30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7454 Én már nem is tudom az első ingyenhétvégénél még nem volt meg a játék,kikpróbáltam és akkor magyaráztak el nekem mindent :)
Aztán másnap rohantam a boltba megvenni :D -
chooselee #7453 Én TF2-t mediccel kezdtem, mert senki nem volt az, én meg mindig beválaltam! :) -
#7452 sztem értelmetlen azonnal mélyvízbe menni. igaz én is kartelen kezdtem, első IP ami friendsbe ment, de nem tom hogy jó ötlet-e... pl quake 3-ban meg UT-ban pro szerver = uninstall 2 óra után, annyira elmegy a kedved az egésztől.
sztem célravezető mondjuk egy-két baráttal pubolni és akkor segítitek egymást, meg van ismerős is (nem árt ha van egy járatosabb, meg ugye lehet kicsit versenyezni a pontokkal). -
#7451 amúgy nem negatívnak szántam csak Ombika azt írta hogy melyik szerveren tudna bénázni és azért írtam a sok pro-t,mert lehet hogy így elmegy a kedve az egésztől . -
agree -
chooselee #7449 Ezt #7433 -nak arra a részére írtam hogy "A Kartel Kocsma is jó szerver nagyon jó a hangulat csak nagyon sok pro van :/ " Ő ezt negatívumként írta, én pozitívumként említeném. Amit mondtam nem hülyeség szerintem, nem azt írtam hogy hejj ettől fogsz úgy játszani mint Isten. De mindenki a hibájából tanul,már aki képes rá. Ha esetleg elég alacsony képességű játékosokkal játszol és nyeregbe érzed magad, akkor nem figyelsz semmire és úgymond beáll egy standard szintre a tudásod. Viszont ha nálad jobb játékosokkal játszol, akkor jobban odafigyelsz a dolgokra, mit csinálsz, esetleg ellesel egy pár dolgot. Persze az jobban segít, ha valaki a szárnyai alá vesz,de jobb híján ez van és persze a gyakorlás. -
#7448 -
#7447 LOWAK vs. Heavy+Medic+*ÜBERCHARGE*
Lol az a pyro! -
#7446 -
#7445 LOL XD -
#7444 biggest rocket jump ever -
#7443 ja és pls helyett pl -
#7442 nemtudom én szeretem a surfot mert spy-al az engiket pls surf_legend_lite - on jól lehet aprítani meg ott még az engi is jó, viszont css-ban tényleg jobb :) -
#7441 Ez kb. olyan lesz mint COD-ban a gob_rats? -
#7440 Surf csak CSS-be jó ! TF2-be nem :D Nincs semmi fegyófelvétel stb... -
#7439 Ez mekkora hülyeség.
Akkor aztán tudsz fejlődni ha minden percben lefraggelnek.....
Akkor lehet fejődni ha olyan PRO van játszol együtt aki hajlamos megmutatni a dolgokat és tanítani. -
#7438 Kartelen valóban sok a jobb játékos (meg az érdekes config...), viszont - nem kötekedésképpen-, de egész Mo.-on nincs egy darab pro TF2 player. Egyetlen clanunk van, ami nemzetközi ligákban is szerepel, további 3-4, akik színvonalasak, meg egy tucat noname. Mondjuk DNA már nevezhető pronak, vagy Gorky és Kodiak, de valóban világszínvonalú játékos/csapat nincs, és nem is lesz egy jó ideig (nincs pénz, sem játékkultúra). Csak a miheztartás végett. -
#7437 hát igen :)
csak egy idő után idegesíthet ha egy killed sincs viszont van 20 halálod :D
Tudom milyen az... amikor még csak elkezdtem játszani ez volt :P
Aztán tovább játszottam és el kezdtem élvezni :) -
chooselee #7436 Ha Pro-k ellen játszol, akkor tudsz fejlődni igazán... -
#7435 NA nemsokára várható lesz 1-2 minőségi fun map.
http://www.fpsbanana.com/threads/148502 -
#7434 Én is ezekre járok + egy-két hülyülős! :D -
#7433 hát az orosz szervereken eléggé bénák vannak :D
A Kartel Kocsma is jó szerver nagyon jó a hangulat csak nagyon sok pro van :/
Az IPje: 94.199.180.16:27100
Akkor van még az SG-szerver de itt nagyon kevesen vannak és csak este :(
IP:87.229.26.68:28050
OGC:
78.24.190.103:27023
én ezekre szoktam járni :)
kikapcsolásként néha egy kis surf,vagy cp_orange -
#7432 Melyik serveren probalkozzak, ahol tudok benazni?! :) -
#7431 helyes ;) -
#7430 Most meg melo ,utana Zoltan unneples es hetvegen is, de jovoheten csatlakozom! :) -
#7429 most én is tf2-zök egy kicsit mert rég játszottam :) -
#7428 na gyorsan mert nagyon jó :) -
#7427 Azt hittem igy lehet kovetni is! :) Tenyleg el kellene mar inditanom es nyomni vele! :) -
#7426 -
#7425 Hú! Tegnap egy valamilyen "modolt, fast respawnos" szerón, OLYAT sniper rusholtam... Azzal a machetevel lecsaptam egy heavyt :D Látnotok kellett volna! Nem hajtottam se pontra, se semmire csak szivatni az ellent, és szórakozni! Nagyon nagy volt! Ma is megyek. :P
(A heavyt gravelen öltem le, amikor odamentem a kékek által már elfoglalt B-hez, és a sziklát megkerülve a heavy háta mögé osontam és ,bám-bám! Már ki is döglött! :P) -
#7424 Ellened tény hogy nem, de nem csak te voltál ott sniper ;> -
#7423 te szenny
kár egyébként hogy nem jött össze ellenem :D -
#7422 OMG, ezt kipróbálom :DDD -
#7421 Csináltatok már olyat, hogy egy ellenséges sniper mögé sentryt raktatok és azzal öltétek meg? Higgyétek el nekem, nagyobb élvezet, mint a tauntkill! :D
tudom beteg állat vagyok... :p -
#7420 Főmenü -> Options -> Keyboard -> Advanced -> Fast Weapon Switch-et pipáld ki -> ??? -> Profit! -
#7419 micsoda tömeg sg szerveren :P -
#7418 Hi all!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet azt megoldani hogy ha lenyomom a fegyver gmbját akkor egyből átvált arra a fegyóre és nem csak a lsitát hozza be jobb oldalon? -
#7417 Én speciel nem azt nézem hogy melyik csapat az erősebb hanem hogy hol van több ismi.
Ha éppen a gyengébb csapatba és szopunk akkor is ott maradok. -
#7416 Kéne küzdeni... -
Neoncsoves #7415 mert idióta