Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DNF-et minden háztartásba! Péntekig nem vártam túlzottan a játékot, de az azóta megjelent infok nagyon kedvet csináltak hozzá... nagyon remélem, hogy ezek után nem tánik el a süllyesztõben. Bájosan idióta sztori, teljesen elfogadható grafika (ne feledjük, a képek a bétaverzióból vannak, ennél sokkal szebb is lehet a végleges), még a modellekbõl is csak úgy süt a régi hangulat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azt nyöszörögték h öljük meg õket, én meg addig rúgtam õket amíg szét nem esetek.
olyan furcsa hangjuk volt mikor beléjük rúgtam, szerintem kezdtek idegenné alakulni
egy kicsit se
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
Valaki megvehetné a játékot, befejezhetné, és kiadhatná.
Addig is warm-up-nak gatyába rázni a Q2-es meg az Unreal motors verziót, és kiadni akár ingyér :]
Szerintem vinnék, mint a cukrot
A vicc, hogy egyesek mondják, mekkora szar, meg satöbbi...
Õszintén szólva nem kell nekem hiper-csillivilli valami (lást: Crysis, még ma sincs gép, ami rendesen vinné), inkább az számítana, hogy 1920*1200-ban minden maxon folyamatos legyen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én is félek h akik átveszik majd elbasszák
de lehet h nem
meg egyébként is
van más alternatíva?
nincs 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kíváncsi lennék a hangjukra is. ünne ünne -ü, hááááõõõõõr
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
quake 2 engine szintén ID
aztán volt unreal
aztán
nemtom 😄
unreal engine 2 talán? de nem rémlik, mindjárt utána is nézek
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
akkor hogy merhettek volna az id engine-jére áttérni
szal lehet h az a sztori kamu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.