Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy hétfõ reggel óta nem dohányzom. 😊 délutánra már remegtem az idegességtõl, minden bajom volt.
régen edzettem olyat, mint akkor este.
mostmár alig alig kívánom a cigit.
régen edzettem olyat, mint akkor este.
mostmár alig alig kívánom a cigit.
de sajnálom, mert sok pénzem volt benne és már régóta terveztem, hogy visszahozom magam a régi formámra. na nem baj, nincs értlme rágódni rajta. már úgyis lemondhatok az anygaról egy életre.
a doppingszerek nem könnyítik meg az munkát! Csak lehetõségetadnak a továbbfejlõdésre.
anyagozás alatt sokkal keményebben kell edzeni, sokkal jobban oda kell figyelni a kajálásra stb stb. anélkül nem ér az egész szart se. jól mondta hykao.
anyagozás alatt sokkal keményebben kell edzeni, sokkal jobban oda kell figyelni a kajálásra stb stb. anélkül nem ér az egész szart se. jól mondta hykao.
ne sajnáld bazz.
a koksz egy faszság.
ha valaki komolyan akarja nyomni (versenyszerûen) a sportot, akkor kikerülhetetlen, minden egyéb esetben egy igen költséges, és igen ingoványos terület...
a koksz egy faszság.
ha valaki komolyan akarja nyomni (versenyszerûen) a sportot, akkor kikerülhetetlen, minden egyéb esetben egy igen költséges, és igen ingoványos terület...
Hát ja, az embernek néha csökken a motivációja.
Tegnap is elbasztam a napomat, és csak este 10-re értem volna edzésre. Inkább nem mentem, mert megfogadtam: ilyen késõn nem edzek többé (persze szarul éreztem magam, hogy kimaradt az edzés).
A legjobb edzés után lenni, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan...
Tegnap is elbasztam a napomat, és csak este 10-re értem volna edzésre. Inkább nem mentem, mert megfogadtam: ilyen késõn nem edzek többé (persze szarul éreztem magam, hogy kimaradt az edzés).
A legjobb edzés után lenni, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan...
Akarom mondani mindjárt kezdem.
Egyébként ez tiszteletreméltó, hogy nem kokszolsz. Na egyébként most kezdem a gyúrást. Néha azért undorodok tõle. De utána mindig jobban érzem magam mintha lustultam volna.
Ennek nagyon örülök!😄
Na pont ezekrõl a gyúrós mókusokról beszélek. Mondjuk szerintem onnantól kapja meg egy egyén ezt a betegséget amikor nekiáll lábra is gyúrni.😄
Egyébként megnézném ezeket a 60-as kezû csávókat, hogy milyen gyorsan teszik ki a kezüket egyenesbe.
Egyébként megnézném ezeket a 60-as kezû csávókat, hogy milyen gyorsan teszik ki a kezüket egyenesbe.
Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen, de maximálisan egyetértek veled!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként szerintem mindenkinek van egy saját testalkata, ereje felépitése. Emellé pedig van egy optimális izomzat amit semmiképp nem kell túlfújni meg túlnöveszteni. Egyszerûen ilyenkor ez az ember már nem saját maga. A jó közérzet és az egészség érdekében szerintem arra kell törekedni, hogy mindenki az alkatához és a magasságához illõ izmokat fejlesszen. Ezek a mindenféle szar szerek csak arra jók, hogy ettõl elrugaszkodjanak.
Szerintem az az izom a kemény ami mögött sok év munkája van nem pedig több tizezreket érõ doppingszerek.
Szerintem az az izom a kemény ami mögött sok év munkája van nem pedig több tizezreket érõ doppingszerek.
Hehe, na nehogy már azt mondd, hogy Mr.Olympiát kell nyernem, hogy tájékozott lehessek!!!
Nézd meg a Mr.Olympiák edzõit, tanácsadóit, felkészítõit!
Szerinted izomkolosszusok???
