33479
-
#7193 tisztelet
mi a véleményetek erröl a "magamfeléhuzom,miközben a hasamat nyomom vele" ketyeréről?most kaptam kölcsön, nyomom itt hasra, mellre
bár eddig csak a karomat érzem tőle-.-
NEM vagyok testépítő:D, csak kicsit szeretném formálni a testem(van rajtam egy kis felesleg)
-
170Kg #7192 1) A vm35 jóval több mint fehérje + cukor + kreatin! Ha ugyanazt akarnád összehozni nem sikerülne olcsóbban. Ha neked nem kell tömegnövelő hasonlót tudsz csinálni olcsón, de nem lesz ugyanaz.
2) A comb nem a bőre miatt zsíros. Nem tudod leszedni róla a zsírt. Nem véletlenül mellet esznek az okosok. Az állati zsír nemigazán jó zsírforrás.
3) 4-5 grammnak nincs értelme, annyit nem tudsz hasznosítani. Innentől felesleges erről beszélni. Diétában fel lehet menni 3-ra, de többre nincs szükség semmiképp. Azt a 370 g fehérjét egy 185 kilós embernek számoltad össze? :D
4) Jazzy olvassa a fórumot, ha nem olvasná akkor sem "szólnék át" nem a szomszédban lakik :) 0o-val nincs semmi baj, színesebbé teszi a fórum-életet :) -
#7191 Nézd Danny, lentebb írtam egy összeálítást,hogy szerintem mit érdemes venni, mivel.
Figyelembe vettem azt is ,hogy minél olcsóbban jobb minőségű termékeket rakjak össze.
Nézd meg a #7148 hozzászólást, szerintem meg van benne minden amire szükség van, és elég olcsón kijössz belőlle.
Én nem vennék semmiféle olyan tömegnövelőt vagy porokat ami szénhidrátos. Ilyeneket hogy volumass 35 meg hasonlók.
AZ OKA :
Akármilyen szénhidrátot viszel be..legyen az egy lassú felszívódású gyümülcs cukor, vagy a legkomplexebb szénhidrát combó, minden szénhidrát előbb átalakul a májban vércukorrá és csak úgy kerülhet be a vérkeringésbe. A dextróz tökéletesen jó, sok tápkiegbe is ezt rakják.
De önmagában sokkal olcsóbb, igaz nincs marketingje. 400 ft 1 kiló.
250 ért az élelmiszer gyárakból is lehet venni nagy tételben.
Én tömegnöveléskor nem csirke mellet veszek, hanem pulyka combot.
Árban kb a fele, igaz zsírosabb. Annyi a munka vele,hogy leszeded a bőrét és ami zsír van rajta mind lekapod késsel. A végeredmény majdem ugyan az mint a melle húsa.A csontok meg mehetnek bele a húslevesbe. Tömegnöveléskor úgy is bemegy úgy 1 deci zsír mindennel együtt, szal én akkor nem félek.
Figyelj, ha silány az étkezésed és úgy nyomod a kiegészítőket, az nem éri meg. Amit akkor fejlődsz azt kiegészítők nélkül is elérnéd.
A legoptimálisabb eset az amikor képes vagy megenni napi 1 kiló csirkét " kb 220-230 gramm protein", 12 db tojást "50 gramm".
És ilyenkor még rá kiegészítőkből 100-150 et, sok sok vízzel a vesék miatt. Ez a 2 gramm / tsk, ez sem szent írás.
A komolyabb versenyzők is 4-5 grammokat esznek / tsk, kox kúrák közbeni pihenők alatt is.
Te. 170.
Szójjá má át Jazzy-nek. Intézd el a sorsát a dupla nullásnak.
Fertőzi itt nekem a forumomat, nem kell sok, csak tekerjétek el a nyakát 360 fokkal. -
#7190 Akkor ha kezdő vagyok és mondjuk veszek 1 Vita-X-et akkor kell mellé vmi más ásványi anyag tabletta vagy az elég is? -
#7189 Te nem azért vagy hülye mert a drágább terméket veszed meg.
Szimplán csak egy értetlen faszfej vagy.
Nomod feszt a demagóg sületlenségeidet.
