33479
-
#7236 hehe, most már gecire kíváncsi vok hogy hogy néz ki az a dani.
Hát Frayer te tényleg nem vagy egy hízékony tipus, naon durva :)
De nyaralógép, ha annyira biztos vagy benne hogy azon a képen nem Frayer van, akkor mutass egy bizonyítékot és meg lesz neked minden bocsátva, látszik hogy itt is csak az irigység beszél belőled:P
Meg hogy feltetted Jazzynak a képét, nah ezzel szépen elástad magad és nem csak ebben a topicban hanem az egész fórumon...
jah Oo király nagyon! -
0o #7235 Wehehe nesztek
Lábjegyzet: csak a szokásos (jó régi kép, azóta 2x ekkora vagyok és nem koxolok stb..) -
Csokimano #7234 Nyaralógép, te SZÁNALOM. -
#7233 Mert nyomi mint már mondtam is:)
Nekem kint van a nevem mindenki megnézhet iwiwen nem titkolom ki vagyok, mert nincs okom rá.
Úgy látszik neki van. -
#7232 Ez már beteges, miért Ő rakja ki a te képedet?
Ez már vandalizmus, és az emberek szándékos megtévesztése -
#7231 Az nem ő hanem én vagyok 3 évvel ezelőtt:) -
#7230 Látod barátom, kishitű vagy. Ha nem hiszed el, nem is tudod megcsinálni.
Az élet semelyik területén nem lehet az ebmer úgy sikeres,ha úgy megy neki a dolgoknak,hogy nem lehetséges.
Gratulálok a képhez :D
Volt bátorságod őszinte lenni. -
renybaby #7229 nade fiuk!!!hát már nem csak a csajok marják egymást,hanem a pasik is?:))mellesleg én sem értem mért hihetetlen hogy nem kamu a kép...namindegy,további jo egymás-szapulását:)pusy -
#7226 Neked tényleg üldözési mániád van, de ez nem érdekel.
Rakjál fel képet nagyképű barátom vagy húzd meg magad, egyre gázabb amit csinálsz. -
Nyarlathotep #7225 Tudod, én is fel tudnék tenni egy ilyesmi képet mondjuk egy külföli társkereső oldalról, és írhatnék mellé olyan baromságokat minthogy "Számomra az edzés nem életcél, csupán egy sport. Jozzáerősít a nehéz élethez", hogy én legyek a menő az olyan hiszékeny emberek szemében mint te. Ez a kép 100%, hogy nem Frayer. Én soha áradoztam magamról, ezért nem is vagyok kamugép, csak a hazugokat, és a buditó embereket utálom! -
#7224 jaj de kamugép vagy :[
savanyú a szőlő? -
170Kg #7223 o w n e d
:D -
Nyarlathotep #7222 Ez mi? Én nem látok semmit. -
Nyarlathotep #7221 Te mész subbára, inkább azt várjad! -
#7220 Szép.
Várjuk a képet nyaralósrác. -
#7219 Na akkor rakok ide egy képet.
Nem tom mennyire látszik rajtam ,de én nem a hízékony típushoz tartozom. A tömegelés nálam nehezebb.
Talán genetikailag annyival jobb nekem az átlagnál,hogy nem az a hordó típus vagyok hanem az a laposabb szélesebb mellű. Talán, alsó hangon nagyobb a mellkasom.
Ez a kép régebbi, itt 80 kiló körül lehetek. Most 95 vagyok a 183 centis magasságomhoz, sajnos fedett, ezért ezzel nem dicsekednék most. :DD Számomra az edzés nem életcél, csupán egy sport. Jozzáerősít a nehéz élethez.
Faszom, nem kell beszólni, tudom,hogy nem vagyok nagy, nem versenyzek, de nem is koxolok, még csak gondolkozom rajta, esetleg 105 kiló felett. Addig talán menne genetikailag is naturálban.
Akkor most nézzük mennyivel szálkásabb vagy nagyobb tömegű Nyaralógép.
De kivi vagyok a dupla nullás ügynökre is, ő mit ért el eddig az életben. -
#7218 Na itt jön a receptem.
Nekem ez tökéletes a húshoz, naponta többet is meg tudok belőlle enni, napokon kersztül és soha nem untam meg. Még mindig nagyon finomnak találom.
