Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Ma jött az update, hogy jövõhéten.

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
ja és persze most már igazán kiadhatnék a TF2 medices cuccait, mert eddig igencsak betartották ezt a 20-a utáni hét dolgot 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
nekem vhogy jobban bejön a TF2. Sztem ez is olyan mint amikor meghallgatok vmi zenét, utánna vmi feldolgozását, és az teccik amit elõsször hallottam. Az a baj h ez a BF:Heroes teljes utánzata TF2-nek, csak TF-ben jobbak a karakterek, meg szebb az egész vhogy. Nekem jobban bejön. Remélem nem fog befutni a BF:Heroes.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x
Faszság. sztem meg pont hogy a BF:Heroes ingyenes a TF2 miatt... Másképp nem lenne esélye...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

TreDoR
Úristen, ez mekkora f*szság. Ezzel az erõvel a világ összes gameja ingyenes lenne, majdnem mindnek van konkurense...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Blacksheep333
😄 Már miért tenné ingyenessé? A Counter-Strike -ot se tette peddig annak is vannak konkurensei.

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Alwares
Baromság... Nagyon...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Errõl mit hallottatok???
"....állítólag a Valve pont a Heroes miatt teszi majd ingyenessé a TF2-öt ...."
A hír Battlefield Heroes-ról szól, de ebben van az adott sor a TF2-rõl is.
LINK

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Alwares
Hát nem építhet csak eggyet. Ez a gyerek is trükkös volt csupán....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

AnarchoiD
mi a kamu ?

lehet hogy ez normalis csak eddig nemtudtam hogy engi epithet akarhany cumot ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG
MacGyver volt...

Per Aspera Ad Inferi.

kamu
Narxis
lol 😄

AnarchoiD
idegesit a csit ;(

egyrejobban bamultam amikor az urge lerakta a 2. 3. 4. senry -t ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rip
Ok.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nitramk
nem úgy értettem az értelmét, csak h a csíternek haszna lehet belõle... sajnos.

Rip
Nem, a WH-nak nincs értelme! Semelyik csalásnak nincs értelme!

"spyjal sokkal könnyebb játszani úgy", persze, a doomot is könnyebb volt iddqd-vel végigvinni, csak értelme nem volt. Hol a játékélmény? Hol a sikerélmény ilyenkor? Akik agyba-fõbe csalnak, azok ilyeneket nem igényelnek?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Jim Morrison
Szombat ellõtt, ha jól tudom. Ha nem akkor nem 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
Sztem a WH-nak van értelme, mert pl. spyjal sokkal könnyebb játszani úgy. Mármint gondolom a WH az amikor átlát a falon, nem?

Más: mikor jön már ki a medices cucc?

norbi56
😊én nem fogok az biztos😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Narxis
<#eljen>

Szájberhevi!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

HeadHunter86
Azt most mondom ha valaki a mi szerverünkön próbálkozik az többet oda nem jön... Én garantálom 😊

Narxis
Remélem megfogta, de velünk 1 órán át szórakozott, alig lehetett lelõni. Pyroval ment és ölte halomra az embereket.

a speed haxot pl tuti megfogja a vác.. vagy amelyik csítben van ez pl... mert olyan motor módosítás amit már kiszûr úgytudom... a csíteket meg ált vac listára tevés után fogja meg, azaz a legújabbaknak van még ideje rákerülni. nade a vacot is frissítik, és azt nem szemelõtt
Ennyi öröme legyen a rohadékoknak!

Narxis
Én találkoztam csiterrel valamelyik magyar serveren. Nem volt admin és speedhackelt, egybõl ott volt a pontoknál mindig.

trident
Remélem is, hogy a VAc megbízható és jó. Monjuk külön poén, (hogyha jól tudom) nem azonnal bannol.
Egy tucatnyit láttam, soknál le volt írva, hogy VAC proof, de remélem csak kamu (szóval remélem ez azt jelenti, amit te is írtal: szar és megfogja).
Mivel vac és source motor, megnéztem a cs:s-s listát, ott viszont rengeteg szirszar volt. Cod-hoz meg mindig lesznek vackok, mert ganaj a motor és ganaj a pb.

