Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bfg900
Hát valószínû a key-ekkel lehet itt probléma, mert úgyrémlik, hogy nekem is pont ezt írta ki. Egy cdkey.reg lehet megoldaná a problémát.
Ok, köszi probálkozom.
LSC
na szóval ofp felrak,semmi crack ilyesmi, Resistance felrak, 1.91 patch, és erre a crack.Ha nem jó akkor nem tom.Jónak kéne lennie.

LSC, Pedro, valaki, mindent ugy csináltam ahogy megbeszéltük de nem megy, a Resistance.exe nem indul, a hiba üzenet a köv: OFP nincs telepítve vagy nem jol van telepítve! Az alap ofp elindul.
Hogy fojtasam, dobjam az egész játékot és új telepítés? Köszi a segítséget.
LSC
má nem tom😊.

Hello Pedro, irtam a honlapra, tudnál válaszolni nagyon örülnék neki!Köszi
wazze

www.armed-assault.hu

hát wazze én nem atusss vagyok és azt sem tudom ki az az atusss....mi a ... van itt?? 😊)))
multihoz OFP+RES kell
LSC ezt kinek írtad?
LSC
a crack-eltre nem megy fel.Telepítsd újra.

és nekem is válaszolj pls hogy multyhoz mi kell? nem elég véletlen egy sima alap ofp? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kösz Caviar, a elözö kérdéseimre is tudnál valami tippet adni? Elöre is kösz.
CaviaR
Ezt így akartam:

guces: OFPRes_upgrade_1_91.zip
mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
guces: ftp://downloads.codemasters.com/Upgrade/OFPRes_upgrade_1_91.zip
mstummer: A Resistance-he csak az alap OFP kell (Cold War Crisis)
bimbi10: Az a módszere, hogy rákattintasz kétszer a patch-re.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hello, segítsen már valaki! Köszi
Hello, segítsen már valaki! Köszi
Sziasztok tudja -e valaki milyen módszerrel lehet felrakni az új patch-eket másolt játékra vagy lehetetlen??
Hello, nem találom a 1.91-es Patch-t, tud valaki segiteni?
multyhoz muszáj resistance?? 😄
full alap ofp nem elég véletlen? (pere patchekel együt... 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC köszi,telepítem és még írnék mert volna kérdésem az OFP CZ-vel kapcsba. Köszi
LSC
a szigetet editorban tudod használni és multiban ha az adott pálya azon van persze.Az OFPhu-ról még érdemes letöltened a magyarosításokat meg ami még érdekel.A multihoz kell még az AP3 (de lehet hogy már AP4?) is.

LSC
ha van resistance-od akkor csak az 1.91 kell+crack hozzá.A saját küldetésed a User/teneved/missions/ és ott a pályád neve mappa.Ha jobb hangot akarsz akkor használ a dynamicrange mod-ot.Man még egy nagyon jó mod ami a felhõket cseréli le negyon szépre hisky a neve.Minden fegyvert és egyéb adon-t megtalálsz a OFP CZ oldalon.Az addonokat csak az editorban tudod használni.A dynamicrange-t és a felhõt bárhol.Van még egy vér mod is de az nem nagyon megy együtt a dynamicrange-val és kicsit lassítja is a gépet.

Bénázom it, elírtam, Hungarian OFP Scene Portal.
UI: Láttam egy "új" szigetet is amit le lehet tölteni a OFPHun oldalról, ezt csak a neten lehet használni? Vagy hogy müködik ez? Köszi
HELP Csá mindenkinek, nagy a gondom le akerom törölni a OFP-t, és ujra telepíteni de már nem emlékszem a Patch-ek sorendjére, melyiket kellene elöször felrakni és utána a töbit stb... ebben tudna valaki segíteni? Ezt elöre is köszi. A másik a Editors-ban csináltam 1 pár pályát ami nagyon bejön nekem, a mappák közül melyiket kel elmentenem máshova hogy az uj telepítésre be tudjam rakni? Ugyanis töbször találtam már ua a általam írt pályát, de melyiket jó ha elmentem? Harmadik, OFPHun oldalon vannak letöltések melyiket érdemes letölteni 1 tört verziohoz, és melyiket tudom a Singlébe, M Editors-ban, Campaig-ban használni, vagy látok javulást képi, vagy hang terén, esetleg új jármüvek, fegyverek, melyiket tudom használni? Segítségetek elõre köszönöm, várom a tanácsokat kösz Ati.
LSC
És nincs egy readme ahol legalább leírnák a szükséges addonokat.

LSC
a Between the lines elég szar.Átgondolatlanul megszerkesztettek pályák és folyamatosan addon-ért rinyál.Editorupdate102.Hiába rakom be nem jó neki.Ennyi volt számomra.Talán a PoW jobb lessz ha végre lejön.

LSC
A between már lejött most a planetet töltöm 18-al.800 mega😞.

planet of war-t latam clonecds verzioban dc++on de dsl-es gyerek 6 slotal és állandóan televan 😄

LSC
közben lenyomoztam, ez egy hivatalos addon amit pénzéert adnak.Van mégegy a Planet of war.Mindenesetre ha valaki tudja honnan lehetne letölteni szóljon.THX.

