Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Honda - The Power of Dreams
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.f1-info.hu/
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Marcee a te problémádra a megoldás az,hogy Flatout 2-ben van egy bug,amely abból hogy verseny indításnál nem használja a force feedbacket.Megoldás : Megnyomod az ESC-et és aztán megint,és láss csodát már jó is lesz.TOCA 2-vel még nem találkoztam,de gyanítom hogy itt csak a nyers erö segíthet,nyugodtan tekerd tökig mert nem árt olyan sokat a motornak.Szerintem ezesetben az a baj,hogy egy elég régi jétákról beszélünk...
- - -
A Profilerben van egy "Edit/Specific game settings",azon belül van egy olyan "Report Combined pedals".Ha nincs bejelölve,akkor külön tengelyen lesz,ha be van akkor pedig egy tengelyként kezeli.
- - -
Szal 1 játék indul kombinált pedál... 2. játék indul szeparált pedál.
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Olyan kérdésem lene h. a G25 nek a váltó részét valaki megoldotta ugy mint ahogy az autoban van? Mármint h. olyan helyzetben van mint a kocsiba?? Ha igen ki hogy oldottta meg? Meg szeretném valahogy, de nincs sok ötletem, és a hely se nagy sajnos!!! Valami szék átalakitva vagy nemtudom😄 Test Drive Unlimited jo feeling lenne ugy😊
Honda - The Power of Dreams
Esetleg a windowsban a játékvezérlõk alatt ha még van ott kalibrálás?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Régebben írtam, hogy a Logitech Wingman Formula Force GP-m vesztett az erejébõl és olyan mintha egyik effektjét is elfelejtette volna(LFS-ben hogyha rámegyek arra a padkás izére akkor nem rezeg a kormány mint régen).Ráadásul Richard Burns alatt régen megizzadt a kezem, mostmeg mintha semmit sem csinálna.
Írta valaki, hogy nála ugyanez volt, vett új tápot és megoldódott. Így vettem én is egy újat, de a probléma továbbra is fennáll.
Mi lehet még esetleg? Szétszedni nem bírom egyelõre mert ilyen köcsög csavar van benne, amihez csak nagyobb fejû húzóm van.
Elõre is kösz!
dfp-nek vannak betegsegei?
most mar kicsit kezd elegem lenni a momombol.. volt pedal hibaja azt megcsinaltam ,azota is rendben van. mostanaban viszont elkezdet nem kozepre visszaallni a kormany😞 probaltam mar a Wingmanteam oldalarol letoltott "Logitech® MOMO® Racing Centering Fix" -et is de sajnos ez sem oldja meg a problemamat.. illetve ha nem all vissza a kormany rendessen akkor altalaban megoldodik ha parszor full balra-jobbra kitekerem a kormanyt ,de ez ugye egy hosszabb verseny alatt eleg necces<#rolleyes>#rolleyes>
erossen gondolkodom egy dfp vasarlason..(bar errol is azt hallottam hogy mar nehezen beszerezheto?) ugye g25 tutibb lenne de annak az ara meg eleg magas mindig sajnos.
compressor supreme force feedback
ilyen kormányom van.
de sajnos eltûnt az adapterem, és, bár leltem pár darabot, egyik sem jó.
Mit tévõ legyek ilyenkor? nemtudja valaki pontosan hogynéz ki? vagy külön nem lehet vhol venni hozzá?:SSSSSSSS
vagy akinek má nem kell attól megveszem😛
http://web.axelero.hu/mozso/momo_e1.html
Ott alul "Fix for knocking sound"
Ha ez a gond.
LOST FAN
boltba vissza, ha ott is ugy mûködik, akkor sztem tuti cserélik a kormányt
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Meg egy Logitech Momo. Ha csatlakoztatom a billentyûzeten a kijelzõ lefagy, és újraindításig nem is javul meg. Valakinek hasonló ??
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
4.0 driver van fent, USBs kormány és cross racing championship-el próbálkozom per pill több-kevesebb sikerrel
esetleg ha van ujabb driver, azt is megköszönném, ha adna vki egy linket, ugyanis én nem találtam se googleba se sehol máshol 😞