Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
A Redhammer és a Resistance fordítása az teljes.Én csináltam😊.Készül a Redhammer kampány folytatása is.Mármint a történet folytatása.

CaviaR
Azokat nem is fogja. Ha fordít akkor a parancsokat, menüt, szerkeztõt, meg hasonlókat. Ha azt sem, akkor próbáld ki a franciráa állítást... Ha még az sem, akkor bocs... 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

legalábbis nem fordítja a campaign-okat!
nemmegy 😊
CaviaR
Úgytudom igen. Próbáld ki, de elötte csinálj biztonsági másolatot az eredetirõl!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

1.)
Ez a Cold War Crisissel mûködik?
CaviaR
1.) Alap játék magyarítása: ofp_hun.zip (Kicsomagol, és a nyelvet angolon hagy, vagy franciára állít.)

2.) A gyógyítani kívánt katonát kijelölöd, Actions (6-os gomb), és "heal at medic".

3.) Erre nincs parancs, legfeljebb megmondod pontosan kit támadjanak. De kipróbálhatod az "engage at will" parancsot. De ez a Resistance-ben már ki van javítva. (1.91-ben biztosan)

Wanted
Hi!
Az alapjáték magyarítása engem is érdekelne.
Tud valaki valamit errõl?

2: A csapatban levõ orvost hogyan lehet rávenni arra, hogy ne csak engem, hanem a többieket is gyógyítsa?

3: Nincsa valamilyen parancs arra, hogy a társak ne foglalkozzanak a páncélosokkal, csak a katonákkal?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Thx még egyszer mindenért!!! a Resistance-ot egyelõre nem teszem fel mert ideiglenesen egy három gigás vinyóból kell gazdálkodnom sajna 😞
CaviaR
Ezekre még szükséged lehet. Vannak bugok, amiket érdemes lehet kijavítani ezzel:
OFPRes_upgrade_1_91.zip
Majd ezt a crack-et ráhúzod: fdx-fr91.rar és meg is vagy. Jól jöhet. 😊

Amúgy a sima Cold War Crisis magyarítása honnan tölthetõ? mert eddig csak a Resistance magyarítását találtam
köszönet egy igen rendes emberkének 😄
Na végre! Megszereztem a játékot úgyhogy most egy kóla és az Elit Alakulat 3. részének társaságában leülök játszani 😊 Rég voltam ilyen boldog. 😄
Tibre
De,annyi infó van róla,hogy napjainkban fog játszódni. 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[NST]Cifu
Jelenlegi idõpont: 'Fall 2004', vagyis 2004 vége.

De megjegyzem, hogy semmi sem jött ki róla azóta, hogy bejelentették. Sehol egy screenshot, vagy legalább egy konkrét információ lap...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Mikor jön az OFP 2?
A Resistance alatt nincs hangja a rádióüzeneteknek.Beállítások rendben vannak.Mi lehet a baj?
DOGMAN
Pedro nekem nem indul el valamér....
"alkalmazás inicializásása nem megfelelõ..."

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

http://www.ofpec.com/editors/browse.php?browsewhat=3&category=3_2

innen az OFP Manager megnyitja a bin-t.

www.armed-assault.hu

Bár ezt irc-n is megdumálhatnánk 😊, a lényeg elvileg az, hogy néhány játékos 1,5km-rõl 3 bokor mögül eltalál egy tankot rpgvel (200 méterrõl meg 90% 😊)...fordítva viszont minimális magának az észlelésnek is az esélye...

Lehet, hogy jobb megoldás lett volna egy pontatlanabb rpg, mint pl amilyen a FinModban van.

www.armed-assault.hu

LSC
Az egyik ház mellett ezen az oldalon van egy lõszeres doboz.Abban találsz.Az egyik pillér mellé rakjál le 3-at és kész.

CaviaR
Elakadtam a Resistanceben!
Fel kell robbantanom egy hidat. Az elején azt mondja, h van elég satchel charge, de senkinél nincs egy darab sem. Hiába megyek oda, nem tudom megölni az egész ellenállást. Van vagy öt õrjárat, mi meg csak 10-en vagyunk. Embert pedig nem szivesen vesztenék. Rég óta megvannak, nagyrészük veterán...
Segítsetek!

DOGMAN
van voice csatorna:
global (az összes játékos hallja)
side (csak a te oldalad hallja pl west)
team (csak az osztagod tagjai hallják)
vehicle (csak a valad egy jármûben ülõk hallják)
voice (tõled kb 6-8 méterre mindenki hallja, a távolsággal arányosan halkul)

Namármost, hogy ezeket a kutya nem használja arra amire valók,...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

LSC
Ja, LSC vagyok csak hogy felismerj😊.

LSC
Legelõször én is azt hittem hogy van egy parancsnok aki az ész, és mondja ki merre mint a single-ben.Annak jobban örültem volna, de így is nagyon jó érzés mikor kilövök valakit.Teljesen más mint a sof2-ben pl ahol egy perc alatt 3-4 embert is ki lövök.Itt meg kell szenvedni 1-ért is.Ami nem tetszik, hogy mire jó az AT launcher ha meglövök egy komolyabb tankot és röhögve megy tovább.Múltkor 3 law-ot lõttem egy nem tudom milyen tankba mind eltalálta és még a csöve sem konyult le.

