Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Komolyan mondom ebbõl már egy remek regényt lehetne írni.
Lenne benne minden.
Összeesküvés elmélet, szabotázs, hírek-álhírek-ellenhírek-ellenhírellenhírek, ígéretek, vesztegetések, fenyegetések, zsarolások, híres emberek eltünései-megkerülései-újraeltünései. Kód ellopás, majd megkerülés és újabb kódlopás, majd sok kódlopás. Fejlesztés, sikkasztás, pénzmosás, pénzellopás, pénzmegkerülés. Gyilkosság és ellengyilkosság, majd ígérgetés, vakítás és újabb ígérgetés. Kémkedés, információ szivárogtatás, majd elleninformáció szivárogtatás és dezinformáció terítés, aztán újraígérgetés...

_Neo
duke az örök játék. mi is toltuk és ha minden jól megy az unokáink is tolni fogják 😊
Istencsászár
A tegnapi nap közöltük a hírt, miszerint a Duke Nukem Forever fejlesztõk krémje elhagyta a tíz éve hánykolódó hajót. A hírt megszellõztetõ Shacknews fórumaiban rövidesen fel is tûnt George Broussard, DNF fõdizájner, általános 3D Realms dumagép, hogy tisztázza ezt a csöppet sem delikát szituációt.

A fizikai és animációs alrendszerek mondhatni készen vannak, elérték végsõ formájukat, innentõl kezdve csupán apró módosításokat, polírozást végzünk a kódon. Az elmúlt néhány hónapban nem kellett semmilyen jelentõs változtatást eszközölnünk ezeken a rendszereken - majd hozzátette, hogy az éremnek csupán az egyik oldalát látjuk, s az egész sztorinak nagyobb a füstje, mint a lángja. A Shacknews pedig jobban teszi, ha nem anonim fejlesztõi forrásokból merít híranyagot...

Hardwired

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
Ez kúvajó:

http://en.wikipedia.org/wiki/Duke_Nukem_Forever

_Atti_
aha, mert biztosan😊

én ugy hallottam az aknakeresõ enginejére a Minesweeper 3.5 re építik a játékot..az ujféle meglátás hogy nem játékba épitenek minijátékot hanem a minijátékra épitik a játékot!

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

reménytelen
A legfrissebb hírek szerint a 3D Realms megint kicseréli a Duke Nukem Forever grafikus motorját. Ezúttal a Flatout 2 motorjára esett a választás.
"Azért a Flatout 2 grafikus motorját választottunk, mert szép és jól optimalizált" - nyilatkozta George Broussard. "Igaz, hogy emiatt el kell távolítanunk a karaktereket, fegyvereket, teljesen újraírni a játékot, új pályákat, modelleket tervezni, így végeredményben a Duke Nuke Forever egy autóversenyzõs játék lesz."

Gamestar
Istencsászár
Ráérünk...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
LÁL:
"Újabb hir érkezett a Duke Nukem Forever háza tájáról, a játékipar maga kis különbejáratú szappanoperájáról. A Shacknews belsõ forrásból értesült, hogy a játékon munkálkodó bõ húszfõs gárda kemény magja, köztük az Apogee/3D Realms 16 éves tapasztalattal rendelkezõ veteránja, Keith Schuler vitorlát bontott és elhagyta a 3D Realms-et. Igy a fejlesztésben részt vevõk létszáma jelentõsen megcsappant, bár a távozás okairól egyelõre nem tudni semmit, mint ahogy a 3D Realms sem válaszolt a Shacknews megkeresésére. A játékot 1997-ben jelentették be hivatalosan, körülbelül tiz éve áll fejlesztés alatt."

by Hardwired..
😊))))))))

jövõre jön...<#hehe><#hehe><#hehe>

...sose azt nézd...

itt mindent megtaláltok
http://www.vachu.com/duke3d/
dukesterx beállítása:
http://www.vachu.com/duke3d/tuto.html

tûzfallal engedélyezni kell az exéket gondolom ezt mondtani sem kell
ha van otthon routered, a portokat forwardold. google segít hogy kell, csak beírod: portforward

gyá, nagyon állat, köszi

_Neo
szóval hogy is tudok saját servert indítani? mert ha 3 servert találtam az jó és egyikre sem engedett fel. help me plz 😊
_Neo
<#wow1><#worship><#worship><#guluszem1><#taps>
szóval köszönöm szépen 😊 bár neten még nem tudok vele játszani...
http://www.vachu.com/duke3d/duke3drtp.exe
http://fgh56.uw.hu/grp.zip ezt tömörítsd ki a mappájába h elinduljon
aztán játsz neten másokkal...

_Neo
Azt találtam ki, hogy csináljuk duke nukem 3d partyt 😊 keressük egy xp alatt is jól mûködõ modot, csinálunk belõle torrentet vagy felüldjük valahova, majd tcp/ip indít valaki egy servert és végigtoljuk a game-et co-operative módban. nos? mit szóltok hozzá?
neked legyen igazad.

