Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Hát az.

ewuk
bonerem lett
Narxxis
Ezt má láttam, de megnéztem most még 3-szor, isteni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

<#vigyor3>

[merlinw.org]

Narxxis
Aztakurva

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Vass Gábor
Rögtön beszarok, ezt nem hiszem el, olvassátok el a gamekapocs oldalát, hihetetlen hogy mit mûvelnek ezek a rohadékok.

MerlinW

[merlinw.org]

Vass Gábor
http://hardwired.hu

vasbeton milyenek az asszociációs képességeid?

SZilaJMaGGoT
Milyen alapon reméled, hogy soha nem jelenik meg?? Ha nemtettszik, és netán megjelenik egyszer, majd te nem játszol vele...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

LINKT!

Vass Gábor
Apogee Software fog mondani pár szót a játékról pénteken.
Újabb képek jöttek ki belõle.

Vass Gábor
Nem tiltottalak le titeket, miért?

tommygear
hát az angol hang télleg jobb, sok jó szövege van duke-nak
Shep
Hát azért angolul jobb az egész, bár az kétségtelen, hogy poénnak jó a magyar szinkron.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Remélem soha nem fog megjelenni szánalmas hogy 12 év alatt nem voltak képesek megcsinálni

sambauer
Vass Gábor te letiltottál minket ?

Turn Me On Dead Man

Zomil
na igen, a szinkron jó volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DeerHunter01
vagy akkoris az lesz hogy kidobnak egy két screenshotot meg egy-két gameplay videót és kész 😄

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
"Ezek a kibasott idegenek leszedték a gépemet."
Elõször kb 6 évesen hallotam ezt,mindig ezt nyomtam és élveztem a magyar "szinkront". 😄
csak megjelenne már ezis...majd 50 év múlva csak legendaként fogják emlegetni ezt a játékot ha meg sem jelent akkoris.

\"Erről van szó!\"

balee4
Számtalanszor toltam végig, még most is üt...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

😄DDDD

SZilaJMaGGoT
Lehet, h süket vagy... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vass Gábor
Oks.

Vass Gábor
bevan egyébként.

kapcsold be a hangfalakat

Vass Gábor
Nálam meg nincsen hang.

ja én is végignyomtam mostanában.

Shep
Nem csak volt még most is az. Év elején vittem végig újra és a a hangulata még mindig utolérhetetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zsír volt az is

Shep
Az igaz, de egy új játékra gondoltam, pl ott a Shadow Warrior 😊

vagy rosszul fogom fel?

háde akkó má nem övék a dnf

Shep
30 milkából elkezdhették volna újból az egész marhaságot amivel el lettek volna újabb 12 évig 😊

Vad pletykák szerint a Take Two 30 milliót kínált a teljes játékért, amit természetesen George Broussard nem fogadhatott el. Körbejárta az összes nagy kiadót, hátha valaki megszánja õket. Ám úgy fest senkinek sem tetszett, hogy a Take Two rajta tartja a kezét a kiadási jogokon. Sakk-matt.

HARDWiRED

bertino
hát akkor kapják be, önzõ barmok, gondolhatnának mostmár a népre is basszus 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Csinálták, de az a durva, hogy gyakorolatilag 3 játékot csináltak meg a 12 év alatt kék2 endzsin unreális endzsin meg most az új mindegyik játszható volt és mégsem adták ki egyiket sem. Lehet csak a saját szórakoztatásukra készítették mindet? 😊

még nem tudni semmit

Bocsi h csak így ideírok de am mikor is fog kijönni a game??😛

egy valamit viszont most már biztosra tudunk
régebben kételkedtek egyesek h egyáltalán csinálják e a játékot
azt mondták h 1-2 évente kiadnak egy kamu shotot és jót röhÕgnek mindenkin

most már tudjuk h nem így volt, hanem tényleg csinálták

DeerHunter01
asd,.SD_A?sd_S?AdAS_?aS_?DaS,dAS_D?:

\"Erről van szó!\"

sambauer
köszi jókedvre derítettél 😄

Turn Me On Dead Man

grizzly21
masik topikbol

Lacee
való igaz, már az eredeti DN3D sem a szépségével hódított, egy évben jött ki a quake-kel

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

balee4
😄 tisztáztam magamban a dolgot xDDD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jól elvitázol magaddal 😊)))

nagyon durvák ezek a képek - már most sem ütne akkorát, ha kijönne ezzel a graffal - mondjuk aztán ki érdekel a graf, huszadrangú dolog
😄DDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

balee4
illetve az a baj ezzel, hogy ha megnézitek a képeket, már most sem ütne akkorát, ha kijönne ezzel a graffal (persze ezen még lehetne azért a véglegesig csiszolni),
de ha ezt esetleg még tovább húzzák-halasztják, megint elavul a motor és engine csere lenne újra...
mondjuk aztán ki érdekel a graf, huszadrangú dolog egy Duke Nukem esetében, a 3D-vel néhanapján még ma is játszok😄

balee4
nagyon durvák ezek a képek, ez bizony nagyon bétaközeli állapotban van...