Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
kb mintha billentyûzettel játszana😄 sosem játszottam ilyenel, de mindig olvasom milyen frankó fps-ek alatt... hát nem úgy tûnik😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bertino
ez nagyonszar :ASD:A?SDA😄F?AF

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
OFF
De öröm nézni, ahogyan az xbox-osok szerencsétlenkednek azzal a nyomorult kontrollerrel. 😄 videó
ON

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vass Gábor
ja hát igen tudtam én is hogy nem most kezdték el, de csak most vált hivatalossá.
a játék története viszont sugall a készenlétre.

ewuk
nem feltétlenül, asszem van egy 2000es vagy korábbi,késõbbi nem tudom pontosan mikor állat trailer. nos azóta is készítik.
Vass Gábor
Ez jó hír szerintem mert akkor rakják ki azt hogy mit csináltak vele ha már kész állapotba közeledik.

Vass Gábor
Már-már nem is lehet ép ésszel felérni, hogy egyszerre 2, azaz kettõ darab közepesen rossz minõségû fotógráfiát hozzon nyilvánosság George Broussard és népi zenekara. Az 1997. április 28-án bejelentett Duke Nukem Forever a leghosszabb ideje készülõ játékok közé tartozik.
A fejlesztés elején még a Quake 2 motorját használták, s a megjelenést 1998. végére tervezték, de még abban az esztendõben, valamikor június folyamán átváltottak a fejlettebb Unreal motorra. A megjelenési dátum 1999-re módosult. '99-ben bejelentették, hogy az Unreal motor újabb, fejlesztett változatára állnak át, s a megjelenés 2000-re tolódik. Ebbõl 2001. lett rövidesen, majd egy évvel késõbb megtörtént a Unreal Engine 2.0-ra való átállás.
2004. szeptemberében érkezett a hír, hogy a Doom 3 motorjára váltottak, de ezt Broussard végül cáfolta. Szóval a friss képek elvileg egy jelentõsen módosított Unreal 2-es motor segedelmével készültek. Hogy mikor és milyen formában látjuk majd viszont monitorainkon, ráadásul játék közben, az továbbra is az ipar legnagyobb rejtélyei és legtalányosabb kérdései közé tartozik.
Itt egy kis történelem a játékról ebbõl már meglehet tudni hogy mit csináltak vele.
A Duke Nukem 3D Xbox Live-ra kiadott változatában friss képeket rejtettek el a több, mint egy évtizede készülõ Duke Nukem Forever-bõl a készítõk. Az egyiken egy szépséges, világító szemû Octabrain próbálja megkóstólni a nagyszájú fõhõst, a másikon pedig maga Duke karéj képét láthatjuk két táncosnõ társaságában. Videó
Nahát ez már valami, ezzel ki kell húznunk újabb 3 évet, mire lecserélik a mostani 3D motort mondjuk a Rage alatt dübörgõ id Tech 5-re.
FRISS: Megérkeztek a HD felbontású képek. (Thx emthor!)
Még is csak lesz valami a játékból hála a jó égnek.
Duke Nukem Forever Mozifilm hírek
(HW Insider) Változott a 8 évvel ezelõtti filmterv sztorija. A Duke Nukem Forever játékhoz nem sok köze lesz a mozifilmnek. Teljesen önálló történetet kapunk a DNF univerzumban. A filmes csapat és Scott Miller pápa Radar Group cégének elsõ dolga lesz a Duke univerzum kidolgozása. Az összes karakter sztoriját szépen kikövérítik és élettel töltik meg. Miller apánknak igencsak megtetszett a Max Payne film. Emiatt a Duke Nukem Forever mozi munkálatait átadta a MaxPaynes brigádnak. A trélerekbõl ítélve mi is és Scott Atya is úgy gondolja, hogy betonbrutális tehetséggel rendelkezik a Depth Entertainment és bõven felnõttek a feladathoz. A Duke Nukem Forever mozifilm készítése ezennel megkezdõdött.

woy
Jó képek,csak Duke haja csúnya.Gondolom optimalizálják rendesen,azért néz így ki (mert fps-nél nem látszik sokat a haj).Hát majd ha when it's done meglátjuk,hogy mit csináltak ilyen sokáig.

