Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt hittem azok a szörnyek akik a lányok elpusztítása utána spawnoltak oda, azok a stricijeik voltak

Lacee
pontosan, azért is kérték hogy megöld õket, hogy ne kelljen átváltozniuk - volt is valami nagy balhé emiatt (is), az erkölcscsõszök szerint a játék bátorította a kiszolgáltatott nõk elleni erõszakot... emiatt tették bele, hogy mindig spawnol egy szörny is, ha megölsz egy csajt, ezáltal "büntet" a rendszer 😊

DNF-et minden háztartásba! Péntekig nem vártam túlzottan a játékot, de az azóta megjelent infok nagyon kedvet csináltak hozzá... nagyon remélem, hogy ezek után nem tánik el a süllyesztõben. Bájosan idióta sztori, teljesen elfogadható grafika (ne feledjük, a képek a bétaverzióból vannak, ennél sokkal szebb is lehet a végleges), még a modellekbõl is csak úgy süt a régi hangulat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az alien köpetes fiatal asszonyokat ti kivégeztétek a duke3d-ben?
azt nyöszörögték h öljük meg õket, én meg addig rúgtam õket amíg szét nem esetek.
olyan furcsa hangjuk volt mikor beléjük rúgtam, szerintem kezdtek idegenné alakulni

én pl biztos nem gondolom ezt
egy kicsit se

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy kárba vész és nem jelenik meg?
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

nagyon aranyos nénik vannak a képeken

RelakS
Bebököm ide is:
Valaki megvehetné a játékot, befejezhetné, és kiadhatná.
Addig is warm-up-nak gatyába rázni a Q2-es meg az Unreal motors verziót, és kiadni akár ingyér :]
Szerintem vinnék, mint a cukrot

A vicc, hogy egyesek mondják, mekkora szar, meg satöbbi...
Õszintén szólva nem kell nekem hiper-csillivilli valami (lást: Crysis, még ma sincs gép, ami rendesen vinné), inkább az számítana, hogy 1920*1200-ban minden maxon folyamatos legyen

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lacee
...és a storyboard is jól hangzik, duke cave, kaszinó, ûrhajó, játékautós száguldás, nagymellû csajok, idióta idegenek, minden ami kell...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep
Félelmetes, hogy 12 év munkája a semmibe vész. Ráadásul így hogy már ilyen jól álltak, gyakorlatilag béta állapotban leledzett a cucc (az eddigi képek alapján) és ha azt vesszük hogy ebbõl már a béta is ütött volna, nyugodtan ki lehetett volna adni. Persze akkor jött volna a sírás, hogy bugos, meg minden, de legalább lett volna valami és nem csak a képeket nézhettük volna fájó szívvel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem állítottam ,hogy nincs némi túlzás a leírtakban. Én csak a lényegre akartam rávilágítani, szerintem ez sikerült is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SZilaJMaGGoT
Lehet félre értettelek, szóval ha így van akkor hagyjuk a vitát... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Valahol igazad is van, de azért süt a hozzászólásról a hozzá nem értés, ugyanis, egy prerenderelt animációt összedobni úgy, mintha ingame lenne(értsd a látványra), talán macerásabb mint megjeleníteni a játék alatt... Az meg hülyeség, hogy nem volt egy ilyen kinézetû motorjuk a játék alá.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Hát van rá esély.

de méghamarabb fogunk meghalni mint h világvége legyen 😄

Shep
De egyet tudunk, hamarabb lesz világvége mint DNF. Esetleg Duke ment majd meg minket? 😊

balee4
Ettõl félek én is, hogy ez lesz, inkább adják oda egy tehetséges csapatnak, van nem egy ilyen a Take Two-nál (Rockstar, Remedy, Illusion Softworks)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sajnos nem hülyeség amit írsz
én is félek h akik átveszik majd elbasszák
de lehet h nem
meg egyébként is
van más alternatíva?
nincs 😞

