Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Erről van szó!\"
Elõször kb 6 évesen hallotam ezt,mindig ezt nyomtam és élveztem a magyar "szinkront". 😄
csak megjelenne már ezis...majd 50 év múlva csak legendaként fogják emlegetni ezt a játékot ha meg sem jelent akkoris.
\"Erről van szó!\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HARDWiRED
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
régebben kételkedtek egyesek h egyáltalán csinálják e a játékot
azt mondták h 1-2 évente kiadnak egy kamu shotot és jót röhÕgnek mindenkin
most már tudjuk h nem így volt, hanem tényleg csinálták
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nagyon durvák ezek a képek - már most sem ütne akkorát, ha kijönne ezzel a graffal - mondjuk aztán ki érdekel a graf, huszadrangú dolog
😄DDDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
de ha ezt esetleg még tovább húzzák-halasztják, megint elavul a motor és engine csere lenne újra...
mondjuk aztán ki érdekel a graf, huszadrangú dolog egy Duke Nukem esetében, a 3D-vel néhanapján még ma is játszok😄