Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon remélem, hogy azóta meggondolták magukat és szerzõdtettek valami hollywoodi profi forgatókönyvírót, aki majd megoldja a gondot😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
inkább akkor már jövõ ilyenkor..
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
persze ki tudja mi lesz... -.-
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
[merlinw.org]
Szerintem ha a regi Duke-ot egy az egyben kiadnak egy uj motorral, tehat mai grafikahoz illesztve, esetleg egy ket ujdonsagot beleteve...mar annak sikere lenne. Ez igy szar lesz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Még mindig arra hajtanak, hogy bekerüljenek a Guiness rekordokba:
"A program aminek a megjelenésével a leghosszabb ideig hülyitették a népet" kategóriában.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
`Take a look to the sky just before you die`
csak sajnos ez eddig nem úgy néz ki h olyan lenne mint a régi duke 😞
Anno a duke 3d nel mas volt a helyzet, kozel nem kellett akkor ennyi munka valami forradalmi megalkotasahoz, azonban ma mar ennyi ember keves hozza, de ha legalabb az a 10 ev elozo probalkozasok munkaja nem veszett volna karba... Szal nem hiszem, hogy varhatunk forradalmi dolgokat a dnftol.
Én azt mondom inkább kezdjék elölrõl egy új csaját motorral aminek tényleg duke lelke lesz. Mert a 3d is azért lett olyan amilyen, a saját motor, sajátos újítások, egyedi hangulat. Inkább várok még 5 évet, csak legyen egy rendes duke. Nem élném túl ha egy doom3 szintû cuccost elémtolnának Duke Nukem Forever néven. Akkor már inkább mondanák azt h csináltak egy modot Prey alá Duke fegyverekkel. Mert még a szörnyek is pff. Mi a szar volt az a kis geci ugráló szar? DN3D-ben legalább rendes szörnyek voltak. Kampósfogú tigris, rendõrkoca, meg rockergyík. Erre idedobják ezeket a szar fantáziátlan pókszart meg azt a gyûrûsférget...
Én azt mondom bárcsak ne így lenne és nektek legyen igazatok!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mások már a Stalkert is befejezték, könyörgöm! 😄 Tizeniksz év után kitolnak nekünk néhány mp jelenetet, ami simán lehetne egy Doom 3, egy Prey, semmiféle egyediséget nem lehet felfedezni, semmi olyat, amitõl azt mondhatnánk, hogy "hû, hát ezért csinálták ennyi ideig, értem már". Ez itt egy szar. Csõjáték, lassan elavuló gfx-el, annyira közhelyes szitut mutogatva - FPS világban - hogy ezt inkább hagyják abba, ha tényleg komolyan foglalkoznak azzal, hogy tényleg megcsinálják a DNF-et.
Did Not Finish - ez így sokkal jobb lenne most már, maradjon csak legenda ez az egész ügy, mindenki jobban jár vele.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
http://www.youtube.com/watch?v=NHU3sq8Wfjs&feature=related
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
teljesen doom3 meg prey feeling, ami számomra egy KALAP SZAR!