Force Feedback kormányok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Miért, busszal akarsz menni? :-)

http://www.f1-info.hu/

bertino
pfffff, az gáz <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Me0w
180, mar irtuk 😊

Together we'll fly someday...

bertino
elárulná vki hány fokos azaz istenverte force EX ?
sehol nem találok rá infót bakker :C

Tomo15
Jobb mintha momot vettél volna😊
Ehh...
Vettem egy DFP t , de nem volt itthon, ezért kell hozatni, és még kb 1 hét...
Remélem jól választottam, g25 nek értelmét nem láttam...
A mostani laptoppal ugy se tudnám kihasználni..
XAl jól választottam??LFS re fogom használni...

bertino
ja

Ombika
Az lehet,de 1 ilyen cuccnal amit nyuzol nem mind1,hogy hova szol a gari!! 😞

bertino
külföldrõl lehet még beszerezni, PH!n árultak

Ombika
MAr 2 honapja se tudtam szerezni akinek kellett volna! 😞

Me0w
Ez az en formam, mire megvan a penz, a kurva DFP eltunik a boltokbol 😄

guardian hero
240e Ft

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

AlieN911
Mennyibe fáj egy ilyen? Árat nem találtam.. Nagyon durvaa<#wow3><#vigyor2><#vigyor2>

Honda - The Power of Dreams

bertino

Me0w
Vaaa, megegy ilyen es ujra VIP leszek. Szoval nem hasznalt lesz, hanem uj.

Me0w
Eredeti lesz 😞

Én is azt vettem volna, de nem találtam sehol, használt cuccokat meg nem szeretek venni.

LOST FAN

Ombika
Ez bolcs donles! )

Me0w
Vegulis elszantam magam, EX helyett DFP lesz. Mar a penzt is osszeraktam ra majdnem 😊

Me0w
Ok, csak beirtam, hatha valakit erdekel.

Me0w
Szerintem a kezifek digitalis, ugy egyszeru gombkent felismertetni.

pointer4
Amúgy lenne értelme abban gondolkodni, hogy analóg legyen a kézifék, vagy eleve erre gondoltál ?? Vagy csak 2 állású kapcsoló azt jó ??
Ombika
40Kert szerintem odaadja es 10k azert mar nem mind1!! 😊

wander01
én annyi helyett már ujat vennék inkább. +8k

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Me0w
Akit erdekel esetleg, egy srac a ph!-n 42-ert arul g25-ot.

Me0w
Veszel egy compressor supreme ultra turbo szart (😄) es szetkapod 😊 Abban van kezi 😊

pointer4
Keresni mindenhol egyszerû, csak találni nem ... 😞
Nem létezik készen kapható usb-s kézifék ? nincs kedvem megbuherálni egy joyt, meg bontóbajárni.... ???
Me0w
Elhiszem, pesten sem leanyalom.

bertino
örülök ha melom van egyáltalán... kurvára nem eccerû miskolcon pénzt keresni

bertino
aha
fizeted ?

Me0w
Sajnos akkor dfp vagy momo vagy g25 😊

bertino
én heti nemtom mennyit játszok a sidewinderrel
szal kell másik kormány

Me0w
Erzesre 180. Egyebkent ahogy lent a sracok irtak, ha valaki komolyan gondolja a kormanyt, ne ezt vegye, volt a kezemben egy darabig, de olyan nagyonmuanyag 😊 En csak koca-vezeto vagyok, arra a heti 2 ora jatekra jo ez is 😊

bertino
hány fokos az ex ? 240 ? sehol nem találok infót

Me0w
Ha valaki eladna Logitech force EX kormanyat (PC), mondjuk jo allapotban, arra vevo lennek. Koszi!

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden játékkal szar! 😊

Marad a gari köszi...

wander01
sztem ne foglalkozz vele többet, probáld még ki két akármilyen verdás játékkal, ha szarakodik gari...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sziasztok!

Kellene nekem segítség vagy tájékoztatás. (Remélem jó helyre írom, ha nem akor bocsi)Januárban vettem egy Logitech Formula Force Ex kormányt eddigi tapasztalatom, hogy nem ér semmit. Elsõ nap olyat csinált, hogy tekerem jobbról vissza a kormányt (GTR2) és csörög,zörög,darál. Ez volt eddig levettem a Force erõsségét megszünt. újjabban az van, hogy a kormány semmi mozdítás nélkûl játékon kívûl el kezd rángatózni. Kotyog az egész, és amikor forgatom akkor mintha nem érzékelné teljesen. stb... nagyon zavaró hibái vannak. Nem volt ráncigálva óvatosan használtam. Valaki legyenszíves adjon tanácsot. Garancia vagy szoftveresen próbálokozzak vmi csodával?

Köszi

ajanlom figyelmetekbe😊
Szimulátor Cockpit
wander01
mondom... kell egy tervrajz, és le tudom gyártatni...

késõ van... "ülést" 😊

www.smart-bus.hu

én is rákattantam! 😊 ülés nem gáz... használt kagyló üllést lehet szerezni rallysoktól. egy normális, erõs vázat kéne tervezni... hmmm... egy G25-tel... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! 😊))

www.smart-bus.hu

tHoMaSmAn
Hali! HA lenne tervrajzom kit keressek, végülis ez érdekelne... de nem most kéne, hanem pár hónap múlva kb! Csak érdekelt, ki lenne akihez fordulhatnék a kivitelezéssel! 😊

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

wander01
szerezz egy tervrajzot a vázról és 2 nap alatt legyártatom 😊 lehet még engem is érdekel... végülis minden más megvan hozzá... kivéve talán az ülés 😄

tHoMaSmAn
Van köztetek olyan aki ehhez hasonlóval rendelkezik?
Mert én komolyan elgondolkodtam hogy elõbb utóbb egy ilyet össze kéne hozni! priviben keressen már meg aki tud segíteni ez ügyben! 😊

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Ez nem is olyan drága: GTC-Pro Racing

www.smart-bus.hu

Cowek
Asszimetrikus a belsõ felépítése, oda vezethetõ vissza. Nincsen jelentõsége...

http://www.f1-info.hu/

mikor balra tekered, fogd be a füled <#idiota>
amúgy nekem is hangosabb picit, de a kutyát sem érdekli 😄
- - -
Lenne egy kérdésem az itteni a g25 tulajokhoz.1 hete jött meg a kormány és az elmúlt 2 napban azt vettem észre, hogy balra tekerve hangosabb mint jobbra.Más semmi gondom nincs vele,mert minden müxik.Ez csak ilyen esztétikai problem, de ha már ennyi pénzt kiadtam rá...Van valakinek valami ötlete?
- - -