269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
A tulaja biztos sokat dolgozott érte... -
angyalföldön ráadásul oan ferrari piros de jól néz ki -
hol a ****omba laksz h te mindig csak lambot látsz?
holnap költözök oda!
gyönyörű, de szerintem a piros színt hagyjuk meg a ferrarinak,
jöhet nekünk a többi, úgyis jól áll mind ;) -
haszongépjármű -
Piros Lambordzsindzsi:D -
Lunatic!
-
Majd viszek egy zacskót
-
Kapsz tőlem karácsonyra nyálfogót, meg szakálkát -
Végre beszabadulhatok a Merci múzeumba
-
az jóóóó -
Rokonyokhoz megyek/megyünk. -
Tökéletes. De nem ám gundel palacsinta!! 
-
micsinémetország?
Megyel dógozóba? -
Tavasszal Németországban leszek:(
De ismerem ezt a gyártót. Amerikai ebayen találtam is jópárat,meg németen is van pár darab.
De ez majd ugyis csak akkor realizálódik ha lesz pénzikém:) -
A zúthenger -
Gundel megfelel? XD -
Wilesco
Ő gyárt neked mindenfélét.
Ha jó leszel, kiviszlek Rágába tavasszal Vasútbörzére, ott van egy pali,elég sokat szokok vele beszélgetni. Ő olyan 70-80 félét szokik árulni. -
Nem kéne:D
Bár egy 5 fogásos ebédre meghívhatsz minket,lévén,hogy szinte mindenki üres gyomorral megy oda:D -
Nekem most ezek a gőzgépek jönnek be,valamelyik nap láttam tv-ben. Volt vonat,úthenger,autó...
Beletöltöd a vizet,azt pedig egy kis rézkazán átalakítja gőzzé és meghajtja a kerekeket. Nagyon jó:D -
pedig dirrekt azért vettem pár fapados szansztárt hogy hátha elviszed.... -
na majd megtömlek vasárnap XD -
Örömmel jelentem,hogy én lassan már nem tartozok a testépítők közé. Ez részben jó,részben pedig szomorú:) -
WEED akkor rendelem neked a koszorút
-
bámmeg most nézem az előrejelzést, hogy szar idő lesz vasárnap. Pedig a testépítő szakosztálynak beígértem volna egy kabriózást.... -
bebebe nekem meg vaaan mer elvittek egy pár db-gyűjteményest szombatooooon.
Be is váltottam a nagyját vonatocskára.
-
sztem én sem vásárolok most, de azért elnézek :) -
Ha ez megnyugtat akkor elmondom,hogy nekem is annyi pénzem van mint békán a toll:) -
hétvégén börze, zsebem üres/lyukas... nem is tudom h menjek e, lássam h a sok proli elvegye előlem a sok traktort... a szívem szakad majd bele... ;) -
ha mondasz nekem egy sulit ahol lambo traktorokon oktatnak bármit, elmegyek! :) -
vagy az ügyes gyerekek akik kiszórják majdnem az egészet egy hétvége alatt
hehehe...... -
Vagy az idióta gazdagok...pl Weed
-
szia
üdv közöttünk! ;) én még nálad is kezdőbb vagyok, de szerintem
menj el XIII. ker. Victor Hugo 24/b -ben található AutóModellSzalonba és nézz körbe, ott rengeteg 1:18as és 1:43as autó van "kiállítva".
El tudod dönteni, h te most akkor melyik méretben, gyártótól szeretnél majd később autókat... valamint , hogy mire "hegyezed ki" a gyűjtést, mert mindent/bármit csak a **** idióták és a **** gazdagok gyűjtenek...
Mindkét méretnek megvan az előnye / hátránya (pl: 1/43 kisebb helyen elfér és olcsóbb, 1:18 szebb, drágább ..stb), szóval nincs jó választás... a minőség, az már más, az pénz függő , de szerintem néha a kevesebb több... inkább lassan növekedjen a gyűjteményed, de akkor tuti szép lesz!
meg dicsérd labdacs által belinkelt ferrarikat, s akkor sikered lesz nála! és mint tudjuk ő a legjobb dealer!!! ;)
hétvégén Autómodell Börze, ott láthatod a sok "kollégát" , láthatod majd, h ha tényleg komolyan gondolod majd, mi lesz belőled... ;)
mert ha egyszer elkezded gyűjteni őket! nincs megállás!!! inged-gatyád rámegy majd, de inkább kenyéren és vízen fogsz élni csak, h meglegyen a köv. modell...
vagy b. terv:
FUSS sztibi83 FUSS!!!
amíg még megteheted, ölj ki magadból minden modellautók iránti vágyat! ...
-
Akkor jó...
Eléggé rossz gyerek vagy te
-
Luna-t már csak egy traktoros iskolába kéne elküldeni mint a Józsit
-
ákcijóóóóóóóóóó traktorosoknak -
Ákcijóóóóóóóóóóóóóóó -
ákcijóóóóóóóó -
ilyen "Ákcijá!"-t kérünk szépen a traktorosok részére is!
-
persze, meg menstruálok is.... -
Weed! Szoktál hisztizni,mint egy hülye lány?