7639
Duke Nukem Forever
-
#2798 Úgy 75 év jó lesz? -
Myron #2797 csak ne túl sokat -
#2796 Köszi azzal még várok. -
Myron #2795 gondolkoztál már az öngyilkosságon? -
#2794 Most megint micsinász már? -
#2793 De ne legyen igazam. lol -
#2792 hát ha ebből te azt vetted ki hogy más néven jön ki akkor gratulálok -
#2791 Ezért írtam, amit írtam. -
#2790 Bocsika de egyáltalán nem vagyok az, csak azt írtam amit kivettem belőle. -
#2789 Légyszi most már vegyél vissza és ne hangoztasd, hogy ennyire hülye vagy. Mert akik itt röhögnek, nem veled röhögnek... nagyon nem. -
Myron #2788 loál -
Hoz_Hun #2787 Hát ebből a cikkből nekem nem jött le, hogy más néven jönne ki a Duke. Inkább azt boncolgatják, hogy kijön-e egyáltalán. -
#2786 Kérdéses a Forever
Ezt olvassátok el, érdemes lehet, hogy más néven jön ki az új Duke. -
Hoz_Hun #2785 Hagyjátok már szegény VG-t. Szerintem a békésebb őrültek közül való. Nem anyázik, nem káromkodik... már-már kultúrált, sőt hébe-hóba a válasz gombot is használja.
Most már csak a mondatalkotást kéne megtanulnia (vesszők, mondat végek, tagolás) és egész jó fórumozó lesz belőle. -
#2784 -
S8DJ #2783 csak ennyi? még keményebbet kellene visszaszólnod -
#2782 Hahaha neked meg sok cement van benne ami megkeményedik és amikor bevered mondjuk a falba, akkor meg kettétörik.lol lol -
Myron #2781 koponyája vasbetonnal van kiöntve -
#2780 lol
hasznalta a valasz gombot
gratu betonka^^ -
S8DJ #2779 nyugottan káromkodhatsz. -
#2778 Inkább kihagynám. -
Myron #2777 na lássuk -
#2776 Jajj tudok én ettől ocsmányabban is, ez semmi. -
#2775 Időnként már sajnálom mennyi oltást kap, de sajna tény, hogy értetlen... -
#2774 LOL -
Myron #2773 és nem a szemétdombon káromkodott hanem az volt az általa leírt legcsúnyább szó. állítása szerint. -
Myron #2772 am én rájöttem mit akart mondani
"geci
ez mi?
menj mar aludni"
ide volt írva h geci
azt hitte tőle idéztél és kérdezed mi az a geci
basszus VG tényleg retardált... -
#2771 szemetdomb:DAS:D:SA.dsa -
Myron #2770 áááááááááááá
én ezt már nem bírom
az agyam épp felrobbant -
#2769 Aztán hol találtad azt, mert én nem emlékszem ilyenre hogy bárhova is a szemétdombon kívűl káromkodtam volna, és azt mondtam volna hogy geci. -
#2768 az mar oltas^^ -
Myron #2767 vasbeton szarkofágban. légmentesen. -
#2766 lehetőleg tegye mindezt hat láb mélyen. -
#2765 geci
ez mi?
menj mar aludni -
#2764 Nem ez volt a kérdés... :D -
#2763 Mondjuk az egyik pályán elakadsz és akkor ott van a megoldása, a heroesnek is leírom a menetét amivel kész vagyok, és nagy nehezen végigverekedem magamat rajta, meg az új infókra is kíváncsi lehettek gondolom.
Nem azért vannak a topikok hogy üresen álljanak, egyszer végiglapoztam az egészet, és a régiekhez már el sem jut egy hozzászoli sem, mert ti leszarjátok, hogy régi és inkább otthagyjátok porosodni. -
#2762 "Hú de nagy valami. " És ebből mégis mit kéne tanulnom, esetleg informálódnom?? Ne haragudj, de ez is csak egy példa a sok közül... XD -
#2761 Persze! XD -
#2760 Az akkor mindenkinek szól, hogy tanuljanak belőle, meg informálódjanak. -
#2759 :D:D