4624
Operation Flashpoint
-
LizardX #2341 Naná, hadd jöjjön! -
Pill #2340 Kész is a kis missönöm. Ha akarod elküldöm
Nem tól nagy szám de nekem tetszik. Fél óra alatt lenyomható.
De igy is órákat dolgoztam vele -
LizardX #2339 Hűhh, ezt nevezem! Mire válaszoltam volna, már rá is jöttél! Ezér jó, ha valaki keratív! -
Pill #2338 Már rájöttem :) -
Pill #2337 Na rájöttem hogy a missione editorban lehet magasabb szinten csinálni a dolgokat több menüponttal meg lehetőséggel.
Most ez lenne a kérdésem hogyha csainálok valami kis INTRO-t akkor hogy tudnám egybegyúrni a MISSION-nel, hogy olyan legeyn mint egy SINGLE MISSION. -
Pill #2336 Tudom hogy mi az hogy GAME LOCIG. a szót értem csaka játékbali szerepét nem
És azt is tudom hogy mi az hogy SWITCH. De mit cserél? -
LizardX #2335 Hehe, végre letöltöttem a MicroFX-et, de a bullett time-on kívül nem sok mindent láttam benne, mer már úgy tele van aggatva mod-dokkal, hogy asse tudom, mi miért történik. Jópofa, granulálok! -
LizardX #2334 Angollal hogy állsz, koma? Csak azért kérdem, hogy magyarázzam, vagy keressek valami linket inkább? -
Pill #2333 Óó hülye voltam.
Megtaláltam bocsi. -
Pill #2332 bakker pls mondjátok már el hogy tudok jáccani tört verzióval,
Megvan a sima OPF és a Resistance is.
Milyen patch kell meg milyen crack? Azon az oldalon nem volt fönn -
Pill #2331 Hi
Csináltam egy missiont a Flashpoint-hot
A ruszkik védenek egy falut az amcsik támadnak. És leraktam egy TRIGGERT: Ha elfoglalják a falut az amcsik akkor vége a játéknak
Viszont nem tudom hogy a TRIGGER beállításainál mit jelent az hogy GAME LOGIC meg hogy SWITCH. Meg miért van #6 END?
Mentést senki se küld? -
#2330 nyomassad csak:). -
#2329 Még vizsgaidőszak előtt felrakom a következő MicroFX kiadást.
Eddig a repülősdit utáltam a legjobban, most azt szeretem CSAK! Olyan effektekkel tömtem tele... pl a gép a vízbecsapódáskor csobban egy nagyot, néha kigyullad menet közben... stb...
A héten felteszem, nem bánja meg aki leszedi!!! -
Pill #2328 Lehet.
De nekem már nincsenek meg a mentések.
Jó lenne ha dobnátok e-mailben a leírt oáyláig vagy ha túl nagyok akkor FTP-re föltölteni
-
CK1 #2327 hm? -
Kvázi #2326 Hogyis van ez Killer? Ha 3x szarul teljesítesz, akkor nem enged tovább igaz? -
CK1 #2325 Valami üzenettel lép ki a főmenübe, vagy csak simán?, Mejik OFP verz? -
Pill #2324 Már régen anno eljutottam a játékkal egy ideig de kilépett a főmenübe egy küldi után és nem tudtam folytatni.
Arra kérek valakit hgy ha vannak mentései akkor pls küldjön nekem. Meg is adom meddig vittem el: "Interdiction.ABEL" nevű pálya. Cadet fokozat! -
CK1 #2323 nem, 1 napra fölöslegesnek éreztem lemenni -
Kvázi #2322 Már Contact Killer írta a linket. Ott mindent megtalálsz amire szükséged van. Remélem hétfőn már üzemelni fog...
Tényleg Killer nem vagy a Party-n?? -
Pill #2321 Jó magyaroksítást hol találok hozzá? Van egyáltalán full-os?
-
CK1 #2320 www.cdgalaxis.hu-rolmeglehet rendelni a neve GOTY, ára 6000HUF -
CK1 #2319 Nézd meg hétfőn az ofphu.servegame.com-ot és ott levan írva, most nem müxik a lap, mert a szerver kalandba. -
sazsmadar #2318 Hali!
Régebben lehetett kapni üzletekben, egy olyan kollekciót, hogy az alapjáték a red hammer és a resistance volt egy csomagban. Kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy lehet-e és hol lehet kapni. -
Pill #2317 Sziasztok!
Már nagyon rég anno majdnem végigtoltama gémet. Iszonyat neéz volt. Most viszont nyomnám multiban is.
