Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ewuk
10 félév de nem basznak ki csak onnantól fizetõs. de addigra majd fizetik a kölkeim 😄
de valami 14 félév vagy nemtommenyi után kibasznak 😄

ewuk
nem hibázik, nem kötöttem dátumhoz. 😄
ewuk
persze hogy én finanaszírozzam a faszlógatásukat? hát nem.
SZilaJMaGGoT
Hát bazzeg akkor sz.pjanak le... Hát ha nem adják ki, akkor legalább ne ugassanak bele ha más produkál valamit... :/ Ez olyan mintha lenne egy nõm akit nemdugnék meg de másnak se adnám át... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vass Gábor
Hát ja, én is odaadnám nekik hogy adják már ki végre.

kas123
ha már milliárdos leszel, akkor minek fagyasztod le magad?! a sok pénzedet inkább add oda a duke készítõinek, hogy csinálják meg végre a játékot és tádáám 😊

Muki100
Volt source alá duke nukem de szóltak hogy nem kéne az õ tulajdonukkal így visszaélni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

SZilaJMaGGoT
Különben meg a nagy nukem fanok is lusták, mert jópár jól moddolható fps van ami alá egy frankó remake-et lehetne tolni... :/

SZilaJMaGGoT
Sztem már az is kurva jólenne ha az eredetibõl csinálnának egy remake-et, szebb grafikával, meg minden, a játékmenet csak az új lehetõségekhez mérten, kis mértékben változna, pl a fizika kihasználása, játéktér amortizálhatósága stb... :/

grizzly21
mint Cartman?😊

az elméleted ott hibázik h "elvégzem sikeresen a fõiskolát" 😄

woy
Addigra kihal az emberiség . . .

ewuk
egyik este végig gondoltam mindent és rájöttem, elvégzem sikeresen a fõiskolát milliárdos leszek, sokat ölök majd a hibernálás kifejlesztésébe majd lefagyasztatom magam azzal a kiötéssel, hogy ha megjelent a dunf aakkor és csak akkor olvasszanak ki. szerintem ez az egyetlen ésszerû lehetõség van.
Vass Gábor
Ja, éertem.

XD olololol

woy
Igen,kijön decemberben.Csak még az évszámot nem tudják.

Vass Gábor
Most elhallgattak a játékról, mi a helyzet vele?
Ki jön e decemberben?

Shep
Pl. magyaritasok.hu-ról, de kell hozzá egy akármilyen duke 3d verzió.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vass Gábor
Hát de akkor is, engemet már rohadtúl idegesít, és kiváncsi vagyok rá.
Ha ennyi idejük van akkor csináljanak még egy részt, és addig amíg mi játszunk ezzel, addig elszórakoznak a folytatással.

mama2
Nem tudja valaki hogy a Dike3D-t magyar szinkronosan honnan lehet leszedni?
Mert én leszedtem egyet ami magyar szinkronos, de ott nincs hang sajna:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

MerlinW
Mert követelik a fanok😊 Nézd csak meg mi megy a DNF fórumában 10 éve😊
Letojni a népet meg nem akarják, hiszen vannak pénzes munkáik mint Prey, stb. DNF egy mítosz ami végigkíséri az életünket. Ebben is van szépség😊

[merlinw.org]

grizzly21
nincs is azzal baj, csak faszert kell akkor nehany evente riogatni mindenkit kamuvideokkal, meg kepekkel😊

MerlinW
Most õszintén, nem élnek okosan? Van idejük játszani, van pénzük, nincsenek határidejeik. Ennyi. Õk is emberek. Senki sem kötelezi õket arra hogy fejlesszenek. Lusták? Egészséges emberi tulajdonság. Úgy élj, hogy minél több pénzt keress minél kevesebb munkával. Ez a jólét titka.
Nem csinálnak semmi rosszat.

[merlinw.org]

grizzly21
az a baj hogy lustak mint a geci. 70es wow karakter mi? Komoly programozonak nincs ennyi ideje...

MerlinW
Az a baj vele, hogy nincs mögötte kiadó, ergo nem sürgeti õket senki. Ahogy õk is mondták egy interjúban, a DNF egy hobby-projekt számukra.

[merlinw.org]

Shep
A rosszhoz meg még több 😊

Az a Dukeosokkal a baj, hogy a legjobb legtökéletesebb, legszebb játékot akarják megcsinálni, ezért nem fog sosem elkészülni, pedig de jó lenne játszani vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó munkához idõ kell 😄

Vass Gábor
Ezt sejteni is lehetet, én megéreztem hogy nem lesz megint kint, de majd még hátra van a Lipcsei kiálítás.

bertino
nem lesz DNF az idei E3-on.
mondjuk E3on lassan semmi nincs...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sb1
Itt tudsz csemegézni.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Vass Gábor
A 3D Realms adott már ki játékokat valamikor a duken kívûl?

woy
duke nukem foreve r- szõke herceg egy újabb bélyeg nagyságú kép <#wilting>

Vass Gábor
Hát én reménykedem benne, hogy még az idén kijön, de nem sok esélyt látok rá, ha még csak itt tartanak a fejlesztésben, oááooááá.

MerlinW
12 éves játék, persze hogy "nevetséges"😊

Gépigényt majd akkor tudunk, ha elkészül a játék. De miután még sehol sem tartanak, õk sem tudják. Per pillanat tudomásom szerint Unreal 3 rendszert használnak, tehát kb olyan.

Hogy mire kell számítani? Semmire. Én arra sem számítok hogy az évtizedben megjelenik.

[merlinw.org]

grizzly21
amikor kiadjak akkor mar 8magos gepek lesznek😊

Vass Gábor
A játéknak mi lesz majd a gépigénye?
Mire kell számítani?
Az elõzõ részének elég gyenge, mára már nevetséges a gépigénye.

MerlinW
Az ott volt mindig a címében😊

[merlinw.org]

Vass Gábor
Akkor tök jó, már csak az kéne hogy kirakják már a végleges megjelenést.

elvileg muszáj h legyenek, elvégre ez Duke

Vass Gábor
Aha mostmár értem, de csajok is lesznek a játékban?

micsoda?

Vass Gábor
Ez mit akar jelenteni?

búsba kötés XD

RelakS
busba kötés? Azt akartad írni, hogy gúsba kötés? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

minimum 30 miatyánk. 20 üdvözlégy. és 2 óra busbakötés.<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

ewuk
omfg, ez kiment a fejembõl mester, remélem megtudsz nekem bocsátani 😞
el vagy tévedve fiam.
van multi a duke3d-ben de csak lanon lehetett tolni. megcsinálták már a rajongók h lehessen neten is. és mivel lanon lehetett tolni coop-ban, neten is lehet már.

ewuk
abban a duke 3dben amiben eredetileg multi sincs, most nem a hommade multiról beszélek.