Hallod.. tudok neked szerezni tojást.
Külsőre ugyan olyan mint a sima tojás, de ebben van kálcium dögivel, teli van ásványi anyagokkal és egy csomó magas értékű proteint is tartalmaz. Nagyon megéri megvenni, és az íze is .. nyammi :P
Nagyon finom. El lehet készíteni zsírmentesen, 0% zsír a tojás fehérjében.
Anabolikus tojás, teli van bcaa val edzés után megőrzöd a nehezen megszerzett izom álományodat, glutamin tartalma miatt segít feljebb lépni az izomtömeg építésben, segít sikeresebb lenni a testépítésben.
Arnold , Cutler és Coleman is ezt fogyasztja.
Az anabolikus tojás csupán most neked 180 Ft /db.
Nagyon megéri, ezért az árért máshól nem kapod meg ugyanezt.
Látod... ez a marketing. Nem hazudtam benne egy szót sem.
De ezt a markeinget ami nagyon drága, valahól vissza kell profitálni, mert ez is befektetés, amit a vásárló fizet meg.
A PR cikkek is marketing, amik aaz újságokban jelennek meg és úgy tűnnek mintha nem reklám lenne. Az is marketing amikor a Vörös Zoli azt mondja,hogy anabolic wheyt szokott inni turmixban. -
170Kg #7188 Nincs szar vitamin, csak kis dózisú vitamin van. Mellesleg a patikában drágább, és nem a tápkiegboltban. És igen, mind ugyanaz. Animal pak, vita-x, multi-x, training pack, iss pack, ... mind ugyanaz, a különbség minimális. Az egyikben több van bizonyos összetevőkből, és pont annyival kerül többe. Nincs ezen mit beszélni. Aminek az ára megfelel, azt vedd meg.
Nem a szójáról beszéltünk hanem általánosságban. Lehet hogy a szója olcsó de nem mindenkinek jön be. A kiegészítés minimális része a kajálásnak, tökmindegy miből fedezed, lényeg hogy meglegyen a kellő fehérje menyiség.
0o amúgy vagy már azon a szinten hogy nem tudod megoldani a fehérjebevitelt csirkéből, vagy csak hallotad hogy a poroktól lehet nőni ? :D:D:D -
0o #7187 Inkább fogyasztok "überfasza szjúper-anabolikus fehérjével" mint szója proteint. Nem vitatkozok veletek, egy kalap alá veszitek az összeset, hogy FEHÉRJE és kész. Egyetek sok szója proteint, én elvagyok a tojás fehérjével. De persze én vagyok a hülye, mert hajlandó vagyok érte többet fizetni.
Ezután Danny1987 ne csodálkozz ha azt írják az "okosok", hogy a legszarabb patikai vitamint nyomasd, mert úgy is ugyanaz van benne mint a drágább sportszergyártók termékeiben... -
#7186 oké szója kitárgyalva thx
Most a vitaminokrol kérdeznélek benneteket.
Annyit tudok erről hogy nagy mennyiségben kell bevinni legalábbis az RDA -hoz képest és az arányokra is kell figyelni.
A kérdés az lenne hogy kezdőknek szerintem elég a Vita-X ez mellé kell a valamilyen ásványi anyagot szedni hogy ne nagyon boruljon fel az arány?
Na ezt jól megfogalmaztam de remélem értitek mire gondolok. -
0o #7185 "Nekünk a menyiség fontosabb mint a minőség. "
Ez volt a szovjetek mottója is, szépen bele is buktak -
170Kg #7184 Éééén megmondtam, jön a nyár, Frayer beindul, kiszárad a szemetek :) Ha megfigyelitek nagyon odafigyel a tagolásra, szóval a bekezdések között lehet pihizni :D
A szója jó dolog, csak a légkörömben élők ezt másképp gondolják. És mivel ők többen vannak mint én, leszavazásra került a dolog. Az is igaz hogy én arra használom a véjprót hogy ízt adjon a rizsemnek meg a túrós-joghurtos késő délutáni kajámnak, amikor már nincs ch. Elég sok csirkét eszem, szóval nálam ez nem olyan komoly kérdés. -
170Kg #7183 Szerinted mi a jobb? Egy évig tömegelni 2g/tskg ócsó fehérjével, vagy fél évig tömegelni 2g/tskg überfasza szjúper-anabolikus fehérjével? Pénzben ugyanott vagy.
