30108
  • csokalaci
    Én már nem is tudom az első ingyenhétvégénél még nem volt meg a játék,kikpróbáltam és akkor magyaráztak el nekem mindent :)
    Aztán másnap rohantam a boltba megvenni :D
  • chooselee
    Én TF2-t mediccel kezdtem, mert senki nem volt az, én meg mindig beválaltam! :)
  • jozing
    sztem értelmetlen azonnal mélyvízbe menni. igaz én is kartelen kezdtem, első IP ami friendsbe ment, de nem tom hogy jó ötlet-e... pl quake 3-ban meg UT-ban pro szerver = uninstall 2 óra után, annyira elmegy a kedved az egésztől.

sztem célravezető mondjuk egy-két baráttal pubolni és akkor segítitek egymást, meg van ismerős is (nem árt ha van egy járatosabb, meg ugye lehet kicsit versenyezni a pontokkal).
  • csokalaci
    amúgy nem negatívnak szántam csak Ombika azt írta hogy melyik szerveren tudna bénázni és azért írtam a sok pro-t,mert lehet hogy így elmegy a kedve az egésztől .
  • Narxis

agree
  • chooselee
    Ezt #7433 -nak arra a részére írtam hogy "A Kartel Kocsma is jó szerver nagyon jó a hangulat csak nagyon sok pro van :/ " Ő ezt negatívumként írta, én pozitívumként említeném. Amit mondtam nem hülyeség szerintem, nem azt írtam hogy hejj ettől fogsz úgy játszani mint Isten. De mindenki a hibájából tanul,már aki képes rá. Ha esetleg elég alacsony képességű játékosokkal játszol és nyeregbe érzed magad, akkor nem figyelsz semmire és úgymond beáll egy standard szintre a tudásod. Viszont ha nálad jobb játékosokkal játszol, akkor jobban odafigyelsz a dolgokra, mit csinálsz, esetleg ellesel egy pár dolgot. Persze az jobban segít, ha valaki a szárnyai alá vesz,de jobb híján ez van és persze a gyakorlás.
  • Jim Morrison
  • Viktor99
    LOWAK vs. Heavy+Medic+*ÜBERCHARGE*
    Lol az a pyro!
  • csokalaci
  • Viktor99
    LOL XD
  • Jim Morrison
    biggest rocket jump ever
  • csokalaci
    ja és pls helyett pl
  • csokalaci
    nemtudom én szeretem a surfot mert spy-al az engiket pls surf_legend_lite - on jól lehet aprítani meg ott még az engi is jó, viszont css-ban tényleg jobb :)
  • Viktor99
    Ez kb. olyan lesz mint COD-ban a gob_rats?
  • IcE TeE
    Surf csak CSS-be jó ! TF2-be nem :D Nincs semmi fegyófelvétel stb...
  • Lacccca
    Ez mekkora hülyeség.
    Akkor aztán tudsz fejlődni ha minden percben lefraggelnek.....
    Akkor lehet fejődni ha olyan PRO van játszol együtt aki hajlamos megmutatni a dolgokat és tanítani.
  • Magh
    Kartelen valóban sok a jobb játékos (meg az érdekes config...), viszont - nem kötekedésképpen-, de egész Mo.-on nincs egy darab pro TF2 player. Egyetlen clanunk van, ami nemzetközi ligákban is szerepel, további 3-4, akik színvonalasak, meg egy tucat noname. Mondjuk DNA már nevezhető pronak, vagy Gorky és Kodiak, de valóban világszínvonalú játékos/csapat nincs, és nem is lesz egy jó ideig (nincs pénz, sem játékkultúra). Csak a miheztartás végett.
  • csokalaci
    hát igen :)
    csak egy idő után idegesíthet ha egy killed sincs viszont van 20 halálod :D
    Tudom milyen az... amikor még csak elkezdtem játszani ez volt :P
    Aztán tovább játszottam és el kezdtem élvezni :)
  • chooselee
    Ha Pro-k ellen játszol, akkor tudsz fejlődni igazán...
  • Lacccca
    NA nemsokára várható lesz 1-2 minőségi fun map.
    http://www.fpsbanana.com/threads/148502
  • Viktor99
    Én is ezekre járok + egy-két hülyülős! :D
  • csokalaci
    hát az orosz szervereken eléggé bénák vannak :D

A Kartel Kocsma is jó szerver nagyon jó a hangulat csak nagyon sok pro van :/
    Az IPje: 94.199.180.16:27100

Akkor van még az SG-szerver de itt nagyon kevesen vannak és csak este :(
    IP:87.229.26.68:28050

OGC:
    78.24.190.103:27023

én ezekre szoktam járni :)
    kikapcsolásként néha egy kis surf,vagy cp_orange
  • Ombika
    Melyik serveren probalkozzak, ahol tudok benazni?! :)
  • csokalaci
    helyes ;)
  • Ombika
    Most meg melo ,utana Zoltan unneples es hetvegen is, de jovoheten csatlakozom! :)
  • csokalaci
    most én is tf2-zök egy kicsit mert rég játszottam :)
  • csokalaci
    na gyorsan mert nagyon jó :)
  • Ombika
    Azt hittem igy lehet kovetni is! :) Tenyleg el kellene mar inditanom es nyomni vele! :)
  • Narxis
  • Viktor99
    Hú! Tegnap egy valamilyen "modolt, fast respawnos" szerón, OLYAT sniper rusholtam... Azzal a machetevel lecsaptam egy heavyt :D Látnotok kellett volna! Nem hajtottam se pontra, se semmire csak szivatni az ellent, és szórakozni! Nagyon nagy volt! Ma is megyek. :P
    (A heavyt gravelen öltem le, amikor odamentem a kékek által már elfoglalt B-hez, és a sziklát megkerülve a heavy háta mögé osontam és ,bám-bám! Már ki is döglött! :P)
  • Twetr0x
    Ellened tény hogy nem, de nem csak te voltál ott sniper ;>
  • rhazid
    te szenny
    kár egyébként hogy nem jött össze ellenem :D
  • Rage47
    OMG, ezt kipróbálom :DDD
  • Twetr0x
    Csináltatok már olyat, hogy egy ellenséges sniper mögé sentryt raktatok és azzal öltétek meg? Higgyétek el nekem, nagyobb élvezet, mint a tauntkill! :D
    tudom beteg állat vagyok... :p
  • Twetr0x
    Főmenü -> Options -> Keyboard -> Advanced -> Fast Weapon Switch-et pipáld ki -> ??? -> Profit!
  • Zomil
    micsoda tömeg sg szerveren :P
  • Zickler
    Hi all!
    nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet azt megoldani hogy ha lenyomom a fegyver gmbját akkor egyből átvált arra a fegyóre és nem csak a lsitát hozza be jobb oldalon?
  • Lacccca
    Én speciel nem azt nézem hogy melyik csapat az erősebb hanem hogy hol van több ismi.
    Ha éppen a gyengébb csapatba és szopunk akkor is ott maradok.
  • Jim Morrison
    Kéne küzdeni...
  • Neoncsoves
    mert idióta