem értem miért nem vitte vissza rögtön a bótba.Én biztos nem szórakozok vele,ha ott a garancia,hameg 3 napon belül vagyok pláne nem. -
#5784 Agyfaszt kaptatok vagy mivan? :OO
Barkácsolás fölösleges mikor ott a garancia...Tudom utolsó napok suli előtt, de azért kilehetett volna bírni a boltig...
-
#5783 hát ja, ez erős volt. -
#5782 Látom faszán felfogtad amit írtam^^ Ilyen csőlátású embert mint te,még soha nem láttam.Arra ne is gondolj,hogy kb minden nap megbaszta egyszer,mert falból lógott ki,baszott leszigszalagozni,és csiszolásnál jópászor beleért. -
#5781 ,amikor naponta baszta meg a 220 kb 1 héten keresztül -
#5780 Jah meg a villanyszerelősrác mond már meg hogyan él,amikor naponta baszta meg a 220 kb 1 héten keresztül?És jééé,balkézen vágta meg azt is túl élte:O Biztos UFO...Nameg pont aközben a szerelés közben vág meg az áram,amit pointer írt...vagy csak te vagy annyira hülye,hogy bedugott konnektort fogod vágdosni... -
#5779 áramerősségtől függ
a w az teljesítmény -
#5778 Kipróbáltam..2 napig nemtudtam beszélni ^^... -
#5777 50v értelemszerűen 4,5 x erősebb mint a 230...... -
#5776 Amikor már nem tudnak mást,és szar kikapni a kisebbtől. -
#5775 Biztos a kortól függ,hogy mennyire van fogalmam róla^^ -
#5774 szeretem mikor a korral jöttök:) -
#5773 főleg ne te mond meg 16évesen hogy ki játszon az életével és ki ne
mikor fogalmad nincs az egész dologról -
#5772 9V-osat akármeddig,csak akaraterő kell hozzá. -
#5771 "50V"
"1.5V"
Te most miről is beszélsz?Vagy szerinted 220W jön a hálózati áramból?