Mellesleg ez csak 1-2% -ot számít, szóval nagyjából a semmire költöd el a pénzed. Megsúgom azt is, hogy nem gyártótól függ az aminósav profil, hanem az alapanyagtól. Attól hogy más gyártja, még nem lesz annyival jobb. Rengeteg mindentől függ az ár, ha valami olcsóbb nem feltételnül rosszabb. Nekünk a menyiség fontosabb mint a minőség. Pláne hogy sokkal jobbat nem is tudnál szerezni. Okosabb csirkére meg rizsre költeni a lóvét mint csoda-proteinre.
Nem ezen fogsz elbukni, elhiheted. -
#7182 ja még annyi a különbség, hogy amíg az egyik 14 ezer ft addig a másik 22 ezer. Ez is sokat számít a gyurcsány kormány idelyén. -
#7181 Az agyam eldurran mármegint.
A drága pöcsnövesztős termékeket neked készítették, akiknek be lehet mesélni a plusz adalék adag meg több aminó estimesét.
Persze ez természetes, vannak emberek akik fogalom zavarban vannak, de próbáljunk már meg kijönni ebből.
Vegyük két gyártó fehérje termékét, mind a kettőben van tiszta 100 gram protein, plusz némi Ch és Zsír, ezek mértéke változik, nem az a lényeg.
Hanem hogy mi alapján próbálja bemesélni az egyik gyártócég,hogy az övében több aminósav van mint a másikban, ha mindkettő tiszta fehérje tartalma 100 gramm. ???
Akinek értelme van, számlálja meg az aminosav mennyiségek számát, mert emberi szám az és amelynek száma a fehére mennyiségének száma.
Csak arra akartam kijukadni,hogy
aminosav = protein "fehérje"
Abból a hülyeségből is jöjjünk ki,hogy a glutamint külön válsztjuk az aminosavtól. Tehát a glutamin is aminosav, ez is fehérje.
Ebből következik,hogy minden fehérje termék aminosavakat tartalmaz, glutamint is.
Amit mondtál olyan mintha azt mondtad volna,hogy az egyik "jobb"
1 kilós termékben 1100 gramm hatóanyag van, mivel több aminosav van benne.
Az aminosavak aráyát inkább az alapanyag határozza meg.
Érdekesség képpem mutatok valamit.
Csinálok most egy összehasonlító tesztet. Az egyik szereplő egy igen erősnek mondott, álítólag nagyon jó minőségű termékekkel van jelen a piacon a Scitec Nutrition.
A másik szereplő egy úgy mond no-name termék, mert nem sokan ismerik, és nem sokan ismerik el, a Pro-Form.
A scitec erős tejsavóját versenyeztessük a "gyenge" proform szar" szójájával. Mindenki úgy van vele,hogy a tejsavó jobb, a szója gyengébb.
Ez egy részt igaz is, a szójának alacsonyabb a biológiai értéke, mivel egyes aminók nagyon alacsony koncentrátumban vannak jelen, de ez nem feltétlenül hátrány, mert ez azt is jelenti hogy ha 25 gramm porban kevesebb egyes aminók koncentrátuma akkor szükségképpen más aminókból viszont több van, mert így jön ki a súly.
Scitec Nutrition 100% Whey Protein
25 grammos adag:
L-Alanine 882 mg
L-Arginine 423 mg <----- erről volt szó lentebb :DDD
L-Aspartic Acid 2168 mg
L-Cysteine 423 mg
L-Glutamine 3448 mg <----- nem kell bemutatnom , izomépítő
L-Glycine 367 mg
L-Histidine 386 mg
L-Isoleucine 1249 mg <------- eszenciális BCAA
L-Leucine 1929 mg <----- eszenciális BCAA
L-Lysine 1819 mg
L-Methionine 367 mg
L-Phenylalanine 643 mg
L-Proline 1231 mg
L-Serine 1121 mg
L-Threonine 1433 mg
L-Tryptophan 331 mg
L-Tyrosine 606 mg <------ Csökkenti az észlelt terhelést.
