Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
az SG.hu szövegértési Grétsy László-díját szerintem te nyerted. A képek nem a cég részérõl, a sajtóban kerültek nyilvánosságra, hanem az egyik kirúgott fejlesztõ tette fel a blogjára, hogy így nézett ki kábé a dolog mielõtt lefújták.

De ismétlem, ha az elmúlt pár nap eseményei után ha kiderül hogy csak szívatás volt a csõd-hír, akkor a 3DR ismét bebizonyította, hogy semmibe veszik a rajongókat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
alapvetõen nagy szemétség mindez a cég részérõl, hiszen még egy hónapja is jöttek a twitter-hírek G. Broussard-tól, hogy mérföldkõ, meg bugfixek, blabla... erre, derült égbõl bezárják a boltot? wtf...

ha meg csak publicity stunt, és mondjuk jövõ héten bejelentik a DNF-et, akkor meg azért köcsögök 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vass Gábor
Hát abból, hogy ha jöttek képek belõle, akkor nemsokára jön a videó is, és a kiállításokon lesz a nagy bombaszórás.

fery02
Ezt mibõl szûrted le?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vass Gábor
Jaja, szóval még nincsen veszve minden.

Lacee
azta, ezek a concept képek marha jók, nem hiszem el hogy nem lesz belõle semmi...

fery02
Ebbe de sok munka volt pedig így a képek alapján. De nagy kár érte. <#shakehead> A PigCopBike képek alapján meg erõsen elkapott a nosztalgia, de szép is volt. A tojásokat ne is említsem.
Most komolyan bekönnyeztem. Fõleg, hogy a háttérben szól az új ATB album is. 😊

fery02
Ha csak ezeket a map-okat ki lehetne valahogyan próbálni, akár olyan "fly" módban is, csak úgy natúrba, fegyverek, szörnyek, minden nélkül, már az de jó lenne. 😊
#2397: Milyen végleges játékképek? Hol élsz te? 😄 be ne írd, hogy hol laksz!

woy
http://sikander.shackspace.com/DNF

fery02
Ne legyél azért nagyon büszke erre a fajta skill-edre.

woy
http://www.otherworld.hu/index.php?page=singlearticle&id=2857

Vass Gábor
Ott van alatta az új képek is, csak rá kéne kattintani a végleges játékképekre, és úgy már látni fogjátok.

Calver
nekem inkább hirtelen egy puska, egy fal és egy tarkó ugrott be, fordítóprogram helyett. már ha érted mire gondolok.

"The trees move. Do you not see it?"

Vass Gábor
Hát ja, pedig magyarul van.<#vigyor><#vigyor>

Shep
Hát azért ez a mondat nem semmi, lassan már ide is külön fordító progira lesz szükség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vass Gábor
Meg lehet nézni a Pc Guru oldalán.

kommersz
Betonn,azt varja rakd be a kurva kepeket:\

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
Úgy ahogy mondod.

fery02
Nosza

Vass Gábor
De tudok, és képzeld új képek jöttek meg.<#vigyor><#vigyor>

kommersz
irni nemtudsz?😞

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Vass Gábor
Az nagyon, csak legyen felvásárló aztán mehet tovább a minden nagyobb rendben a munka.

grizzly21
kamu😄

SZilaJMaGGoT
Mi ez a nagy bizalmatlanság?? Aki szerette duke-ot és akar, az tud is olyan játékot készíteni... Bár én egyelõre valami mod-ban látom a jövõjét... UE3 kurva jó, sok a segédanyag hozzá, nem nehéz használni, de a legnagyobb hátulütõje egy single player mod esetében az az, hogy az ai-t neked kell összehoznod... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Hát de a semmitõl az is jobb, mert DNF már sose lesz, vagy ha mégis az akkor már nem olyan lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de az olyan is lett volna

Shep
12 év alatt a kínaik két 5 éves terv keretén belül csináltak volna 5 DNF-t ezek meg. ÁÁÁÁ szarják össze magukat.

EnZsolt
A csõd nem azt jelenti, hogy bezárt, aztán csumi.

A csõd még egy lehetõség arra, hogy összeszedjék magukat, átalakítsanak, kifizessék a tartozásokat, ha képesek összekapni magukat, mehet minden tovább.

Mint tudjuk a lepény hal elõszõr, a remény hal meg utoljára.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ewuk
amúgy nagy baromság lenne ezt kihagyni. tehát ha én egy fejesztõcég feje lennék, tuti megvenném a jogokat. és kiadnám.
Narxis
Reméljük átveszi a Blizzard.

Duke Nukem FOREVER MMO<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#violent>"When it's done"<#banplz>

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

amúgy most nekem bejött a 3drealms oldala csak a képek jönnek le nehezen vagy egyáltalán nem

szal akkor a DNF az csak egy unreal motor tesztelõ alkalmazásnak lett szánva?
úgyis ki fogják adni. ha nem most akkor 3-5-10-20 év múlva
nehogy már pont egy ilyen játéknak ne legyen folytatása mikor egy csomó másik játénak meg már 5.-6. része jön ki mer nem tudnak mit kitalálni...

ewuk
egy világ omlott össze...
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Itt volt az ideje. Aki nem képes megérteni a játékpiac mûködését, az menjen csõdbe, és áruljon dinnyét játékfejlesztés helyett!

SZilaJMaGGoT
Mármint erre gondoltam:
"A rajongókat csak nem hagyják cserben."

SZilaJMaGGoT
Mért eddig szted mit csináltak... <#idiota>

zoliii
Ilyenkor nem lehet, hogy eladják más cégnek a játékot, és õk fejezik be?
A végén tuti, hogy megjelenik, ha már elkezdték. Csak max 1-2 év csúsztatással. A rajongókat csak nem hagyják cserben.

RelakS
Mert szerinted a csõd mit jelent? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zoliii
SZilaJMaGGoT
XDDD

azért nem hiszem h ennyire legatyásodtak volna 😄

RelakS
szolgáltató nem kap pénzt -> lecsapják a hálózatot eshetõsége pl?

SZilaJMaGGoT
Am lehet, h ezzel is csak idõt akarnak nyerni, mert már szégyenlik, hogy sehol se tartanak... XD

ez is az átverés része
amúgy meg biztos csak a túlterhelés miatt nem jön be
attól h bezártak még megmaradhat a honlapjuk, fórum, stb

Lacee
ha egy fejlesztõstúdió megszûnik, akkor az elsõ, hogy leveszik a honlapot a netrõl? Ha le is szedik, szerintem egy hivatalos hírnek mindenképp kint kéne maradnia, márcsak a sajtó miatt is, nem?

Kandurex
errõl ennyi,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

RelakS
Ûgy tûnik, a hír igaz, tekintve, hogy a www.3drealms.com nekem legalábbis nem jön be

SZilaJMaGGoT
Mostmár nincs ki beleszóljon... legalábbis egy darabig... 😊 Ha lesz egy kis idõm lehet összeütök pár modellt és nyitok vele egy topic-ot moddb-n hátha valakik felfigyelnek rá... 😊