Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
nem gúnyolódni!
a türelem rózsát terem! 😊
meglátjátok, hogy mindent ütni fog. 😊

emlékszem, hogy amikor 98 tavaszán az elsõ PC-met megvettem, milyen lelkesen olvastam az aktuális 576-ban, hogy hamarosan elkészül a DNF 😄
ennel 10 éves évfordulójára talán tényleg így lesz.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

áp! 😊

...sose azt nézd...

tuti 😄

...sose azt nézd...

2001-es a legutóbbi, asszem októberi... ez is 4 éves, lol

Snecie Smicie
vannak már új Shot-ok?<#wow3>
Vagy csak a 99 körüliek?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Zsoltika 007
Hamarabb elkészülne. <#idiota>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lehet hogy tényleg azt kéne... 😊

...sose azt nézd...

Zsoltika 007
Bazze inkább fogjatok össze és írjátok meg a gamet! <#vigyor4>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kill3r22
te egy állat vagy!! 😄😄 tényleg a méreten buktál meg....de jóóóóóó
minjárt csinálok egy Stalkereset is....😄😄😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

BBird
Csak tudnám, hogy te ebben mit látsz poénosnak, de biztos igazad van. :-)
Ügyes vagy, megnyerted a heti fõnyereményt!
10 fõs cigánycsaládot kell vendégül látnod 2 héten keresztül!

...sose azt nézd...

BBird
Szerintem nálad nem stimmel valami (és nem biztos, hogy a gépedre utalok). Gyengus DNF poén, kis photoshop trükközés. Ha már te, vagy más odaírta, hogy *DVD*, akkor miért 157x15 MB? a DVD-k 50MB -ban mennek. (Kis odafigyelés nem ártana, ha már valaki ilyenekkel üti el a drága idõt)
Mellékesen a Duke Nukerm Forever kamu szöveg helyett ez áll: The Movies (c) Activision *AlcoholClone*
Akkor majd ha leszedted, írj be egy véleményt, hogy milyen is a gamma, oké? :-)

Nálad nem stimt valami, nálam látszik, és kint van, és torrentrõl lehet szedni...

...sose azt nézd...

Hát nemtom sztem ez a duke 4ever az nforszon átbaszás. mert nálam pl ha felmek rá nincs ott.... valamelyik nap pl azt láttam rajta kiírva hogy starcraft 2 és 3óra múlva eltûnt nemtom ez miért van.....na mind1 ha még valaki láttya hogy kint van az szóljon mert akkór nálam nem stimmel valami 😊
Már kint van...

...sose azt nézd...

Tetszik ez a kép, még nem is láttam 😄

danikarate
én már evvel játszok 60 éve és még csak 17 vagyok

PyRex
Szerintem a Duke Forever kezd kissé szánalmassá válni... 😊 (Már 5 éve is az volt, de így, 8 évvel a fejlesztés kezdete után meg alapjában véve már csak röhögök rajta nagyokat, de a STALKER is erre a sorsra jutott sajnos 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Egy kissé kezd szánalmassá vállni az évek óta folyamatosan meglovagolt duke nukem poénoskodás...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Köszönöm, hogy kijavítottál, sosem tudtam, hogy mikor hogy kell írni de most már fogom tudni. Megnézni meg lusta voltam 😄
Szóval köszi, remélem ebben az üzenetben nincs hibám, habár lehet, hogy túl sok vesszõt rakok, de ez még mindig jobb mintha nem raknék egyet sem, mert egyesek azt csináják és nem lehet érteni, hogy mit írnak.

Panther
Szerintem elõször írni próbálj megtanulni kisfiam és azután beszélj( a játszani nem ikes ige, tehát "játszom" és nem játszok). Te is el vagy maradva minimum öt osztállyal.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Én már a DNF2 -vel játszook, vadalma! Tegnap szedtem le! El vagy maradva!

kiadták a Duke Nukem Forever 2000 Editiont 12ezer Ft a boltokban

az

...sose azt nézd...

tartalmas...

...sose azt nézd...

M@TriX
dehogy, csak csinált magának egy kis reklámot, ennyi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NeoMaN
lol
most nemazé, de itt az Amazon a hülye...
😛

mondtam én, hogy ez inkább Duke Nukem Never! <#vigyor1>

M@TriX
ennyit errõl

"A 3DRealms máris cáfolta az Amazon internetes áruház állítását, hogy a Duke Nukem Forever címû alkotásuk december 5-én jelenne majd meg."

Játékok.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
😄DDDD poénnak elmegy.. amugy a gamestar irta hogy köztüdatba beleverni 10 éve 😄 vergõdik bele mindeki tudja hogy soha nemfog kijönni ennek a gémnek nemkell semmi reklám😊) aztmár megcsinálták ezeréve

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
És ezt kivel akarják elhitetni?

Next PC upgrade: 2022

Zsoltika 007
Már itt is van: LINK

lál!

...sose azt nézd...

Istencsászár
Duke Nukem Forever' Coming In December?

According to the UK division of online retailer Amazon, 3DRealms' long overdue FPS Duke Nukem Forever has a ship date of December 2, 2005. This of course has to be taken with a big grain of salt as nothing official has been announced, the product listing also states that "release dates are subject to change," and being the case with DNF, that's an understatement.

By Worthpalying

<#eplus2><#banplz>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
nembaj 10 évet kibirtunk😄 ezen a köv 10en már semmisem mulik...

Shep
Nem tudom hol olvastam, hogy vmelyik újság írói láttak egy demot a gamebõl, viszont, a nagyvezér azt mondta egy köteg minden a játékból még csak papíron létezik, nem lesz ebbõl game csak vagy 10 év mulva <#rinya>

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem a madarak csicseregték 😄

12346
ok<#wilting>

edios
Úgy hallottam hogy a fejlesztõk nagyon jól haladnak a gammával,és már akár jövõ nyáron játszhatunk vele!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

csak fel akartam hozni a topikot...

...sose azt nézd...

Istencsászár
devicces valalki..

kijött a demo... <#hehe>

...sose azt nézd...

hykao
Hát emlékeim szerint az utolsó videó 2001-ben készült, a DN 10. évfordulójára...talán jövõre kapunk egy újat a DN3D megjelenésének és a DNF fejlesztésének 10. évfordulójára is... 😊))

Jó ideje se kép, se semmi...eddig amik voltak: Quake2 motoros videó, Unreal motoros videó...ennek ellenére nekem ígéretesnek tûntek a videók, bár a szörnyes-mutánsos játékokat már halálra unom, de legalább a Duke-ban valós földrajzi helyszínek vannak...na meg a hangulat elég jónak ígérkezik...feltéve, hogy nem alacsonyodik le ez is egy kafa DOOM3 MOD szintre...
még azt se... már hány éve nincs videó vagy akár egy kép? 4?

Ron Ragm
Szerintem ez az egész csak egy nagy átverés... csináltak néhány nyálcsorgató screenshotot és videót azt valójában nem is készül semmi😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nem avval nem mert annak a Vivendi a kiadója.
na mind1 akkor valahol faszságot olvastam 😄

hykao
Tudtommal a Take Two a kiadójuk, csakúgy, mint a Prey-nek is...sztem te a Valve-el kevered a 3DRealms-t...