Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJS8
na én be is állítottam a Dukonnector-t csak nem akarja lekérni a server listát :/ így csak hostolni tudok.

SZilaJMaGGoT
Ez kemény... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJS8
amúgy most viccen kívül:

hogy kell beállítani ezt a Dukester-t? (Duke3d Multiplayer progi)

sambauer
és ezt is kinek köszönheted ? <#eplus2>

Turn Me On Dead Man

kommersz
de tenyleg seggbuta
mint az elso palyan az ellenseg:S

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

hát lehet h az agya helyén van a tüdeje, akkor meg tudom érteni
biztos olyan mint a repülõ polip szörny a duke nukemben

kommersz
off de kell. [email protected]=VassGabor
[email protected] üzenete:
persze hogyne csak én nem gyilkolom le a tüdõmet ilyenekkel
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
mivel?
alkohollal
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
az a tudodet roncsolja?
igen
mert?
mint az állat

varom a jatekot😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

jah, az egyik közös õstõl származtatott osztályban dob egy exceptiont amikor elér a 18. sorig.

kommersz
hat lehetseges
irtak hogy a VSSGBR fele verzio az virusos :S

RelakS
Hááát, nem tudom...

Én felvettem, elindítottam, de véletlenül nyomtam hozzá egy szteroidot is.
Erre a jetpack felrobbant, kiírta, hogy Game Over, majd kilépett a játék, és leformázta a partíciót O_o

Vírust kaphattam?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Úgy látszik vannak itt még NOOB-ok.
😄D

fotográfik kolomp edisön :D

kommersz
az a jetpack annyira nem is secret^^
aki tolta a 3d-t
az " egybol" megtalalja😊

fery02
Hát ez nem igaz. Hogy nem tûnt fel nekem az épület egyik falán lévõ hatalmas (mintha direkt a betörést váró) ablaksorozat. Gondolom mert magasan volt viszonylag, de végülis abból is következtethettem volna, hgoy a szomszédos épület párkánya is olyan magasan van (egészen véletlenül 😄), hogy arra felmenve motorral, át lehessen ugratni. Köszi szépen! jetpack-ot meg egyelõre úgy tûnik b@szhatom, de gondolom majd lesznek még elszórva itt-ott a pályákon.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sõt ha megtaláltad a secret-et az elsõ pálya vége elõtt (jetpack), akkor nincs szükség a motorra sem....

annyit segítek, hogy gecinagyot kell ugratni a motorral....nézd az épületek ablakait és a építési törmelékkupacot....

fery02
Jó, nem kell elhinni. Minket nem nagyon érdekel, hogy mit hiszel, szarozzál minket ahogy csak akarsz. Lényeg, hogy akkor egy óra múlva...

Am délután nyomtam kicsit a single-t. Mint minden játékot, ezt is legnehezebb szinten kezdtem és kb HL 2-es nehézségû. Szal egyáltalán nem vitték túlzásba, pont élvezhetõ. A Police Yard pályán tartok és szégyenemre már az elején elakadtam, ugye kint kezdünk az utcán, elõttünk van a rendõrkapitányság, amit ugye körülvesz sok vérmalac, amiket motorról könnyedén le is szedek (nagyon nehezen találnak el, motorozás közben). Igen ám, de kellene gondolom valami kártya, mert az épületbe se a fõ ajtón nem jutok be, se a hátsó ajtón, mert azt meg elállja egy rendõrkocsi roncs. <#nemtudom>

SZilaJMaGGoT
Csak irigykedsz... <#sniffles>

Vass Gábor
na jól van ti tényleg egy nagy kalap szarok vagytok, egy képzeletbelit magatok elé képzeltek, és azzal szórakoztok.
Hát kurvára nem jött be.<#mf1>

pfff, akkor az valami ausztrál verzsön lesz....

Amúgy poén, hogy a mozis pálya egy az egyben a DN3D-bõl van átmodellezve, csak egy "picinkét" nagyobb az egész...
😄
És ak mekkora pálya, amikor a disznõrendõrrel kell Duke-ot kergetni?? Majd beszartam a röhögéstõl, nagyon eltalálták az idióta pánikdisznó hangulatot. 😛

sambauer
nálam le, de ki van pixelezve 😄

Turn Me On Dead Man

nektek se veszik le a kurvák a tangájukat? haverom azt mondta h mikor már 10. jére adott nekik pénzt akkor elõvillantották a sunájukat!

