4624
Operation Flashpoint
  • pedro870
    ja tényleg nem segítettem sokat

Szóval az fdfmod indításkor kiválasztja automatikusan a legújabb exe-t. 1.91-nél volt ez flashpointresistance, 1.92-nél flashpoint192beta.exe, aztán 1.94-től áttértek a flashpointbeta.exe-re, hogy a kidobott új béták ezentúl felülírják a régebbi verziókat. Viszont mivel mi többféle verziójú szerveren is játszottunk, ezért az ftp-re mint flashpoint194beta.exe és flashpoint196beta.exe kerültek fel. Mivel az fdfmod a flashpontbeta.exe-t keresi, ezért nem ismeri fel, hogy neked 1.96 van (ha az ofphu ftp-ről szedted) :).

mind1, a lényeg:
    E:\játékok\Operation Flashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE -mod=finmod
  • malter
    nekem valami kisebb kaliberü kellene,de mégis nagyobb,mint a spec natz-oké:)
  • malter
    persze minden világos:)tegnap leszedtem 1 atombombát a képek alapján jol néz ki,csak nem tom használni,mert akármilyen magasságbol dobom le,és bármilyen speedel elkap a detonácio:))))
  • DOGMAN
    "fdfmod.exe nem az 1.96-ost indítja el, mert ő flashpointbeta.exe nevű cuccot keres, csak mi ezt átírtuk."

Most már érted ugye???
    :DDD
  • pedro870
    ájájájáj minek neked 1.20-as patch

nincs resistance-od?
  • Dvorgaz
    nemtudja vki hogy lehet felrakni patch-et? mer patch installjánál kéri a cd-t. 1.20-as patch-re kéne vmi
  • pedro870
    izé, bocs, de a moddal semmi baj nincs :)

1. E:\játékok\Operation Flashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE-mod=finmod EZ NEM JÓ

talán ha az exe és a "-" közé kerülne egy space :)

E:\játékok\Operation Flashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE -mod=finmod

fdfmod.exe nem az 1.96-ost indítja el, mert ő flashpointbeta.exe nevű cuccot keres, csak mi ezt átírtuk.
  • malter
    és hogy teljes legyen a mérgem már megint:)mikor nem parancsikonnal inditom,hanem a fdf exe -vel,akkor ezt irja ki:'ADDon Finnish.Defense.Forces_Mod requires version 1.9. of application(1.96van )de mikor ezt bezárom akkor elindul fdf menüvel és akkor még + kiirja ezt:No Entry'Config.cpp/CfgWeapons.FDFTripwire. na ezért van tele a tököm ezzel a moddal
  • malter
    kezdi...('E:\játékok\Operation Flashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE-mod=finmod')érvénytelen.
    ellenörizze bla bla ott van és igy van akkor miért nem találja?
  • pedro870
    úgy tedd fel, hogy
    ofp
    res
    1.91-es patch
    1.96 exe

semmi más, no crack, semmi (persze a modok mehetnek :))
  • malter
    rulez!:)mikor lessz kb kész a végleges?1-2hét honap?
  • malter
    ok akkor legyalulom megint az egészet(már vagy 10ére:)aztán megprobálom ujra
  • Dutch Flander
    Miest kész lesz...
    Olyan füsteffekteket raktam a vadászgépeknek, meg a helikoptereknek, hogy az csak na! A Bullet Time brutálisabb lett...
    Mivel még tökéletesítem meg egyébként sem szeretek felekész munkát kiadni a kezemből, még eltarthat egy darabig...

Tudod mit? Jövő héten berakok egy BÉTÁT, hogy legyen mit látni. Azt majd mondod a véleményt, mit hogyan, bugok, stb...

Addig is Csumpa!
  • pedro870
    csá Sith

lehet driver probléma is, de próbáld ki
    1. bios-ban agp aperture méretet 128mb-ra állítsd
    2. 1.96-os exe-t használj és "-nomap" paraméterezéssel indítsd
    ugye a parancsikon cél mezőjében pl: C:\Games\OperationFlashpoint\FLASHPOINT196BETA.EXE -nomap
  • Sith
    pls help me
    radeon 9600-on nem akar futni a jatek indulasa utan csak egy sima zold kep latszik
    gondolom driver problema
    elore is thx
  • pedro870
    hallo malter

""you seem be using OFP version 1.91,installing the latest version is highly recommended for FDFmod."másrészt kéri a cdt,kell hozzá crack?"

