Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
2001-ben volt utoljára az E3-on, akkor készült az utolsó videó is...azóta még egy árva képet sem láttunk belõle...
RelakSfromhome
Ez stimmel, csak a HARDWiRED szerint idén még ki sem tolják az E3-ra 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

magus
mar evek ota mindig bejelentik hogy mindjart kesz van...

RelakSfromhome
Elvileg nem is lesz kint az E3-mon

Õszintén szólva kijöhetett volna még anni a Quake motoros változat is 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

grebber
E3-on kint lesz egy elavult verzió és bejelentik hogy még 10 év 😄

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Há' persze! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kijött.. 😊

...sose azt nézd...

ne feledd április 1 van. vagyis 3 órával ezelõtt még az volt

tuti vicc

kirol
Kint van a neten egy alfa verzió. Vagy ez is vicc?

Duke Nukem Forever *Alpha* (NEW) 22 h 24 22 2006-04-01
10:25:55 1.05
GB 0
times 1 43 darKClaw

igen, amint kész lesz

Sly06
soha

Szega87
szerintetek megjelenik ez a game még valaha ?

hykao
Csakhogy a Prey-hez már vajmi kevés köze van a 3DRealms-nek! A motor doom3-as, és az egész bulit mások fejlesztik... 😊
Georgie Porky meg azon kívül, hogy megmintázta magáról a disznózsír osztag varacskosdisznó állományát, nem tudom mit csinált Duke ügyben '97 óta...viszont tinédzserbõl huszonéves lett, megvolt az elsõ szexuális élménye, iskoláit végezte, jogosítványt szerzett, és Carmack-ékkal gyorsulgat...kell ennél több? 😊))

Talán még ezévben bejelntik, hogy a DNF-et is átadják külsõsöknek doom3 motorosra...de jaj aztán át kell térni Unreal3 enginre majd... 😊))
Istencsászár
hát a Preyt elnézve nagyon büntetõs lesz, és én ebbe is bizom, azt fejezzék be tökéletesre azt jöhet majd ezis😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csuhai G
Jaja! Azt a cikket el is mentettem magamnak akkor LoL! 😄

1997 január:
A munkálatok megkezdõdtek.

1997 április:
A Quake 2 megjelenése elõtt megvették annak grafikus motorját. Scott Miller elmondta, bízik abban, hogy 1998 közepén megjelenik a DNF.

1997 augusztus:
Megjelennek az elsõ screenshotok.

1998 május:
Elõkerül az elsõ E3-as videó, melyen látszik, hogy már nagyon sokminden készen van a játékban.

1998 vége:
A 3DRealms áttér az Unreal enginere. A tervek szerint ez nem vesz olyan sok idõt igénybe, de a játék 1999-ben jelenik meg.

1999 közepe:
A 3DRealms elismeri, hogy az eredetileg tervezett idõnél tovább tart áttérni az enginere.

1999 vége:
A 3DRealms továbbfejleszti az Unreal enginet. Ez oly minimális, hogy csak két hetet vesz igénybe. Nemsokkal ezután érkezik egy karácsonyi üdvözlõlap, melyen az áll: DNF 2000-ben.

2001:
Broussard megígéri, hogy a DNF az Unreal 2 elõtt megjelenik.

2002:
Broussard megígéri, hogy a DNF a Doom 3 elõtt megjelenik.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BBird
Valami régebbi gamestar -ban volt egy cikk a sokáig érõ játékokról. Volt egy táblázat, mely mutatta, hogy mikor jelentették be, s mióta várunk rá. Ott lepõdtem meg, hogy a Prey régebbi cucc, s sokáig el is veszett a ködben. Prey -rõl tudjuk ugye, hogy ugyanez a csapat csinálja/csinálta, s idén elvileg már kinn is lesz.
Tehát gondolkozhatnánk úgy is, hogy ha már ennyi év után kijön végre a Prey, akkor talán van esélye ennek is. Vagy nem? ;-)
SZilaJMaGGoT
Ebbõl már nem lesz semmi...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Emlékszik valamelyikõtök a
Duke Nukem Hunting-ra?

Régóta keresem, eredménytelenül.

Csuhai G
Elolvastam...hát nemtom mit mondjak!

grebber
Nevetségesen szánalmas már ez a szar.

Érdekes kiss cikk a GameStar-on: Itt...

Ezek alapján soha nem lesz kész valóban,hiszen mindig lesznek új ötletek,amiket MINDENKÉPPEN ebben a játékban kell megvalósitani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

RelakSfromhome
q2-es videjó
unrejalos videjó

A motorra értem a q2-t, meg az unrealt

Csuhai G
Valaki be tudná nekem linkelni az eddig DNF videókat? a #767 -ban leírt link már nem jó!

RelakSfromhome
Jah 😊 Ma elõvettem azt a videjót 😊

Meg letöltöttem a q2 motorosat. Még az is jó lett volna szerintem, ha kiadják.

ezt egy S.W.A.T. -os kérdi Duke-tól 😄

RelakSfromhome
Hey, pal! What are you gonna do? Save the world all by yourself?!

grebber
Akkor már csak + 10 év 😄

mit gondoltok, miért forever a címe?

Istencsászár
régi fejlesztõk már nyugdíjba mentek😄😄😄:😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem kell izgulni srácok, lassan de biztosan kész lesz: bizonyíték itt 😄

Duke Nukem NeverEver lesz a címe, amikor nem jelenik majd meg !

akkor kezdheted behûteni 😊

...sose azt nézd...

Ron Ragm
Ha ez a játék meg fogja érni a 18-at esküszöm pezsgõt bontok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

mila69en
az biztos hiszen lassan már 10 éve emlegetik:xDDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lehet egyszer csak kiadják és olyan játék lesz amit 10 évig emlegetni fognak 😄

reménytelen
Mindig mire kész van a játék, elavul a grafikus engine, újat kell írni, és emiatt soha nem lesz kész. Ördögi kör <#idiota>
kill3r22
aztán kitudja....lehet bebasznak egy Dnf-et Unreal Engine 3.0 ával....aztán még a gears of warst is alázza....(modjuk ha azt vesszük alapul hogy már egy éve csinálják a 4es Unreal engint...na mindegy).....és akkor most felébredek...
😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Istencsászár
ezaz

Thadius
szerintem ez sosem fog megjelenni😛

sk8 4 fun

grebber
#762-763 abszolute semmit nemmondo képek.<#levele>

Istencsászár
hát ezek engem nagyon emlékeztetnek egy jópár évvel ezelõtt dnf videóra😄 szerintem ezeket abból szedték mer mind2 jelenet bennevolt..

kill3r22
remélem kijön már...és kiváncsi leszek mi lesz belöle...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Bucser
A 10 éves évfordulóra majd veszek új gépet<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kill3r22

kill3r22

kill3r22
nah fiuk...olvastam egy gs onlines kommentben hogy vannak decemberi shotok....mondtam kamu..de azért keresgettem és találtam ezt...

Duke Nukem Forever

véleményt várok

grebber
2006 top 20 game

DNF-t az elsõ helyre rakták csak tudnám mire föl.

tuti hogy így lesz!

...sose azt nézd...