Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Õszintén szólva kijöhetett volna még anni a Quake motoros változat is 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
...sose azt nézd...
Duke Nukem Forever *Alpha* (NEW) 22 h 24 22 2006-04-01
10:25:55 1.05
GB 0
times 1 43 darKClaw
Georgie Porky meg azon kívül, hogy megmintázta magáról a disznózsír osztag varacskosdisznó állományát, nem tudom mit csinált Duke ügyben '97 óta...viszont tinédzserbõl huszonéves lett, megvolt az elsõ szexuális élménye, iskoláit végezte, jogosítványt szerzett, és Carmack-ékkal gyorsulgat...kell ennél több? 😊))
Talán még ezévben bejelntik, hogy a DNF-et is átadják külsõsöknek doom3 motorosra...de jaj aztán át kell térni Unreal3 enginre majd... 😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1997 január:
A munkálatok megkezdõdtek.
1997 április:
A Quake 2 megjelenése elõtt megvették annak grafikus motorját. Scott Miller elmondta, bízik abban, hogy 1998 közepén megjelenik a DNF.
1997 augusztus:
Megjelennek az elsõ screenshotok.
1998 május:
Elõkerül az elsõ E3-as videó, melyen látszik, hogy már nagyon sokminden készen van a játékban.
1998 vége:
A 3DRealms áttér az Unreal enginere. A tervek szerint ez nem vesz olyan sok idõt igénybe, de a játék 1999-ben jelenik meg.
1999 közepe:
A 3DRealms elismeri, hogy az eredetileg tervezett idõnél tovább tart áttérni az enginere.
1999 vége:
A 3DRealms továbbfejleszti az Unreal enginet. Ez oly minimális, hogy csak két hetet vesz igénybe. Nemsokkal ezután érkezik egy karácsonyi üdvözlõlap, melyen az áll: DNF 2000-ben.
2001:
Broussard megígéri, hogy a DNF az Unreal 2 elõtt megjelenik.
2002:
Broussard megígéri, hogy a DNF a Doom 3 elõtt megjelenik.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tehát gondolkozhatnánk úgy is, hogy ha már ennyi év után kijön végre a Prey, akkor talán van esélye ennek is. Vagy nem? ;-)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Emlékszik valamelyikõtök a
Duke Nukem Hunting-ra?
Régóta keresem, eredménytelenül.
Ezek alapján soha nem lesz kész valóban,hiszen mindig lesznek új ötletek,amiket MINDENKÉPPEN ebben a játékban kell megvalósitani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meg letöltöttem a q2 motorosat. Még az is jó lett volna szerintem, ha kiadják.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...sose azt nézd...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
...sose azt nézd...
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Duke Nukem Forever
véleményt várok
Next PC upgrade: 2022
...sose azt nézd...