1.96-os exe

Ezt szedd le, másold be az ofp alapkönyvtárba, mod-old megfelelően parancsikonnal (-mod=finmod) és nem lesz semmi probléma. Mivel ez nocd-s, nem kell crack se cd.
  • malter
    jah most olvasom hogy csak izelitö..én meg kerestem alinket:))aképek alapján elég brutál;)mikor linkeled be?
  • Dutch Flander
    Egy kis ízelítő:

Azóta még jobb lett!!!

u.i.: #1907-et ne próbáld leszedni, már nincs. Az újabb 1.40 lesz!
    Majd jelentkezem...
  • Dutch Flander
    Na, ha ennyire érdekel, akkor kapkodok egy kicsit...
    Nem bánod meg!!!
    Majd jelentkezem...
  • malter
    jöhet
  • Dutch Flander
    MAjd odaadom az én kis 2MB-os modomat jó?
    Látványos bullettime, füsteffektek, meg mííínden!
  • malter
    kikészit ez a mod!!nagynehezen elindult,mostmeg azt irkálja "no entry 'model special' ez mi?+nincs hangja semminek ami fnf+áá nem is mondom mert szétveremha valaki csinál 1 300megás modot akkor lehetne annyi IQ-a hogy valami exerü telepitöt csinál hozzá,+belerakja ami kell neki ne keljen 100dolgot keresgetni meg a faxom tudja még mit.
  • malter
    valaki árulja már el hogy kell az fnf modot elinditani,mi kell hozzá ,letöltöttem bemásoltam,egyrészt kiirja inditáskot ezt"you seem be using OFP version 1.91,installing the latest version is highly recommended for FDFmod."másrészt kéri a cdt,kell hozzá crack?
  • Dutch Flander
    Volt már 3D-s sisak a fejeden? Én egyszer úgy Quake-eztem. Nem csak az, hogy amerre forgatod a fejed arra is nézel a játékban, hanem még 3D-s is! Na mindegy, amit ezzel mondani akarok, hogy itt is hasonló a helyzet: A 3D-s sisakban a két szemed más-más képet lát. Két kis monitor van benne, más-más perspektívából. A fejeden is a két szemed kb. 3-4 cm-re van egymástól, a sisakban lévő két kép is ekkora eltéréssel mutatja az említett példa szerinti Quake-es pályát. Itt az a nehézség, hogy igazából, ha sikerül kivenned a 3D-t 3 képet fogsz látni: a középső 3D-s, a két szélső pedig halvány. Ha mondjuk fehér papíron kinyomtatva nézed, akkor a két szélső félig fehér félig normál, mert ugye valójában csak at egyik szemeddel nézed az egyik képet. Ez a trükkje!

Érthető? Mert ha nem, legközelebb szemléltető-ábrát rakok föl, úgy könnyebben el tudom magyarázni!
  • DOGMAN
    ASE suxx...
    használd ezt: OFP serverinfo
    vagy ezt: OUt 0.95
  • LSC
    az ase nem mindíg mutatja a jót. Valamikor vannak rajta és nem jelez senkit.
  • LSC
    Én nem értem ezt az egészet. Hogy kéne t nézni és mit is kéne látni?
  • DOGMAN
    ZSÍR!

az 'ottani' hálózatot renoválták kicsit, a domain maradt a régi:http://ofphu.servegame.com
    az ip változott: 152.66.224.108

DOGMAN [ZSIR]
  • Dutch Flander
    Miért nem működik a Hungarian OFP Scene Portal???
    Már két napja, hogy nem érem el!
  • DOGMAN
    Jók hát, legalábbis amiket én csináltam
  • Smokk
    Eheee m1ek, muszaly megnezni!
    Jok szoktak lenni a palyak?
  • Icebird
    Frissítés fülnél megnézed hogy a letöltési hely jó e (OFP mappa) aztán megnyomod a frissítés gombot:)

ált 21:00 után gyülik a nép.
  • Smokk
    OUT-al???
    Ooo...,azt h is kell?(bocs Icebird az extra Lama kerdesekert)
    Kulonben mikor szoktak lenni a magyar serveren, mert amikor en all-seeing-re felnezek, soha nem latok rajta senkit...
  • Icebird
    bemásolod az OFPHu_AP4 mappát az OFP könyvtár és utánna az OUT-al frissítés.
  • Icebird
    Bizony, és csak 1 szerver van.
  • Smokk
    Azt az addonpackot ha kitomoritettem, csak be kell masolni a Flaspoint konyvtar ba es kesz, ugye?
    Nem kell mar vele szarozni!?!
  • Dutch Flander
    Azt hadd kérdezzem már itt meg: Mire jó az AddonPackX? Tartalmazza a magyar szervereken futó MP játékokhoz az addonokat?
  • Icebird
    1. OFP: Cold War Crisis (alapjáték) telepítése (1.0)
    2. OFP: Resistance telepítése (1.75)
    3. 1.91-es patch telepítése
    4. 1.96 exe
    5. OFPHu AddonPack4 telepítése
    6. Ofp Ultra Tools (OUT) addonfrissítő segédprogram telepítése. AP4 frissítése.
  • Smokk
    ok en kozben nagy nehezen megtalaltam, de felek ezzel se fog mukodni...
    Tenyleg az nem lehet gaz h nalam fel van telepitve Resistance magyarositasa?
  • Dutch Flander
    Mégsem!
    Már letöröltem, mivel az "OFPResPatch_1_91.exe" magában foglalja a 85-ös változtatásokat is. Az meg itt van!