LSC
Errõl még nem hallottam.Honnan lehet leszedni?

LSC
kis angol szükséges amúgy a noteszban van ez leírva.

LSC
amikor kiszállítanak akkor várd meg míg kicsit elmennek akkor pattanj be a dzsippbe és húzzál el.Utánnam miután elég messze vagy és kiírt valami szöveget, nézd meg a noteszt van benne egy rajz.Az a nagygöncöl szekér és annak a végén a sarkcsillag.Na most menj egy magas pontra keresd meg ezt a csillagot és pont ellentétesen haladj.Elõbb utóbb elérsz az amcsikhoz ha így dél felé mész.

Csak nekem volt problémám ezzel pályával? ?
Csá! Kicsit lehet láma vagyok de a Cold War Crisisben elakadtam annál a pályánál, amikor semmim sincs, túsz vagyok az oroszoknál és ide oda hurcolásznak. Lehet láma vagyok, de oroszul nem tudok. Na amikor éjszaka a dzsipp-bõl kiszállítanak, egybõl szétlõnek. Mit csináljak?
Wanted
A küldetések végén milyen értékelési rendszer van?
A piros x, szürke kör, mit jelent a pontszám mellett?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
+ Planet of War

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
................................................................................................
_ __ _ __ _____ _ _____ _____ _____ ___ _ _ :
| | / / | | / / | ___| | | / ___/ | _ | ____| / | | | | | :
| | __ / / | | __ / / | |__ | | | |___ | |_| | | |__ / /| | | | | | :
| | / | / / | | / | / / | __| | | ___ | _ / | __| / /-| | | | |_| :
| |/ |/ / | |/ |/ / | | | | ___| | | | | |___ / / | | | |___ _ :
|___/|___/ |___/|___/ |_| |_| /_____/ |_| _ |_____| /_/ |_| |_____| |_| :
...............................................................................................:
+-----------------------------------------------------+
| WWF Proudly Presents.... |
| OPERATION FLASHPOINT ADDON BETWEEN THE LINES |
| Protection.. None | Supplied By... BOB |
| Version..... v--- | Cracked By.... BOB |
| Disks....... 11 | Packaged By... BOB |
| Date........ 11/17/2001 | Rating........ 10/10 |
+--------------------------+--------------------------+

-//--------------------------------------------------------------------------
Release Information
--------------------------------------------------------------------------//-
NOTE!
This is an addon for the stunning action game Operational
Flashpoint. To be able to play this addon you need to have
Operational Flashpoint (version 1.1 or newer) installed. So
this is not a standalone addon.

With this CD you get three completely independent new campaigns.
"Between the Lines" is about a doctor who through adverse
conditions is caught up in a guerrilla war. His peaceful life
is rudely shattered by an attack by enemy soldiers who destroy
his house and kill his family. After escaping from the internment
camp he joins a small band of rebels and together they line up
against the omnipotent enemy. A continuous story line runs through
the campaigns. The aim is to defend one's territory against that of
the enemy, or in a team to carry out the set tasks successfully. In
the new campaigns importance is attached to including tactical
considerations. The story is explained through a detailed diary
and interim sequences and is accompanied by its own background
music pieces.

Lead your comrades through action-packed campaigns. Confront the
enemy in:
ú battle and conquer whole stretches of land,
ú storm well-guarded positions and towns,
ú surprise the enemy through air attacks and parachute drops,
ú carry out undercover missions,
ú take advantage of the night to carry out surprise attacks,
ú fight alone or lead your group to victory....
The missions excel through:
ú comprehensive mission objectives,
ú well thought-out mission structure,
ú steadily increasing degree of difficulty,
ú lavishly designed intros, outros and intermediate sequences,
ú gripping story and atmosphere,
ú advance possible through tactical action only,
ú several ways to solve the tasks...

LSC
Between the lines??

LSC
ha van rá igényakkor igen.

Wanted
Érdemes beszerezni?
(Az alap OFP, RedHammer, Resistance, Between the Lines -en kívül tartalmaz mást is?)

CaviaR
Operation FlashPoint - Game Of The Year (Edition)

CaviaR
Köszönöm!

Nem azért nem rakom fel mert nem akarom, hanem azért, mert nincs rá elég helyem. Ha fel is tudnám tenni akkor is olyan kevés hely maradna, hogy a játék szaggatna. A Battlefield-del is ez volt. De remélem 1 héten belül lesz új vinyóm.
Wanted
Thanks!
Az alap OFP teljes fordítása várható?

Más: Mit jelent az OFP GOTY?

Wanted
Köszönöm a segítséget!

LSC
Ha kezdõ vagy ajánlom neked még a flashtool nevû progit amivel akármennyit menthetsz.Alapból elég nehéz egy mentéssel pályánként.
flashtool

LSC
Pedig a Resistance (is) nagyon kira.

LSC
van egy javított változata amiben az angolt cseréli le magyarra, nem kell állítani semmit.
1985