SZilaJMaGGoT
Pont azon tartok, ne mond meg mi lesz, had legyen meglepetés! 😄

kommersz
A mozis palya mar volt?
Azutan egy gecijo palya jon^^

SZilaJMaGGoT
Multival lécc, várjatok meg kilencig, mert most jött le a vitality-s verzsön, a sp az valami atomkirály, multit még nemsikerült tesztelni... ^^

Vass Gábor
<#nyes><#vigyor>
most esett le?

sambauer
😄

Turn Me On Dead Man

Vass Gábor
Jajj mivan ti már a képzeletbeli részével játszotok ami az álmotokban van?

Este 11 körül indítok szervert, IP a tegnapi és jelszó is. Haveromnak átvittem, úgyhogy 4-en leszünk. A bugos teleportos pályát meg nem teszem be, mert csíííít, úgyhogy marad a másik kettõ.

fery02
Miért csak egy kivétel van? Miért mondod meg, hogy mit olvassunk? Gyere inkább játszani te is.

Vass Gábor
Esetleg a régi verzióját.

hát pedig én most is a dnf-el tolom az szerinted hogy lehet?

Vass Gábor
Hát ja eléggé szánalmasak vagytok mindannyian de persze egy kivétel van, még meg sem jött a játék, de már itt szopattok mindenkit, olvassátok már a gamekapocsot, vagy a gamestart rendesen.

általában nincs ennyi ammo sajnos
meg túl kevés a wall marks delay

bass, ezt nem kellet volna kikotyogni

grizzly21
az hogy itt irkaltok ossze vissza, mintha megjelent volna a jatek.

jatszuk azt, hogy kuldtok egy screenshotot a multirol, amin mondjuk belelovitek a falba, hogy "SG" vagy befejezitek ezt az egeszet.

fery02
Jááá 😮 Kösz a tippet! Ezt nem tudtam, majd este valamikor kipróbáljuk. Legalábbis én, mert nekem még újdonság.
#2221: Mi a szánalmas?

szerintem direkt szopatott nem csak véletlen nõtt vissza eredeti méretére pont akkor, mivel ha beveszi a szteroidokat, akkor azonnal visszanõ eredeti méretre

grizzly21
ez szanalmas

fery02
A semmiért szinte. 😊
Am ez is ilyen Q3-as sajátosság. Ott is ha oda teleportálódunk, ahol épp áll valaki, kinyírjuk. De am milyen látványosan van már kidolgozva a húscafatok, meg a vérzés minõsége. Nem hazudtolta meg ez a Duke Nukem játék sem magát. A 3D-ben is látványosak voltak a "szakadások" 😛
De szerencsére már nem fogják újrakezdeni a játékot UE 4-es motorral, ez a 3-as is bõven látványosra sikerült, sikerült kihasználni a motort rendesen. <#eljen>

ja, az én voltam, röhögtem is mint az állat
+1 frag
😄DDDDD

fery02
Ja, de szerintem direkt hagyták benne. Hagy legyen egy kis hûség is az elõdhöz, ha mûár egyszer ennyit kellett rá várni.
#2217: am nem te voltál, akit lekicsinyítettem, és mikorra odaértem hozzád, pont akkor nõltél volna vissza, én meg erre szétszakadtam? 😄
Nem tudom, hogy ilyenkor miért nem eshetünk mondjuk el, miért kell szétszakadni húscafatokra? <#hehe>

jaja, mint pummel a q3-ban
imádni való

de a kedvencem a kicsinyítõ sugárfegyver, majd az eltaposás - ha utolérem persze, mert a törpe rohadtul begyorsul, mint egy egér

és szerencsére itt is megmaradt a bug, hogy ha lekicsinyíted és mikor kicsi úgy fagyasztod le, miután kiolvad, kicsi marad, és nem lehet eltaposni se, csak felrobbantani meg lelõni

fery02
Majd ma csak este érek rá, de majd írjatok már, hogy mikor mennétek, mert feltétlen megyek. Egyszerûen letehetetlen a játék, fõleg multiban. Milyen megalázó már, mikor a másikat rúgással ölöd meg. 😄

grizzly21
dehogy toljatok, mar reg tele lenne a topik screenshotokkal, es mindenhol errol irnanak.

Kösz az esti multit, fasza volt! Király ez a hamacsi!
😄

fery02
<#levele>

de mi már a pre-alpha-val toljuk. és megy már a multi is faszán
nem is tudtál róla h van??<#wow2>

grizzly21
mirol beszeltek, most jott az info, hogy meg nincs kesz a jatek..konyorgom

fery02
Procyclon? Az milyen? Nem találom az NFO-ját. :/
Bár valszeg le lehet szedni bármelyiket, úgyis a crack lesz a lényeg gondolom, amibõl normális valszeg pár napon belül úgyis kijön, mire leszedjük a játékot.