Counter-Strike (HELP)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steammal akar játszani
sry nem olvstam visza...
szal haverom elöbb felinstallta steamet de a play gamesnél nincs s counter strike steam csak hl2-es cuccok szal hogy lehet oda tenni?
browse gamesra meg nem lehet oda tenni mer csak hl2-es reklámok vannak
thx elõre is
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
3-4 ezer forint körüli áron Obinetes Counter Strike (Source is)
bérelhetõ!!!!
Akit érdekel, írjon a címemre...
ellen taktikát 5v5re<#worship>#worship><#nemtudom>#nemtudom>kössz
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A cs:cz-ben hogy lehet úgy jáccani mint ha neten jáccanék csak BOT-ok ellen???hova kell lépni??mert nekem mindig feladatot kell teljesíten hogy legyen új pálya...
help!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Tehát letölteni/föltenni a gépemre semmi sem kell?
A HL-nek csak a cdkulcsa kell, a Steam browse games menujeben lehet megadni a "register.." gombnal, utana mar lehet inditani a play gamesbol a CS-t, es a tobbi HL-es jatekot is.
Tehát kell egy eredeti Half Life, és ez a streames cucc?
Egy eredeti Half-Life cdkulcs kell a netes jatekhoz, ez 2000ft mindenhol, olcso. A legfrissebb verzio az 1.6-os, amit a Steamen lehet elerni.
www.steampowered.com
Sokat hallottam a CS -rõl, de vhogy nekem eddig kimaradt az életembõl.
Ez egy játék?
Úgy emléxem kell hozzá Half Life is...ez igaz? (melyik?)
Csak neten játszható?
Ha nem vesze meg a cuccott akkor kell vmi másik crack is, hogy neten játszhassak?
Melyik most a legújabb verzió?
9600xt 1g ram 2.2.cel
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ez a CZ cdkulcs.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Leszedtem eggy warezrõl a counter strike coudition zerot de mikor indítom kér eggy cd-keyt amit foggalmam sincs honann vegyek.Azt viszont tudom hogy neten eredeti key kell hozzá,de nekem csak LAN szempontjából kéne.
Ha valakinek sikerült elíndítania pls segítesen!
Elõre is köszi!
Én pár napja raktam fel az 1.6-ot.
1 éve játszottam 1.3-at utoljára.Szóval ez még nekem is új.
fél éve CODozok, és kiváncsi vagyok mennyire megyek vele a CS-ben...
mekkérdezi tudom e a felhasználoi nevemet.
én nem tudtam...
megkérdezi mi alapján keressünk rá, ott ráböktem a CD-kulcsra...
aztán beirtam a kulcsot, küldtek egy levelet "az" email címemre... végignéztem minda 10 email címem, és megtaláltam. megvolt az acc, és az 5ödik probalkozasnal eltalaltam a jelszot..
a hatodik érzékem megsugta biztos.
nem lehet CD kulcs alapjan rekeresni egy acc-ra?
Mert ha igen akkor felrakod, aztán a steam update-el.Ha az megvan akkor be kell jelentkezni.(az gáz ha már regisztráltad a kulcsot az egyik accountodhoz és nem tudod a jelszót, mert akkor baszhatod azt a half life-ot.De Lvileg ki kellett töltened 1 emlékeztetõt(tudod ilyen hogy hívják a kedvenc állatod?-osat) és akkor elküldik emailban a jelszót.)Ha be tudtál lépni akkor látnod kell a cs-t.És autómatikusan frissít.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
már egy ideje szeretnék CS-veel játszani, demost ugy látszik nagyon elakadtam...
1.6-tal akartam kezdeni, akkor a Steam kezd el baszakodni, , sose jelentkezik be amikor drissiteném a HL-t és a CS-t
aztám át akartam térni 1.5-re
1.1.1.0 HL peccs leszed, v1.5 CS peccs leszed, install, CS-be belépek, Qick Start, erre mondja nekem hogy a HL-em nem elég uj...
frissitené a HL-em, erre azt mondja hogy "out of date" , de nem kell frissíteni...
legyen szives valamelyik hozzáértõ segitsen...