15100
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
láttatok már nascar járgányban vezetni pilótát? a kormány majdnem a hasánál van az ipsének :D -
Ez így igazán kényelmes lehet:]] -
Én is azt szeretem,de nem teljesen nyújtott lábbal,a kezem meg akkor legyen nyújtva,amikor a váltóért nyúlok. -
Höhö: D
Én nyújtott lábbal, és kézzel szeretek vezetni, utállok ráfekütni a kormányra, mint a 70 éves mamika a Matiz ba.: D -
Napsárga,csak a vaku miatt fakult ki:D
Amúgy ez a kormány sincsen jó állapotban,jobboldalon kopik a gumi,látszik a műanyag,mozog már minden irányba,a pedálok is mennek jobbra,balra,szóval már jó lenne egy új.Amúgy nekem így nincs nyújtva a lábam,és ha nem nyomná az egér meg bill. tartó,akkor tök kényelmes lenne:D Jah meg a doboz mozog,de nem baj,így jobb:D -
Amúgy most tűnt fel, hogy milyen szép baracksárga a szobád fala: D -
érdekes :DDD
én abszolút ellentétesen csinálom amúgy :D
nekem a DFP-m alatt van egy könyv. és én nem nyújtott lábbal versenyzek. :) hanem hajlitottal, és igy nekem kényelmesebb is. :) -
De jó állapotban van: D Nekem már lötyög, meg el is van törve meg gumi is elkopott: D
De nemsokára jön a g25 ^^ -
Azt mondom, hogy azt csinálta szerintem, mert gyárilag nem ilyen fém keretbe van. -
Azért remélem érzitek a helyzet súlyosságát:D -
Aha,na akkor majd én is így csinálom:D
Amúgy ha szétszedem már ilyen fémkeretben van benne a pedál,vagy azt csinálta hozzá? -
Ahogy elmézem, ez szétvan szedve, és a csávó csinált egy külön tokot minden pedálnak. -
Hogyan kell úgy megfordítani,hogy ne forduljon meg a pedálok sorrendje?:D Ez kurvajó,ilyen kell:D -
jah, télleg :D hogy nem esett le :DDD
de üt nagyon :D -
Az a G25 bele :D , az övé. -
meg milyen szett? barkácsolt a pedálcucc, vagy vásárolt? :D -
ez gonosz :D
kié a cucc? :D -
:D
-
Köszi! :-) -
Akkor kivánok sok sikert a tanuláshoz :) -
Az más,nem kötött,bármikor csinálhatom :-) És ez kevés időnél is nagy szabadság a kötött dolgokhoz képest. -
ja.. csak legyen itthon is időd rá :) -
Járok spanyolra,járok kick-boxra,kéne menni angolra,hogy meglegyen belőle a középfokú,és még sulira is tanulnom kell,ráadásul jövőre érettségi,sajna nem igazán van rá időm :\ -
sztem inkább járj... :) Sokat segít. (Tapasztalat) -
jah, azt én is akartam :D pengetni akusztikusat ment főleg berúgva :D de szóval az igazi gittyózás... hát kották etc. katasztrófa. nem volt rá időm, türelmem. :) de otthoni szórakoztatásra, este haverokkal ivásnál elszórakozni tök poén :)
sok sikert hozzá :)
sajna ha majd komolyabban érdekel, hát az se lesz olcsóság :) -
Áh,úgy akarok megtanulni gitározni,hogy nem járok tanárhoz...:D Csak itthoni szórakozásra kéne:) -
jaja az lesz :D valami olyasmi :D
de most én sem tudom mit vegyek :D kéne sportülés is dönthető mert ezzel a forgószékkel hajópadlón kriminális :D a következő fizuból meglesz vagy a váltó vagy a sportülés. de akkor nem lesz karácsonyra pedál szettem :D szopás :D persze azért örülhetek, hogy költhetek ilyenekre még :D
de ti fiatalok vagytok, előttetek az élet, lehet valami rock/metal/dark zenekar frontembereként annyit kerestek egy este alatt mint én egy év alatt, aztán lenyomjátok majd az egész rendszerem a sunyiba :D -
Valamelyik polcra csinálj egy kilógó fadarabot,amire felfogathatod:D -
Hát a WRC-kben már nem;) Kormány mögött van pillangó váltó,úgyhogy szerintem már kuplungot sem használnak.Persze régebbi kocsiknál,meg itthoni átlagban biztosan használják még bőven,de rally vb-n én nem láttam még a tv-ben,pedig pár évig néztem folyamatosan. -
jah, nekem jelenleg olyan az irósztalom, hogy apám csinálta, asztalos, aztán nem számitattam rá, hogy ennyire végleg újra rámtör a szim-láz, és nem nagyon tom majd jobb kéznél hova rakni a váltót (mert le szeretném magam mellé) mert jobbra tőlem polcok vannak. :) lehet majd pár bútorlapot hozatok, azt hegesztek valamit, meg kivések ezt azt :D -
hát jah :D
iRacing pedig nagyon jó ám, és nem is sok, bármi új jön hozzá, atom álat a minőség, szal egy hónapot illik mindenkinek kipróbálnia. nagyon-nagy meccsek vannak. de ha nem, mert drága megértem :)
pl lesz itt is majd f1kocsi, most pl készül egy 79-es lotus. :)
meg lesz minden. a pályák minősége semmihez nem fogható, a rendszer is kiváló. az ára sok, bár szerintem minden forintot megért, olyan futamokat tolhattam rajta :) szerencsére van egy tűrhető munkám (itthon, netes, havi 110-120), de anyámék igy is szipulnak néha hogy miden pénzem elbaszom meg mit jáccom már megint :D hiába mondom nekik, hogy ez már sport, meg bajnokság az egész :D nem értem, azthiszik mario-zok? :D (mellesleg a diákéletet átérzem, délelőtti suli után este 6ig szórólapozgattam, és utána mentem vidékre haza sokszor 8-ra hazaérve, és utána 4:50kor keltem megint...) nah de ez már off :D
majd jön valamikor az rFactor 2, attól többet várok mint a sz*ros simbin-től. amúgy komoly, hogy rallyban nincs H váltó??!!
