7639
Duke Nukem Forever
-
#2318 muhahahaha -
#2317 Hát ti téyleg nem vagytok normálisak, és én nem vagyok beton, muhahahaha. -
Myron #2316 na baz most csináltam volna csak fel kell tölteni az elemeket mert lemerültek.
régi szar. -
#2315 de ne a huvelygombarol:D -
#2314 :D
de elobb csinalj kepet:( -
Myron #2313 így van, akkor most beszéljünk a hüvelygombáról! -
#2312 kivancsian varom.. -
#2311 szoval semmisem off:D -
Myron #2310 ja
de engem tényleg nem zavar, legalább írnak ide valamit, mivel kb egy nem létező dolognak a topikja ez :D -
#2309 betonn gabor is elegge off:D
szoval mind1 -
Myron #2308 nem mintha zavarna h a dnf topikot szétoffoljátok gta4-el :D
amúgy nemtok csinálni screenshotot semelyik progival se, mindig csak fekete lesz a kép.
majd lefotózom a monitort -
#2307 szerintem a karakter egyedi volt es jo, a sztori nem volt tenyleg kulonos, de semmikepp sem volt nagy visszaeses a jatek. A grafika es a fizika pedig epp elegge emlitesre melto. -
#2306 pont hogy csak vesztett a sorozat.. előző generáción az volt a lényege hogy a realizmus csak mértékben jelent meg, inkább szórakoztatott, most meg az egész az akar lenni de lehetőséget arra hogy kihasználd ezt nem ad. grafikán és fizikán kívül minden tekintetben visszaesés. Ettől függetlenül jó volt és élveztem csak ne erőltessék ezt a "hűha forradalmi játék" dumát :D -
#2305 amig nem dob be valaki printscreent, addig el lehet felejteni ezt a multiplayer szajhoskodest. -
#2304 azert de, sok uj van benne a SA-hoz kepest. -
#2303 hát az is minden lett csak forradalmi nem -
#2302 Én már lassan ráunok az a baj. Nem forradalmi ez, nincs nagyon motiváció számomra, hogy játszak vele. Nem úgy, mint mondjuk GTA IV-ben, ott van. :) -
rumkola #2301
holnap multi, új mapok, fegyverbug javítva és BUNNY!!!!! -
#2300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Duke_Nukem_Forever_Alpha_02-06-07.rar -
#2299 -
Myron #2298 lehet kijön a DNF
egy próbát megér, nem? -
#2297 sajnos semmi, mint az eddigiek is mutatják. -
#2296 Akkor nem hal ki a topik. -
#2295 És ha nem maradok csendben akkor mi lesz? -
#2294 csend mar,Betonn Gabor -
#2293 ezt eddig is tudtuk -
#2292 Ez infó? -
#2291 Most jött egy infó, hogy 12 éve csinálják, de semmi lényeges nincsen. -
Myron #2290 az csak skill, csak idő és tapasztalat, és neked is menni fog ;) -
#2289 Mindenkinek köszi a játékot.Nagyon jó volt.Holnap összesítem az eredményeket.
Myron azt a trükköt megtaníthatnád amivel olyan sok embert megöltél mert nekem nem jött össze.
-
#2288 Aztán jól szórakoztok? -
Myron #2287 igen de itt már nincs 125fps bug h nagyobbat ugrassz -
rumkola #2286 sajnos utazom vidékre, nem leszek gép előtt :(((
mindegy jó zúzást!
ja, bunny patch-et próbáltátok már? működik rendesen a a quake style bunnyjump vele? -
#2285 es ez meg mindig vicces? -
#2284 Este hamachiparti.
Szerver:DNFFOREVER
Jelszó:SG
Mindenkit sok szeretettel várunk.max játékos 20. -
Myron #2283 kijelölni az egész monitort -
#2282 Micsoda? -
Myron #2281 és azt hogy? nekem még sosem sikerült -
#2280 -
#2279 ty,de nem masolom
ennyi volt a lenyeges:D