15100
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
jaja, néztem sajna. és engem is az tántorit el.
H-váltót meg innen vennék, nem is sok érte ahhoz képest hogy agyon van dicsérve. link
bár valakinek tuti sok a 30 érte, de azért megjegyzem egy ilyet valszeg jó ideig nem kell cserélni. jobbat úgysem gyártanak.
szal az nem is kellene.
a kormányában lehet van három motor, de szerintem ocsmány egy cucc. nem teccik. viszont van ami tetszik. fanatec új pedálszett
ez jó lehetne, hupsz most rémlik már linkeltem, de nem igy. mindegy. ez a pedál szett jó lehetne, de biztos lesz vagy 40-50 ezer. akkor meg már várok még és veszek a már lent belinkeltet. az 120 körül van (2 pedálos olcsóbb kb 100 dolcsival) és hát tuti profi.
a kormány a leggázabb az egészben. azt olvastam, asszem tilus irta, hogy pl a g25 tuti erős ffb meg ilyenek, de középütt holtjátéka van, mert különben a motorok egymás ellen dolgoznának vagy mifene. véleményem szerint is a Driving Force GT a legjobb kormány most (egy motorral g25 közeli FFBvel), egy tök jó új funkcióval. és szerintem ebb az irányba fog elindulni a logitech is. kijelzők kormányra, extra gombok, tekerős gombok, meg ilyenek. a g25 mindenzt nélkülözi. ezért azt nem veszek, számomra olyan mint egy félkész kormány, aminek nemsoká jön az új verziója.
szal fanatac győzött meg. pláne, hogy a váltó és pedál ki lesz dobva, akkor minek vegyem meg azokat is. :/
azért kösz a tippet :) még jöhet ha van esetleg. godnolom nem csak engem érdekel. de ilyet... nem találok félprofi FFB-s kormányt 150-200ezer FT alatt. ez azért mocsokság. -
sajna műanyag az egész. -
Fanatec Porsche 911 Racing Wheel
Én most egy ilyet szemeltem ki magamnak. Nagyon tetszik és a H váltója is sokkal jobb, mint a G25-é :) -
nah nézegettem még pár kormányt, de azért ez már vicc kategória.
link
1660 dolcsi. aham. a leo bodnár meg még drágább lesz szerintem.
azért értem én hogy profi cucc, de ennyit nem ér. akármit is tud.
egy pedálszettre még rászánom magam. mert nyomásérzékeny etc. ezek a kormányok meg max pontosabbak, erősebbek, halkabbak. ezeket el lehet viselni és egy dfp-vel is lehet űridőt menni.
asszem következő hónpban vagy a H-váltó, vagy valami sportülés lesz esedékes. jah és ilyen profi kormányáraknál szerintem még kicsi a konkurencia, és szerintem azért ennyit nem is ér a cucc. Ennyi pénzért már kapsz egy használt, de még türhető opelt... ezért noszensz és vicc. -
Hali!
Nah lezárult a kormányos sztorim! Megkaptam a számlát is, és 1 év garit kaptam rá! 2009. szeptemberig! -
ilyet tudsz? :D
nah jó, ez túlzás, amúgy is a monitor nézem, szal felesleges is. :) -
ez jó tömör volt :D, az a köztes átmenet? nagyonnem érdekel, hogy kábeles vagy nem, a minőség és a kivitelezés inkább. és persze lehetne minnél halkabb. :)
potenciális konkrét példát valaki lécci, mert szerintem egyszerűen nincs köztes megoldás. -
kábelnélküli kormány... -
leo bodnár árai. hát jah, a kormány nem tudjáok menynibe fog kerülni amit készit, készitett? néztem a frex kormányt is, de az is hatalmas összeg, ennyit nekem nem ér most meg.
tudjátok mi a vicc? van a g25-ös kormány, vagy DFP ami jó, ez kb 20-30 ezer forint értékú lehet (g25nél pl). de a g25ön kevés gomb, etc, hangos etc. szintén nem éri meg.
szóval e felett mi van?? nincs valami emészthető árú kormány ami még jól is néz ki, és fel is van szerelve normálisan, erős is, halk is és félprofi legalább? nincs köztes megoldás sajna. egy alap (dfp és egy felsőkategóriás között.) vagy tévedek? -
engem érdekelne a dolog. majd mondj egy árat, meg csinálj videót ha kész van a működő cucc. :) (mármint a tiéd.)
