Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
szia
üdv közöttünk! ;) én még nálad is kezdőbb vagyok, de szerintem
menj el XIII. ker. Victor Hugo 24/b -ben található AutóModellSzalonba és nézz körbe, ott rengeteg 1:18as és 1:43as autó van "kiállítva".
El tudod dönteni, h te most akkor melyik méretben, gyártótól szeretnél majd később autókat... valamint , hogy mire "hegyezed ki" a gyűjtést, mert mindent/bármit csak a **** idióták és a **** gazdagok gyűjtenek...
Mindkét méretnek megvan az előnye / hátránya (pl: 1/43 kisebb helyen elfér és olcsóbb, 1:18 szebb, drágább ..stb), szóval nincs jó választás... a minőség, az már más, az pénz függő , de szerintem néha a kevesebb több... inkább lassan növekedjen a gyűjteményed, de akkor tuti szép lesz!
meg dicsérd labdacs által belinkelt ferrarikat, s akkor sikered lesz nála! és mint tudjuk ő a legjobb dealer!!! ;)
hétvégén Autómodell Börze, ott láthatod a sok "kollégát" , láthatod majd, h ha tényleg komolyan gondolod majd, mi lesz belőled... ;)
mert ha egyszer elkezded gyűjteni őket! nincs megállás!!! inged-gatyád rámegy majd, de inkább kenyéren és vízen fogsz élni csak, h meglegyen a köv. modell...
vagy b. terv:
FUSS sztibi83 FUSS!!!
amíg még megteheted, ölj ki magadból minden modellautók iránti vágyat! ...