Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ewuk
biztos másokat is, csak nem annyira. úgyis csak Vass Gabeszt akarják szívatni, meg aki beveszi, ugye.
grizzly21
ha csak engem zavar akkor bocs- de ez tenyleg gyerekes es untam mar

ewuk
igen, kihagytam egy vesszõt, ezért 20 korbácsütés jár. ha meg felfogtad, hogy ez csak ökörködés és nincs kinn a játék, akkor meg mi az istent pattogsz itt, hogy képet? ha nekik jó ezzel szórakozni, mért ne csinálják a játékra még úgyis várni kell.
SZilaJMaGGoT
<#eljen> Am jössz játszani?? 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

azért mert te nemtod honnan lehet letölteni az multi alphat még nem itt kéne dühöngened

grizzly21
Az egy dolog, hogy a masodik mondatot nyelvtanilag ertelmetlen, de te nem vagy kepes felfogni, hogy en nem azert kerek printscreen-t, mert hatha tenyleg nem kamu a multi jatek, hanem hogy hagyjatok mar abba konyorgom.

kommersz
😄SA😄:SAD:SAD:SA😄:SADas
az mar oltas😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

ewuk
felfogóképességed vetekszik Vassbetonéval. a trailer valami kibaszott jó, ezek után tuti átveszi valaki ez embertelen állat.
fery02
Nem az a szánalmas...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Calver

(hint: nem veled nevetek <#kacsint>)

"The trees move. Do you not see it?"

grizzly21
hat ez szanalmas, nehany hsz-el alatta van a video amibol kivagtad

fery02
"nemsok idö mulva kész lenne..." 😄DDD
Am én is megjelenés szagot érzek.

biztoss h ki fog jönni
csak az a kérdés h mikor

tonyr
amugy a prey is 10 éve készülgetett, és kijött... a dn nagyobb név, ezért is remélem hogy majd kijön 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
ok hogy mindenki szerint törölték, NADE:
ha egy game enyyire készen van, miért törölnék ? értelmetlen lenni hisz nemsok idö mulva kész lenne...
remélem hogy ez csak egy marketingfogás, hogy nem lesz, nem lesz, azt mindenki: kellene ne töröljétek, és... HOPP kiadják és mindenkinek kell me naon jo game...
én tuti megveszem, azaz megvenném hisz nagy dukenukem fan vagyok 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

fery02
Igen, én már megtapsoltam.

Kmarha
most megtapsoljunk hogy tudsz egy a fejlesztõk által kiadott videóból képet kilopni?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

én is megpróbáltam jobb minõségben de nem bírja a gépem a játék mellett még a fraps-ot is

The Protector
Tessék képek.Single és multi.

Bocs a minõségért.Íg már elhiszed.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

minek printscreen, olyan mint a trailer 😄

grizzly21
szerintem mostmar tenyleg itt az ideje hogy ezt a gyerekes hulyeseget abbahagyjatok,

The Protector
Fognak új multis mapokat kinyomni hozzá?Jó lenne mert már az összeset betanultam.Pár fegyver sem ártana.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacee
nekem újra egyre gyanúsabb ez az egész, elõször bezárás, cancel híre, aztán most hirtelen egy gameplay video... és az õszi/téli megjelenés bejelentése pedig majd jövõ héten? <#gonosz1>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep
Á ez is csak arra jó, hogy fájdítsa az ember szívét. Nekem már az az ezer éves unreális 2-es endzsines cucc is jó lett volna, vagy akár a kék2 motorra írt is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kommersz
ez a jatek epic lett volna😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Zomil
nah ennek már volt olyan hangulata, mint a régi E3-as trailernek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kandurex
Nem lett volna ez rossz, na hátha átveszi valamelyik nagyobb kiadó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
EGO xD
Narxis
<#wow1><#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PSN ID: Lord_Mortanius

sambauer
"h még egy kibaszott dnf se tud kijönni."
szerintem ebbõl pont nem azt lehet le venni hogy Csak ennyi gondja lenne, de lehet én értelmeztem félre

Turn Me On Dead Man

katasztrófa,jó hogy csak ennyi gondja van egyeseknek<#idiota>

mind1, biztos úgyse tetszett volna ha kijön...

ez a világ amiben élünk, olyan elbaszott szar, h még egy kibaszott dnf se tud kijönni.

ennyi.

Vass Gábor
Hát az utolsó bekezdés az nagyon jól jönne.

kommersz
😄DDDDd

SZilaJMaGGoT
Meg különben is akkor a VG elharapódzana más topikokban... Egyelõre itt jólérzi magát... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Narxis
Nehogy bezárjátok már, ott van a nevében, hogy FOREVER, ennek a topiknak már csak az sg-vel együtt szabad buknia.<#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem hiszem, tudom h ki fog jönni

RelakS
Ja...

Ott van a lenyugvó Duke logó, és egy oxigénmaszkos Duke is 😄 (jó, tudom, csak tükrözõdés, de akkor is 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kandurex
Megfontolandó, bár a játék egyidõs lassan az SG.hu -val, szóval...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
lol.Ezek után a hírek után még mindig hiszed?

Next PC upgrade: 2022

hogy kéne már?!?!
hamarosan ki fog jönni

grebber
Topikot zárni kéne nem?

Next PC upgrade: 2022

Lacee
<#zavart1>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a gondolatmeneted lehet hogy itt hibádzik:
"egy komoly cég"

Lacee
elõször nekem is ez volt a véleményem, csak belegondolva hogy egy komoly cég ilyet megengedhet-e magának, háát...
a honlapra kikerült egy GOODBYE feliratú post, a stáb tagjaival, de semmi további magyarázat.

jaja, rohadt nagy poén lenne sztem

sambauer
"ha meg csak publicity stunt, és mondjuk jövõ héten bejelentik a DNF-et, akkor meg azért köcsögök 😊 " amúgy ezt annyira eltudom képzelni 😄 ennyi év után simán ellõhetik még ezt is

Turn Me On Dead Man