aztán mellesleg izé, itt van ez a pedálszett is:
link
elég korrektnek néz ki, tuti jobb mint a g25-é és a DFP-é. bár nemtom még mennyi lesz ha sok, akkor inkább várok még és veszek majd egy ilyet karácsonyra :) be szép is lenne :)
most vettem két ságra pöttyös squas labdát a DFPmbe, még szokni kell, nagyon keménynek tünik nem érzem még. :) -
tomi555 #5881 Valami ilyesmire gondoltam, persze ez csak egy ötlet még változhat. A tervem az hogy modulokból lehetne összerakni és akkor mindenki olyat rak össze magának amit akar, de az is lehet hogy csak panelt csinálok ha kell valakinek és akkor majd megépíti a dobozt magának...
kép -
Szerintem ennél barátibb a felajánlás. Amúgy nem mind1 hogy néz ki? USB csatisés drótok mennek bele. Hát hogy kéne kinéznie ? :D Fityeg a nyák azt jóvan.
Leo Bodnár árainál csak jobb lehet :) -
először csinálj és utána próbálj meg pénzt csinálni belőle -
tomi555 #5878 Csak érdeklődök h egyeltalán lenne-e rá igény, ha nincs nem töröm magam, megcsinálom a sajátom azt kész, de ha van 1-2 ember akit esetleg érdekelne akkor csinálok olyat is:) -
Tiszta Microsoft hozzáállású a srác :D
Mintha a Dos történelmét olvasnám :D -
ha nincs akkor mit akarsz eladni? -
tomi555 #5875 Úgy értem megvételre. Majd teszek fel képet az elképzeléseimről, kb 32 gomb, 1 pov, estleg pedálbement nem tom még nem konkrét a dolog, tervezési fázisban van. -
?! -
tomi555 #5873 Hali, érdekelne valakit button box? -
hello!van egy logitech momo racing forcefeedback weel kormányom!de nem jó a pedál része!hol lehetne esetleg venni pedált,vagy potmétert szerezni hozzá? -
Solt #5871 Nekem se volt, de muszáj volt megvenni! :D :D
Egyébként ezt a "kipucolást" én is kipróbálom a momo-n, ha neked is sikerül! :D -
Nah,ezt majd kipróbálom ;) Köszi!
Solt:sajna nincsen még pénzem G25-re,meg egy ideig nem is lesz,mert más van tervbe véve
-
én szétszedtem, és az optikát óvatosan letisztítottam, valamint a fogaskereket is. (azt a feketét a Sensor közt) Ezután jó lett
-
Solt #5868 Én is azt tettem! :) Az enyém 2 hónappal a garancia után szart be... annyira felidegesített, hogy átvágtam a szoba másik sarkába, és a maradék darabokon meg ugráltam! :))) Vettem másikat, de az is beszart garancia után... előbb a pedál... azt megcsináltam... jobb lett mint újkorában... aztán megint ez a balra húzás... feladtam, azóta ott porosodik a garázsban! :) -
-
De ha kivágom nincs mivel játszani,és egy darabig nem is lesz :) Ezt már csak G25-re cserélem. -
Solt #5865 Ki kell vágni az ablakon! :) Ha egyszer elkezdi, akkor vége... nekem még anno az 5.0-s driverrel "megjavult", de az RBR-t már nem bírta... :(( -
MOMO-nál mit kell ahhz csinálni,hogy a középállás középállás legyen egy hirtelen mozdulat után is? -
hi! az miért van ,hogy néha újra kell raknom a driverét a kormányomnak (logitech force ex) mert elkezd rosszul reagálni az ffb je a bukkanókra stb... 5.00 van fennt, mert tudom, hogy az a legjobb, de miért van ez
-

-
akkor csinálj a bankkártyádról meg a jelszóról :D -
A lábamról, a g25 pedálról (ami amúgy semmivel sem látszik másnak mint a tiéd), vagy a gumiról ? :D -
Na igy már mindjárt más lenne... -
:D képt! -
-
Na múlt7végén szétszedtem a g25 pedált, beleraktam a nixim leírás alapján egy tömör gumi kutyalabdából kivágott 13*13*32 mm-es darabot. Kézzel ha 1 mm-ert összetudtam nyomni a gumidarabot kb. Azt hittem hogy nagyon kaki lessz, de nem: olyan 35-40% tól kezd el nehezedni a benyomás (mintha keményedne) és maxx 95%-ig tudom benyomni.
Próbálgattam, így tényleg sokkal könnyeb észervenni, hogy mindjárt blokkolni fog a kerék.
Persze gondolom szőnyegen eltolnám magamat pl. -
The Best #5855 Köszike
-
DFP -
Olcsó de jóból sajna MOMO kiesik,hacsak nem akar valaki a pedálokkal,és az FFB-vel szenvedni,meg a kis geci műanyag váltóalkatrészekkel. -
Formula EX pedálja jó lenne MOMO Racing-be?