Counter-Strike (HELP)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, múködik.

Örök hála!

a jatek tulajdonsagainal (games, jobbklikk csn, properties) kapcsold be az automatikus frissitest, ott szintent lathatod hogy epp hany % van letoltve. a monitor ablakban latszik hogy meddig tolt, ha kesz akkor menni fog.

Hi All!

Rászántam magam és megvásároltam a HL Generation csomagot, hogy tudjak a neten is CS-zni. Feltelepítettem, felraktam hozzá a steam-et is, de vmi miatt nem mûködik a dolog. Listába kiadja a szervereket (már beállítottam a magyarokat is), de egyikhez sem tudok kapcsolódni. Elkezdi a kapcsolódást, de nem sikerül

Kezdek L-keseredni.

Minden apró ötletnek nagyon örülnék...

valaki mondjon már egy tippet,mit lehetne vele kezdeni...mert hát software-esen nem olyan jó játszani 😞(((
Volna egy problémám!!!!
Újra telepítettem az op rendszert(XP) és mikor felraktam a CS-t,nem tudtam beállítani a video optionsát!
Át akarom állítani openGL-re,de nem engedi...eddig tökéletes volt.
Már próbálkoztam a driver frissítéssel, de az sem segített!
Mi lehet a gond?????
keress másik cd key-t.

dc-vel biztos találsz.
vagy a jobbik megoldás, vedd meg üzletben a hl-t
sztem 2000 huf körül van.

hozzá kell tennem hogy1.15 a cs-ém

hello!Lennen egy nagy szívszorító problémám mégpedig az hogynem eredeti half life cd-ém és megvan a counter strike természetesen nem igazi és mikor a cs-vel akarok nyomulni a neten találok egy jó szerevert rá akarok csatlakozni akkor tölt tölt és egyszer kiírja your half life cd-key is invalid. valaki mondjon már valamit hogy mit kell csinálni hogy lehheessen már végre neten nyomulni elõre is köszi!HELP!!!!

jugen
Köszi sikerült

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Kandurex
menüben kotorász a voice környékén, asszem alapbeállításban a "v" kell nyomva tartani, hogy beszélni tudj.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jugen
valaki légyszi segítsen!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
sziasztok!

Nem mûködik a mikrofonom a játék közben! Tudna vlki segíteni? Mit kell beállítani, hogy menjen?
A windows alatt megy rendesen...

letöltöttem a patchet, de invalid cd-key problémám van. nem fogadja el azt ami a saját half-lifeomé. mit csináljak?
milyen patchet a half-lifera?
honnan lehet leszedni?
Addam
oda hát, de elotte a patchet a half-lifera, aztán a cs a hl konyvtárba

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

srácok!
kérlek segítsetek!
tegnap tettem fel a counter strike-ot, de amikor játszani akarok vele, akkor vmi, ilyesmit ír ki:
api dll missing, vagy vmi hasonlót. ha vki tudja, hogy mit kéne csinálni az kérem irja meg, ha lehet e-mailben, de ha csak itt azt is megköszönném!
kösz!
Hyder
YO ALL

ha valakit érdekel innen elég jó MapPack-okat lehjet lekaszálni: http://www.planethalflife.com/counter-strike/maps/mappacks/

Steam: [HUN]Feriggno

KI adná meg az összes létezõ magyar szervert?
Itt! Fontos lenne...
Hyder
YO
olyan "mûvész" emberkét keresek aki akármilyen 3D-s progival tud nekem 9-10 képet csinálni az én elképzeléseim alapján. A kép alapjai minden esetben CS modellek lennének, és õket kéne mindenféle poziturába és mindenféle stukikkal ábrázolni. Az árban természetesen megegyezünk, de azé én sem vagyok nagyon eleresztve. Aki esetleg jelentkezne rá az írja meg mennyiért csinálná meg és ha esetleg már csinált hasonló képeket abból ízelítõt küldhetne. SÜRGÕS lenne

Üdv - Hicks < xxx >

Steam: [HUN]Feriggno

Addam
hát ez jo kérdés, mer mint lejebb leirtam én gunmanra raktam rá és nincs patch, de a gunmannak voltak valamilyen wonos dll-jei, amik jok voltak. Majd nemsokára lesz Hl-om,akkor talán tobbet tudok mondani.

