Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ott a térképen meg tudod nézni hogy hol fejlesztik
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A fiatal cherokee indián, Tommy kalandja hosszú éveket felölelõ várakozás után végre hajlandó Linux alatt is elindulni.
Chavalier, 2008. december 11., 08:32
Címkék: prey, linux, indián, cherokee
Kapcsolodó játékok: Prey
Még az 1998-as E3-ról kikerült videók között szúrhatott szemet az akkor még külsõ nézetes Prey. A Duke Nukem Foreverrel egy idõben került be a köztudatba, s bár Duke volt a nagyobb név, a 3D Realms mégiscsak több újdonságot zsúfolt jelen hír tárgyának korai változatába. Saját, rendkívül látványos grafikus motor, és a portál technológia vette le azonnal lábáról a közönséget.
Talon Brave, az eredeti hõs
Sajnos nem sokkal késõbb jegelték a projektet, s hosszabb szünet után, 2001-ben porolták le újra. A Scott Miller vezette 3D Realms a Doom 3 grafikus motorját választotta, a feladatot pedig a Rune és a Dead Man's Hand fejlesztõjére, a Human Head Studios-ra bízta. 2005-ben került sor a hivatalos bejelentésre, s másfél esztendõ elteltével már kezünk közé is kaphattuk a Jeremy Soule epikus dallamaival aláfestett kalandot. A fogadtatás vegyes volt ugyan, de mégiscsak a pozitív vélemények irányába billent a mérleg nyelve, s ha hihetünk Scott Millernek, akkor már készül a folytatás PC-re és Xbox 360-ra.
Tommy itt még gyanútlan
Elõtte azonban még megkapják a Linuxot preferáló felhasználók is a lehetõséget, hogy jól széjjelrúgjanak néhány hájas és nyálkás idegen popsit.
A kliens már tölthetõ, de nem árt észben tartani, hogy futtatásához szükség lesz a PC-s változat három kiadásának valamelyikére: 3 CD, gyûjtõi DVD, steam.
Ez akadájozta a játékot, remélem most már tényleg jönni fog jövõre.<#nyes>#nyes><#vigyor0>#vigyor0>
nem baj legalább ti itt nem fogtok veszõdni ennyit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én még a tehenes résznél se tartok, úgyhogy lécci ott is lõjétek le nekem a poént<#gonosz3>#gonosz3>
Akkor azt a dobozképet honnan szedték le ha hülyeség volt az egész?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez csak természetes. Én is pont erre gondoltam! Majd most... Amikor egy olyan cím, ami már egyszer lecsengett újra megjelenik egy másik platformon, akkor az eddig rejtegetett hatalmas infóáaradat mind ránkszakad majd. Stratégia, tervezgetés, a játékosok totális átverése... A 3D Realms újra megmutatja bámulatos tehetségét, és ránkzúdítja a screenshotok, trailerek áradatát, mert megjelenik a GTA IV. Látom is magam elõtt a cikket.
"Kedves rajongóink!
11 évet vártatok erre a pillanatra. Tudjuk, hogy nehéz volt a várakozás, de megtörtént az esemény, amire 1997 óta várunk. Megjelent a GTA IV PC-s portja. Innentõl semmi sem fenyeget minket, nyugodtan lógathatjuk a lábunk még húsz évig. De mivel ezt így nem írhatjuk le, itt van nektek pár teaser kép, amik persze teljesen ingame felvételek. Csak mégse."
Fel kéne már adni. 11 éve fejlesztik, nem lesz ebbõl semmi...