Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint az elso palyan az ellenseg:S
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
biztos olyan mint a repülõ polip szörny a duke nukemben
[email protected] üzenete:
persze hogyne csak én nem gyilkolom le a tüdõmet ilyenekkel
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
mivel?
alkohollal
Vesztettem amit rajtam kívül kevesen , Pedig csak a boldogságomat keresem üzenete:
az a tudodet roncsolja?
igen
mert?
mint az állat
varom a jatekot😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
irtak hogy a VSSGBR fele verzio az virusos :S
Én felvettem, elindítottam, de véletlenül nyomtam hozzá egy szteroidot is.
Erre a jetpack felrobbant, kiírta, hogy Game Over, majd kilépett a játék, és leformázta a partíciót O_o
Vírust kaphattam?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
😄D
fotográfik kolomp edisön :D
aki tolta a 3d-t
az " egybol" megtalalja😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Am délután nyomtam kicsit a single-t. Mint minden játékot, ezt is legnehezebb szinten kezdtem és kb HL 2-es nehézségû. Szal egyáltalán nem vitték túlzásba, pont élvezhetõ. A Police Yard pályán tartok és szégyenemre már az elején elakadtam, ugye kint kezdünk az utcán, elõttünk van a rendõrkapitányság, amit ugye körülvesz sok vérmalac, amiket motorról könnyedén le is szedek (nagyon nehezen találnak el, motorozás közben). Igen ám, de kellene gondolom valami kártya, mert az épületbe se a fõ ajtón nem jutok be, se a hátsó ajtón, mert azt meg elállja egy rendõrkocsi roncs. <#nemtudom>#nemtudom>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hát kurvára nem jött be.<#mf1>#mf1>
Amúgy poén, hogy a mozis pálya egy az egyben a DN3D-bõl van átmodellezve, csak egy "picinkét" nagyobb az egész...
😄
És ak mekkora pálya, amikor a disznõrendõrrel kell Duke-ot kergetni?? Majd beszartam a röhögéstõl, nagyon eltalálták az idióta pánikdisznó hangulatot. 😛
Azutan egy gecijo palya jon^^
meg túl kevés a wall marks delay
jatszuk azt, hogy kuldtok egy screenshotot a multirol, amin mondjuk belelovitek a falba, hogy "SG" vagy befejezitek ezt az egeszet.
#2221: Mi a szánalmas?
Am ez is ilyen Q3-as sajátosság. Ott is ha oda teleportálódunk, ahol épp áll valaki, kinyírjuk. De am milyen látványosan van már kidolgozva a húscafatok, meg a vérzés minõsége. Nem hazudtolta meg ez a Duke Nukem játék sem magát. A 3D-ben is látványosak voltak a "szakadások" 😛
De szerencsére már nem fogják újrakezdeni a játékot UE 4-es motorral, ez a 3-as is bõven látványosra sikerült, sikerült kihasználni a motort rendesen. <#eljen>#eljen>
+1 frag
😄DDDDD
#2217: am nem te voltál, akit lekicsinyítettem, és mikorra odaértem hozzád, pont akkor nõltél volna vissza, én meg erre szétszakadtam? 😄
Nem tudom, hogy ilyenkor miért nem eshetünk mondjuk el, miért kell szétszakadni húscafatokra? <#hehe>#hehe>
imádni való
de a kedvencem a kicsinyítõ sugárfegyver, majd az eltaposás - ha utolérem persze, mert a törpe rohadtul begyorsul, mint egy egér
😄
nem is tudtál róla h van??<#wow2>#wow2>