Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a türelem rózsát terem! 😊
meglátjátok, hogy mindent ütni fog. 😊
emlékszem, hogy amikor 98 tavaszán az elsõ PC-met megvettem, milyen lelkesen olvastam az aktuális 576-ban, hogy hamarosan elkészül a DNF 😄
ennel 10 éves évfordulójára talán tényleg így lesz.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Vagy csak a 99 körüliek?
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
...sose azt nézd...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
minjárt csinálok egy Stalkereset is....😄😄😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
10 fõs cigánycsaládot kell vendégül látnod 2 héten keresztül!
...sose azt nézd...
Mellékesen a Duke Nukerm Forever kamu szöveg helyett ez áll: The Movies (c) Activision *AlcoholClone*
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szóval köszi, remélem ebben az üzenetben nincs hibám, habár lehet, hogy túl sok vesszõt rakok, de ez még mindig jobb mintha nem raknék egyet sem, mert egyesek azt csináják és nem lehet érteni, hogy mit írnak.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"A 3DRealms máris cáfolta az Amazon internetes áruház állítását, hogy a Duke Nukem Forever címû alkotásuk december 5-én jelenne majd meg."
Játékok.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
...sose azt nézd...
According to the UK division of online retailer Amazon, 3DRealms' long overdue FPS Duke Nukem Forever has a ship date of December 2, 2005. This of course has to be taken with a big grain of salt as nothing official has been announced, the product listing also states that "release dates are subject to change," and being the case with DNF, that's an understatement.
By Worthpalying
<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
Jó ideje se kép, se semmi...eddig amik voltak: Quake2 motoros videó, Unreal motoros videó...ennek ellenére nekem ígéretesnek tûntek a videók, bár a szörnyes-mutánsos játékokat már halálra unom, de legalább a Duke-ban valós földrajzi helyszínek vannak...na meg a hangulat elég jónak ígérkezik...feltéve, hogy nem alacsonyodik le ez is egy kafa DOOM3 MOD szintre...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
na mind1 akkor valahol faszságot olvastam 😄