7639
Duke Nukem Forever
-
#2758 nemúgy értem, hanem hogy nem használod a válasz erre gombot és nem tudjuk kinek mondod, csak úgy leírod -
#2757 Ő szerintem úgy hiszi, hogy mi tudjuk, hogy az üzenetei mikor, kinek szólnak. Szerintem ő valahogy úgy látja ezt a fórumozást, mintha valami chat lenne, ahol a résztvevőket úgy kezeli, hogy rájuk néz miközben mondja a mondandóját. Mint egy élő beszéd alkalmával, de ezt számunkra érzékelhető módon nem jelzi, mert úgy gondolja, hogy mivel "ránk" néz, mi tudjuk, hogy kinek szól.... vagy csak szimplán retardált. -
#2756 betonfalra? -
#2755 Nem is beszélek a levegőnek, csak úgy vagytok vele, hogy leszarjátok nagyívbe, máshol is írtam és egyikre sem válaszol senki sem, hát szép társaság mondhatom. -
#2754 tudod mi jon?
"haha nagyon humoros." -
#2753 akkor miért nem használod? az kevés hogy ismered, beszélsz itt a levegőbe állandóan -
Myron #2752 az agyadban a tumor -
#2751 Éreztem, hogy csak fellángolás, nem is mertem elszólni... :D -
S8DJ #2750 de használd már azt a rohatt gombot!!!!!!! -
#2749 Hú de nagy valami. -
S8DJ #2748 na végre!!!! megjelent a Duke Nukem: Válasz erre!!! -
#2747 A narkkisnak, mondtam.
És ismerem azt a gombot. -
#2746 lehet nem tudja hogy működik. most képzeld el ha valakinek válaszolni akar és sajnos érthetetlen oknál fogva mindig más nevére válaszol, micsoda kavarodás lenne itt. jobb ez így. -
S8DJ #2745 de nem igaz hallod csak azt a rohatt retkes gombot kell megnyomnia, mi a rák azon nehéz?!?!? -
#2744 Fölösleges... Falrahányt borsó... :/ -
S8DJ #2743 -
#2742 Ezt kinek mondtad?? Már csak kekeckedésből sem használod azt az istenverte válasz gombot?? -
S8DJ #2741 fórumozó... miért mi lenne? -
#2740 És akkor te mi vagy? -
S8DJ #2739 ámen -
#2738 vasbeton :DDD -
#2737 mondani lehet, csak hát ahogy Ovidius mondta, a tények makacs dolgok...
a hírrel kapcsolatban pedig kiváncsi leszek, hogy a 3DR mihez kezd ezek után, csak nem dobják kukába az egész eddigi DNF-et! -
Myron #2736 http://www.gamestar.hu/3d-realms-itt-vagyunk-es-itt-is-maradunk.html -
#2735 Ja ja, és megmondtam már, hogy nem vagyok az. -
Myron #2734 erre gondol vasbeton barátunk -
#2733 http://www.hardwired.hu/index.php -
#2732 Ezen beszartam... XD -
#2731 XD LOL -
#2730 persze, mivel minden hsz-ét a webforditas.hu-val forditja le :D -
#2729 es ez egy propaganda,hogy senki nem bizik benne,csak o jo, kis marketing:)
-
#2728 haha nagyon humoros -
#2727 Én arra gyanakodtam, h vass 3drealms tag és azért beszéli ilyen szarul a magyart, s mitöbb azért ilyen értetlen... -
#2726 O fejleszti:( -
#2725 Már nem egyszer csesztek le, de még mindig nem vagy hajlandó használni azt a telibebaszott válaszgombot... :/ -
#2724 Valóban? Honnan tudod? -
#2723 Persze, nemvárok túlfejlettet, mert általába amit(egy bármilyen játékot) sokan ócsárolnak az AI miatt, nekem általába az még nagyon is megfelel, de ez a 90-es évekbeli azért még elég primitív... :/ -
#2722 Hát pedig ezt úgy csinálták meg elvileg, hogy minden gépen fut. -
#2721 " persze AI sem lenne rossz" - szal azt várod, hogy a szörnyek fedezéktől fedezékre rohanjanak és igyekezzenek meglepve támadni? :P
Am én megőrülök, mert tesóm gépén XP van, ott simán fut a HRP-s Duke, itt a Vista-s gépen meg ugyanaz a játék "Failed loading art"-ot ír ki? Most mi tévő legyek? :P Nem elég, hogy a Foreverrel nem tudok játszani -
#2720 Te is az egyik segglyuk fejleszto vagy?DAS -
#2719 Folytatják a játékot.