L-Valine 1249 mg <------ eszenciális BCAA
Most jöjjön a másik versenyző, a szójával.
ProForM Soy Protein
25 grammos adag:
Alanine 0,93 g
Arginine 1,71 g <------- Eszméletlen mennyiség a tejsavóhoz képest.
Aspartic Acid 2,58 g
Cystine 0,29 g
Phenylalanine 1,17 g
Glycine 0,92 g
Glutamic Acid 4,30 g <-------- Glutaminból is több van benne.
Histidine 0,59 g
Isoleucine 1,00 g
Leucine 1,74 g
Lysine 1,39 g
Methionine 0,30 g
Proline 1,14 g
Serine 0,19 g
Tyrosine 0,86 g
Threonine 0,78 g
Tryptophan 0,26 g
Valine 1,04 g
Hasonlítsátok össze az amino tartalmakat.
Nem azt mondom,hogy csak szóját egyél és semmi mást.
Hanem,hogy ha egy jól kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, viszel be külön tejsavót és erre még ráviszel egy nagy adag szója protein bombát , olcsón, akkor csak úgy úszkálni fognak az izmaid a számára leganabolikusabb amino közegben :DDD
-
0o #7180 Azért mégiscsak van különbség, ezt Frayer is elismerte, bár erős túlzásokba esett hogy 1-2% zsír különbség miatt kellene -szerinte- 5 ezer forinttal többet fizetni kilónként.
Igenis több aminósav, glutamin, valamint kevesebb telített zsírsav van a drágább termékekben. Nem kell ecsetelnem az aminósav anabolikus és a glutamin anti-katabolikus hatását. És nem 5 ezerrel hanem grammonként fél forintal kerülnek többe. Igazából annyival, amennyibe azok az extra kiegészítők kerülnek, amit megvehetsz külön (aminósav készítmények, glutamin porok, zsírégetők) az olcsóbb termék mellé. És igen, zsírt valóban kell bevinni, de ezt a természetes étkezéssel megtesszük, semmi szükség rá hogy további zsírokat vegyünk magunkhoz a tápkieggel.
Persze ha nincs pénze az embernek egye a gyengébb minőségű termékeket, de felejtsük már el, hogy ugyanaz van az universal vödörjében mint a cytogenében :) -
170Kg #7179 Például a tejsavó izolátum drágább, de annyival jobb is... nem sorolnám a "pöcsnövesztő" kategóriába.
Najó hagyjuk a kategorizálást inkább :D -
#7178 A 3. tipus természetesen jobb mint a 2. tipus csak nem annyival mint amennyivel több az ára..
Ha marha gazdag valaki vegye azt, mert azt a legjobb, de ha átlagember mint itt sokunk akkor vegye az átlagot.
off:
Horvátország szép és a Plitvicei-tavak is gyönyörű nézzétek meg ha tehetitek:) -
volt #7177 "gyors váltott lábú hazahúzást." :DDDDD
Soha nem értettem ezt az otthoni edzést...vagy rendesen teremben vagy kár is ezzel foglalkozni,főleg hogy nincs semmi féle felszerelés...
Más ember lábnapon odaszarik a terembe,lábazást nem lehet kitörésekkel,kis guggolgatásokkal elintézni otthon.
Ha édesanyának vagy édesapának kell és "már" nem szeretnének edzöterembe járni az más kérdés...
-
170Kg #7176 Ez a protein azért olcsó mert szójából készül. Minden szójaprotein ilyen árban van... persze van olcsóbb is csak azt takarmányozásra használják :)
Ebből asszem kitalálhatod mit hova sorolok. -
#7175 Csinálj merev lábú gugolásokat, és gyors váltott lábú hazahúzást.
-
somati #7174 Súly nélkül nem fog menni. Esetleg kitörések/fellépések, de ehhez is kell súly, és nagy tömeget ne várjál tőle. Combhajlítóra merevlábú felhúzás, de ehhez is kell súly.
A combedzés mindig is a legkeményebb volt, mivel a lábedzés során kell a legtöbb súlyt használni. Guggolásokkal és lábtolással tonnákat mozgatsz meg, ezt csak edzőteremben tudod csinálni. -
kuks #7173 Kéne egy kis help!
