Emperor: Battle for Dune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A játéknak az 1.09 verzióját használjátok.
2. A játékon belül Options/Network és itt a 5.***.***.*** IP címedet állítsad be a lefelé mutató nyíl segítségével
3. Mindenféle segédprogram nélkül együtt mûködik, egy nemzetközi szerveren (ahol többnyire oroszok vannak) elég sokat játszottam, tehát ÍGY lehet. Mindenféle bûvészkedés nélkül.
4. Természetesen vagy engedélyezz mindent az emperor/game.EXE fájloknak még mielött elindítod a játékot, nehogy játék közben kelljen alt-tab mûveletekkel ki be lépkedned a játékból...
akit érdekel a nemzetközi hamachi szerver név/jelszó: ebfd2001+ / ebfd2001+
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Ha valaki akar játszani akkor jöjjön Hamachira
hálózat neve : EBFDHUN
Jelszó : EBFDHUN
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Vki tudna egy oldalt, ahonnan még megszerezhetõ lenne eme remekre szabott gém.?? Nosztalgiázni támadt kedvem és nem találom a warez gyûjteményemben.
Next PC upgrade: 2022
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Helló mindenkinek!
Nos e remek játék csak írott változatban van meg és nem mûködik a cd kulcs az online játékhoz, ezért szeretnék megkérni valakit, akinek megvan az igazi, hogy tudna nekem adni egy eredeti játékhoz tartozó cd kulcsot? Mivel szeretném tolni online, ha még lehet! De ha megvan valakinek, nagyon megköszönném! Köszönöm!
SORRY.
Talán a warezcenteren még fönt van, de nem biztos.
Szerintetek lesz???
Én egy interjú alkalmával úgy hallottam, hogy nem lesz kiegészítõ a történet miatt.
Vagy valami trainer amivel a pénzt fel lehet nyomni?
Help!
Tudom GeForce és GeForce között is van külömbség!
A gépem eddig: Intel Pentium II Celeron 333 MHZ, 256MB RAM, Diamond Viper V770 16MB, SBLive! hangkártya.
Szóval mennyit dobna rajta ha csak egy GeForce2-õt vennék?
GYERE !!!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Játék ma 18:10-kor??? Légyszi, na gyere játszani, nem bírom ki ha ma magamra hagysz :D
Csak errõl szól a dolog .Mi azért nyugodtabban válaszolunk egymásnak ( meg persze néha némi idõkéséssel ) .
De hát mi ilyenek vagyunk . :)
Neked nincsen meg az eredeti ?
Jöhetnél te is akkor a WWOL-ra egy kis közös "mérkõzésre" .
Na ?!
Csak te késõn "ébredtél" .Már a legtöbb warez oldalon és ftp-n ( ha nem mindegyiken ) törölték a game-t .Esetleg átnézhetsz a 0dayftp topic-ba és ott talán még tudnak neked segíteni , de csak talán .
Mindenesetre mivel te itt még "új" vagy , nem kellene feleslegesen háborognod , mert elõfordulhat , hogy tényleg nem fog segíteni senki .
OK !?
Meddig játszottál vele? max. 5 percet???
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me