Ha meg valaki olyan bolond, hogy csaljon, az meg bukjon le és búcsúzzon el az acc-jától.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Blacksheep333
Azért az nem olyan biztos. Pl Call of Duty ban a aim os mindig fejest lõtt stb. De itt nagyon sok kasznak nem is az ellenségre kell lõnie. pl: Soldier, Demo. Vagy még a Spy nál sé érne sokat, max a revolvernél. a WH nak sincs olyan sok elõnye (bevár, elõre sticky -z) Vagy ha a Soldier kiugrik a sarokra és elkezd lõni, arra se mondod egybõl,hogy ez biztos WH s. Mégha van is hozzá cheat, szerintem a VAC megfogja és nem az aminoknak foglalkoznak vele. Én még nem találkoztam cheatel. Vagyis vagy nincs hozzá vagy van, de szar és a VAC megfogja😊

Narxis
Vaaki jön velem játszani? Üresek a serverek. 😞

TreDoR
1.6-nál (CS) a VAC semmit nem ér, tf2-nél sem sokat sztem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nincs hozzá csít, mert aki egyszer kipróbálja az utoljára játszott a játékkal... mert a vac végleg bannolja a rendszerbõl
Ja olvastam...

Twetr0x
az account lopás nem cheat, hanem tirpák paraszt dolog<#buck>

Nitramk
Nem tudom hogy vannak-e mert még nem használtam, de ha van, akkor sztem nem könnyû ésrevenni hanem biztos hogy észreveszik. Külömben minek lenne VAC? 😊

Blacksheep333
én még nem találkoztam cheat el (vagy lehet, hogy igen, csak nem vettem észre.) Az meg nagy hülyeség hogy az adminok kirúgják, legalábbis eddig még ilyennel se találkoztam. Inkább a VAC szokta õket (nem kickelni a serverröl hanem) bannolni az accját.

aha...
Szóval vannak Cheat-ek csak könnyû észrevenni õket...
Az jó 😊

Twetr0x
Botok csak olyanok vannak, amik egy kiválasztott játékost utánoznak.
---
Másik: Voltak már olyanok, akiknek így lopták el az acc-ját, de szerencsére sikerült visszaszerezni.

Nitramk
Hát sztem jobban teszed ha neten nem használod mert hamar kivágnak a szerverrõl.

Aha! OK... Kösz...

És Cheat ugye nincs??

Igen...bár botok vannak hozzá elvileg valahol talán...de single nincs ha ez érdekelt volna.

Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék csak multyplayer-ben játszható?

Elég szomorú, hogy van aki szegény gyereknek így próbálja elvenni mindennapi TF2 örömét... 😊

Bankkártyaszámod nem kérte,hogy megveszi, kipróbálja és utalja neked a pénzt vissza??? 😛

Rip
Amikor a TF2 kijött, nálam is jelentkezett egy delikvens, hogy ugyan adjam már külcsön az accomat, csak amíg kipróbálja! Úgy szeretné...
Remélem azóta is csak szeretné!

Lehet 😛

Ja igen aki ezt beveszi az elég fiatalka vagy még most kezdte az "ipart"!! 😊

És 100% hogy van aki már bevette...olyan mindig van ....

Rip
Mondjuk aki ilyet bevesz...
De jó, hogy szóltál, az a biztos.

Twetr0x
Vigyázzatok, utóbbi idõben a magyar TF2-esek között egy account-tolvaj próbál lopkodni! Azt írja mindenkinek, hogy 5-10 percre kell az acc-ja! Ha valaki ilyennel/ilyesmivel próbálkozik, ne írjatok neki semmit!!
Egyik próbálkozása...

kint viszont cheaper nem?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)