Tudnátok javasolni olyan gyakorlatokat amiker otthon, mindenféle gép nélkül lehetne elvégezni, ami a lábat erősíti? (gugoláson kívül) Előre is kök! -
#7172 Hi
a Soy Proteint probálta már vki?
5kg 14000ft.
170 kg ez melyik kategoriába sorolnád az általánosba vagy a gagyiba?? -
volt #7171 Abból az írásból nekem nem ez jött le.
Ezzel egyetértek:) -
#7170 Ezt mondom neki én is.
Nem a gyártók közötti különbségről beszélek, hanem arról,hogy ha az egyikben mondjuk 10 gram glutamin van az ugyan az mint a másik gyártócég 10 gram glutamin tartalma.
Most vannak különbségek a gyártók szerint a makronutriensek aránya között, mint a zsír és szénhidrát fehérje arány.
De te ezt úgy is látod,hogy milyen arányban van, és TE DÖNTESZ hogy melyiket veszed. Én például nem félek pár gramm zsírtól, nem leszek hülye,hogy az 1-2% al zsírmentesebb terméket vegyem plusz 5 ezerért.
Egy tejsavó koncentrátumot alapból nehéz megcsinálni nagy tisztaságúra, különböző cég termékében különböző mennyiségű zsír van. ZSÍRT amúgy is kell bevinni a szervezetbe ,diéta alatt is. Szóval nem kell hanyat vágni magad ha a fehérjével együtt sikerül bevinni néhány gramm zsírt is. Jobban felszívódnak vele egyes vitaminok is. ;) -
170Kg #7169 Három kategória van
1- Gagyi protein
2- Általános protein
3- "Ha ezt eszed, kurva izmos leszel, és a pöcsöd is megnő tőle" protein
A gagyi kategória olcsó, és nagyjából annyit is ér.
Az általános az a protein, amit hihető áron meg lehet venni a boltban.
A "..." kategória ugyanaz mint az általános, annyi különbséggel hogy többnek látszik mint ami, emellett drágább is. Azoknak a bohócoknak van, akik képesek kidobni kilónként 4000 forintot rá csak mert be lett ígérve a havi +5 kiló izom.
Frayer nem gagyi termékekről beszélt, hanem azt próbálta elmondani hogy kurvára nincs szignifikáns különbség az 'általános' és a "..." kategória között. -
volt #7168 Na...Most akkor magyarázd már el hogy nincs különbség két különböző gyártó proteinje között...Valószinűleg a drágább jobb,általában mindenben igy van.
Azt akarod megmagyarázni hogy pl egy biotek fehérje meg egy muscle tech fehérje között nincs különbség?(Annyit én nem fizetnék a nitro tech ért de ez most mind1:) )
Vagy szívesebben eszed a kínai kreatint, mint a bevizsgált németet("ultrapure")?
"Lehet meg fogsz lepődni de nem írnak olyanról, egy tanulmányban sem,hogy mondjuk a gyártótól függene.
Minden az alapanyagtól és a feldolgozás folyamatától függ.
"
Ez is...
Akkor kitől függ, ha nem a gyártótól,hogy milyen alapanyagokat használ,meg hogy maga állitja e elő vagy csak beszerzi és ráteszi a saját cimkéjét...? Biztos a kutyától függ vagy nem is tudom h kitől... -
volt #7167 :DDDDDDDDD
-
Nyarlathotep #7166 Uram isten, ezt a hülyeséget honnan a fenéből szeded? Ha egy fogat gyökérkezelni kell, azt azt jelenti, hogy elhalt a fog, de nem szükséges kihuzni, a vérzés pedig a fog alatt lévő gyuladás miatt van! -
volt #7165 Na ezt mondom....Nem szívodik fel rendesen a protein és rámegy a fogára!!! -
Csokimano #7164 Látod,látod, a gagyi protein máris támadja a szervezeted ! ;-) -
#7163 Tegnap volt az uccsú vizsgám.
Most jön a pénzkeresés időszaka, meg a nagy edzéseké.
