Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne benne minden.
Összeesküvés elmélet, szabotázs, hírek-álhírek-ellenhírek-ellenhírellenhírek, ígéretek, vesztegetések, fenyegetések, zsarolások, híres emberek eltünései-megkerülései-újraeltünései. Kód ellopás, majd megkerülés és újabb kódlopás, majd sok kódlopás. Fejlesztés, sikkasztás, pénzmosás, pénzellopás, pénzmegkerülés. Gyilkosság és ellengyilkosság, majd ígérgetés, vakítás és újabb ígérgetés. Kémkedés, információ szivárogtatás, majd elleninformáció szivárogtatás és dezinformáció terítés, aztán újraígérgetés...
A fizikai és animációs alrendszerek mondhatni készen vannak, elérték végsõ formájukat, innentõl kezdve csupán apró módosításokat, polírozást végzünk a kódon. Az elmúlt néhány hónapban nem kellett semmilyen jelentõs változtatást eszközölnünk ezeken a rendszereken - majd hozzátette, hogy az éremnek csupán az egyik oldalát látjuk, s az egész sztorinak nagyobb a füstje, mint a lángja. A Shacknews pedig jobban teszi, ha nem anonim fejlesztõi forrásokból merít híranyagot...
Hardwired
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én ugy hallottam az aknakeresõ enginejére a Minesweeper 3.5 re építik a játékot..az ujféle meglátás hogy nem játékba épitenek minijátékot hanem a minijátékra épitik a játékot!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"Azért a Flatout 2 grafikus motorját választottunk, mert szép és jól optimalizált" - nyilatkozta George Broussard. "Igaz, hogy emiatt el kell távolítanunk a karaktereket, fegyvereket, teljesen újraírni a játékot, új pályákat, modelleket tervezni, így végeredményben a Duke Nuke Forever egy autóversenyzõs játék lesz."
Gamestar
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Újabb hir érkezett a Duke Nukem Forever háza tájáról, a játékipar maga kis különbejáratú szappanoperájáról. A Shacknews belsõ forrásból értesült, hogy a játékon munkálkodó bõ húszfõs gárda kemény magja, köztük az Apogee/3D Realms 16 éves tapasztalattal rendelkezõ veteránja, Keith Schuler vitorlát bontott és elhagyta a 3D Realms-et. Igy a fejlesztésben részt vevõk létszáma jelentõsen megcsappant, bár a távozás okairól egyelõre nem tudni semmit, mint ahogy a 3D Realms sem válaszolt a Shacknews megkeresésére. A játékot 1997-ben jelentették be hivatalosan, körülbelül tiz éve áll fejlesztés alatt."
by Hardwired..
😊))))))))
...sose azt nézd...
http://www.vachu.com/duke3d/
dukesterx beállítása:
http://www.vachu.com/duke3d/tuto.html
tûzfallal engedélyezni kell az exéket gondolom ezt mondtani sem kell
ha van otthon routered, a portokat forwardold. google segít hogy kell, csak beírod: portforward
szóval köszönöm szépen 😊 bár neten még nem tudok vele játszani...
http://fgh56.uw.hu/grp.zip ezt tömörítsd ki a mappájába h elinduljon
aztán játsz neten másokkal...
Grebber: toltam a demót, és inkább felraktam a monitoron a brightness-t 100%-ra.
Sima Duke ban vagy más játékban normális esetben nem folyamodok ilyesmihez. doom3-at sem lehetett volna másképp. ott még gammát meg minden szart is felraktam inkább. de rohatd nagy fos volt az a játék 😄 egyszerre nem lehetett nálad fegyver meg lámpa és mindig sötét volt... és már az elsõ 10 perc után lehetett tudni mindig honnan jönnek majd a szörnyek. 2 elölrõl, aztán 1 hátulról 😄 kb így
na ez már nagyon off 😄
Prey egyátalán nem sötét nemtom honnan szedted!
Next PC upgrade: 2022
prey is avval jön majd és a grafikára nem lehet panasz, szal az még nem idejétmúlt.
csak attól félek h nem lesznek nagy nyílt terek meg ilyen sötét szar lesz mint doom3, quake4, prey
lol felejtsétek el ezt a szart <#idiota>#idiota>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
No de hát akkor, hogy néz most ki a játék? Kérdés, hogy egyáltalán kinéz-e valahogy...érdekes, hogy még egy képet sem láthatunk róla...az utolsó anyag 2001-ben, az elsõ Duke Nukem játék 10. évfordulójakor jött ki....azóta eltelt 5 év, és most 2006-ban van a Duke Nukem 3D 10. évfordulója...jövõre pedig 10 éve lesz, hogy fejlesztik a játékot...
Vajon mibõl élnek ezek, és mibõl tudják szinten tartani a projektet? Tekintve a mai sikerjátékok költségvetését elég szkeptikus vagyok...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
#649341 +(97)-
<aptget> I have $50 on Duke Nukem Forever finishing before Vista.
<carpespasm> can anyone quote from the bible which comes first, horsemen, ps3, DNF, or vista; I always forget
<soogy> Mark 13:4 "Tell us, when shall these things be? and what
<soogy> Even the Bible can't save us now.
<#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#vigyor2>#vigyor2>
Elõfordlhat, hogy a 10 éves évfordulót vették célba, mint megjelenési idõt... 😊
ja és az unreal engine 4-re fognak átállni szerintem, mert már az is készül 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Kedvenc lapunk, a mindig friss és hivatalos infókat szállító PC Gamer új számában egy kisebb Duke Nukem cikk olvasható, melyben 2007-re ígérik a játékot!
Persze ha már meghalljuk a szebb napokat is látott FPS nevét, azonnal két kézzel legyintünk, de ezúttal talán kivételt tehetünk. A PC Gamer már több nagy projektrõl húzta le a leplet (C&C3, Supreme Commander, Battlefield 2142), így könnyen elképzelhetõ, hogy ezúttal sem a levegõbe beszélnek a srácok. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!"
forrás: gamekapocs.hu
na 2007...jahhhpeerrrsze 😄
Amúgy biztos jó lehet oda menni, tuti nem kell sokat melózni. 😄DDD
(\__/) ( X.x) ( } . { )