bfg900
Van egy oylan csatorna, amit csak az egymás közelében állók hallanak, nem? Najó, úgyrémlik, hogy ezt az ellenség is hallja, de talán el lehetne vele boldogulni. Tényleg, mennyi annak a hatótávolsága?
DOGMAN
Hát ami azt illeti engem is, de azé egy 12 fõs csapatot összefogni egy ekkora területen zajló harcban???
kisebb osztagokat szoktunk alakítani(2-3 fõ) akik még elég jól elkommunikálnak egymással, de pl a Bodajki LAN-on 2x22 fõvel már totûál káosz volt az egész voice channel...

bfg900
Na leírom ide is a bajomat, hátha ide is jár sok okos ember 😊
"Lehet hogy amit most fogok mondani, már kipróbálásra került, vagy mittudomén, de azért megpróbálkozok vele. Nem túl régóta játszok ofp-ot, ráadásul nem is tudok minden este feljönni a szerverre, de van 1 dolog, az esti menetekben amit nem értek. Igazán nem akarom a cséhez hasonlítani a játékot, csak megemlítem, hogy ott milyen szintû együttmûködésre van lehetõség. Mikor még nem játszottam ofp-t, szinte biztosra vettem, hogy ebben hatványozottan jelen lesz a taktikázás. Hogy õszinte legyek, óriásit csalódtam. Három esetlet látok lehetségesnek:
1., jól látom és tényleg abban merül ki a taktika, hogy "menjen mindenki védeni", "valaki jöjjön utánam valami tankkal", "jelöljétek már be a térképen a..."
2., nem igazán megvalósítható, mert: túl nagy a pálya, túl nagy veszteségeket lehet szerezni egy rossz akcióval, túl lusták vagyunk...
3., rengeteg van belõle, csak én nem vettem eddig észre.
Igazán nem akarok se okoskodni, se flamelni, egyszerûen nagyon zavar a dolog.

"
DOGMAN
Ehhehe akkor jóhogy jó a socket...

[NST]Cifu
De küldetések kipróbálásáról van szó 😊

DOGMAN
nem a FADE miatt van csak eccerõen bug, mert olyannak is volt már akinek eredeti van...
Cifu: Socket módban nincsen voice radio 😊)))

[NST]Cifu
Egyszerû, nem Directplay módban, hanem Socket módban kell játszani...

bfg900
Nem. Ez bug miatt szerintem.
hiba
ehh
ez FADE miatt?

Charly
sziasztok valaki segitsen kellene egy olyan exe amivel müködik az opf és lehet patch-elni nekem tört verzió van meg help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THX

DOGMAN
ne nagyon multizz 1.75 feletti ofpvel lokálban , mert egyes feltételek megléte esetén (directplay mód)törli az egész particiót...
nemsokéára kintvan a következõ peccs azon majd javítva lesz

socket módban nem csinálja, ott próbálkozz

LSC
Helló all.

Elkészült a Resistance kiegészítõ teljes felirat fordítása.Tartalmazza a menük+parancsok+editor(DOGMAN) és a Resisatance kampány fordítását is.Ha van rá igény akkor elkészítjük az egyéni küldetések fordítását is.Írjátok meg akit érdekel az egyéni küldetések fordítása.
Letöltés: Reasistance_hu

bfg900
De bejön, mert van valami radar script 😊
East: elmosódott, világosabb egyenruha, béna sisak 😊
Nyugat: kontrasztos, sötét egyenruha, divatos fejfedõk, esetleg védõszemüveg vagy mi

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Multiban EZ sem fog bejönni 😄DD

bfg900
Amúgy általánoságban úgy tapasztaltam, hogy az east katonák takonyszínûek, a west katonák valahogy vagy zöldebbek, vagy szürkébbek. Egyébként meg ha valakinél (távcsõben) fatussal rendelkezõ fegyvert látsz, akkor már lõheted is. Mármint ha történetesen west vagy 😊 Egyébként meg a térképet azért kell nézni hogy hol vannak a társak és nem azért, hogy azt lesd ki az ott veled szemben 😊 Tehát azt mondod hogy "na megnézzük a térképet. Ebben az erdõben nincs senki a társaim közül, tehát ha meglátok valakit, azt lelövöm." Persze egyáltalán nem egyszerû, még énis csak tanulgatom.
bfg900
Multiban ezek nem jönnek be 😊
CaviaR
1.) Beállításoknál megadhatod, hogy veterán szinten is mutassa a csapattársat.
2.) A "0" gombbal kijelölöd az egész csapatodat. Ha a célpontodon nem jelenik meg zöld karika, tudod mi a dolgod. 😊
3.) Belelõsz egyet, ha mondja "1-es, tüzet szüntess" (a maga nyelvén) akkor hagyd békén csórikámat.

Más megoldást nem tudok.

Charly
Sziasztok kitud segitteni honnan lehet leszedni az opf-ot eredeti kelleni segitsetek köszi Charly

Shep
Na ez az veteran szint volt, és egyszerûen nem mertem lõni, csak miután a térképen beazonosítottam, de néha ez már késõ volt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CaviaR
Cadet szinten ha csapattársra célzol, akkor zölddel kiírja mi õ (soldier, officer, machinegunner stb.). Ha ellenségre, akkor nem ír semmit.
Veteran szinten nemtudom milyen...

Shep
Srácok, köszönöm azoknak akik tegnap segítették a játékomat és válaszoltak a kezdõ kérdéseimre, de lenne még vmi, ti honnan tudjátok, hogy akit láttok az ellen e vagy sem, nekem szinte tök egyformának tûnik mindenki, mindig a térképet nézitek vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CaviaR
Nézz körül DC-n. Biztos megvan valakinek.

Nagyon megköszönném.
Nem tudtok valami olyan helyet ahol még az alap verziót le lehet tölteni? Esetleg valaki fel tudja valahova tölteni? Már legalább másfél éve keresem.