Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
lenoír city fölött az melyik országban van, ahogy elnézem egy tenger mellet van, vagy folyó mellett.

Vass Gábor
ez egy térképet adott elõ csak.

Lacee
😄D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://yellowpages.oakridger.com/Maximum+Paint+--26+Body.9.57594112p.home.html

ott a térképen meg tudod nézni hogy hol fejlesztik

Vass Gábor
Akkor linkeld már be ide a hírt, hogy gyõzõdjek meg róla én is meg mindenki.

igen és most olvastam hogy a Maximum Paint c. filmbõl játékadaptációt fognak csinálni még mielõtt kiadnák a DNF-et, ez is biztos hátráltatja a projektet.

Vass Gábor
Aha, nyernek idõt persze, 2,fél évet elcsesztek ezzel a prey átkonvertálással, ez idõ alatt már ki is lehetett volna adni a duke nukem forevert.<#nyes><#vigyor1><#falbav>

ewuk
játékra a fakocka is jó, ha van fantáziád. amúgy meg nyilván azért portolják át, hogy akinek nincs xps vistás partíciója/vinyója az is tudjon játszani. meg hát, ezzel is nyernek egy kis idõt.
fery02
Aszongyák jók játékra is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pont azért amiért linuxra, valamelyik fejlesztõ írta a fórumba nemtommár hová pontosan, a 3drealms oldalán valahol

grizzly21
de tenyleg minek? windowst inditok ha jatszani akarok, de mac amugysem jatekokra valo

Vass Gábor
Aztán mi a fenének portolják át rá?, és hol olvastad ezt?

én most hallottam h MAC-re is át akarják portolni szal még avval is el kell készülniük elõbb h folytathassák a DNF-et

ewuk
ez még nem jelent semmit, sajnálom, ha most törést okoztam az életedben. 😞
Vass Gábor
Prey - Most már Linux alatt is fut
A fiatal cherokee indián, Tommy kalandja hosszú éveket felölelõ várakozás után végre hajlandó Linux alatt is elindulni.
Chavalier, 2008. december 11., 08:32
Címkék: prey, linux, indián, cherokee
Kapcsolodó játékok: Prey
Még az 1998-as E3-ról kikerült videók között szúrhatott szemet az akkor még külsõ nézetes Prey. A Duke Nukem Foreverrel egy idõben került be a köztudatba, s bár Duke volt a nagyobb név, a 3D Realms mégiscsak több újdonságot zsúfolt jelen hír tárgyának korai változatába. Saját, rendkívül látványos grafikus motor, és a portál technológia vette le azonnal lábáról a közönséget.
Talon Brave, az eredeti hõs
Sajnos nem sokkal késõbb jegelték a projektet, s hosszabb szünet után, 2001-ben porolták le újra. A Scott Miller vezette 3D Realms a Doom 3 grafikus motorját választotta, a feladatot pedig a Rune és a Dead Man's Hand fejlesztõjére, a Human Head Studios-ra bízta. 2005-ben került sor a hivatalos bejelentésre, s másfél esztendõ elteltével már kezünk közé is kaphattuk a Jeremy Soule epikus dallamaival aláfestett kalandot. A fogadtatás vegyes volt ugyan, de mégiscsak a pozitív vélemények irányába billent a mérleg nyelve, s ha hihetünk Scott Millernek, akkor már készül a folytatás PC-re és Xbox 360-ra.
Tommy itt még gyanútlan
Elõtte azonban még megkapják a Linuxot preferáló felhasználók is a lehetõséget, hogy jól széjjelrúgjanak néhány hájas és nyálkás idegen popsit.
A kliens már tölthetõ, de nem árt észben tartani, hogy futtatásához szükség lesz a PC-s változat három kiadásának valamelyikére: 3 CD, gyûjtõi DVD, steam.

Ez akadájozta a játékot, remélem most már tényleg jönni fog jövõre.<#nyes><#vigyor0>

Szegény mit kap. XD

ewuk
a chapterre gondolsz? az a chicago holocaust, amúgy nemsoká átküldöm a játékot csak összetömörítem 5769815547szer, hogy egy rendes méretû fájlt kapjak!
alpha a neve

uhh elfelejtettem a spoiler tag-et benyomni bocsi :S
nem baj legalább ti itt nem fogtok veszõdni ennyit
Na a tehenes részen sikerült továbbjutni, azt nem vágtam hogy a zsugorító fegyverrel le kell kicsinyíteni a tehenet, és akkor õ is befér az ûrhajóba.
Vass Gábor
hehehehe nem kell itt a hülyeséged, van neve is annak

azutániban ahol utána van a megjelenésnek

Vass Gábor
És melyik részében mondják hogy hol tartanak?<#vigyor4>

Vass Gábor
Hát azért tényeg nem gondolom azt hogy ennyien csak át akarnak baszni, azért vannak jók is.<#nyes><#vigyor><#vigyor0>