Addam
vannak a hl konyvtárába WONxxx.dll-ek, valoszinu ezek nem megfelelõek,nekem összesen 5 db van beloluk (WONAuth,WONCrypt,WONDll,WONCr_95,WONAu_95)

Addam
ja ha usa , akkor gáz, mer magyar szerverek mind feltortek, de arrafele nem tudom mi a helyzet. Tényleg, full HL-el nézted, vagy csak ripel?

Köszi a magyar szerver lelõhelyeket...
Nem tudtok olyan helyeket, ahol Modellek; Skin-ek vannak???

Addam
bocs, nem irtam oda kinek szol, tõled

Addam
magyar szerveren nézted, vagy már mikor loginnol a wonra (mikor az internet gamera mész) akkor vág le?

Addam
faxom, hogy nem tudok helyessen írni, counterstrike.simeis.hu -n

Addam
CS 1.0 ám van. HL engine verzioja 1.0.0.0 , de mondom hogy gunmanra raktam rá, mer hl nem volt kozelbe, jo sok filet kellett átnevezni, és a végére 1.5 Gb lett az egész , egykét textura hiányzik de megy...servereket meg nézhetsz még
a hivatalos magyar cs oldalon a www.counter-strike.hu -n ,vagy ccounterstrike.simeis.hu -n ha a mapcyclesre méssz

ember
www.mportal.hu
quake.pganet.com

itt le vannak írva a magyar szerverek
Nem lenne gond írhatnátok magyar Servereket...

Az érdekes... Nekem, hogy a CS v1.0 elinduljon alapba v1.1.0.4-es patch kell... A régebbi verzsönöknél (pl.: v7.1) is kellett egy minimum v1.1.0.1! Légyszi Addam ha legközelebb erre jársz írd le a CS verzióját...

Addam
nem mivel egyszer probáltuk már, de én addig másolgattam a gunmanba a cs-t, meg neveztem át fileokat, amég jó nem lett gunmannal, csak pár textura hiányzik, ja és a magyar szerverek mind feltörtek. A hl-om verzioja (azaz a gunmané)1.0.0.0 szoval nincs patch.

Addam: Gondolom neked sem jött be MULTY-ban a Gunman...

Addam
ja meg szerintem te rip hl-al nézted, nem isoval..

Addam
patch nélkul nézted? mer nekem nincs rajt, igaz én a gunmanra bûvészkedtem rá a cs-t...

ember
http://www.mportal.hu/?action=filez
nem tudjátok honnan lehet letölteni a CS-t?
ember
Mér kell crack? Én feltettem a patchet (a másolt hl-ra simán felment), a CS-t, és játszom. Semmi crack nem kellett.
Mr.Macho: Túl hamar írtál ide.... ÉN VAGYOK A FÓRUM TULAJ...

Mostanában nagy kedvem lett volna Online jáccani a CS-al a neten... De mit tudjátok ahhoz vagy egy legális verzsön kell, vagy egy jó(l kûködõ) crack! Ahhan... Idáig nem is lenne baj... Crack van rengeteg! Még 50% müxik is.... De nagy baj van: Most a Counter Strike v1.0 van meg... (Botok ellen nem rosz😊 ...és ahhoz egy v1.0.1.4-es PATCH-kell! NA EHHEZ AZ ISTENÉ NINCS CRACK... ehh😞
Pleese segítsetek...
-Tms-

Mr.Macho
hát ez meg mi a szar?
← ElőzőOldal 3 / 3