4624
Operation Flashpoint
-
#2301 Letölthető a hivatalos 1.96-os pecs innen!!!
-
LizardX #2300 Ehehe, és ha mégis megoldom, fizeted a sört? -
#2299 Jah hogy a locked rakétára gondoltál? Azzal lehet. Azt hittem hogy a LAW meg ilyesmi. -
#2298 Arra nincs parancs hogy vajon melyik katonat vetted célba szóval ezt tuti módon nem lehet megcsinálni. De hajrá Dutch:) -
#2297 CD galaxisban 6000 FT a 3 CD a Gold edition-ban. -
#2296 persze,mikor tok segitek:)most épp megint ujratelepitek,mert megint másik videokártyám van és valamiért nem tetszik a gaménak -
LizardX #2295 Persze, mer én is mindent magyarázok, csak a lényeget nem. Vagyis: van valami egyszerű módszered arra, hogy megtudd, melyik cél van "befogva"? Arra gondolok, hogy repülsz a géppel, befogsz egy tankot pl. Maverick-kel, de még nem tüzelsz. Ilyenkor le tudod-e kérdezni, melyik az az objektum, amelyikre a rakétád rávezetné magát, ha indítanál? -
#2294 Még mindig nem értem: az incoming missile csak akkor "indul el", ha kilőnek rá egy rakétát. Ha ez nem te vagy, nem rakok bele különböző nézeteket. Kár lenne a saját fire EH-edhez írni egy keresőt, mely visszaadja a legközelebbi enemy-t és ahhoz rakni effekteket, nem?
A példádnál maradva: a 10 célpontnak a placcon alapból lesz incoming missile EH-e. Ha valamelyiknek aktiválódik, jön az effekt-hegy, látvány-áradat. Ezt bonyolítsam? Minek? -
LizardX #2293 Félreértjük egymást, Sir! Abban reménykedtem, hogy valahogy azt oldottad meg, hogy a tetszőleges célra pl. általam indított rakéta "célpontját" egyszerűen, gyorsan visszakapd. Itt most arra gondolok, hogy ha van 10 célod a placcon, a saját "fire" eventhandler-edbe beleraksz egy olyan scriptet, ami lekérdezi mind a 10 lehetséges cél "incomonig miss." EH-ét, vagy valami ilyesmi. Bocs, ha zűrzavarosan fogalmazok...
Amúgy szégyen-gyalázat, még nem néztem meg a MicroFX-et, de hamarosan...! -
#2292 Mielőtt még OFP Istennek hinnél (nem hangzik rosszul) tudnod kell, létezik az OFP-ben egy olyan event, hogy "incoming missile". Keveset használtam, de azt tudom hogy használatakor két paramétert ad vissza:
1. az akire a rakétát kilőtték
2. az aki a rakétát lőtte
Hát, ezek után beállítani a "toltény kamerát" olyan nézetbe, hogy lássad amint lassítva becsapódik a közeledő rakéta gyerekjáték (legalább is nekem).
Ha meg már láttad a MicroFX modomat, akkor tudhatod, hogy ezek az effektek benne vannak a játékban. Minden missön és kampány alkalmazza ezeket mindenfére editálás nélkül. Vagyis a globálissá-tétele elkerülhetetlen.
1 szó, mint 100, beleteszem a következő kiadásba. Nem is lesz rossz. Mondjuk lehet, hogy rakok bele egy "Bullet Switch" szerű kapcsolót, hogy ki-be lehessen kapcsolni, mert uncsi is lehet, ha egyfolytában ez a nézet van bennt. De mondjuk csak akkor jön be, ha Bullet Time van. Na, majd letesztelem.
A sört köszönöm elfogadom, habár nem hinném hogy ténylegesen méltó lennék rá. Én csak az adott lehetőségeket állítom be globálisan, föltúrbózva egy-két extrával. Igazán akkor lennék Isten-Császár, ha mondjuk meg tudnám csinálni, hogy lassításkor a fegyverek hangja is lelassúljon. Már próbálkoztam vele, de külső program nélkül lehetetlen (sajna).
Még valami ötlet? -
LizardX #2291 "- a kilőtt rakéta az ellenség szemszögéből nézve, ahogyan lassítva becsapódik"
Öregem, ha ezt megcsinálod univerzális módon, vagyis minden rakéta+minden ellenség szintjén, és nem előre beállítva, akkor fizetek egy sört, és kinevezlek főfőnöknek! :) -
#2290 Ha jól emlékezem 6-7 ezer ropogós volt. 3 az egyben!
Akinek még nincs meg, annak feltétlenül be kell szermányolnia!!! -
#2289 Most épp 41.2Kbps. Akkor nem fogok sírni...
A rakéta jó ötlet, valószínüleg belekerül a következő kiadásba! Akarsz lenni teszter? -
#2288 jaja ugyanugy ahogy a sniper modban,csak helik rakétáivalmodemezel?az elég gyors ,az enyém vodás 0,28kb/sec -
#2287 Hm, köszi, asszem megveszem :) Mennyibe kerülhet a Media Marktban? Elég régi játék, biztos, hogy kapni még? DC-n próbálkoztam, de kb 1 hét, mire lejött volna (pedig kábelem van, és kábelesre is csatlakoztam :( ) -
#2286 Media Markt
Vagy van a gépemen minden OFP-ből egy-egy imidzs (nem kell crackolni), de ez 1600MB!