Döner Gyros :
Hús:
Bárány hús az igazi de lehet pulyka vagy csirke, melle vagy combja " a comb az költséghatékonyabb", fogod a combot és leszeded róla a bőrét és a kis zsírját. majd bedörzsöljük a Golden Horn Foods Döner cég fűszer keverékével, esetleg más gyros/görög keverékkel hozzá egy kis oliva. Fél napig álni hagyjuk a hűtőben.(beteszem egy nejlon zacsiba és összeshékelem:)) Én szoktam még rakni hozzá egy kis friss oregánót és egy kis hagymát. Vágd fel vékony fél tenyérnyi nagyobb szeletekre.
Majd grillen vagy nagy serpenyőben nagyon kis olajban "oliva", ha lehet szépen lassú tűzön megsütjük, először fehéredni fog, de csak süsd tovább amíg kicsit már szenesedik, sötétebb nem lesz.
Ki lehet próbálni úgy is hogy a serpenyőbe öntesz a hús mellé fél deci vizet és puhára párolod, majd miután elpárolgott a víz úgy sütöd tovább, sokkal puhább lesz. Ezután kiteszed tálcára és szép kis darabokra felvágod.
Saláta:
1 db nagyobb kígyóuborka
50 dkg paradicsom
30 dkg vöröskáposzta és fehér káposzta, ebből kicsitt többet kellett
1 db közepes fej vöröshagyma
1 db nagyobb lila hagyma
Vágd fel szép kockákra őket, ne túl kicsikre, mert gyorsan elfonnyad. Hűtőben tartsd.
Az zöldségek arányát jobb ha saját ízlésed szerint rakod össze, ez csak egy útmutató.
Joghurt öntet:
2 dl natúr joghurt vagy kefír, nekem a kefír jobban bejön.
8 gerezd fokhagyma bele reszelve, vagy nagyon össze paszírozva
Ezeket keverd jól össze.
Hozzá jöhet a csípős paprika krém, Erőspista de nem az,valami más ,hasonló üvegben van, nem tom a nevét. :P Ez lesz az erősszósz
Pitát jobb ha megveszed, de te magad is tudsz csinálni, erre is van recept.
Én a keleti pu melletti boltban szoktam venni, darabja 40 ft.
Ha ezzel megvagy akkor fogod a pitát, kicsire veszed a mikrót és kicsit felmelegíted.Majd szépen késsel levágod a tetejét, és evő kanállal bele adagolod a hozzá valókat.Először kis saláta majd húsocska , jöhet rá a fokhagymás öntet és ízlés szerint csípős szósz.Majd ezt megint megismteled ebben a sorrendben ,de ne tömd meg nagyon mert kijukad. Aztán mehet be a mikróba,hogy jó meleg legyen.
Pita:
-
#7217 plusz nem értem, sem a mellem sem a hasam nem látszik tehát ismételten buta vagy. -
#7216 Azok a képek 2-3 évvel ezelött készültek te idióta:)
Ha megnézed az első kommentjeimet le is írtam hogy egy dagadt állat vagyok aki le akar adni.
Egyébként valóban okos vagy, még ha 200 kg is lennék akkor is leszarnám, hogy mit mondasz, mert kb egy nyomorék vagy aki csak okoskodni képes.
Csoda, hogy nem közölted még hogy aki itt van az izomagyú állat mert ezen a szinten vagy:) -
big bear #7215 asszem ezek után az a minimum, hogy teszel fel magadról képet, de nem ám valami photoshoposat, had lássuk mire fel kritizálsz bárkit. Főleg Jazzy-t, aki velünk ellentétben névvel vállalta magát!!! -
0o #7214 Engem érdekel a receptje. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kell fűszerezni azt a húst, hogy lebírsz nyomni belőle 1 kilót naponta. Önmagában is sok, de ha nekem a 3. étkezésre is ugyanazt kell ennem az nem megy. Undorom van tőle. De biztos van csodarecept, amitől nyeled mint kacsa a nokedlit. -
0o #7213 -
#7212 Én nem eszek kevés Ch-t. Úgy néz ki nálam a tömegezés ,hogy 50% Ch, 30% protein, 20% zsír. Kalória szerint. Hova emeljem már a ch-t? Elzsírosodnék tőle :(
Tudom,hogy nem tesznek jót a telített zsírsavak, a bevitt zsírok nagy része nálam is növényi zsír. Ami állati az max csak a combban lévő zsír, ami pár 10 gramm.
