33
  • greg
    #33
    Na sziasztok. Én nem tudom mi van veletek. Tudom, tudom drága. De mindennek megy az ára. Kezdjük azzal, én tegnap előtt vettem egy GeForce3-t. 160.000 Ft-ért. Igaz nekem grafikus munkához kell, de azért én sem vetem meg a játékot. Ez a kártya úgy repeszt mint állat. Nem csak a munkámban, de a játékokban is mindent a maxra állítok, és meg se kottyan neki. Van egy pár DX8-at támogató progim is. Ég és föld az előbbi játékokhoz képest. Szóval lehet hogy hülye vagyok hogy megvettem, de én valószínű mindig meg fogom venni a legújabb GeForce-t, mert a többi kártyához képest, ezek tudják mit csinálnak. Na csá!
  • Laalee
    #16
    nem csak a bena tervezs miatt iszonyu nagy savszelesseg kell a kartyanak, ahhoz meg meregrega ram kell, raadasul egyre több... hamegnezitek a ram ara legalabb annyi mint a kartya tobbi resze... amugymeg en is azt mondom gefo2 mx meg legalabb fel evig ha nem tovabb... barmint a vasarlas... nekem egy tnt2 ultra van es nemigen latam jatekot amivel akadt volna..
  • RangeR
    #14
    Tök mindegy,kinek milyen régi típusó video kártyája van.így is nevetséges,meg úgy is.Akkoriban a Quake1 nem ment túl jól az S3 kártyámmal,ami 4000Ft volt,akkor vettem egy Tseng6000 kártyát 5400Ft-ért,és mérföldkőnek számított az az upgrade.Most mikor TNT1-ről korszerűsítettem Geforce1-re,majdnem 4x annyit fizettem érte.És így korszerű gépem lett? francot lett korszerű!Már a Geforce2 sem lenne az.Nevetséges már ez,amit csinálnak.Ennek a Geforce3-nak kellene a csúcson lennie,mondjuk legyen elbaszott drága,20.000Ft.A G2 meg lenne 15.000Ft,és így tovább lefelé.De ez köcsögség,hogy ennyibe kerül...
  • Pali
    #7
    http://www.hwhunpage.com/cikkek/video/GeForce3/index.htm
  • Pali
    #5
    Gyorsabb, meg teljesen támja az MS DirectX 8-at, meg egy csomó új lehetőség, ami még csak a jövőbeni DirectX-ekben lesz. Ezzel együtt én nem vennék ilyen kártyát sem ennyi pénzért.
  • AnarchoiD
    #3
    valaki sugja meg mi a kulonbseg a GEF2 es GEf3 kozott, miert eri meg ennyi lovettat kiadni ? mivel tud tobbet ? (gyorsabb ? , csak ??)
  • kowajano
    #1
    szép kis kártya meg az ára is szép lesz