150
Kérlek segíC-S!
-
Borg #150 Haha persze. Aki lusta visszaolvasni, keresni, faqot olvasni a másikban, az majd itt sirja tele a topikot mi? Denkste. -
#149 na haveromnak ilyen gondja van:
steammal akar játszani
sry nem olvstam visza...
szal haverom elöbb felinstallta steamet de a play gamesnél nincs s counter strike steam csak hl2-es cuccok szal hogy lehet oda tenni?
browse gamesra meg nem lehet oda tenni mer csak hl2-es reklámok vannak
thx előre is -
#148 Csináltam néhány probavideot, de amikor a .dem kiterjesztésü fileokat el akarom inditani, azt irja ki, hogy: "Unable to load filesystem_stdio.dll". Tud valaki segiteni? -
#147 Hy mindenki!!!!
3-4 ezer forint körüli áron Obinetes Counter Strike (Source is)
bérelhető!!!!
Akit érdekel, írjon a címemre... -
#146 Hi!tudnátok írni cs1.6hoz infernora + dust2 re erős clan
ellen taktikát 5v5rekössz -
ShaiHulud #145 create game vagy mi van ott:) mintha multiplayert inditanal...kivalasztod mapot meg hany bot legyen meg milyen skillesek aztan usgyi...de remlik valami olyasmi is ..hogy tobb parancsikon is van es lehet kulon van erre a celra is...nem, nem a deleted scenesre gondolok...pasz:) nezd meg van e create game vagy custom game vagy mitomen hogy hivjak :D -
#144 Hali
A cs:cz-ben hogy lehet úgy jáccani mint ha neten jáccanék csak BOT-ok ellen???hova kell lépni??mert nekem mindig feladatot kell teljesíten hogy legyen új pálya...
help! -
FLeK0 #143 nincsenek tort szerverek, a CS olcso jatek, a CZ-vel meg nem jatszanak olyan sokan MO-n, aki igen az megvette, ez is megfizetheto szint. -
Vegas #142 Tört szerverek merre vannak?? -
FLeK0 #141 egyedi, eredeti, mashol fel nem hasznalt kulcsot senki se fog tudni adni. vegyel, 6990ft. -
#140 hali!
Valaki tudna nekem adni CD KULCSOT a CS:Condition Zero-hoz?? -
#139 vettem észre...:((( -
FLeK0 #138 nem lehet, egyedi es eredeti, masik accountban nem hasznalt cdkey kell. mint mar irtam nem sok az a 2000ft ezert a jatekert. -
#137 Gagyi (netről szedett)cd key -el milyen sikerrel lehet boldogulni? -
FLeK0 #136 A Steam majd letolt mindent amit kell. -
#135 tehát anniyt kell tennem, hogy elmegyek erre a címre (amit adtál), becsépelem a cd kulcsot és játszhatok is a CS -vel?
Tehát letölteni/föltenni a gépemre semmi sem kell? -
FLeK0 #134 A Steamet kell csak felinstallalni, ez automatikusan frissiti majd a jatekot ha jon ki hozza frissites.
A HL-nek csak a cdkulcsa kell, a Steam browse games menujeben lehet megadni a "register.." gombnal, utana mar lehet inditani a play gamesbol a CS-t, es a tobbi HL-es jatekot is. -
#133 Steamen? Azt hogy?
Tehát kell egy eredeti Half Life, és ez a streames cucc? -
FLeK0 #132 A Counter-Strike a vilag elso szamu online akciojateka (de a 2. es 3. helyen is az ujabb valtozatai allnak a toplistakon).
Egy eredeti Half-Life cdkulcs kell a netes jatekhoz, ez 2000ft mindenhol, olcso. A legfrissebb verzio az 1.6-os, amit a Steamen lehet elerni.
www.steampowered.com -
#131 Hali!
Sokat hallottam a CS -ről, de vhogy nekem eddig kimaradt az életemből.
Ez egy játék?
Úgy emléxem kell hozzá Half Life is...ez igaz? (melyik?)
Csak neten játszható?
Ha nem vesze meg a cuccott akkor kell vmi másik crack is, hogy neten játszhassak?
Melyik most a legújabb verzió? -
VIG0 #130 Miért van az, hogy opengl-ben az 1.6 60fps mellett akadozik de nem a sebességgel van a baj mert a kép folyamatos lenne csak néha "beragad" a game tehát pl hiába engedem fel a bal kurzort megy tovább balra 1-2sec -ig vagy pl egeret néha hiába mozgatom szintén nem reagál.
9600xt 1g ram 2.2.cel
-
#129 kössz -
ShaiHulud #128 adslnel 20000 80 80 vagy esetleg 25000 101 101 -
#127 valaki le tudná nekem írni a rate stb.-nek az optimális értékét(mit állítsak be) -
#126 elmehetsz tanárnak, szép rávezetés :) -
#125 Tételezzük fel, hogy már letöltötted, akkor hogyan indítanád a CSt? -
#124 Na az lenne a kérdésem, hogy fent van a Steam regelve is van eredeti vagy nem tom ilyen CD kulccsal, de elfogadta, már csak az kéne, hogy ezzel a fosssal, hogyan tudom leszedni a CS-t? annak is at 1.6os verzióját????? -
FLeK0 #123 talan holnap mar menni fog, vagy azutan. kisebb technikai szunet. -
#122 Mi van a counter-strike.hu -val? Nem megy már egy pár napja. -
Ben C #121 vagy ha nem müxik akkor DC++ -
Ben C #120 3N-3GY-K1B45Z-07T-N4GY-L4M4-V4GY0K
ez a CZ cdkulcs. -
#119 nekem ez volt asszem: VENGE-VENGE-VENGE-VENGE-VENGE
vagy: AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA
-
#118 Sziasztok!
Leszedtem eggy warezről a counter strike coudition zerot de mikor indítom kér eggy cd-keyt amit foggalmam sincs honann vegyek.Azt viszont tudom hogy neten eredeti key kell hozzá,de nekem csak LAN szempontjából kéne.
Ha valakinek sikerült elíndítania pls segítesen!
Előre is köszi! -
Since #117 Sziasztok! Valak itudna egz kis segítséget adni? Most kezdtem el jáccani csével, csak az a probléma hogy akármilyen serverre felmegyek, mindenki nagyon profi, semmi esélyem sincs...Valaki tudna adni egy olyan servercimet ahol átlagos játékosok vannak? Mert igy nem fun... -
#116 Én készen állok:D
Én pár napja raktam fel az 1.6-ot.
1 éve játszottam 1.3-at utoljára.Szóval ez még nekem is új. -
Ben C #115 majd egyszer byomhatnank egy meccset..
fél éve CODozok, és kiváncsi vagyok mennyire megyek vele a CS-ben... -
Ben C #114 Retreive Lost Acc.
mekkérdezi tudom e a felhasználoi nevemet.
én nem tudtam...
megkérdezi mi alapján keressünk rá, ott ráböktem a CD-kulcsra...
aztán beirtam a kulcsot, küldtek egy levelet "az" email címemre... végignéztem minda 10 email címem, és megtaláltam. megvolt az acc, és az 5ödik probalkozasnal eltalaltam a jelszot..
-
#113 Azthogyan.Nem is tudtam. -
Ben C #112 most ápdételem a CS-t.. valami megfogott ebben a játékban, de nem tudom megmondani mi.. -
Ben C #111 FUU, mákom volt, rá lehetett keresni CD kulcs alapján az accra...
a hatodik érzékem megsugta biztos.