Táblázatból nézem,hogy a lebőrözött pulyka combnál, 100g ben van 3g zsír, natúr amúgy meg 12g.
Szerintem ha lekapod a bőrét ezzel nyersz egy olyan húst ami egy fokkal rosszabb csak a mellénél. A bőrében van a legtöbb zsír, és még ki is szedem késsel a kis zsírdarabokat a csont és hús közül, amik elvétve vannak rajta.
Nem tökéletes, de így több pénzem marad a tápokra.
Persze ha hízékony típus lennék, ezt sem engedhetném meg magamnak.
Én úgy gondolom,hogy így a zsírok csak 30% át viszem be állatból.
Ebben nem vagyok biztos,hogy milyen arány a jó, de remélem ez még nem sok.
Amúgy én a husikákat otthon megcsinálom gyrosnak . :PPPP
Istenien finom, simán eltünik napi 1 kiló is, annyira ízlik nekem, jobban mint a gyrosbárban kaphatók.
Ha kell a receptje , bemásolhatom ide. :P -
Nyarlathotep #7211 Mondjuk az iwiwedről? Nekem ne íragosson már olyanokat, hogy 90% jobban néz ki mint én, aki képes kíírni iwiwre, hogy két éve komolyan foglalkozik a testépítéssel, közben meg olyan képeket tesz fel magáról amin kétszer nagyobb csöcsei vannak mint a csajának, a hatalmas beleíről meg ne is beszéljünk! De, nem baj, megy majd subbára! -
#7210 De öcsém te ezt honnan veszed?:D -
170Kg #7209 Frayer, amikor azt mondom az állati zsír nem jó zsírforrás nem azért mondom mert elhízol tőle. Nem túl egészséges ha túl sok ilyen zsírt eszel (ezt te is nyílván nagyon jól tudod) Ha olajos magvakból vagy olajból lenne meg a napi 100g, az tökéletes lenne. Ez a jó forrás amiben a telítetlen zsírsavak nagyobb arányban vannak jelen. Nem véletlen hogy a testépítők csirkemellet esznek lenmagolajjal. A comb belefér, de nem minden nap. A marha is jó, sőt néha a sovány disznóhús is, viszont a zsírral óvatosan kell bánni.
Arra kíváncsi lennék hogy miért a fehérjét emeled, és miért nem a ch-t. Az hogy több kalória kell, még kevés, fontos a makrotápanyagok aránya is. Ha kavés ch-t eszel az baj. Főleg ha nehezen hízol. Hússal nem tudod pótolni a rizst. Mondd már el nekem miért jobb ez, azon kívül hogy neked bevált! Tényleg írd már le légyszíves ide hény kiló vagy, milyen magas, milyen testzsír%-on, mennyi fehérjével és ch-val tömegelsz! -
Nyarlathotep #7208 Nincs flame, de pont te mondod, hogy ki a daradt és ki a nem, meg dagadt állat?? Ráadásul te mondod nekem, hogy 90% sokkal jobban néz ki nálam? Muhahahaha! Mellesleg igen, te kövér vagy örögem, de kurvára! -
#7207 Neked valami fóbiád van?
Szerinted aki testépítő topicban van mindenki dagadt állat?
Szállj már le a földre azt hiszed azért járunk ide, hogy te noname senki mindenkivel aki ellenmond neked közöld, hogy biztos dagadt?
Ha igen ahhoz sincs közöd, de valószínűnek tartom, hogy 90% sokkal jobban néz ki nálad.
Ha Flamelsz törlöm, privit nem kérek. -
#7206 Azért Vörös Zoli se visz be többet 3g/tskgnál, a 2g/tskg pont jó, oké hogy több is beépül de ezen a szinten nem szükséges.
A forumot olvasom, flame nem kell, ellenvéleményt nem törlök, csak akkor ha nagyon flameltek, de legyszives ezt ne. -
Nyarlathotep #7204 El tudom képzelni, ha hatalmas zabálásaid, és a #7074 hozzászolásod alapján hogy is nézhetsz ki... -
#7203 Nálam ez vált be.
Mindenki máshogy működik.