Grebber: toltam a demót, és inkább felraktam a monitoron a brightness-t 100%-ra.
Sima Duke ban vagy más játékban normális esetben nem folyamodok ilyesmihez. doom3-at sem lehetett volna másképp. ott még gammát meg minden szart is felraktam inkább. de rohatd nagy fos volt az a játék 😄 egyszerre nem lehetett nálad fegyver meg lámpa és mindig sötét volt... és már az elsõ 10 perc után lehetett tudni mindig honnan jönnek majd a szörnyek. 2 elölrõl, aztán 1 hátulról 😄 kb így
na ez már nagyon off 😄

Istencsászár
Nézd meg a ETQW ( Enemy T. Quake Wars ) láss csodát és külsõ nappali nyitott tereket D3 endzsinnel.

hykao
Gondolom úgy értette, hogy egyikben sincs egy nyitott tér vagy egy nappali helyszín sem...
grebber
Sötét szar a Prey? Szerintem te nem toltad a demót.
Prey egyátalán nem sötét nemtom honnan szedted!

Next PC upgrade: 2022

doom3 engines lesz.
prey is avval jön majd és a grafikára nem lehet panasz, szal az még nem idejétmúlt.

csak attól félek h nem lesznek nagy nyílt terek meg ilyen sötét szar lesz mint doom3, quake4, prey

grebber
ÁÁ most töprengenek váltsanak-e CryEngine 2-re vagy sem 😊
lol felejtsétek el ezt a szart <#idiota>

naná

Ron Ragm
Csinálják ezt még egyátalán?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SZilaJMaGGoT
Sztem kurva gyorsan összelehetne dobni egy doom3 engine-re... :\

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

reménytelen
Azért halad ennyire lassan a játék készítése, mert a fejlesztõk még mindig Windows 98-at használnak...
hykao
A négy közül az elsõ kép szerintem fake, a többi három pedig olyan 6-7 éves lehet...de a 3DRealms már rég levette az összes képet az oldaláról, azzal a magyarázattal, hogy azok már nem prezentálják a játék jelenlegi kinézetét...
No de hát akkor, hogy néz most ki a játék? Kérdés, hogy egyáltalán kinéz-e valahogy...érdekes, hogy még egy képet sem láthatunk róla...az utolsó anyag 2001-ben, az elsõ Duke Nukem játék 10. évfordulójakor jött ki....azóta eltelt 5 év, és most 2006-ban van a Duke Nukem 3D 10. évfordulója...jövõre pedig 10 éve lesz, hogy fejlesztik a játékot...
Vajon mibõl élnek ezek, és mibõl tudják szinten tartani a projektet? Tekintve a mai sikerjátékok költségvetését elég szkeptikus vagyok...
grebber
Azok a képek mikoriak lehetnek mert eléggé gyengécskék szegények.

Voltan
Már nem is tudom, melyiknél szánalmasabb ez a "mingyá-mingyá" dolog. Ennél, vagy a STALKER-nél...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Jaja a mikulás meg a jézuska más nemnagyon!

decemberben jön... 😊

...sose azt nézd...

_Neo
http://www.bash.org/?latest

#649341 +(97)-

<aptget> I have $50 on Duke Nukem Forever finishing before Vista.
<carpespasm> can anyone quote from the bible which comes first, horsemen, ps3, DNF, or vista; I always forget
<soogy> Mark 13:4 "Tell us, when shall these things be? and what the sign when all these things shall be fulfilled?"
<soogy> Even the Bible can't save us now.

<#idiota><#crazya><#vigyor2>
mucsácsó
😄DDDD
max euróban fizetnek egyesek az smswebes sms-ért 😉

de én nem fogok xD
_Neo
megvenni???!! LOL 😉
hú tényleg akkor még 10 éve sem fejlesztik! semmi sincs veszve fiúk! 😄

hykao
'96-ban a Duke Nukem 3D jött ki, a Forever fejlesztése szerintem csak 97-ben kezdõdött.
Elõfordlhat, hogy a 10 éves évfordulót vették célba, mint megjelenési idõt... 😊
grebber
Van benne valami 😄

(ezt már euróban vesszük meg... 😊 )

jövõre lesz 11 éve.
ja és az unreal engine 4-re fognak átállni szerintem, mert már az is készül 😄

várom<#banplz><#nevetes2><#buck><#buck><#buck><#idiota><#idiota>

Szega87
a másik meg az hogy noname játék kisebb eséllyel hódit mint 1 közismert

Szega87
mert a duke nukem egy márkanév -,- és amig életbe van addig kapnak érte pénzt , mert valahogy biztos kapnak érte

Voltan
Hát ez már tényleg pofátlanság... Hány éve is megy a dolog? 6? 7? Miért nem vallják be, hogy soha nem lesz kész?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BBird
Április elseje már elmúlt, nem? :-)
grebber
Most halottam hogy nem készül el még 1 jó darabig ugyanis megteccett nekik a Cryengine 2 és arra irják át a gamet 😄

M@TriX
jah, 2007 messze van oda én is tudok ígérni. majd 2007-ben meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duke volt, van, és lesz! Örökké!

mucsácsó
cöcöcö...

"Kedvenc lapunk, a mindig friss és hivatalos infókat szállító PC Gamer új számában egy kisebb Duke Nukem cikk olvasható, melyben 2007-re ígérik a játékot!

Persze ha már meghalljuk a szebb napokat is látott FPS nevét, azonnal két kézzel legyintünk, de ezúttal talán kivételt tehetünk. A PC Gamer már több nagy projektrõl húzta le a leplet (C&C3, Supreme Commander, Battlefield 2142), így könnyen elképzelhetõ, hogy ezúttal sem a levegõbe beszélnek a srácok. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!"

forrás: gamekapocs.hu

na 2007...jahhhpeerrrsze 😄
Malakai
Már régóta kint van náluk, hogy vennének fel embereket...

Amúgy biztos jó lehet oda menni, tuti nem kell sokat melózni. 😄DDD

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa