150
Kérlek segíC-S!
-
#70 ez 1.5-ben vaolt csak nálam... -
#69 én a configot le szoktam írásvédeni ha be van állítva minden. Ugyanis nekem is volt már ilyesmi. Beléptem egy szerverre és átírta úgy a konfigot, hogy nem működött a lövés. Vicces volt ;) -
Bishop #68 Hali a probléma megoldodott, most már minden oké!
De kiváncs vagyok mi(vagy ki) szivatott meg !
-
Bishop #67
Szépnapot mindenkinek !
Tegnap az 1.5 és az 1.6 is meghülyült a gépemen, mikor elöre mozogtam mindig ugrotam is. Nem tudtam mi lehet a baj.
Elöször 1.5 config-ot töröltem, ujra beálitotam mindent akkor is ezt csinálta! Ugyan ez volt a helyzet 1.6 ban is !!
Ma reggel ujrapakoltam az xp-t, 1.6 is, most meg kilép a cs-böl és eltünnek a beállitásaim !
pls valaki help mitöl gajdulhatot meg a gépemen a cs ?
lehet virus ? nod32 (nem talált semmit, más progival semmi gond)
Segitségeteket elöre is köszönöm !
-
Torry #66 Szomorú vagyok...
2000 HUF a Half-Life ISTENCSÁSZÁR játék, CS-ről ne is beszéljünk, és ilyen topicok születnek.
Nagyon szomorú vagyok... -
FLeK0 #65 A Steamen erheto el a jatek mindenkori friss verzioja.
cdkulcsot nem fogsz kapni, mivel egy ember csak egyet hasznalhat fel, de kb. 1500-2000Ft-ert lehet venni mindenhol egy Half-Lifeot, cz meg 9990, vagy Steamen $39.90 kartyaval olcsobb. -
MagyaR #64 Ok. mEgoldottam a gondot.
Hát jött a következő :D.
AMikor elakarom indítani a játékot mármint egy pályát kilép a jatekból. grrr. Van hozzá valahol vmilyen újjabb patch ill. mód -
MagyaR #63 Vagy vki elküldhetné emailben az indítófájlt a jateknak.
Nem lehet olyan nagy. ([email protected]) -
MagyaR #62 Vagy akinek megvan eredetibe írja le a cd-kulcsot:D -
MagyaR #61 Vmilyen olyan crack nincs amit csak úgy kikell csomagolni és kész? Én már rákerestem de nem talált semmmit -
MagyaR #60 Azt írja ki, hogy nemtudja megnyitni -
Majati #59 neked találtam. hátha. -
MagyaR #58 A counter strike conditioner zeróhoz honnan töltsek le olyan cracket amitől nemfogja kérni a cd-keyt ha elindítom single playerbe vagy bárhol??
Vagy elég hozzá egy egyszerű cd-key csináló?
Na és az? -
Majati #57 :D -
#56 sziasztok, van valakinek fogalma hogy kell rendezni egy counterstrike lan versenyt, vagy lehet kapni valahol errol egy leirast ?
koszi -
Majati #55 up -
#54 Valaki segitsen légyszives -
#53 Help! Van eredeti halflife-om. Elkezdenék játszani 1.6al de egy idő után, mondju ha rányomok a settingsre vagy bármi másra, kifagy a játék és valami run time error jön elő ami azthiszem a hl.exe-re hivatkozik. De mint már mondtam eredeti a Half Life. vettem még1et és ott is uanaz a probléma! Mit tegyek hogy ez megoldódjon? Fontos lenne! Ja és CZ-nél is ugyanez van! HELP! -
#52 Ha én ugy akarok az alap Counter Strike-al játszani neten hogy nyitok egy szervert és a haver csatlakozna kellene valami serial?????? -
#51 Hali!
Nemrég játszottam egy külföldi szerveren (mert a magyar szerverekhez nem tudok csatlakozni) és egy bizonyos WarCraft 3 Mod futott rajta.Hol tudnék utánanézni ennek a speckós verziónak?
Illetve miért nem tudok az ASE-n keresztül csatlakozni a magyar szerverekre?
Előre is köszi a segítséget! -
dop3 #50 Köszi, múködik.