Nálam ahoz hogy gyarapodjon a súlyom igen csak meg kell növelnem a kalóriákat. És ha választanom kell hogy melyik nutriensből vigyek be többet akkor a fehérjét válsztom. 100 gramm zsírt ilyenkor még jól tolerálok, az ezer kalória. 5000 kalóriás étkezésnél ha beviszek napi 350-400 gramm fehérjét akkor sokkal tónusosabb vagyok, mintha a zsírból vagy szénhidrátból vinném be részben, ugyanezt a kalóriamennyiséget.
Ha meg nem ellensúlyozom a táplálékban a fehérje hiányt akkor meg nem lesz meg a megfeleő kalória mennyiség ahoz,hogy megfelelően tömegeljek.
Azt hiszem köztudott,hogy a fehérje az ami a legnehezebben alakul át zsírrá.És sok energia is kell az átalakításhoz, csak ha nagyon sokat zabálsz belőlle, esetleg akkor kell félni a fehérje zsírosodástól.
Az hogy kinél mi számít soknak, az függ az egyén testsúlyától, testzsírtól , anyagcserétől, genetikától. stb stb. Nagyon egyén függő.
Nyugodj meg, azt hiszem én jobban érzem hogy mi sok nekem, amint látom hogy valami negatív hatással van rám, kicsit elkezd befedni a zsír azonnal felül kontrolállom az étkezést.
A tükör-étkezés egy jól működő visszacsatolás a testépítésben :DDD
Persze ,ha csak egy 60 kilós embert nézel, annak egy ilyen nagy mennyiségű fehérje bomba egy idő után lehet megölné a vesélyét
Minden esetre jól át kell öblíteni a veséket.
Nyaralógép? Hól vótá? Csak nem megint nyaraltál?
-
Nyarlathotep #7202 Most még lehet jobban érzed magad a sok proteintől, de pár év az ilyen jóérzésből, és aztán jön a rosszérzés! De te tudod... zabálj! -
#7201 Én leszarom, én szeretek zabálni, rám alapból nehezen jön fel a zsír, és akkor sem marad meg sokáig.
Jobban érzem magam a sok proteintől és inkább legyen több mint kevesebb.
Ti egyetek csak kiskanállal kákabelőek. -
Nyarlathotep #7200 Így van! -
big bear #7199 Frayer, nem kötözködés, de Vörös Zolit ne vedd ilyen téren példának, asszem más kategória. Naturálként nem kell olyan magas fehérje bevitel,főleg tömegelésnél, teljesen felesleges, mert nem épül be, viszont faszán meg lehet hízni tőle. -
#7198 aham kösz-.- -
#7197 Baszki 170. Én tömegnövelésről beszéltem. Szálkásítás közben nem ennék ilyet, nem azt mondtam,hogy zsírtalan lesz tőle, hanem közel úgy néz ki, mint a melle. Nekem pár gramm zsír megfelel tömegnöveléskor, beleszámolom a kalórába, 20%ig úgy is fel lehet menni szerintem. Ebben az esetben.
VM35 ért én nem fizetek, más meg igen. Leszarom.
A B-komplex és külön B6 vitamin segít beépíteni az extra fehérjét, vanádiumtól még többet tudsz bevinni mert növeli az izom sejtek érzékenységét a inzulinra.
Ha láttad a támadást akkor tudod,hogy Vörös kolléga mennyit zabál :DD
Heti 150 db tojás, 1.5 kiló csirke, plusz vagy egy kiló marha..stb stb.
Ő sem hisz a 2gramm/tsk ban :DDDD
Minél többen viszel be proteinből, annál szárazabb, szálkásabb leszel.
Ki mondta ezt neked,hogy 2 gramm felett már nem épül be?
Régebben ez a szám még 1 volt :DD
Amúgy is ha csak 2 őt viszünk be, annak is csak egy bizonyos jelentéktelen százaléka épül be sajnos :((((
De ha megnöveled a bevitt mennyiséget akkor növekszik a beépülű is.
Ez is úgy működik mint a tüdő vagy a vese. Ha magas a vér aminosav szintje akkor elkezd bedifundálni az izomsejtekbe az inzulin által nyitott kis sejtmembrán-csatornákon.Mivel a sejtben protein hiány van.
A legoptimálisabb az ha a nap 24 órájában egy viszonylag stabil magas amino koncentrátumot érünk el a vérben, mivel ennek nincs raktározó szerve.
