Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ismétlem, ha az elmúlt pár nap eseményei után ha kiderül hogy csak szívatás volt a csõd-hír, akkor a 3DR ismét bebizonyította, hogy semmibe veszik a rajongókat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha meg csak publicity stunt, és mondjuk jövõ héten bejelentik a DNF-et, akkor meg azért köcsögök 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most komolyan bekönnyeztem. Fõleg, hogy a háttérben szól az új ATB album is. 😊
#2397: Milyen végleges játékképek? Hol élsz te? 😄 be ne írd, hogy hol laksz!
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A csõd még egy lehetõség arra, hogy összeszedjék magukat, átalakítsanak, kifizessék a tartozásokat, ha képesek összekapni magukat, mehet minden tovább.
Mint tudjuk a lepény hal elõszõr, a remény hal meg utoljára.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Duke Nukem FOREVER MMO<#eplus2>#eplus2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
úgyis ki fogják adni. ha nem most akkor 3-5-10-20 év múlva
nehogy már pont egy ilyen játéknak ne legyen folytatása mikor egy csomó másik játénak meg már 5.-6. része jön ki mer nem tudnak mit kitalálni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A rajongókat csak nem hagyják cserben."
A végén tuti, hogy megjelenik, ha már elkezdték. Csak max 1-2 év csúsztatással. A rajongókat csak nem hagyják cserben.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy meg biztos csak a túlterhelés miatt nem jön be
attól h bezártak még megmaradhat a honlapjuk, fórum, stb
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE