7639
Duke Nukem Forever
-
Myron #2118 és akkor mi lesz? -
#2117 Hát kb.
De nemsokára itt a szerda. -
#2116 Vegetatív életmódot folytat? Zsír :) -
#2115 nem semmitv nem csinál -
#2114 miert?
Megver? -
#2113 Főleg nem a tesómmal. -
#2112 Na jól van most már, nagyon vicces vagy, nem vívtam semmit sem. -
#2111 :) -
#2110 GTA4 topikot ostromolja -
#2109 Hova tűnt Gábor? o_O Vajon élet-halál harcot vívott a húgával? XD -
#2108 én pl nagy ívben leszarom a grafikát, inkább legyen stílusa. -
#2107 nagyjabol, de szerintem a grafika is fontos sajnos, legalabbis valamennyire. Emlekszem regen tetszett a Vice City de nagyon, es most a GTA4 utan megint eloveve mar nem volt az igazi, mert mashoz szokott a szemem.. -
Myron #2106 nem a technika fejlődése miatt játszok újabb vagy más játékokkal, hanem mer a dn3d-t már 2000x kitoltam és nehéz neten ellent találni
nem úgy mint pl a quake live-ban ahol 2 kattintás és megy a gyakás
mondjuk a q3 se mai darab
de pl ut1 mégjobb csak avval se tol senki már
én is minden idők legjobb fps-ének tartom.
sztem ugyanazt mondjuk -
#2105 en imadtam a Duke-ot es minden idok talan legjobb fps-enek tartom, de annyira elfogult nem vagyok, hogy azt mondjam szivesebben jatszanak vele MA mint egy mai jo FPS-el (pl HL2)..a technika fejlodik, ezzel elni kell -
Myron #2104 ki a faszt érdekel a grafika. szerintem a duke3d sokkal jobb a legtöbb mai csúcsszuper grafikájú fps-nél -
#2103 a grafikaja ma mar nem meno. ertsd akkor ugy hogy amikor megjelent es az volt AZ FPS. -
#2102 én már éltem, és úgy gondolom, hogy a duke a mai napig menő, akkor velem nem stimmel valami? -
#2101 szerintem a legjobb lenne abbahagyni ezt a primitivseget mindenki reszerol.
aki akkor jatszott a Duke-al amikor meno volt, az mara mar el kellett hogy erje azt a kort, hogy ilyet nem csinal. -
#2100 most is ott vagyok -
#2099 Gondoltam megjelent...
És tényleg megjelent. Megjelent Vass úr, aki chatnek használ egy specifikus topicot. Ti meg etetitek a trollocskát. Ehhh. -
#2098 Éppen járok te szefós. -
#2097 Te nem jarsz iskolaba?
Megiscsak rokon Hegedus Zoltan:DDDDDD -
#2096 De hülye vagy, tudok járni írni, és olvasni.
És nem tudom miért fogadtak volna örökbe te majom. -
#2095 :DDDDDDDDDDDD
megvert?:) -
Myron #2094 már azt hittük a géptől is eltiltottak :D
amúgy te hivatalosan is fogyatékos vagy?
téged örökbe fogadtak? -
#2093 Hát ez nem tudom mire volt jó?, még jó le is szidott, nem tudom minek kellett felvenni, mondtam hogy nem lesz jó.
Szégyeld magadat. -
#2092 én is aszittem xD -
#2091 kérdezzek körbe, szerezzek neked címet?
btw nézem DNF legnépszerűbb témák között, azt hittem kijött - de amit itt találtam, az messze rémisztőbb volt. -
#2090 na én attól félek de nagyon. Remedy lezárta a történetet, remélem nem valami elcsépelt rókabőr lesz belőle. -
#2089 ha eddig nem most majd kiábrándul szerencsétlen a világból :( -
#2088 na ne használjátok ki Gábor naívitását -
#2087 hm, napok óta te vagy az első aki dnfel kapcsolatosan ír ide :D, de ne legyen igazad. -
#2086 Nos eljött az idő még egy legenda folytatódik ami a Max Payne 3 lesz.Fogadni mernék előbb jön ki a 3. rész mint duke vagy nem? -
#2085 akarom mondani, szegedi -
#2084 most mér? megadta a huga msnjét és az iwiwjét, amiből kiderül hogy Szegedi(?) ennyi információval még ha akarnám se tudnám megerőszakolni a hugát. ha csak a sulija előtt meg nem várom egyik nap, de ezért nem fogok 300kmétert kocsikázni. -
#2083 -
#2082 vass nóra néven. -
#2081 De egyébként iwiwen megtalálod. -
#2080 Az nem, egyébként meg [email protected] asszem. -
#2079 Hegedus Zoltan nem rokonod?:)