-
Itthon ezt nem tudom kivitelezni,nameg így sincsen túl sok hely,asztal alat már semmi nem fér,amikor ott a kormány,pedál,"mélyláda".De már a g25 is hatalmas előrelépés lenne. -
Na,ha szülőkkel élsz,és még munkád is van,úgy lényegesen egyszerűbb,mint oskolából :D -
Egy kis tervezőmunka, és meglehet csinálnu acéllemezből, úgy, hogy felele álljon.És akkor felfele nyomod. -
Hát,nekem drága,főleg,hogy egy 40ezres gitárszettre nincsen pénzem:D Amúgy meg már ilyen mellé rendes szimulátor is kéne,mondjuk iRacing,amire szintén nincsen keret,lfs-t meg szimplán nem fogom megvenni,ha lesz pénzem akkor sem,mert nem szeretem.Egyedül a F1-es bmw-ért lenne érdemes megvenni.Najó,meg egy nagyon kicsi drift,és formula bmw-s rallycross.Nekem marad majd valamikor a G25-aztán mehet a V8 factor,RBR,HGTTC teljes élvezettel,bár már rallyban sincsen h-váltó,meg kuplung,de én használnám :) -
amúgy megértem mi a bajod a g25 pedáljával. ugyanaz mint nekem a DFP-vel. most beraktam a fék alá egy két sárga pöttyös squas labdát. gy már tűrhetően keményedik a fék, élethűbb sokkal. csak még szokni kell. ellenben nagyon műanyag, és szal nem olyan kényelmes. és nekem igy már túl kemény is. (pedig ezt ajánlja majd mindenki)
H-váltó az önmagában is nagyon jó :) apránként kell beruházni rájuk :)
nekem fél éve még kormányom sem volt (eladtam a régieket) aztán azóta szerencsére új konfig, monitor, meg minden, mákom mondjuk hogy még a szüleimmel élek :) -
jaja. egyébként az is érdekes megoldás, ha valaki kétpedálos szettet vesz a linkelt pedálszettek közül. mért? mert valaki speciel olyan szimben utazik ahol a valóságban sem kell kuplungolni. az a pedálszett pedig kijön 76000 plusz szálltási költség, ami nem hiszem hogy 50 dolcsinál több szóval úgy 85000-ből megvan. drága? az. de ne felejtsük el, hogy jelenleg az iRacing fejlesztők is ezzel nyomják, ennél jobb nincs, és valljuk be, az a 76000 ft, annak akinek ez a hobby-ja (kifejezettem ez, nem csak "ez is kicsit") nem olyan sok :)
perszer ha kuplunk is kell akkor húzósabb, de hát ez van, a pedál ára még haggyán... már félrerakok a fizuból mindig egy keveset, de asszem 3 év teljes körű garancia van a pedálra. ellenben a szutyok kormányok. észbontó. :( -
Az a H-váltó nem is olyan vészes árú,csak akkor már kéne hozzá pedál is,az meg úgy marha drága :\ G25 pedáljával az a bajom,mint a momo-ével is,hogy nem normális szögben állnak,és közel sem úgy kell nyomni,mint egy valódi kocsiban,nem úgy,mint a lentebb linkelt 400-600 dolláros kuplungos váltóknál. -
Érdekes amiket írtok, mert én pl eddig csak jót hallottam erről a kormányról. Egyik ismerős vett egyet és mondta, hogy nagyon frankó, meg hogy jobb mint a G25. De ha azt nézzük, hogy van hozzá H váltó, 3 pedálos szett, egészen megfizethető áron van. Persze még személyesen nem volt szerencsém kipróbálni, ami sokat segítene a döntésben.
Ha meg profi cuccokat veszel, akkor aztán rámegy a gatyád az tuti. Főleg, ha H váltót is szeretnél :P -
KOmoly, de a minőséghezképest az ára nagyon magas, és az FFb is ilyen Logitech momoszerű lassú lomha .