Örök hála! -
FLeK0 #49 a jatek tulajdonsagainal (games, jobbklikk csn, properties) kapcsold be az automatikus frissitest, ott szintent lathatod hogy epp hany % van letoltve. a monitor ablakban latszik hogy meddig tolt, ha kesz akkor menni fog. -
dop3 #48 Hi All!
Rászántam magam és megvásároltam a HL Generation csomagot, hogy tudjak a neten is CS-zni. Feltelepítettem, felraktam hozzá a steam-et is, de vmi miatt nem működik a dolog. Listába kiadja a szervereket (már beállítottam a magyarokat is), de egyikhez sem tudok kapcsolódni. Elkezdi a kapcsolódást, de nem sikerül
Kezdek L-keseredni.
Minden apró ötletnek nagyon örülnék...
-
xtimer #47 valaki mondjon már egy tippet,mit lehetne vele kezdeni...mert hát software-esen nem olyan jó játszani :(((( -
xtimer #46 Volna egy problémám!!!!
Újra telepítettem az op rendszert(XP) és mikor felraktam a CS-t,nem tudtam beállítani a video optionsát!
Át akarom állítani openGL-re,de nem engedi...eddig tökéletes volt.
Már próbálkoztam a driver frissítéssel, de az sem segített!
Mi lehet a gond????? -
loser #43 keress másik cd key-t.
dc-vel biztos találsz.
vagy a jobbik megoldás, vedd meg üzletben a hl-t
sztem 2000 huf körül van.
-
isi #42 hozzá kell tennem hogy1.15 a cs-ém -
isi #41 hello!Lennen egy nagy szívszorító problémám mégpedig az hogynem eredeti half life cd-ém és megvan a counter strike természetesen nem igazi és mikor a cs-vel akarok nyomulni a neten találok egy jó szerevert rá akarok csatlakozni akkor tölt tölt és egyszer kiírja your half life cd-key is invalid. valaki mondjon már valamit hogy mit kell csinálni hogy lehheessen már végre neten nyomulni előre is köszi!HELP!!!! -
#40 Köszi sikerült -
#39 menüben kotorász a voice környékén, asszem alapbeállításban a "v" kell nyomva tartani, hogy beszélni tudj. -
#38 valaki légyszi segítsen! -
#37 sziasztok!
Nem működik a mikrofonom a játék közben! Tudna vlki segíteni? Mit kell beállítani, hogy menjen?
A windows alatt megy rendesen... -
palace #36 letöltöttem a patchet, de invalid cd-key problémám van. nem fogadja el azt ami a saját half-lifeomé. mit csináljak? -
palace #35 milyen patchet a half-lifera?
honnan lehet leszedni? -
#34 oda hát, de elotte a patchet a half-lifera, aztán a cs a hl konyvtárba -
palace #32 srácok!
kérlek segítsetek!
tegnap tettem fel a counter strike-ot, de amikor játszani akarok vele, akkor vmi, ilyesmit ír ki:
api dll missing, vagy vmi hasonlót. ha vki tudja, hogy mit kéne csinálni az kérem irja meg, ha lehet e-mailben, de ha csak itt azt is megköszönném!
kösz! -
#30 YO ALL
ha valakit érdekel innen elég jó MapPack-okat lehjet lekaszálni: http://www.planethalflife.com/counter-strike/maps/mappacks/
-
Sonja #29 KI adná meg az összes létező magyar szervert?
Itt! Fontos lenne... -
#28 YO
olyan "művész" emberkét keresek aki akármilyen 3D-s progival tud nekem 9-10 képet csinálni az én elképzeléseim alapján. A kép alapjai minden esetben CS modellek lennének, és őket kéne mindenféle poziturába és mindenféle stukikkal ábrázolni. Az árban természetesen megegyezünk, de azé én sem vagyok nagyon eleresztve. Aki esetleg jelentkezne rá az írja meg mennyiért csinálná meg és ha esetleg már csinált hasonló képeket abból ízelítőt küldhetne. SÜRGŐS lenne
Üdv - [SaintS]Hicks < xxx > -
#26 hát ez jo kérdés, mer mint lejebb leirtam én gunmanra raktam rá és nincs patch, de a gunmannak voltak valamilyen wonos dll-jei, amik jok voltak. Majd nemsokára lesz Hl-om,akkor talán tobbet tudok mondani.