Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivan veled?
nem hiszem, arról tudnék

Vass Gábor
Ez nem igaz a fenébe, vissza rakták a "When it's done"-ot.
Egyszer már levették.

Még egy olvasni nem tudó baráttal lettünk gazdagabbak, üdvözlünk a fórumon!
DNF hivatalos megjelenési ideje:
Coming "When it's done" from 3D Realms for the PC.

http://www.3drealms.com/games.html

Muki100
Hát az az egy ingame anyag (mármint "jelenkori", idei) amit eddig láttunk belõle nekem nem tûnt nagyon új korszakot nyitónak. Attól még persze hogy jó lesz mert duke, de nem hinném hogy fejlesztéseiben hozzámérhetõ lenne pl. egy HL2-höz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vass Gábor
Azért vagyunk kíváncsiak mert új korszakot fog belevinni az fps.-ek világába.
Meg neki köszönhetjük a preyt is, meg olyan játékokat is amik nélküle ki sem jött volna. egy csomót elvitt a megjelenéséhez.

The Protector
Mit vaygtok úgy oda ezért a gameért?Van ennél jobb is.Na jól van.NINCS,Úgyhogy jöjjön.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vass Gábor
Hát igen arra számítottam, mert az van kiírva a gurunak az oldalára.

+ fav
de szerintem 2011-ben adják ki a 20-dik évforduló alkalmából
3drealms.com-on is írják hogy 2009-re kiadják PC,PS3 és XBOX 360-ra
ewuk
😄 és te komolyan reménykedtél a 2008as megjelenésben? 😄DDD örülj, ha ebben az évtizedben kijön, de az esély erre is elenyészõ.
Vass Gábor
Még idén sem hajlandók szerintem kiadni ezt a forevert, jó átvágtak minket, fene egye meg õket rakásra, azt mondták hogy idén kiadják aztán a nagy lószart.
Bemutatnak ilyen trágyát helyette.

EnZsolt
Én még életemben nem láttam ilyen szar trailert. És ezt feltették a gametrailers-es srácok? Ez nagyon gáz, nagyon 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Vass Gábor
Hát ja, a többit leszarom én is, csak adják már ki azt a kurva szart már, elegem van a várakozásból nagyon.

Gordis2k
Volt vagy 15 perc osszerakni a videót.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ewuk
megfaszulok ettõl a sok parasztvakítós baromságtól, dnfet kell. a többit leszarja mindenki. ennyi.
benőmenő
ez de xar<#wilting>
Vass Gábor
Na ez szép, innen csalták ki, akkor elmennek a tudod hova ide a mmm..ba.

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Vass Gábor
Ennek aztán tényleg kurva sok értelme van, nem is mutattak belõle semmit se, egy nagy rakás szar, de a zenéje az fasza.

RelakS
ezdegáz 😄

Mit gondolhatott a készítõ vajon, mikor megmondták neki, hogy eztcsináldvaze! könnyû píz? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

grizzly21
ez meg mi a budos lofasz? egy ilyen fost kevesebb ido osszerakni, mint amilyen hosszu az egesz! Ez rosszabb volt, mint vegignezni az ATV-n valami ocska tv shopos mososzerreklamot! hanyinger kerulget

bertino
ebbe semmi nincs gyakorlatilag 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

na ITT a Trilogy-nak a trailerje.
Ilyen szar trailert még életemben nem láttam. Komolyan.

ha nem te írtad volna azt gondolnám ez most poén akart lenni, de így már nem vok biztos a dologban...

Vass Gábor
A francba, pedig azt hittem hogy az, bocsika.

mer nem DNF

Muki100
Mert handheld konzolokra készül mondjuk...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vass Gábor
19.-vagyok, és az a Trilogy mért lenne szar.

bazeg te tényleg 18 és 25 között vagy? nem ez volt az elsõ orbitális faszság amit ide beírtál

Vass Gábor
De a neve szerepel benne.

hú bazeg te tényleg nem tudsz olvasni, valamit kezdj evvel mert ez nagyon gáz.
nem a DNF jutott ki az E3-ra hanem az a kézikonzolra készülõ Trilogy szarság, ami senkit se érdekel.

Vass Gábor
A gamekapocs oldalon megtaláljátok a hírekben.

Istencsászár
Megvan... sok vizet ez nem kavar, inkább fejezzék be a pécés verziót.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
forrás?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vass Gábor
Hát ahogy most nézem mégis csak kijutott az e3.-ra a játék, és még kézikonzolra is készül.

Vass Gábor
Ja, tõlük már minden kitelik.

Muki100
Duke MMO-t a népnek!

Vass Gábor
Godoltam hogy nem adják ingyen majd, de én arra gondoltam, hogy internetes lesz?,és így kell.-e fizetni érte.

The Protector
XDXDXDXD.LOLOLOOLOLLOOLLOOOLLOOL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muki100
Szövegértés továbbképzés nem ártana...
Egyébként meg igen, fizetni kell a játékért ha bemésza boltba és megveszed.

Vass Gábor
Ja, mert fizetõsre akarják a játékot?

oda van írva h az 1309-re válasz

Vass Gábor
Az elöbbi káromkodás az miért volt?

ewuk
szerintem az evolúcióról.
jelentkezzen aki érti h mirõl beszél kedves Gábor barátunk 😄

Vass Gábor
Mi ez a szöveg, és ez a fizetõs szutyok?????

ewuk
a jó büdös kibaszott kurva anyád te szerencsétlen buzeráns. amúgy de, mindenféleképpen.
ugye nem avval a penésszel akarsz leelleni mert akkor azok a lárvák halva fognak születni 😄