Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Looll, azt hittem, hogy csak szivatsz. Ez miért nem volt letiltva az sv_cheats-el?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

achievement_unlock_all
ennyi, sry
és tényleg mûködik--- saját felelõsségre 😊
zzeN
de idõvel minden karakter fog új fegyókat kapni, meg archivokat is?mert nem most jött már ki a tf2 és ez az elsõ ilyen update...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Narxis
ÁÁ jön az update. Ezek lesznek az új medic cuccok? Asszem egy jó ideg Medic leszek. ^^

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
10 emberbõl 7 medic, tiszta röhej az egész

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Ezt a sok nyomorék achievments-et is legalább fél óráig tart elolvasni, de inkább lesz*rom, játszani akarok és nem kisregényeket bújni...

Nitramk
ja ennek az elején annyit röhögtem xD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

norbi56
nem😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RatBaG
Narxis
<#nyes>

RatBaG
kurva jó <#nyes>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
tga-t beveszi

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Csak .TGA vagy .VTF file-t lehet beimportálni spray-nek. Ezek közül is inkább a .VTF-et, hisz az a Valve saját formátuma.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Gascoigne
Nem tudom, volt e már linkelve:
http://www.youtube.com/watch?v=ioysRyKLNHI
Az elején a scout bomb óriási. 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

Tényleg azzal mi lehet a gond ha egy képet akarok berakni spraynek és kiírja hogy corrupt,pedig a méret is jó és jpg is???Nem tudom a kép "elõéletét",netrõl szedtem!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ja csak nem lesz...eléggé megszaporodnának a csíterek,meg a sok taj... 😄

Twetr0x
Nem lesz ingyenes, nehogy bevedd már. Szted a Valve olyan hülye hogy ellépjen egy ilyen bevételforrástól?

Nitramk
jajj az Engi songja annyira meg bír nyugtatni <#smile>
http://youtube.com/watch?v=JykpQ7QxQFM

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

norbi56
októberben megjelenéskor

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
télleg ingyenes lesz a tf2?:S pedig én még 12k adtam érte(orange box)

Narxis
Ma leoltották egyszer. 😄

Nitramk
vááá, ez a Csövesvadász! Mit szívtam ma miatta 😄

minnovan keres ra
1.0.0.0 - 2.2 ig aztán 2.3
telepitsd be oket egy mappaba es masold be a TF mappájább felülirva

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

letöltöttem 1 ilyen pecsset: kso_tf2_patch_1.0.2.2-1.0.2.3_fixed
ez rendesen el is ba*ta az egészet xD
tudsz küldeni 1 linket a jó pecssrõl?
elõsször is 2.3 ra kell pecselned a játékot, favoritba ne vedd fel legalbis én nem vettem, fogof beirod condolba h connect ip és submit azt annyi

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Rage47
sztem itt mindenki eredetivel játszik, nem tudunk segíteni
nem müxenek ha az ipt felveszem favoritba és ugy próbálom elinditani... azt irja ki h nem válaszol
kösz de ezeket h tom használni?
http://css.setti.info/servers/list-tf2.php

TreDoR
Az igazi mesterlövész, még stuki sem kell neki, hogy leszedje az ellent: <#idiota>

ahh ok kösz... ezt nem tudtam...
és akkor tört szerverek sincsenek?
TreDoR
Mondjuk mert a steam accountok-al (számlákkal) enged fel szerverekre, ebben az esetben egy tf2-es account kell (amin persze lehetnek más gamek is) és mivel nem vetted meg...

Rip
Onnan, hogy az accountodon nem szerepel a TF2...
Ahhoz, hogy játszhass, regisztrálnod kell a TF2-t. Vagy a Steamen megvenni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

vagy*
van nincsenek az ilyen csóróknak mint nekem tört szerverek?
de azt hogyan tudják h nem vettem meg amikor nem kért serial kulcsot és nem is krekkeltem...?
TreDoR
De a tf2 nem ingyenes...

Phoenix007
>Jelenteni Valve-nak.

Ehh ... na annak nemigen lenne túl nagy hatása...

>pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp

gadamka, a steam ingyenes, a TF2 30$, ha megvetted, fogsz tudni játszani gond nélkül, ha nem vetted meg, akkor meg nem. Remélem segítettem...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

letöltöttem a steamet.... regeltem is
amikor elinditom a tf2-t kihozza a servereket... de ha ba akarok lépni valamelyikbe is akkor az jön ki h a steam érvényessége visszautasitva...
pedig a steamet ingyenesen lehetett letölteni! plz hlp
Narxis
Jelenteni Valve-nak.

Phoenix007
Látom, az acc-tolvaj már volt itt téma. Nálam ma próbálkozott be. És a belinkelt szövegnél már jóval alpáribb hangnemben tolja... Szánalmas... Az ilyen férgekkel mit lehet csinálni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

és ahoz h neten tudjak játszani le kell töltenem a steamet?
mert amugy telepitéskor se serialt nem kért se crackelni nem kellett...
Blacksheep333
vagyis*

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Botok azok vannak, csak MI nincs hozzá😄 vagy egyhelyben fognak állni.

Az operációs rendszeren is túl...

Twetr0x
Nincsenek botok, vedd meg a játékot..

zzeN
tudtommal nem lehet be tenni botokat, vagy igen?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

sziasztok! lenne 1 kérdésem...
letöltöttem a tf2... és ha csak ugy singleben akarnék játszani akkor mit irjak be a konzolba h legyen ellenfél?
emlékszem a CS:S-nál is volt ilyen... plz hlp
TF2 ben van fantázia,creativitás....BFH meg csak a szokásos cucc....

Szerintem se lesz fényes a BFH,a TF2 sokkal jobb,de azért ez az ingyenes dolog azért nem rossz....kiterjeszthetnék még pár dologra...

HeadHunter86
Héten már nem lesz update, majd csak jövõ héten.