Amúgy én speciel életemben nem kokszoltam, és nincs is szándékomban, de 1987 óta - amikor elõször vettem a kezembe a súlyzót - követem nyomon ezt a sportot, és a környezetemben jópár gyúrós mókus volt-van-lesz!!!
Nézd meg a Mr.Olympiák edzõit, tanácsadóit, felkészítõit!
Szerinted izomkolosszusok???
Amúgy én speciel életemben nem kokszoltam, és nincs is szándékomban, de 1987 óta - amikor elõször vettem a kezembe a súlyzót - követem nyomon ezt a sportot, és a környezetemben jópár gyúrós mókus volt-van-lesz!!!
Hát te se úgy nézel ki mint akinek komoly tapasztalatai lehetnek már ne is haragudj.
Ja, a másik meg az "ocsó" keletrõl érkezõ ÁLLATOKNAK SZÁNT KOKSZ zabálása: Csak gratulálni tudok, aki ilyet zabál!!!
Ne csodálkozon utána a ragyákon, a becsöcsösödésen, a különbözõ járulékos orvosi problémákon, és még sorolhatnám...
Ne csodálkozon utána a ragyákon, a becsöcsösödésen, a különbözõ járulékos orvosi problémákon, és még sorolhatnám...
Gyerekek!
1. Elõször el kell kezdeni enni (...és nem disznótorost)!!!
2. Majd edzeni!!!
3. Táplálékkiegészítõk!!!
4. Ha nem bírsz magaddal kokszolj...
Ne a koksz legyen már a legfontosabb egy 192 centis 75!!! kilós embernek bazz.!!!
Ha az elsõ három pont valamelyike is nem érvényesül, semmi, de semmi értelme kokszolni!!!
Nincs elég pénze valakinek még a jó minõségû kajákra se, meg a táplálékkiegészítõkre??? Felejtse el a kokszot!
Hiába kokszolsz, ha mellette nem eszel eleget (lásd lejjebb)!!!
Komoly edzés + koksz mellett akár napi 500g fehérjét és 1000g szénhidrátot is képes lehet feldolgozni egy 190cm körüli ember szervezete (megfelelõ testsúly esetén, ebben az esetben 100kg<😉
1. Elõször el kell kezdeni enni (...és nem disznótorost)!!!
2. Majd edzeni!!!
3. Táplálékkiegészítõk!!!
4. Ha nem bírsz magaddal kokszolj...
Ne a koksz legyen már a legfontosabb egy 192 centis 75!!! kilós embernek bazz.!!!
Ha az elsõ három pont valamelyike is nem érvényesül, semmi, de semmi értelme kokszolni!!!
Nincs elég pénze valakinek még a jó minõségû kajákra se, meg a táplálékkiegészítõkre??? Felejtse el a kokszot!
Hiába kokszolsz, ha mellette nem eszel eleget (lásd lejjebb)!!!
Komoly edzés + koksz mellett akár napi 500g fehérjét és 1000g szénhidrátot is képes lehet feldolgozni egy 190cm körüli ember szervezete (megfelelõ testsúly esetén, ebben az esetben 100kg<😉
Nem akarok megint kötekedni, de szerintem elég gyenge, hogy igy nézel ki amellett hogy szedsz is valamit.
Én most azt küldöm, hogy egyik nap zsákolok vagy 40 percet másiknap átgyúrom mindenemet. Van egy nap pihim. Elég veszélyesen lehet ettõl fejlõdni úgy érzem. Ja és nem csak izomtömegre hanem gyorsaságra és ütéserõre is.
200 szem naposin, napi 3x2,hozzá 10 elantát, heti 2x, a végén 5 db HCG, háromnaponta egy. recept nélkül(nem patikában kapható).beválik.😊)
Újra és újra EZT tudom ajánlani.
ha volt már errõl szó, bocs
de most nem volt idõm végigolvasni a topicot
de most nem volt idõm végigolvasni a topicot
én csak most keztem el a dolgot, mert már zavart, hogy nagyon vékony a karom és pl tesiórán is sokkal kevesebbet tudok csinálni ilyen "erõgyakorlatokból", mint mások.
