Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki csináljon már egy bannert XD

tonyr
áááá nem lesz ez xar...
akiben ott a gyuknyukem filing, az nem a grafikáwal törödik, én már most kijelentem, h tuti h megweszem, söööt a kollektors kiadás kell !!!
LET'S ROCK

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Muki100
Ha lesz tükör, akkor eléállok és meghallgatom Dukeot amint beosztja a "Damn, I'm looking good!" következõ felvonását.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

EnZsolt
Nem tudom, de egy FPS-nél leszarom, hogy Bruce Willisnek nézek ki vagy bárki másnak. Ha lesz tükör és nem tetszik ami visszanéz, akkor szétlövöm a tükröt 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

megdöntse? sztem duplázni fogja.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

skinnyman
Már megvolt a 10. évforduló és a játék még sehol. A Prey tartja a világcsúcsot 11 évvel, a DNF-nek minden esélye megvan, hogy megdöntse.

Regards,

Gordis2k
Há má nem mindegy?😊 Akár szar is lehet akkor is végégjátszom😛

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

grizzly21
az a baj, hogy a hangulat szerintem nem a regi.
ez a Bruce Willis figura nem az igazi...csak el ne kurjak

Alwares
Hmm de büszkék voltak akkoriban a Lens Flare-re 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Seth
Na igen, sokat lehetne errõl mesélni, a lényeg hogy talán a 10. évfordulóra ki is adják a játékot 😄 Azért sokat változott azóta nem? 😄

PSN ID.: Beegabor

A Preyt is kiadták, pedig az sem mai game, azon is cseréltek grafikai motort. 😄

jah mert az tipikus ameriai hõs lenne😄

Shiwo
miért ? jobb lenne egy bárgyú 140 kilós pacákkal irtani az idegeneket ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sné Zsuzsa
ööö...miota tervezik a d n f kiadasat? vagy ez most mi?

1998as

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
jesszusom...duke ugy nez ki, mint egy nemet ss tiszt, nem mint egy verbeli amcsi 😄

http://www.3drealms.com/duke4/

Canon 450 D

Rip
Az elmúlt 150 hozzászólás errõl szólt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hedgehunter
Ez votma?<#fejvakaras>
ja bocs a triplapostokért de szerintem duke szériázik az 544 -el és nem maxot nyom 😄

keresgéltem google-ön, úgy látom 408kg a csúcs amit ember elért fekvenyomásban, de lehet ha tovább keresnék találnék frisebb adatot vagy ilyesmi. na de azért Duke az 544kg -vel sztem magasan vezet 😄

LOL most számoltam ki Duke 544 kilóval nyom fekve és 45kg-vel bicóra koncentráltan XD

Muki100
Bonch Duke Nukem theme is jó, de én a 3D menü zenéjét szeretem, igen, retro de attól még igazi klasszikus és fülbemászó <#eljen>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

WMV-ben megy jól!!! KÖSZÖNÖM! HATALMAS ÉLMÉNY VOLT XD

RelakS
lusta disznajának adjá linket! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csero90
Hát kénytelen voltam elõvenni a DN3D Atomic Edition-t ,felraktam a HI-RES 3as Packot és láss csodát...jobban esett vele játszani mint a crysissel,Gears of Warral, UT3al,Pro Street-el,The Witcherrel!!! jahés egész nap Duke Themet hallgattam xD Muhahahahaha...jöhetnemármitnemondjak

Shiwo
próbáld meg mplayer-rel

sztem gameplay azok amik bevillannak dehát abból szart se látni, mondom hardwireden viszont van 1-2 shot amibõl látszik pár dolog. amúgy nem nagy szám a graf, de nem is az a lényeg, viszont ami ebbõl leszûrõdik az nekem nem nagyon jön be olyan doom3-as prey-es az egész.

mov is szaggat vlc alól is meg minden alól, most szedem a wmv-t de sztem az alatt is szaggatni fog mert úgy emlékszem h 720p -s filmem ovlt wmv-ben és szaggatott. mind1 a youtubeon megnéztem (valaki innen felrakta sokkal jobb minõség mint amit mások raktak fel) sokat nem lehet látni, a hardwired meg volt olyan kedves és csinált shotokat amin jól látszódnak a szörnyik

woy
kár hogy nem gameplay videót kaptunk <#vigyor0>

RelakS
pedig egy xp2400-nak meg egy 9600-as régi radeonnak is vinnie kéne szerintem...

Heil to the ZOOM PLAYER! (Benne van a cccp-ben, az mpc nekem nemes egyszerûséggel összeomlik a .mov-tól)

berlinboy6329
Eredmény ugyanaz.Szaggat...Mint mindig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rip
Nekem a VLC player gond nélkül lejátsza a .mov-ot is, egy próbát megér.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

berlinboy6329
Mov Wmv szaggat az egész.Leszdtem a legújabb CCCP-t de sz@r se csinált...Soha a büdös életben nem játdzott le normálisan 720p-s videót.Nincs rá vmi használható kodek?Régebben legalább csak a hang akadt,most meg fordítva van,a kép akad,de nagyon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo

gergou
a .mov is szaggat?

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Vegre elindult, elindult a lejton, es meg sem all a max gyorsulasig, amikoris berobban majd a fullos trejler, es majd a fullos game, en regen elvesztettem a dnfben a hitemet, de most visszatert 😊

szaggat ez a kibaszott videó, mi a faszt lehet cisnálni?

honnan szedtél de wmv verziót?

Jó lesz ez!

PSN ID: Lord_Mortanius

gergou
Nalam megy fullosan, es felcsigazott a video nagyon 😉

RelakS
Tényleg, a mov-val mi a gond?
Ha minden igaz, akkor egy cccp, és probléma megoldva

gergou
na most a sok hitetlenkedo lathatja, h keszul valami nagy, varom a full trailert, oda fog ba**ni 😊

gergou
VAAAA, sztem kurvanagy a video 😊

Shiwo
jó kérdés..lehet vmi olyan kodek van fent .. most fejbõl nem tom, hogy épp mellik van telepítve...

Szabi84
vááá jó kis trailer

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berlinboy6329
WTF..?Hogy?Sok helyen kérdezgettem már,mi kelene de semmi sem segített. 😞

Rip
10 oldalas preview?? Mirõl tudtak akkor 10 oldalt írni? 😄

Shiwo
nálam elvitte a 720p-s wmv verziót
(1,14 Ghz Athlon, szintén 9600-os radeon..)

berlinboy6329
Má kérdeztem 1x,de megkérdezrm megint:Elég gagyi a gépem bacik vinni a 720p-t(radeon 9600pro,AMD Athlon XP 2400),szal vmi 480p-s teaser nincs vhol?

Seth
Megvan, de van itt egy torrent

PSN ID.: Beegabor