A fehérje a májon át egyből a vérbe jut. Nem raktározódik későbbi inséges időkre, nem úgy mint a zsír vagy CH.
Ismerek olyant is aki éjszaka felkel és bekever egy turmixot, és azt mondja,hogy bevált neki. Egyértelmű. :)
Csabesz nem tom mire gondolsz, szerintem ami nem vasból van és nem nehéz, az csak időpocsékolás ;)
-
0o #7196 Ezt a szója proteint fejetsd már el nagyon gyorsan. Még hogy magas glutamin tartalom és növeli a potenciát. Hah! Ez pont az, amit Frayer magából kikelve magyarázott: marketing. A szója kifejezetten káros, hátráltatja a testépítést, mivel fehérje emésztést és növekedést gátló toxinokkal van tele! Olvasd vissza kicsit a fórumot!
Ne dőlj be a marketingnek, egyél normális fehérjéket! a normális a tejsavó koncentrátumnál kezdődik, és valahol a scitecnél. De ne sajnáld rá a pénzt. Tényleg nem fogod megbánni! -
0o #7195 "Fertőzi itt nekem a forumomat, nem kell sok, csak tekerjétek el a nyakát 360 fokkal. "
És te ki a nak képzeled magad? és 170grammot? :D Attól hogy van aki nem veszi be a sok marhaságot amit itt összehordasz még nem fogja senki kitörölni az ellenvéleményt. Ehhez Te nagyon kevés vagy gyerek!
"Szimplán csak egy értetlen faszfej vagy."
Na most akkor kit kéne eltakarítani innen flameled a fórumot te seggfej. Én nem anyáztalak de kezdesz felhúzni hogy akármikor írok neked mindig van valami baromságod rá és mindig anyázással kezdesz. Normális ember módjára nem tudsz komunikálni? Érted hova akarok "kijukadni" nagyokos?
"A kiegészítés minimális része a kajálásnak, tökmindegy miből fedezed, lényeg hogy meglegyen a kellő fehérje menyiség."
Nézzél már körül a teremben (már ha egyáltalán jársz oda 170). Látsz te komoly haladást elért testépítőt naturálban? Ki képes benyomni 200-300g fehérjét csirkemellből? Egyszerűen fizikai korlátai vannak. Igenis a komoly testépítéshez SOK és JÓ minőségű fehérjét kell enni.
És a fehérjék közötti különbség nem marketing. A fehérjék mérésére már réges rég kitalálták a biológiai érték fogalmát, amely azt hivatott jelenteni, hogy mekkora mennyiség veszik a bevitt mennyiséghez képest. . Ez manapság a mérvadó rangsorolás. Ezen a listán messze magasan vezet a tejsavó izolátum és a tojás protein. Mivel a szójás fehérjék jóval rosszabb értékekkel bírnak, nem tudják azon az áron adni, mint az előbbieket. De attól még tényleg megéri kiadni a plusszt a jobb fehérjéért! Benyomhatsz 100gramm szója fehérjét ha abból 30 marad meg a szervezetedben, szemben a tojás fehérjékkel ahol szinte veszteség nélkül lehet hasznosítani.
"Tömegnöveléskor úgy is bemegy úgy 1 deci zsír mindennel együtt"
mi a ? és én vagyok paraszt? te már a reggeli zabpelyhet is deci zsírral küldöd le? Komplett hülye vagy esetleg segítenek ennyi baromságot írni hozzászólásonként?!
-
#7194 Összeállitottam egy étrendet a véleményedet elmondanád 170Kg?
Tudom hogy nem közeliti meg a fehérje a napi 2 grammot testsulyonként de tőbbre nem futná.
1. étkezés:25g Soy Protein+100g müzli
2. étkezés:100g csirkemell+100g rizs
3. étkezés:25g Soy Protein +100g Rizs //Turmix//
4. étkezés:100g csirkemell+100g rizs
5. étkezés:25g Soy Protein +100g Rizs //Turmix//
6. étkezés:100g csirkemell+100g rizs
7. étkezés: lefekvés elött 3 tojás
197cm magas 91 kg vagyok ez a kajamennyiség havi 17000-18000 Ft-bol össze tudom hozni + 4500 a terembérlet ennyit tudok költeni erre a sportra ez egy kezdőnek jó lenne?