Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis na rosszul fogalmaztam...
Tehát biztos hogy nem a bejelentett Triology-t fogják még egyszer bejelenteni.
fery02
De azt nem írják-e, hogy PC-re? Mert akkor lehet, hogy kapunk Manhattan Project 2-t! <#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

"Az Apogee Software ma a hivatalos Twitter csatornáján bejelentette, hogy készüljünk, mert a jövõ héten új Duke Nukem bejelentés várható."

ÚJ Duke Nukem - akkor biztos, hogy nem a mindjárt kész Triology-t fogják jelentgetni.
már bejelentették... Release Date: Q3 2009
Shep
Ezt annak idején mondta az egyik srác, azért írtam így 😊 Másik ilyen beszólás a Tomb Rájdör.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

xxxx
hát max dúk nukem

MY PC: ASUS P5K C2D E7400 2.80GHz 2x1GB SAMSUNG RAM ATI RADEON HD 2600XT 256MB

valami marokkonzolra valami gyökérség

Shep
Marokkonzolos cucc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Dák Nákem Forevört a népnek de iziben 😊 Azért mekkorát röhögnék, ha jövõ héten azt mondanák, hát srácok kamu volt az egész 12 évig áztattuk a ...-kat Barbadoson de már kicsit beleuntunk így hát úgy döntöttünk belekezdünk a DNF-be 😊

Slig
Miért az micsoda?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Vass Gábor
Hát ja, az meg ki a faszt érdekel.

félek annyi lesz csak h bejelentik mikor jön ki az a fostartály Trilogy

Narxxis
Bejelentik, hogy elkezdik készíteni a Duke Nukem FOREVER 2-õt.<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

SZilaJMaGGoT
Now and Forever... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Húha, nembánom ha nem forever lesz, csak új legyen, és Duke... Legyen inkább Duke Nukem NOW!... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vass Gábor
Hát mint az állat.

adják már kifele!!!!<#violent><#gun>😄DDD
Vass Gábor
nem mondod?
balee4
ez már régi😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

dehogy nem csak a haja barna
grizzly21
nem olyan az arca

szerintem Bruce Willis jobb lenne.
ez az!!! adjátok kifele!!!<#violent> 😄
grizzly21
szerintem Dolph Lundgren kurva jo Duke lenne

óh a brant egye meg a take2-t. pedig én megvettem volna.
tommygear
egyszerûen csak LAZA 😄 duke-os
én azt nem értem h olyan lassan mozgatja a kezét
meg mikor leesik a földre és leporolja magát akkor is ilyen lassított felvétel szerûen csinálja

bertino
nyja, csak szart se érünk vele, ha neadjisten nem jelenik meg, szerintem is mutatós valamelyest.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Slig
Ezen hatalmasat röhögtem a videóban is 😄 Hát, ha ez megjelenne, még a half life 2-t is kenterbe verné az epizódjaival együtt 😮

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

jajj a legvégén nagyon cuki az a kicsi csicsa

tommygear
tommygear

<#nevetes1><#nevetes1>
azért elég jó hírek vannak a Szalonna Álcázó Központban is

tommygear
áá menten beszarok
Shep
Az az érdekes ebben az egészben ,hogy egyik napról a másikra bejelentik, hogy hipp-hopp feléltük a lóvét, pont annyi maradt amibõl még az e havi béreteket kifizethetjük de aztán vége, a játékról igaz, hogy aláírtátok a titoktartási papírokat de nyugodtan tegyétek ki a netre a képeket, videokat. Hát nem tudom érdekes ez az egész dolog.

hmm, ez logikus
sajnos

Narxxis
Befektetõket keresnek.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

sambauer
ebbõl néhány kép olyan mintha a Fallotból lett volna átemelve 😄

Turn Me On Dead Man

Szabi84
már ez a jelenet is bizonyítja milyen fasza játék lehetett volna vagy lesz?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

balee4
akkor adják ki az összes buildet, pár ezret akár még fizetnék is érte 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Vass Gábor
Hát ja mindig csak ígérgettek ígérgettek aztán nem lett semmi sem.

grizzly21
ezek kurva jo kepek.

szerintem sajnos csak arrol van szo, hogy most hogy mar biztos hogy nem lesz belole semmi, kiadjak azt amit az evek alatt csinaltak, hogy legalabb ennyi ertelme legyen annak amit csinaltak. aztan ne nekem legyen igazam.

bertino
hányszor olvastuk már ezt az évek során...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vass Gábor
Pénteken adnak egy sajtótájékoztatót, és ott majd eldõl, hogy érdemes volt e bízni, és elmondanak mindent.

Shep
Hát ha pár napon belül kiadnák tuti 2-3x annyi fogyna belõle, mint alapesetben fogyott volna. Bár szerintem ez az egész nem csak egy reklámhadjárat része. (sajnos)

balee4
remélem igaz ez az "összeesküvés" elmélet is hamarosan megjelenik a game.