Narxis
Azért nem kéne ennyire leírni a játékot úgy, hogy még ki se adták. Ráadásul te mondtad, hogy az eddigi infok semmit nem jelentek ergo semmit se tudunk róla.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Hát apám képeket akárki tud csinálni, meg 3d animációt (jó elõbb meg kell tanulni a progit használni). 1 perces animációk, meg poénvideok a játékvilágban egyenlõek a nullával. Arról nem beszélve, hogy 12 év alatt ide jutottak hát ehhez csak gratulálni tudok. Persze, ott a név a téktúnál, de az még nem azt jelenti ,hogy kezdenek is vele valamit, azonkívül az már nem ugyanaz lesz, hanem egy dobjuk össze gyorsan valamit amíg még emlékszik valaki a videókra és a bukásról szóló hírekre. Nem baj, hogy szar lesz az egész és újítás nem lesz benne és a hangulat is nulla lesz a hülyék úgyis megveszik majd mert hát DN. Egyedül annyi elõnye és ugyanakkor hátulütõje is volt ennek a fejlesztésnek ,hogy nem szólogatott be nekik senki ,hogy holnapra x pálya legyen meg, holnapután meg kiadás van, viszont így ez a nagy nulla lett a vége x kép, pár video.

ewuk
tyipu tyipu
az új röhÕk jók lettek, de a régi ünnék nekem sokkal jobban tetszettek a nagy fogukkal.
kíváncsi lennék a hangjukra is. ünne ünne -ü, hááááõõõõõr

Narxis
😄DD

Gordis2k
Én úgy halottam a piacon egy öreg nénitõl, hogy késõbb jelenik meg...vagy nem.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Vass Gábor
Hát ja, legalább lenne róla egy infó, hogy mikor is jön meg.

hát nekem jövõ õsz is jó lenne, vagy jövõ utáni, csak akkor tényleg jönne már ki

Vass Gábor
Nem az, hanem a tipp az õszi téli idõszak.

ewuk
a when it's done?
Vass Gábor
Az a dátum pedig tök jó lenne ami lejjebb megvan említve.

ewuk
ezek szerint egy ekkora magas labdát, nevet és sok rajongóval rendelkezõ játék folytatásában, szerinted egyetlen egy cég sem lát fantáziát, hogy elkészítse. logikus.
grebber
Nemtökmindegy ha lószar sem lesz belõle?

Next PC upgrade: 2022

milyen nagy semmibe?? láttad a képeket ember??

Shep
Úgy néz ki ha Duke-ozni akarunk akkor marad a 3D agy a Manhattan Project. Azért durva, hogy ennyi idõt és munkát beleöltek a nagy semmibe.

tonyr
ez a mostani nagyon id4-es (doom3) engine-nak tünik

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

http://www.gamespot.com/news/6107100.html

nem tudni most mi hajtja...

az ureal engine 2-bõl csak bizonyos funkciókat ültettek át, nem az egészet

jó jól tudod
quake 2 engine szintén ID
aztán volt unreal
aztán
nemtom 😄
unreal engine 2 talán? de nem rémlik, mindjárt utána is nézek

amúgy nekem az nem tetszett a vidbe, vagyis inkább úgy mondom h jobban tetszett volna, ha a shotgunt úgy tölti meg mint a régi dukeban, tehát így felemeli, nem csak úgy rejszol vele

balee4
Hajtotta már Quake 2 és Unreal 1 engine is ha jól tudom. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

de akkor mi volt az a sztori h az epic-nek csinálták a tesztelést a motorjukhoz

akkor hogy merhettek volna az id engine-jére áttérni

szal lehet h az a sztori kamu

balee4
Ugyanaz az engine hajtja a jelenlegi verziót, mint a Prey-t vagyis a Doom 3 motor felturbózott változata, szal ha ezzel az engine-el jönne ki, nem lenne nagy gépigénye. Persze amennyi engine váltást megélt a game...😄

Narxis
Az bizony a Activision-Blizzard. :p

szerintem itt akkora licitálások lesznek h csak a leggazdagabb cég engedheti majd meg magának.

Narxis
De ez tuti jó üzlet lenne.

akkor M$ 😄

az tuti h ha kijön a DNF akkor fogok majd venni egy új gépet h menjen fullon. addig jó a mostani gép mindenre mer csak néha quake live-ozok azt meg keni 125fps-el fixen

fotográfik kolomp edisön :D

Narxis
EA

balee4
Vérprofi, rohadt hangulatos, mint a régi trailerek alapján, nem hiszem, hogy vmelyik nagyobb kiadós nem figyelne fel rá...