Faszom, az egyik fogamat gyökérkezelni kell :(
Egyfolytában vérzik :( megállás nélkül. -
170Kg #7162 Asszem nem érted. Frayer azért ír ennyit, mert még tart a vizsgaidőszak és sajnos nem tud annyit a gép előtt ülni... de most majd jön a nyári szünet :D
Vegyetek szemcseppet
:D -
#7161 Lassan alig tudom követni, olyan hosszú hozzászólásokat irtok, hogy elmegy az edzésetek arra a napra. xD -
170Kg #7160 Mi a fene?! Flém van az eSGé fórumon és nem én szítottam ? :D
Hát frayer baszki én nem tudtam volna így megvédeni a szóját, minden elismerésem. -
#7159 Ja azt el is felejtettem írni,hogy azért is jó a szója,mert természetesen pörgeti az anyagcserét, a pajzsmirigyen keresztűl.. tudjátok T3 , T4 . Természetes úton növelni az szerintem naggggyon jóóó. -
#7158 Megint csak kiröhögteted magad, komolyan.
Más az ha az orvos hormonokat ír fel, neki jogosultsága van erre.
És megint más az ha legális üzletekben próbálsz megvenni ilyet.
Maximum csak prohormonokat kapsz, az semmi és 10 szer drágábbak az igazinál is.
Az hogy én milyen fehérjét nyomok, mit zavar az téged? Te ne azt vedd, vegyél valami mást bazmeg, mondtam hogy nem biblia amit ide írok.
Képzeld,hogy évek alatt én is sokmindent megtudtam a szójáról.
Egyes tanulmányok arról szólnak,hogy milyen egészséges, mások hogy ellenkeőleg.
Igen a szója babban vannak olyan összetapadt fehérje molekulák amik megkötik a fehérje bontó enzimeket.
Igen vannak benne toxinok, amit nem is írtál, van még benne fito-ösztrogán más fito hormonokkal együt. Hatása hasonló mint a női hormon ösztrogénje, nem sok hatása van, de sokkal szebb lesz tőle a bőröd ha hónapokon át nyomod, ugyanis ez erősebben kötődik a bőrben lévő estradiol receptorokhoz és kevésbé a zsírsejtek membránján levőkéhez. Ezért is ajánlják a szóját szálkásításra.
Ja és még azt el kell mondanom,hogy a toxinokat káros zsírokat maga a szója bab tartalmazza, ezért sem fogyasztották nagy mennyiségben nyersen a kínaiak, emberi fogyasztásra alkalmatlan volt.
Azóta exdrudálják, vegykezelik, hőkezelik és olyan formában hozzák ki amiben már nem találsz káros anyagokat, még drága fito-ösztrogének is alig alig vannak már jelen.
Meg egyébként is, ha olyan káros lenne mint ahogy mondod, az összes vegás beteg lenne, mivel ők ezzel pótolják a húst, fehérjét.
Nem szeretnék veled többet beszélgetni, úgy gondolom,hogy egy olyan hülye gyereket mint te, nem érdemes ész érvekkel meggyőzni.
És már tudom is,hogy megint kitalálsz valmai fájó hülyeséget amivel megpróbálsz majd ellenérvelni, cáfolni. De hagyjad, inkább ne szóljunk egymáshoz, csak raboljuk egymás idelyét, vagy talán keress másik topikot, ahól nincsenek ilyen rossz arcok. -
0o #7157 "Erre még jön a szója protein, az azért jó mert kurva sok glutamin van benne, teli van eszenciális fehérjével és kétszer több arginin van benne."
Ha annyira okos vagy nem kampányolnál itt a szója termékek mellett. Csak hogy Te is kapj egy kioktatást öcsi: a szójának nagyon magas a toxintartalma. Televan természetes enzimgátlókkal, ilyen pl a fehérje emésztését gátló anyagok. Ezek a toxinok egyúttal növekedést gátlóak is, amit állatkísérletekkel is igazoltak. Azon kívül, hogy emésztési zavart is okoz és erősen rákkeltő, tele van phytic-savval, ami jelentõsen csökkenti az alapvetõ ásványi anyagok felvételét, mint például a kalcium, magnézium, mangán, réz, vas és legfõképpen a cink. Mellete szedheted a daily one-odat, megy a klotyoba..