Kandurex
én elakadtam a tehenes résznél, nem vágom, hogy kell beindítani az ösztökét, egyébként tényleg használjátok már a kuva spoilert!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ne higgy neki Gábor, nem látod h csak át akar baszni? itt már mindenki a játékról beszél h hol tart, gondolod ennyien kamuznánk?

köszi hogy spoilerezel, nagyon jófej vagy
én még a tehenes résznél se tartok, úgyhogy lécci ott is lõjétek le nekem a poént<#gonosz3>
Vass Gábor
Ja, de mert azért csodálkoztam volna rajta elég nagy szemekkel.<#nyes>
Akkor azt a dobozképet honnan szedték le ha hülyeség volt az egész?

Ügye nem mondod komolyan hogy elhitted amit írnak, de egyáltalán nem látod hogy csak hülyeségeket írnak, nyisd ki a szemed. 😄

Vass Gábor
Akkor most azt jelenti hogy a semmibõl megjött a forever?

EnZsolt
Oh, köszi meg is van 😊 Nem hittem volna, hogy az egyik azték csecsemõt, ha fejjel lefelé rakom, akkor megjelenik egy dimenziókapu, amibõl egy szamuráj horda jön elõ. Velük már könnyû volt legyakni a pingvint. A tehenes szerintem könnyû volt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Shep
Pár éve már végigvittük és az összes problémás helyet kitárgyaltuk akkor pl. a tehenes részt, meg ezt a pingvinest is. Úgyhogy olvass vissza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EnZsolt
Én elakadtam annál a résznél, amikor jedi trükkel kell egymás hátára tenni azték csecsemõket az Északi-sarkon, miközben egy óriási császárpingvin lövöldöz lézerszemekkel. Valaki tudna segíteni?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Vass Gábor
Akkor híresztelni kéne, mert elég fúrcsa ez, mivel semmi infót nem írtak ki róla, de még bétateszt sem volt róla.

Szabi84
<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Voltam ewuknál DNF-ezni, csak az nem tetszett hogy mikor Lara Croft felvette a parittyát, kb 10kg ideig kell betárazni, hogy megtaníthassam a Cro-Magnoniakat az aknák hatástalanítására. De amúgy egész jó lett a gamma.

Vass Gábor
[email protected]
Ez csak természetes. Én is pont erre gondoltam! Majd most... Amikor egy olyan cím, ami már egyszer lecsengett újra megjelenik egy másik platformon, akkor az eddig rejtegetett hatalmas infóáaradat mind ránkszakad majd. Stratégia, tervezgetés, a játékosok totális átverése... A 3D Realms újra megmutatja bámulatos tehetségét, és ránkzúdítja a screenshotok, trailerek áradatát, mert megjelenik a GTA IV. Látom is magam elõtt a cikket.
"Kedves rajongóink!
11 évet vártatok erre a pillanatra. Tudjuk, hogy nehéz volt a várakozás, de megtörtént az esemény, amire 1997 óta várunk. Megjelent a GTA IV PC-s portja. Innentõl semmi sem fenyeget minket, nyugodtan lógathatjuk a lábunk még húsz évig. De mivel ezt így nem írhatjuk le, itt van nektek pár teaser kép, amik persze teljesen ingame felvételek. Csak mégse."
Fel kéne már adni. 11 éve fejlesztik, nem lesz ebbõl semmi...

ewuk
akkor bizony szükségem lesz egy e-mail címre!
Vass Gábor
az nagyon jó lenne, akkor kérném ha lehet.

ewuk
még szerencse, hogy az amerikai unokatesóm elküldte a pc-s verziót, ha gondolod Vass Gábor elküldöm e-mailba!
van egy ausztrál ismerõsöm aki hozta Bécsbõl, de cseszhetem mert nem viszi a wii-m

Vass Gábor
az xboxos volt az a dobozkép, nem ps3.-as.
honnan szerezted meg?

abban a papír gotcha-ban van a cd, amikor látszik h kinyitja a ps3-as tokból az ewuk

ewuk
myronnál
Vass Gábor
Hát azzal hogy az csak a doboza az xbox-os verziónak, egyébként kinél van az a dvd-tok?

ewuk
mire alapozod ezt az állítást? én láttam benne dvd-t!
hú bazzeg tényleg, jó észrevétel!

Vass Gábor
Hát igen jó is lenne, de nem is volt benne a dvd-je<#vigyor>

woy
Vass Gábor
Ez haláli volt.<#smile>