Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sehol nem találok rá infót bakker :C
Vettem egy DFP t , de nem volt itthon, ezért kell hozatni, és még kb 1 hét...
Remélem jól választottam, g25 nek értelmét nem láttam...
A mostani laptoppal ugy se tudnám kihasználni..
XAl jól választottam??LFS re fogom használni...
Together we'll fly someday...
Honda - The Power of Dreams
LOST FAN
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nem létezik készen kapható usb-s kézifék ? nincs kedvem megbuherálni egy joyt, meg bontóbajárni.... ???
szal kell másik kormány
Marad a gari köszi...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kellene nekem segítség vagy tájékoztatás. (Remélem jó helyre írom, ha nem akor bocsi)Januárban vettem egy Logitech Formula Force Ex kormányt eddigi tapasztalatom, hogy nem ér semmit. Elsõ nap olyat csinált, hogy tekerem jobbról vissza a kormányt (GTR2) és csörög,zörög,darál. Ez volt eddig levettem a Force erõsségét megszünt. újjabban az van, hogy a kormány semmi mozdítás nélkûl játékon kívûl el kezd rángatózni. Kotyog az egész, és amikor forgatom akkor mintha nem érzékelné teljesen. stb... nagyon zavaró hibái vannak. Nem volt ráncigálva óvatosan használtam. Valaki legyenszíves adjon tanácsot. Garancia vagy szoftveresen próbálokozzak vmi csodával?
Köszi
Szimulátor Cockpit
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Mert én komolyan elgondolkodtam hogy elõbb utóbb egy ilyet össze kéne hozni! priviben keressen már meg aki tud segíteni ez ügyben! 😊
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
www.smart-bus.hu
http://www.f1-info.hu/
amúgy nekem is hangosabb picit, de a kutyát sem érdekli 😄
Lenne egy kérdésem az itteni a g25 tulajokhoz.1 hete jött meg a kormány és az elmúlt 2 napban azt vettem észre, hogy balra tekerve hangosabb mint jobbra.Más semmi gondom nincs vele,mert minden müxik.Ez csak ilyen esztétikai problem, de ha már ennyi pénzt kiadtam rá...Van valakinek valami ötlete?
- - -