Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ennyi, sry
és tényleg mûködik--- saját felelõsségre 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
http://www.youtube.com/watch?v=ioysRyKLNHI
Az elején a scout bomb óriási. 😊
Ps3 ID: Gascoigne74
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
http://youtube.com/watch?v=JykpQ7QxQFM
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
1.0.0.0 - 2.2 ig aztán 2.3
telepitsd be oket egy mappaba es masold be a TF mappájább felülirva
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ez rendesen el is ba*ta az egészet xD
tudsz küldeni 1 linket a jó pecssrõl?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

és akkor tört szerverek sincsenek?
Ahhoz, hogy játszhass, regisztrálnod kell a TF2-t. Vagy a Steamen megvenni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ehh ... na annak nemigen lenne túl nagy hatása...
>pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp
gadamka, a steam ingyenes, a TF2 30$, ha megvetted, fogsz tudni játszani gond nélkül, ha nem vetted meg, akkor meg nem. Remélem segítettem...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
amikor elinditom a tf2-t kihozza a servereket... de ha ba akarok lépni valamelyikbe is akkor az jön ki h a steam érvényessége visszautasitva...
pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
mert amugy telepitéskor se serialt nem kért se crackelni nem kellett...
Az operációs rendszeren is túl...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
letöltöttem a tf2... és ha csak ugy singleben akarnék játszani akkor mit irjak be a konzolba h legyen ellenfél?
emlékszem a CS:S-nál is volt ilyen... plz hlp