bertino

Blekk Síp
Duke Nukem Forever Mozifilm hírek

Sogun, 11:43 - PC - Játék: Akció

(HW Insider) Változott a 8 évvel ezelõtti filmterv sztorija. A Duke Nukem Forever játékhoz nem sok köze lesz a mozifilmnek. Teljesen önálló történetet kapunk a DNF univerzumban. A filmes csapat és Scott Miller pápa Radar Group cégének elsõ dolga lesz a Duke univerzum kidolgozása. Az összes karakter sztoriját szépen kikövérítik és élettel töltik meg. Miller apánknak igencsak megtetszett a Max Payne film. Emiatt a Duke Nukem Forever mozi munkálatait átadta a MaxPaynes brigádnak. A trélerekbõl ítélve mi is és Scott Atya is úgy gondolja, hogy betonbrutális tehetséggel rendelkezik a Depth Entertainment és bõven felnõttek a feladathoz. A Duke Nukem Forever mozifilm készítése ezennel megkezdõdött.
Thx, TnS!

From: http://hardwired.hu/

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Itt a hivatalos oldal ha nem akartok torrentezni.

http://hrpupdate.duke4.net/downloads.html

Slig
Felesleges, kipróbálhatod PC-n is mert már vagy 12 éve megjelent... Amúgy meg van hozzá grafikaszépítõ is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/torrent/4385195/Duke.Nukem.3D.Atomic.Edition.High.Resolution.v7.0-MasterFaster

スラッグ

grizzly21
ez ugyanaz a regi grafika lesz xboxon? nemar

Vass Gábor
Ja ja, most már bármikor jöhet a játék, szereznek ezzel is egy kis pénzt aztán nincsen megállás.

ewuk
nem baj, nekünk lesz majd dnf!
Vass Gábor
Hát most már én is, csak nekünk sincsen xbox-unk sajnos, és nem is lesz mert nincsen pénzünk rá.

kár h egy ismerõsömnek sincs xboxja, szívesen kipróbálnám

Vass Gábor
Szerdán jön a 3d-s része xbox-ra.

Blekk Síp
Persze.
Ja rossz topicba írtam, vki nyithatna a 2. résznek topicot, mert elakadtam. <#bdead>
Najófejezzükbe. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

mármint a DNF2-re gondolsz szerintem

bertino
<#banplz>

Shep
Nagy kaland, már vagy 3 évvel ezelõtt végigvittük, olvass vissza ha esetleg elakadnál, biztos ott lesz a megoldás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blekk Síp
Én már töltöm 60%. <#gonosz1>

ALIENwoods
megjelent

woy
Ássák el magukat a 12 éves Duke Nukem 3D-vel együtt !

Vass Gábor
A jövõhéten jön ki 24.-én az XBOXO-s verziója a 3D-nak ami a pc-s verzió az már 12 éve nyomja az ipart.

ewuk
de az nem valami gagyi pses vagy xbox vagy valami szarra készül?
szerintem arra gondol amibõl csinálták azt a nagyon szar trailert, (amilyen szart még nem látott senki) 😄 és 3 alrésze lesz, nemtom már mi a neve. be volt linkelve a videó a fórumra.

Slig
Anyám borogass...

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

<#wow3><#szomoru1><#wilting><#taps><#lama><#banplz>

ewuk
hogy mondod?
Vass Gábor
Még ez a szar része is az mint a forever a franc essen bele már.

fery02
when it's done

Vass Gábor
Hát ja semmit nem változott a grafja, most mikor jelenik meg ez a része?
Mert szeptemberre ígérték.

na látom már, kösz
sajnos semmit nem javítottak a grafikán kivéve a betûtípus olvashatóbb a pálya végén meg gondolom a menüben

Vass Gábor
A gamekapcson vannak a második oldalán a híreknek.

milyen képek hol vannak milyen szar 3d-s rész?

Vass Gábor
Ez pedig így van, most is csak abból a szar 3D-s részbõl adtak ki 44 képet.

hú basszus, ez nekem még meg se fordult a fejemben

Vass Gábor
Hát már jó lenne nagyon tényleg, már az összes régi játékot is kihozza ez meg még alig kaptunk valamit belõle, szinte semmit se még.

Kandurex
hát a forever végül is elég tág fogalom, szóval ebben a periódusban akár meg is jelenhet 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
egyszer csak lesz.

Frank99
mer' sose lesz, azé'....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

fery02
Dehogy nincs igazság, csak nem ideát van.

Prince23
😞
mért?

Frank99
gyuke nukem "never"

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ewuk
nincs igazság... :C
fery02
Jó, csak szerintem igazabb, ha úgy mondjuk, hogy még "mindíg", nem pedig "megint". 😊

Kandurex
3-4 évente megjelenik a fejlesztõ, bejelenti, hogy jól haladnak, majd megint eltûnnek pár évre...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