Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ewuk
volt szerencsém élõben is hallani, egy élmény, ahogy a népihagyományok ötvözõdnek Duke-al 😄
és mint régen ígértem, felraktam a duke nótát amit én költöttem.
http://data.hu/get/877860/envokduke.mp3.html

SZilaJMaGGoT
Ismerem, de szvsz izléstelen... Ezzel a motorral szebb a játék eredeti állapotában... :/ Azért köszi...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vass Gábor
Annyira várom már hogy nem férek a bõrömben.<#nyes>

😄DDD
ez kész 😄

Vass Gábor
Hát én ezen teljesen le vagyok döbbenve, amit írt ewuk.<#wow1>

MerlinW

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Már az is valami lenne ha a 3d-bõl kidobnának egy remake-et... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

grebber
De várom már a következõ évet megint láthatunk majd 2 esetleg 3 új képet!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

ewuk
ha az is havi díjas lesz akkor szarok a dnfre...
én azt hallottam hogy egy párhuzamost dimenziót építenek ami duke világa lesz és egy féreglyukon át lehet majd belépni és játszani

ewuk
nem szarakodnak motorokkal, most próbálják átültetni a valóságba, annál jobb grafika nincs.
biztos karácsonyi meglepetésnek szánják majd

bertino
<#wilting><#gonosz3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Na mizújs, bejelentették már az újabb motor váltást?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vass Gábor
Igen kéne de nagyon már.<#nyes>

mért_? kéne?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Vass Gábor
Még mindig semmi hír.

én az összes pálya összes titkosán voltam már mivel én csináltam a maphackokat a HRP-hez.

RelakS
Én meg nem tudtam, mit keres ott egy deglett katona ... nem doomoztam 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Lacee
Levelord egy Richard Gray nevû fószer, aki a 3dRealmsnél tervezte a pályákat, így a duke3d-ben is. A szöveg egy olyan helyen van, ahova csak csalással lehet eljutni, ezért van kiírva 😊

titkos helyszínek pedig jók bizony, a doomos hapsi megtalálása például maradandó pillanat volt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

RelakS
van egy titkos pálya az elsõ meg a második fejezetben mindenképp

fery02
Biztos, de azt nem tudom, hogy pl ki az a Levelord, meg, hogy hogy jön hozzá a felirat.

TSL16b
Aha, még titkos pálya is van, egy vízesés alatt lehet eljutni rá. Meg egy helyen fel van írva, hogy "You're not supposed to be here - Levelord".

fery02
Duke-ban olyanok is vannak? Már elég rég játszottam vele.

RelakS
Épp eléggé ismerem az elsõ pályát 😄 Ti megtaláltátok mind a 8 titkos helyet? 😄

The Protector
ÁÁÁÁ.Meg is van.Az eredetit ismertem de nekem ez kellett.Mindig youtubon keresgélek de ott nem találtam meg.De a googlin keresztül igen.Köszi a tippet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84
Gugliba rákeresel hogy duke nukem theme, találsz 1 csomót! De ez az eredeti!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Gordis2k
Ja mert már bentröl nézi... az oszlopot nem néztem...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

The Protector
Hy.DUke fanok(velem együtt).Ennek a videó alatt szóló zenét szeretném megszerezni.Jaj de magyaros lett OMG.Azt tudom h ez a manhattan project menû zenéje de nekem jobb minõségben kellene.Sok duke zeném van de ez még nincs meg.Vki adna linket.Ha lehet?Köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a háta mögött lévõ falat? ott egy oszlop van meg egy kameranézõ...

Gordis2k
Az egy fal és ezen a képen a hátad mögöt lévõ falat kell fétrakétalöni ennyi. Inkább az ablakon löj be és kiszakad.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hát az fal... lehet h ajtónak néz ki, de falként funkcionál

balee4
Igen vannak itt-ott a game-ben a falon pókhálószerû repedések, melyeket kirobbantva titkos helyekre lehet bejutni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

RelakS
Itt van belülrõl is:

RelakS
Errõl az "ajtóról" beszéltem, de lehet, csak be van deszkázva 😄

fery02
Ti ilyen menõk vagytok, hogy rakétával nyitogatjátok az ajtókat?<#idiota>😄
Amúgy igen, az elején, a mozinál az az ajtó tényleg csak úgy "nyílik", ha beküldessz az ablakból egy rakétát a repedésbe. Kép amúgy jöhet, mindíg szívesen nézegetem a képeket. 😊

a raksival belövés az nem egyenlõ a berúgással. de adjál képet mire gondolsz 😄

RelakSfromhome
A mozi utca oldalán van egy jegypénztár, amit raksival belõhetsz, és mellette egy négyszárnyú ajtó, bár az lehet, hogy csak a borítása. Az nem nyitható, minden más ajtó valóban. Adjak képet, vagy mi? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

berúgni? az ajtót? azt nem lehet.

ewuk
ez meg rohadtul nem myronnak ment hanem az alatta szólónak.
ewuk
nem csak hogy nyílik, de még be is lehet rugni õket, ha épp olyan kedved van, már ha elõtte kivégezted a röhõket és az ünneünnéket.
hát nemtom te milyen ajtóra gondolsz de ott a mozi körül minden ajtó nyílik... mehetsz a disznók felõl kívülrõl és mehetsz belülrõl szintén egy disznó felõl, és még a csigalépcsõn is mehetsz ahol szintén van 1-2 disznó majd a vetítõ teremben egy maroknyi ünne-ünne is.

RelakS
jah... ennyire akkor voltam szerencsétlen, mikor a duke-ot VR sisakkal játszottam.
Akkor is csak azért, mert mindenáron be akartam menni a moziba, és már elfelejtettem, melyik gombra nyílnak az ajtók. Bár az is igaz, hogy a mozi ajtaja az nem nyílik XD

nézni is rossz ahogy szerencsétlenkednek

RelakS
Ennél még én is jobban toltam, amikor még nem használtam egeret ezekhez a gamékhoz...

fery02
Persze, vannak ilyenek. Csak konzolok esetében nem semmi pénzért vannak ezek ugyebár. Ezek nélkül viszont tényleg olyan érzés játszani, bármilyen modern fps-sel konzolon, mintha Wolf3D-t tolna az ember (legalábbis azt a játékot én még akkoriban egér nélkül tudtam csak tolni emlékeim szerint 😊).
Mind1, nem kell ebbe belemenni, részemrõl ennyit errõl.

bertino
ja, hát ennyi a konzol kontrollere 😄
FPSt azzal játszani élvezetesen szerintem nem lehet.
persze halo-nál be lehet tolni a MS egerét a dobozba és lehet azzal játszani.meg lehet talán más box-os gamenal is.
a sony gépén állítolag UT3at lehet egérrel tolni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Én is így hallom sokszor, egyszer viszont játszottam Halo-val kontrollerrel. Hasonlóan nyomtam, mint az alábbi videóban.