Tört játékkal hogy kell? Mik a legújabb patchek? -
#2316 hajajaj elég nagy fába vágtad a fejszédet. Mellesleg én valszeg abbahagytam az OFP-s fejlesztéseimet, néhány elkészült addonomat feltetetem az .ofp.gamezone.cz -re akit érdekel az látogasson el néha a héten. -
pedro870 #2315 "bétában nem tapasztaltam dogfight ápgrédet" pedig hivatalosan benne van -
#2314 Mint mondtam, egyáltalán nem kell crack hozzá. Próbáld meg az egész OFPt egy más elérési útra telepíteni! Már nem emlékszem mit kellett csinálni pontosan (legalább egy éve fent van:)) mikor dll-el szarakodott. Egyébként saját CDkeyt használok. A GOTY-ért meg 6 guriga nem pénz. -
george #2313 Szia Icebird,
ez sem segített. A történések: uninstall, registry gyomlál, install (PXNKR végű kulccsal by EFC87), újrainstall, mert nem tudta a bin-be a már írt dll-t betenni, másodszorra sem ment neki, ezért létrehoztam a bin könyvtárat, harmadszorra felment. 1.96 Patch indul, erre azt mondja, hogy nincs rendesen installálva vagy rossz verzió. Próbálom akkor a CD-n levő crack-elt exe-t, de az meg rossz serial numberre hivatkozva elszáll. Szerintem ugyanolyan verziónk van, te milyen cd-kulcsot használsz hozzá? -
#2312 "a végleges 1.96 ua elvileg mint az 1.96 béta"
De csak elvileg, ugyanis a bétában nem tapasztaltam dogfight ápgrédet, ami ugye a végleges 1.96-ban van és igen jó lett! Mostmár kicsit emberibben harcolnak a repülős AI-k!
-
pedro870 #2311 a végleges 1.96 ua elvileg mint az 1.96 béta, ami nocd-s. Szóval vagy a végleges is nocd-s vagy használd a bétát, ami ua ;). ofphu.servegame.com-ról lekapható.
És aki nem tudná, csütörtök-től vasárnapig ofp lan-party lesz, 40-50 résztvevővel :)). Jí -
#2310 Rendesen uninstalláld le a registriben se legyen. Nálam is elöfordult ez, de másodszorra jó lett. -
george #2309 Köszi szépen, de a clean install után próbálva ráengedni a patch-et azt mondja, hogy nincs telepítve, vagy korrupt telepítés. Mondjuk a telepítéskor a \bin\ijl15.dll-t nem tudta létrehozni, ezért én manuálisan másoltam oda a telepítő (felmount-olt) image file-ból. Vszínűleg rossz az ISO file-om. Nincs mese, meg kell venni, vagy a demo-t kipróbálni... -
#2308 OFP V1.0 + Resistance V1.75 + OFP Resistance Patch V1.96 [12.84 Mb]
vagy
OFP V1.0 + Resistance V1.85 (GOTY) + OFP GOTY Patch V1.96 [7.27 Mb]
Az 1.92-1.96 már nem kér CD-t és
patch elött nem szabad cracked exet felrakni, mindig az eredeti exe-re kell patchelni! -
george #2307 Sziasztok!
Ki szeretném prószálni a FlashPoint: Resistance játékot (hogy ha tetszik, megvegyem, természetesen). Installáláskor rögtön CD-kulcsot kért, amit találtam is, vagy százat a Neten. Indításkor meg a Crack könyvtárból kellett ugye az exe-t felülvágni. Viszont ekkor azt mondja, hogy nem egyezik az exe-hez tartozó CD-kulcs. Tudtok valami okosat mondani erre? Tudom -e használni az 1.96-os patch-et, van -e hasonló huncutság erre is?
Üdv: Dzsórdzs -
#2306 De várjá mán, most jut eszembe:
Az hogy van, hogy az eredeti gamémra fölraktam az 1.96-ot aztán nem kér CD-t a futtatáshoz??????
-
neuro #2305 végleges 1.96-os nocd van esetleg valakinek? -
#2304 Köszi a bíztatást, már próbálkoztam vele (eddig sikertelenül), de nem adom fel. Valami olyat akarok, mint a Max Payne-ben. Csak akkor legyen tölténynézet, ha az ellenség köszelébe lövök, ha csak a vak világba, akkor ne! -
#2303 Szólj, ha kész a géped! -
#2302 Incoming missile event handler is under test!