7639
Duke Nukem Forever
-
#2398 http://www.otherworld.hu/index.php?page=singlearticle&id=2857 -
#2397 Ott van alatta az új képek is, csak rá kéne kattintani a végleges játékképekre, és úgy már látni fogjátok. -
#2396 nekem inkább hirtelen egy puska, egy fal és egy tarkó ugrott be, fordítóprogram helyett. már ha érted mire gondolok. -
#2395 Hát ja, pedig magyarul van. -
#2394 Hát azért ez a mondat nem semmi, lassan már ide is külön fordító progira lesz szükség. -
#2393 Meg lehet nézni a Pc Guru oldalán. -
#2392 Betonn,azt varja rakd be a kurva kepeket:\ -
#2391 Úgy ahogy mondod. -
#2390 Nosza -
#2389 De tudok, és képzeld új képek jöttek meg. -
#2388 irni nemtudsz?:( -
#2387 Az nagyon, csak legyen felvásárló aztán mehet tovább a minden nagyobb rendben a munka. -
#2386 kamu:D -
#2385 Mi ez a nagy bizalmatlanság?? Aki szerette duke-ot és akar, az tud is olyan játékot készíteni... Bár én egyelőre valami mod-ban látom a jövőjét... UE3 kurva jó, sok a segédanyag hozzá, nem nehéz használni, de a legnagyobb hátulütője egy single player mod esetében az az, hogy az ai-t neked kell összehoznod... :/ -
#2384 Hát de a semmitől az is jobb, mert DNF már sose lesz, vagy ha mégis az akkor már nem olyan lesz. -
Myron #2383 de az olyan is lett volna -
#2382 12 év alatt a kínaik két 5 éves terv keretén belül csináltak volna 5 DNF-t ezek meg. ÁÁÁÁ szarják össze magukat. -
#2381 A csőd nem azt jelenti, hogy bezárt, aztán csumi.
A csőd még egy lehetőség arra, hogy összeszedjék magukat, átalakítsanak, kifizessék a tartozásokat, ha képesek összekapni magukat, mehet minden tovább.
Mint tudjuk a lepény hal előszőr, a remény hal meg utoljára. -
#2380 amúgy nagy baromság lenne ezt kihagyni. tehát ha én egy fejesztőcég feje lennék, tuti megvenném a jogokat. és kiadnám. -
#2379 Reméljük átveszi a Blizzard.
Duke Nukem FOREVER MMO -
olbaidhun #2378 "When it's done" -
Myron #2377 amúgy most nekem bejött a 3drealms oldala csak a képek jönnek le nehezen vagy egyáltalán nem -
Myron #2376 szal akkor a DNF az csak egy unreal motor tesztelő alkalmazásnak lett szánva?
úgyis ki fogják adni. ha nem most akkor 3-5-10-20 év múlva
nehogy már pont egy ilyen játéknak ne legyen folytatása mikor egy csomó másik játénak meg már 5.-6. része jön ki mer nem tudnak mit kitalálni... -
#2375 egy világ omlott össze... -
#2374 LOL -
bgabor #2373 Itt volt az ideje. Aki nem képes megérteni a játékpiac működését, az menjen csődbe, és áruljon dinnyét játékfejlesztés helyett! -
#2372 Mármint erre gondoltam:
"A rajongókat csak nem hagyják cserben."
-
#2371 Mért eddig szted mit csináltak... -
#2370 Ilyenkor nem lehet, hogy eladják más cégnek a játékot, és ők fejezik be?
A végén tuti, hogy megjelenik, ha már elkezdték. Csak max 1-2 év csúsztatással. A rajongókat csak nem hagyják cserben. -
#2369 Mert szerinted a csőd mit jelent? -
#2368 :(( -
#2367 XDDD -
Myron #2366 azért nem hiszem h ennyire legatyásodtak volna :D -
#2365 szolgáltató nem kap pénzt -> lecsapják a hálózatot eshetősége pl? -
#2364 Am lehet, h ezzel is csak időt akarnak nyerni, mert már szégyenlik, hogy sehol se tartanak... XD -
Myron #2363 ez is az átverés része
amúgy meg biztos csak a túlterhelés miatt nem jön be
attól h bezártak még megmaradhat a honlapjuk, fórum, stb -
#2362 ha egy fejlesztőstúdió megszűnik, akkor az első, hogy leveszik a honlapot a netről? Ha le is szedik, szerintem egy hivatalos hírnek mindenképp kint kéne maradnia, márcsak a sajtó miatt is, nem? -
#2361 erről ennyi, -
#2360 Űgy tűnik, a hír igaz, tekintve, hogy a www.3drealms.com nekem legalábbis nem jön be -
#2359 Mostmár nincs ki beleszóljon... legalábbis egy darabig... :) Ha lesz egy kis időm lehet összeütök pár modellt és nyitok vele egy topic-ot moddb-n hátha valakik felfigyelnek rá... :)