192 centi és 75 kiló vagyok
hetente 4-szer járok erõsíteni, mostmár 3 hete
eleinte a 30 kilóval is gondjaim voltak 4-5-nél nem tudtam többet fekve nyomni vele. De ilyen rövid idõ alatt is szvsz nagyon sokat fejlõdtem, mert most már az 50-essel szériázok 😊 és a karomon is meglátszik a dolog, de persze még nem annyira, mint amennyire szeretném. Ilyen izomtömeg növelõ szereket nem igazán akarok enni. Van valami kaja, amit érdemes lenne enni ilyenkor? fehérjedús kajákat pl?
192 centi és 75 kiló vagyok
hetente 4-szer járok erõsíteni, mostmár 3 hete
eleinte a 30 kilóval is gondjaim voltak 4-5-nél nem tudtam többet fekve nyomni vele. De ilyen rövid idõ alatt is szvsz nagyon sokat fejlõdtem, mert most már az 50-essel szériázok 😊 és a karomon is meglátszik a dolog, de persze még nem annyira, mint amennyire szeretném. Ilyen izomtömeg növelõ szereket nem igazán akarok enni. Van valami kaja, amit érdemes lenne enni ilyenkor? fehérjedús kajákat pl?
Azt én is.
Betervezett -> negyedévenként 2 hét.
Becsúszik -> egy-egy kihagyott edzés mindig, ill. egy-egy hét, esetleges betegség miatt.
Betervezett -> negyedévenként 2 hét.
Becsúszik -> egy-egy kihagyott edzés mindig, ill. egy-egy hét, esetleges betegség miatt.
nekem általában kifejezetten jót tesz egy kis szünet. 1-2 havonta ki is szoktam hagyni 1-1 hetet.
Én is lusta vagyok, mégis annyira hiányzik a mozgás, hogy teljesen rossz kedvem lesz tõle. Ennek azért örülök, mert különben nem lenne semmi ami elõre hajtana 😊)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Up! Egy hete nem voltam edzeni, és a közérzetem teljesen a földön van. És ma lementem, de fél óra múlva eljöttem, mert meg vagyok fázva, és enm bírtam amegerõltetést. Szóval most még egy hét pihenõ, asszem felakasztom magam.
Ti hogy viselitek, mikor kényszerszünetet kell tartanotok?
Ti hogy viselitek, mikor kényszerszünetet kell tartanotok?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
UP!
Ma guggoltam (volna), de sajna megint elõjött a térdfájásom. a bal térdembe minden egyes felemelkedés után belehasított.
Más valakinek valami edzésélménye?
Ma guggoltam (volna), de sajna megint elõjött a térdfájásom. a bal térdembe minden egyes felemelkedés után belehasított.
Más valakinek valami edzésélménye?
Én is bírom a puffasztott rizset, szóval kösz a tippet!
Azt is tapasztaltam, hogy izomláz ellen sok csoki a legjobb:-))
Azt is tapasztaltam, hogy izomláz ellen sok csoki a legjobb:-))
KoЯn
Ugyanígy vagyok én is.
Elég jól látszanak a vonalak mindenhol, de van azért van egy kis felesleg, fõleg a derekamon.
Elég jól látszanak a vonalak mindenhol, de van azért van egy kis felesleg, fõleg a derekamon.
Ez érdekes, mert szuperszálkás sose voltam (nem is akarok), de egy foknál tovább nem zsírosodom, akár mennyit eszem.
Scitec termékeket: Anabolic Whey, Protein Delite, 100% Whey Isolate.
