Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát biztos hogy nem a bejelentett Triology-t fogják még egyszer bejelenteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ÚJ Duke Nukem - akkor biztos, hogy nem a mindjárt kész Triology-t fogják jelentgetni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
meg mikor leesik a földre és leporolja magát akkor is ilyen lassított felvétel szerûen csinálja
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
スラッグ
sajnos
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
szerintem sajnos csak arrol van szo, hogy most hogy mar biztos hogy nem lesz belole semmi, kiadjak azt amit az evek alatt csinaltak, hogy legalabb ennyi ertelme legyen annak amit csinaltak. aztan ne nekem legyen igazam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!