Ezek után nem értem hogy képesek egyesek szójás fehérjéket enni, sőt kampányolni is a fogyasztásuk mellett.. Jah most nézed, hogy a cytogen tele van vele?! lol -
0o #7156 Tényleg igaz, hogy itt mindenki hüjének nézi a másikat. Hát mondtam én, hogy paraszt vagyok? és ha igen? nem tetszik? te se vagy különb bazmeg, csak a pofád nagyobb. Ne próbálj okosabbnak tűnni mint amilyen vagy. Attól, hogy kisregényben válaszolsz mindenkinek még nem számítasz itt Istennek, hogy csak úgy anyázzál mindenkit Egyébként pedig azt gondolsz amit akarsz, csak tarsd magadban!
Csak hogy tudd, hormonkészítmények igenis kaphatóak, egyáltalán nem illegálisak. Az orvosod még olyat is felírhat hogy beszarsz a hatásától.
És nem arányokról beszéltem a termékekben, hanem azok minőségéről! Jah és bevizsgálás?! Tesco gazdaságos kecsöpöt is lehet kapni, azt is bevizsgálták, mégse paradicsomból készült, és köze sincs a kecsöphöz. Igen rá van írva, olyan a színe, de nem az! Nehogy azt hidd már, hogy minden utolsó fos gyár ugyanolyan terméket képes előállítani!! Itt is piaci versenyhelyzet van, és amelyik gyár jobb terméket csinál megszerzi a vásárlókat magának. Persze van gyár aki az ilyen gyökerekre hajazik mint te, akik ránéznek jah bazzeg 100-ban hetvennyóc a fehérje, ez kő nyomni...
Javasolnom kéne a tesconak csináljon neked gazdaságos fehérjét valami disznóhájból mer neked kurvára mindegy miből van és hogyan készült, csak olcsó legyen. Igazából erre csak azt tudom mondani, hogy igénytelen vagy. Mind1, egyed a 250g cytogent öreg.
-
#7155 Csak a sertés beszél belőlled?
Vajon mi lehet az amitől másképpen hasznosulnak a fehérje molekulák ??? hmmmm
Lehet,hogy bolond vagyok, de én úgy tudom,hogy csak a fehérjéknek nincs izomerjük, vagy szinergistáik amik másként hasznosulnának.
Úgyértem,hogy az aminosavakból CSAK egy féle létezik..egyediek,
Isoleucine Alanine
Leucine Asparagine
Lysine Aspartate
Methionine Cysteine
Phenylalanine Glutamate
Threonine Glutamine
Tryptophan Glycine
Valine Proline
Arginine Serine
Histidine Tyrosine
Ezek mind egyediek, és mindegyik egy bizonyos meghatározott molekulát neveznek.
Olyan nincs,hogy ebben a termékben jobban hasznosul a glutamin vagy taurin, vagy jobban épül be mint a másik termékben.
Mindegyik termékben amiben fehérje van...ugyan azokból az aminosavakból épül fel. Az aminosavak arányában van változás, de nem a terméket gyártók között jelentősen, hanem az alapanyagok között.
Más arányban vannak az aminók egy szójában és más arányban egy tejsavóban és más a mezei csirkében, és tojásban.
Fehérjékről is órákig tudnék neked beszélni, de inkább nézz magad utánna,hogy mi az a fehérjék biológiai értéke, mihez viszonyítják "egész tojás" és mi határozza meg.
Lehet meg fogsz lepődni de nem írnak olyanról, egy tanulmányban sem,hogy mondjuk a gyártótól függene.
Minden az alapanyagtól és a feldolgozás folyamatától függ.
A gyártó cégek gyártósorai közt nincs nagy különbség.
Ugyan mitől lenne az,hogy mondjuk xy glutaminja jobban hasznosul, mint mxyzptlk-é?
-
volt #7154 Ha annyira jelentéktelen akkor igyál power track-et...
"Nekem nem mindegy,hogy napi csak 50 grammot viszek be, vagy 250 et."
Nekem meg az nem mind1 hogy mennyi hasznosul belőle.