Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az operációs rendszeren is túl...
"....állítólag a Valve pont a Heroes miatt teszi majd ingyenessé a TF2-öt ...."
A hír Battlefield Heroes-ról szól, de ebben van az adott sor a TF2-rõl is.
LINK
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
lehet hogy ez normalis csak eddig nemtudtam hogy engi epithet akarhany cumot ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
egyrejobban bamultam amikor az urge lerakta a 2. 3. 4. senry -t ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"spyjal sokkal könnyebb játszani úgy", persze, a doomot is könnyebb volt iddqd-vel végigvinni, csak értelme nem volt. Hol a játékélmény? Hol a sikerélmény ilyenkor? Akik agyba-fõbe csalnak, azok ilyeneket nem igényelnek?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Más: mikor jön már ki a medices cucc?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy tucatnyit láttam, soknál le volt írva, hogy VAC proof, de remélem csak kamu (szóval remélem ez azt jelenti, amit te is írtal: szar és megfogja).
Mivel vac és source motor, megnéztem a cs:s-s listát, ott viszont rengeteg szirszar volt. Cod-hoz meg mindig lesznek vackok, mert ganaj a motor és ganaj a pb.
Ha meg valaki olyan bolond, hogy csaljon, az meg bukjon le és búcsúzzon el az acc-jától.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szóval vannak Cheat-ek csak könnyû észrevenni õket...
Az jó 😊
---
Másik: Voltak már olyanok, akiknek így lopták el az acc-ját, de szerencsére sikerült visszaszerezni.
És Cheat ugye nincs??
Én azt szeretném kérdezni, hogy ez a játék csak multyplayer-ben játszható?
Remélem azóta is csak szeretné!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ja igen aki ezt beveszi az elég fiatalka vagy még most kezdte az "ipart"!! 😊
És 100% hogy van aki már bevette...olyan mindig van ....
De jó, hogy szóltál, az a biztos.
Egyik próbálkozása...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)