Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nemtok csinálni screenshotot semelyik progival se, mindig csak fekete lesz a kép.
majd lefotózom a monitort
Turn Me On Dead Man
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
holnap multi, új mapok, fegyverbug javítva és BUNNY!!!!!
fotográfik kolomp edisön :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy próbát megér, nem?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Myron azt a trükköt megtaníthatnád amivel olyan sok embert megöltél mert nekem nem jött össze.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mindegy jó zúzást!
ja, bunny patch-et próbáltátok már? mûködik rendesen a a quake style bunnyjump vele?
Szerver😄NFFOREVER
Jelszó:SG
Mindenkit sok szeretettel várunk.max játékos 20.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ennyi volt a lenyeges😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
meg ennyi volt a lenyeges.
[email protected] üzenete:
persze hogyne csak én nem gyilkolom le a tüdõmet ilyenekkel
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
mivel?
alkohollal
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
az a tudodet roncsolja?
igen
mert?
mint az állat
Mindenki tapadjon a monitorokra majd.
a serverpeccset is felraktam de napról napra kevesebb a playa
lehet bukta lesz a végleges game?
abba is csak single módot teremtett az isten...