Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha ennyi idejük van akkor csináljanak még egy részt, és addig amíg mi játszunk ezzel, addig elszórakoznak a folytatással.
Mert én leszedtem egyet ami magyar szinkronos, de ott nincs hang sajna:S.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Letojni a népet meg nem akarják, hiszen vannak pénzes munkáik mint Prey, stb. DNF egy mítosz ami végigkíséri az életünket. Ebben is van szépség😊
[merlinw.org]
Nem csinálnak semmi rosszat.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az a Dukeosokkal a baj, hogy a legjobb legtökéletesebb, legszebb játékot akarják megcsinálni, ezért nem fog sosem elkészülni, pedig de jó lenne játszani vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondjuk E3on lassan semmi nincs...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gépigényt majd akkor tudunk, ha elkészül a játék. De miután még sehol sem tartanak, õk sem tudják. Per pillanat tudomásom szerint Unreal 3 rendszert használnak, tehát kb olyan.
Hogy mire kell számítani? Semmire. Én arra sem számítok hogy az évtizedben megjelenik.
[merlinw.org]
Mire kell számítani?
Az elõzõ részének elég gyenge, mára már nevetséges a gépigénye.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
van multi a duke3d-ben de csak lanon lehetett tolni. megcsinálták már a rajongók h lehessen neten is. és mivel lanon lehetett tolni coop-ban, neten is lehet már.