Szilárd táplálékból: Köményes zsírszegény sajt (30% fehérje 10% zsír), Zsírszegény vagy félzsíros tehéntúró (max.15%zsír), tojásfehérje (sárgájával együtt ugyanannyi a zsír-, és fehérjetartalma), Vákuumcsomagolású csirke-pulyka mell sonka (max 4% zsír), Grillcsirke (5-600Ft egy egész a TESCOBAN)
Szilárd táplálékból: Köményes zsírszegény sajt (30% fehérje 10% zsír), Zsírszegény vagy félzsíros tehéntúró (max.15%zsír), tojásfehérje (sárgájával együtt ugyanannyi a zsír-, és fehérjetartalma), Vákuumcsomagolású csirke-pulyka mell sonka (max 4% zsír), Grillcsirke (5-600Ft egy egész a TESCOBAN)
ezekkel tisztában vok. ha kijön a lépés, úgy szoktam, hogy edzés elõtt 1,5 órával egy tál tészta, rizs, vagy krumpli. Edzés elõtt limo, edzés után meg meg megint jöhetnek az összetett szénhidrátok. Egy 4 adagos tészta pont elég egy napra.
Most a fehérjével állok eléggé hadilábon, mert jelenleg eléggé le vagyok égve és nem tudok venni fehérje koncentrátumot. Marad a tej, tojás meg a jól bevált hús (már ha anyám süt, mert azt én nem tudok 😊 )
Te milyen fehérjét szoktál venni?
Most a fehérjével állok eléggé hadilábon, mert jelenleg eléggé le vagyok égve és nem tudok venni fehérje koncentrátumot. Marad a tej, tojás meg a jól bevált hús (már ha anyám süt, mert azt én nem tudok 😊 )
Te milyen fehérjét szoktál venni?
Az az edzésre jó esetleg. A cukor nem "jó" szénhidrát, mert a szervezet nem képes hosszan elraktározni!!!
De ha már cukrozol, akkor szõlõcukor legyen!
Jó szénhidrátokat tartalmaznak pl.: rízs, burgonya, egyes teljes kiörlésû gabonából készített pékárúk, stb.
Akinek lehetõsége van Tönköly Búzából készült termékek fogyasztására, ne habozzon, kétszer annyi fehérjét tartalmaznak, mint a sima búzából készültek (kb. 20%-a fehérje), sok egyéb hasznos anyag mellett.
De ha már cukrozol, akkor szõlõcukor legyen!
Jó szénhidrátokat tartalmaznak pl.: rízs, burgonya, egyes teljes kiörlésû gabonából készített pékárúk, stb.
Akinek lehetõsége van Tönköly Búzából készült termékek fogyasztására, ne habozzon, kétszer annyi fehérjét tartalmaznak, mint a sima búzából készültek (kb. 20%-a fehérje), sok egyéb hasznos anyag mellett.
196 cm, 140 kiló!
Neked nem kis pocakod lehet. Te kövér vagy bazzeg ne próbálj szépíteni!!!!
Haverom 195 cm, 105 kiló és még pont arányos a testalkata, de ha 10 kilóval több lenne akkor már túlsúlyos lenne.
Neked nem kis pocakod lehet. Te kövér vagy bazzeg ne próbálj szépíteni!!!!
Haverom 195 cm, 105 kiló és még pont arányos a testalkata, de ha 10 kilóval több lenne akkor már túlsúlyos lenne.
Edzés elõtt is fontos a szénhidrát, bár kétségtelen, hogy az edzés utánira fokozott figyelmet kell fordítani!!!
A fehérjemennyiséget bajosabb bevinni, mert a legjobb fehérjeforrások is - szilárd ételek esetében - olyan 30% körüli fehérjetartalommal bírnak, míg a szénhidrátforrások közül némelyik majdnem 100%-os: pl: rízs-majdnem 80% szénhidrát.
Kedvencem a "hungarocel", azaz a Ripsz-ropsz (préselt puffasztott rízs), ebbõl 2 csomagnyit rágcsálok el naponta (kb. 160g szénhidrát)
Kedvencem a "hungarocel", azaz a Ripsz-ropsz (préselt puffasztott rízs), ebbõl 2 csomagnyit rágcsálok el naponta (kb. 160g szénhidrát)