Counter-Strike (HELP)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök hála!

Rászántam magam és megvásároltam a HL Generation csomagot, hogy tudjak a neten is CS-zni. Feltelepítettem, felraktam hozzá a steam-et is, de vmi miatt nem mûködik a dolog. Listába kiadja a szervereket (már beállítottam a magyarokat is), de egyikhez sem tudok kapcsolódni. Elkezdi a kapcsolódást, de nem sikerül
Kezdek L-keseredni.
Minden apró ötletnek nagyon örülnék...
Újra telepítettem az op rendszert(XP) és mikor felraktam a CS-t,nem tudtam beállítani a video optionsát!
Át akarom állítani openGL-re,de nem engedi...eddig tökéletes volt.
Már próbálkoztam a driver frissítéssel, de az sem segített!
Mi lehet a gond?????
dc-vel biztos találsz.
vagy a jobbik megoldás, vedd meg üzletben a hl-t
sztem 2000 huf körül van.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem mûködik a mikrofonom a játék közben! Tudna vlki segíteni? Mit kell beállítani, hogy menjen?
A windows alatt megy rendesen...
honnan lehet leszedni?
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.
kérlek segítsetek!
tegnap tettem fel a counter strike-ot, de amikor játszani akarok vele, akkor vmi, ilyesmit ír ki:
api dll missing, vagy vmi hasonlót. ha vki tudja, hogy mit kéne csinálni az kérem irja meg, ha lehet e-mailben, de ha csak itt azt is megköszönném!
kösz!
ha valakit érdekel innen elég jó MapPack-okat lehjet lekaszálni: http://www.planethalflife.com/counter-strike/maps/mappacks/
Steam: [HUN]Feriggno
Itt! Fontos lenne...
olyan "mûvész" emberkét keresek aki akármilyen 3D-s progival tud nekem 9-10 képet csinálni az én elképzeléseim alapján. A kép alapjai minden esetben CS modellek lennének, és õket kéne mindenféle poziturába és mindenféle stukikkal ábrázolni. Az árban természetesen megegyezünk, de azé én sem vagyok nagyon eleresztve. Aki esetleg jelentkezne rá az írja meg mennyiért csinálná meg és ha esetleg már csinált hasonló képeket abból ízelítõt küldhetne. SÜRGÕS lenne
Üdv -
Steam: [HUN]Feriggno
Nem tudtok olyan helyeket, ahol Modellek; Skin-ek vannak???
a hivatalos magyar cs oldalon a www.counter-strike.hu -n ,vagy ccounterstrike.simeis.hu -n ha a mapcyclesre méssz
Pleese segítsetek...
-Tms-