Én meg modemezek -
#2285 En nem rossz ötlet!
Mit szeretnél? Az ötletek kifogyhatatlanok. Pl.
- a kamera kövesse a kilőtt rakétát, gépfegyverlövedéke
- a kilőtt rakéta az ellenség szemszögéből nézve, ahogyan lassítva becsapódik
-
Na? -
#2284 Nincs más (gyorsabb) elérhetőség? Mire én találok egy boltot, ahol kapni lehet... -
#2283 boltban olcsó -
#2282 Na azér ennyire nem kéne meghalnia a topiknak... Még szeretnék egy-két dologban segítséget kérni... -
#2281 Sziasztok! Bocsi, nem tudtok egy helyet, ahonnan meg lehetne szerezni a teljes game-t? Nekem csak a demo van, de nagyon bejön! -
#2280 csinálj nekem plz probának 1 helis verziot:)végülis le van lasitva a time ugyhogy ha kellö magasságban vagy nem tud olyan drasztikusan elmenni a gép;) -
#2279 Pl. TE csinálod hozzá az intró zenéjét, te BÚZÍ!
Ooopsz! Elszóltam magam... -
#2278 Hmmm... Meg egyebek? Mégis mik. Na jó! Maradjon csak titok! -
#2277 Vér az eredetiben is volt. Én csak feltúrbóztam! Kicsit több, kicsit nagyobb.
Ja, és hamarosan fölteszem a következő kiadást: kijavítottam néhány bogarat, javítgattam itt-ott, meg egyebek!
Majd írok... -
#2276 igen mondjuk az elég gáz lenne a repülöknél:))a vért azt te raktad be,vagy amugy is volt mikor találat van,csak a normálban nem látszot?mármint a "vérfelhöre" gondolok -
#2275 Sokat szenvedtem én is vele, de sajna a megoldást még nem találtam!
Volt, hogy letíltottam arra az időre az irányítást, mindhiába. A fickó néha gondol egyet és arrébtekint sajna. Ebből kifolyólag a repülőnek nem raktam be ilyet, mert előfordulhat, hogy mialatt a látványon csorgatod a nyálad, a pilóta kamikáze pilótát játszik és belerepül a földbe.
Még dolgozom rajta, hátha... -
#2274 azt megtudnád csinálni,hogy mikor lövök sniperal,és a golyo nézetröl visszavált ugyanott maradjon a nézet,mert arréb megy ,de nagyon király,most probáltam még az rpg-t is,repülöknek a rakétáival is meg lehet csinálni? -
#2273 hö ez királytegnap este szedtem le igy nemsokat probáltam még,de nagyon állat:) -
MrTressy #2272 bullet time elég érdekes ofpben de amúgy jó móka :) -
#2271 Na tessék, lehet őrjöngeni:
MicroFX 1.50b
Aztán kérem a véleményeket, fikázásokat, ötleteket is! -
#2270 nem gond csak érdeklödtem;) -
#2269 Vasárnapra kapkodok egy kicsit, jó?
Csak közben lebetegedtem... -
#2268 ÍÍÍÍ, ezt az X2 topikba akartam, bocsánat. -
#2267 Tudtok ajánlani valami akciódúsabb űrhajó szimulátort? Állati lehet ez a játék, de nincs ennyi időm se, kedvem se jáccani. Conflict Freespace-t nagyon élveztem régen, olyasmit keresnék. A Freelancer meg annyira nem jött be, mert őrületesen rövid volt, kicsit bugyuta és tiszta olyan volt, mint egy akció rpg, csak itt nem a medikitet kellett 2 másodpercenként nyomatni :) Átnézehgettem a netet ilyen után, de nem nagyon csinálnak manapság ilyet, úgy vettem észre. -
#2266 már megy -
#2265 na hogy állsz?még mindig nem készült el?:) -
pedro870 #2264 van egy olvasnivaló a mod-ok használatához, talán ha elolvasod menni fog :) sztem nem olyan bonyolult a dolog:
http://ofphu.servegame.com/modules.php?name=News&file=article&sid=241 -
#2263 Végleges?!
Én olyan hülyén, már-már betegesen is OFP rajongó vagyok, hogy kreálmányaimnak nincs határa! Mindig kitalálok valami újat, nagyobbat, látványosabbat. És itt jegyezném meg, művemnek semmi köze a józan paraszti észhez. Mondhatjuk: én vagyok az OFP nem hivatalos hollywood-i látványfelelőse. Semmi realitás, csak a LÁTVÁNY!!!
Abbahagyom, mert már fröcsög a nyálam és a monitoron nem látok semmit. Tartom magam az ígérethez és a hétel elérhető lesz egy kipróbálható verzió!
Patient my young padawan... -
#2262 nem megy,de már feladtam,kiszedtem sok használhato addont a könyvtárábol,és missön editorba kreálgattam vele,nekem copy cd-n van a flashpoint nem az a baj hogy csak origivel megy?