Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ez a Cold War Crisissel mûködik?
2.) A gyógyítani kívánt katonát kijelölöd, Actions (6-os gomb), és "heal at medic".
3.) Erre nincs parancs, legfeljebb megmondod pontosan kit támadjanak. De kipróbálhatod az "engage at will" parancsot. De ez a Resistance-ben már ki van javítva. (1.91-ben biztosan)
Az alapjáték magyarítása engem is érdekelne.
Tud valaki valamit errõl?
2: A csapatban levõ orvost hogyan lehet rávenni arra, hogy ne csak engem, hanem a többieket is gyógyítsa?
3: Nincsa valamilyen parancs arra, hogy a társak ne foglalkozzanak a páncélosokkal, csak a katonákkal?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
OFPRes_upgrade_1_91.zip
Majd ezt a crack-et ráhúzod: fdx-fr91.rar és meg is vagy. Jól jöhet. 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
De megjegyzem, hogy semmi sem jött ki róla azóta, hogy bejelentették. Sehol egy screenshot, vagy legalább egy konkrét információ lap...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"alkalmazás inicializásása nem megfelelõ..."
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
innen az OFP Manager megnyitja a bin-t.
www.armed-assault.hu
Lehet, hogy jobb megoldás lett volna egy pontatlanabb rpg, mint pl amilyen a FinModban van.
www.armed-assault.hu
Fel kell robbantanom egy hidat. Az elején azt mondja, h van elég satchel charge, de senkinél nincs egy darab sem. Hiába megyek oda, nem tudom megölni az egész ellenállást. Van vagy öt õrjárat, mi meg csak 10-en vagyunk. Embert pedig nem szivesen vesztenék. Rég óta megvannak, nagyrészük veterán...
Segítsetek!
global (az összes játékos hallja)
side (csak a te oldalad hallja pl west)
team (csak az osztagod tagjai hallják)
vehicle (csak a valad egy jármûben ülõk hallják)
voice (tõled kb 6-8 méterre mindenki hallja, a távolsággal arányosan halkul)
Namármost, hogy ezeket a kutya nem használja arra amire valók,...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
kisebb osztagokat szoktunk alakítani(2-3 fõ) akik még elég jól elkommunikálnak egymással, de pl a Bodajki LAN-on 2x22 fõvel már totûál káosz volt az egész voice channel...
"Lehet hogy amit most fogok mondani, már kipróbálásra került, vagy mittudomén, de azért megpróbálkozok vele. Nem túl régóta játszok ofp-ot, ráadásul nem is tudok minden este feljönni a szerverre, de van 1 dolog, az esti menetekben amit nem értek. Igazán nem akarom a cséhez hasonlítani a játékot, csak megemlítem, hogy ott milyen szintû együttmûködésre van lehetõség. Mikor még nem játszottam ofp-t, szinte biztosra vettem, hogy ebben hatványozottan jelen lesz a taktikázás. Hogy õszinte legyek, óriásit csalódtam. Három esetlet látok lehetségesnek:
1., jól látom és tényleg abban merül ki a taktika, hogy "menjen mindenki védeni", "valaki jöjjön utánam valami tankkal", "jelöljétek már be a térképen a..."
2., nem igazán megvalósítható, mert: túl nagy a pálya, túl nagy veszteségeket lehet szerezni egy rossz akcióval, túl lusták vagyunk...
3., rengeteg van belõle, csak én nem vettem eddig észre.
Igazán nem akarok se okoskodni, se flamelni, egyszerûen nagyon zavar a dolog.
"
Cifu: Socket módban nincsen voice radio 😊)))
nemsokéára kintvan a következõ peccs azon majd javítva lesz
socket módban nem csinálja, ott próbálkozz
Elkészült a Resistance kiegészítõ teljes felirat fordítása.Tartalmazza a menük+parancsok+editor(DOGMAN) és a Resisatance kampány fordítását is.Ha van rá igény akkor elkészítjük az egyéni küldetések fordítását is.Írjátok meg akit érdekel az egyéni küldetések fordítása.
Letöltés: Reasistance_hu
Nyugat: kontrasztos, sötét egyenruha, divatos fejfedõk, esetleg védõszemüveg vagy mi
www.armed-assault.hu
2.) A "0" gombbal kijelölöd az egész csapatodat. Ha a célpontodon nem jelenik meg zöld karika, tudod mi a dolgod. 😊
3.) Belelõsz egyet, ha mondja "1-es, tüzet szüntess" (a maga nyelvén) akkor hagyd békén csórikámat.
Más megoldást nem tudok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Veteran szinten nemtudom milyen...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!