Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sokára ilyen lesz itthon is...nem is tudom mikortól...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kint van egy ismim usaban és mondtam neki hozzon Ilyet! ezt elbukhatom valahol

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Blacksheep333
Nem tudom, hogy warezzal mit és hogy kell, de az lenne a legokosabb ha megvennéd. Nem kellene ilyenekkel pöc$ölnöd és magyarokkal játszanál.

Az operációs rendszeren is túl...

Hy 1668 ra tud valaki válasz?????????????

Magyar szerverekkel próbálkozz....Bannerbe az ip-k!

Blacksheep333
állítsd be a filternél hogy csak azokat a serverek mutassa, ahol a pinged 100 alatt van. Nekem is van 200 pingem ha felmegyek egy Amcsi serverre.

hi all lenne egy problémám feltetem a steamot és a tf2-öt és felmek egy szerora és 300-400 pingem van!pedig nincs semmien letöltö program bekapdcsolva miért lehet?

Narxis
Huh ez király!Köszi!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hi! ha valakit érdekel hogy valamilyen játék megy-e a gépén, ezt nézze meg...
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
kiválasztod a játékot, aztán katt a gombra...de várni kell egy kicsit...
nem tegnap kellett volna kijonnie, mert nem aprilis 20. volt megadva, hanem az aprilis 20.-i het, es az se hivatalosan.
az aprilis 20.-i het pedig a 20-26.-i hetet jelenti, mert amerikaban vasarnap a het elso napja.
Ok sikerült... 😛

Narxis
<#szomoru1>

zzeN
tegnap kellett volna kijönni a frissítésnek, de a Valve megint teljesített és nem adta ki a megadott idõpontban...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tudom onnan próbálom,de nem mûkszik a ctrlc ctrlv!! 😄
Eddig ment....

Jim Morrison
Jó lett a Meet the Scout<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

norbi56
ott a bannerba a magyar szerverekre katt és bemásolod a címeket

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Van egy problémám. Egyik napról a másikra eltûntek a favourite-bõl a szerverek. Most meg nem tudom õket berakni. Csak azokat a szervereket tudom berakni amikre rákeresek bent a játékba,ctrl+c -> ctrl+v vel semmit nem csinál.Eddig jó volt..
Mi lehet a gond?

Helló lenne 1 fontos kérésem nekem valami báta van meg és nem tudunk játszani mert nem látom a szervert ha leszedek 1 patch-et akkor jó lenne???????

norbi56
Updétet a népnek😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Rip
Pont azért írtam, hogy azok kivételek <#ravasz1>.
Bár tényleg nem volt egyértelmû.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziazstok lenne egy problémám leszedtem a steamot mert egy kis hiba volt vele uttána visza raktam a team fortress 2-vel de az lenne a gondom hogy felmek egy szerora és 300-400 pingem van pedig nem megy semien letöltö progi.tudna valaki segiteni?

Nitramk
Ja így már vágom 😊
Hûûû holnaptól, bármikor kiadhatják a medices cuccokat 😊 Alig várom. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Tyííí aki nem vette még meg annak hajrá...maximálisan jó ár!! 😄

Aquir
minek mikor a steam letölti😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
megvolt az 1. feltétel, érted 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
20 dolcsi a TF2 steamen, hétvégi akció
ollie
Azokban nem integrált van.

Nézzétek mit találtam😄
http://www.techpowerup.com/downloads/1044/Team_Fortress_2:_Meet_the_Scout_HD.html
Volna egy eladó Orange Box accom, akit érdekelj írjon.

Blacksheep333
Elvileg 20.-án, de én biztos vagyok benne, hogy még várnunk kell rá egy "cseppet".

Nitramk
Miért ki volt az elsõ akihez csináltak? <#circling><#vigyor4>

mikor jön már ki ez a medices plus cucc? Nem bírok várni, még az archivementeket is meg kell szereznem, úgyhogy már igazán kiadhatnák 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rip
Hát, ezek az integrált videokártyák általában nem túl erõsek. Kivéve persze a direkt gamer notigépeket.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aquir
jeeee

Narxis
Alig birok várni!!!

Twetr0x
Szombat Hajnal 1:00-kor a GameTrailers TV-n megjelenik a Meet The Scout videó!

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
nem tom a grafikus kártya viszi -e

bocs a dupláért
a lényeg: ez a grafikus kártya és proci megfelelõ neki?

windows van rajta, csak így találtam a neten

Aquir
csak dos alatt nem fog futni😊

Sziasztok

Ez a játék fut EZEN
a konfiguráción?

Aquir
az elsõ megvolt

Nem csak kép van, videó is!!! 😊

Goldrush_flytrough

Nitramk
A többi osztályhoz is terveznek még + cuccokat, csak a medic az elsõ akinek megcsinálják.
Nem lesz ezeket könnyû megszerezni mert ilyenek vannak:
Ne ölj meg egy embert se, de te legyél az elsõ egy 6 vagy annál több tagú csapatban.
Csinálj 3 übert 5 perc alatt és 5 kill assistot.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/52249

Valamint képe a Goldrush nevû pályáról:
http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=9674&game_id=4049&id=118003

Nitramk
Ja igaz, de azért jó lesz 😊

Blacksheep333
Te választod ki, hogy melyiket használod ki és melyiket nem. bár ezeknek a "The Blutsaugher" en kívül nem sok értelme van waron. Az "The Ubersaw" is csak kémek ellen...

-Demoman kém!!
-Várjatok, még ne öljétek meg, kell az über!!!

RatBaG
dehogynem

Per Aspera Ad Inferi.

norbi56
de akkor ha eléred az achivementeket akkor nem is lesz hagyományos über?😞

Blacksheep333
Kíváncsian várom mit adnak a többi kasztnak. Fõleg a Soldier -nek meg a Scout -nak. Meg hogy mikor lesz ebbõl valami...

RatBaG
jaa tényleg, akkor nincs über. most esett le... <#idiota>
így már nem parázok, hisz az a sniper én vagyok <#hawaii>

Per Aspera Ad Inferi.

Nitramk
igen, és elvileg úgy fogják megoldani (ha jól értelmeztem 😊 ) hogy pálya elején mindig kiválaszthatod h melyikkel akarsz majd menni.