Counter-Strike (HELP)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen azóta szaporodtak meg a kis okos emberek akik direkt alacsony értékeket állítanak be, kibaszva saját magukkal is.
De nekem pl alapértékekkel magas a lossom, meg a chokom is szóval az alapértékekt én gyorsan elfelejtettem.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Kandurex
én pl. nagyon sokáig (egész pontosan ameddig ki nem hírezte valamelyik elmeharcos a CS.hu a ratehaxot) az alap értékeket használtam amit a játék add, soha senkinek nem volt vele baja, sõt még LAN -on is azt használtuk, csak azóta van ez húzás...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jó hat 80 80 25000 az nem hax, de felelmetes, hogy egyes emberek milyen értékeket állítanak be.

Kandurex
Ha engem kérdesz, azt mondom olyan értékeket használj amivel a legkisebb pinget és loss -t kapod. Ne foglalkozz a véresszájú haxort ordító kis pöcsökkel, meg ha jól van beállítva akkor meg amúgy is csöndben maradnak a folyamatos mozgásod miatt.

Tényleg Lan-os érték de szerinted egy 768/128-as ADSL nem bírja el ezeket az értékeket?
Már egy normálisabb 384-es DSl is elbírja.

Kandurex
Mi lenne ha beállítanád a 80 80 25000 -s értéket? Ne erõltesd már ezt a bugyuta 101 -t! Az LAN -ra van kitalálva!

phalanx
hmmm érdekes ... beállítottam az emberke álltal megadott értékeket és most olyan 60--as pingem van átlagban.... erre megkerdezek egy gyereket, akinek 40-es pinge van hogy milyen nete van, erre a srác: 384 ADSL ..... GG

azt nem kell allitani, nem befolyasol semmit.

phalanx
és a cl_rate?

jah koszi kozben megoldottam enis, vegre mukodik faszan a moka😄

Ezeket használd:
rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"

phalanx
hi
tudna nekem valaki mondani valami normális rate, cl_rate, cl_cmdrate, cl_updaterat értékeket mondani 768/128 ADSL-hez??? elsõsorban a cl_rate érdekel mert valahogy sikerült elállítanom, és most 100-as pingem van, és még csak kb se tudom mennyi lehett az alapérték ....

Amse
Jaja ott.És akkor regisztrálja a accountodhoz.

hol tudtad megadni neki a kulcsot? a register a product i already own-nal?? vagy hol?

Amse
Az van meg.Csk nem adtam meg neki a cd kulcsot azér nem látta a cs-t.De már megy!De THX.

M@TriX
Érdemes leszedni azt a (talán 300MB-os) Steam verziót amiben benne van a CS, az update is gyorsabb lesz...
nem kell órákat várni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem gondolnám...
az erõs védelmi rendszer, amúgy nem kell hozzá másolt CD sem, csak kulcs, a Stem letölti a cuccost...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ASE-vel nem tudom, hogy lehet használni a címet ha csak úgy nem, hogy a szerverek címét átkopizod a Steambe. 😉

Amse
Én leszedtem a stream+cs-t és felraktam aztán uptade-elt és most már Lvileg kész, de játszeni nem tudok.Van accountom+half-life-om de a play games-nél nincs cs.Hogy lehet nyomni?All Seeing Eye megkeresi a servereket de csatlakozni nem akar mert elérési útvonalat kér.Oda mit kell megadni?

Ahm. ok.
Köszi! Amúgy másolt cdvel nem lehet steammel játszani?

M@TriX
vannak tört szerverek 😉

M@TriX
ha van jó kulcsod akkor STeam-el játsz.

Jonny87
Lentebb irtak, hogy honnan szedjel 1.6ot
Mellesleg 1.5 mar nem megy steam nelkul, amit szinten cshurol szedhetsz le.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Na mind1.
Letöltöttem az 1.5öt, de elvileg kell hozzá valamilyen half-life patch vagy valami ilyesmi.
Milyen patch kell még hozzá?
Mert amikor így beakarok lépni egy szerverre valami nemtomminek nem felelek meg ezt írja.
A jatekom eredeti tehát nemtom.

Tehát kell hozzá ilyen patch?

M@TriX
www.counter-strike.hu, ki gondolta volna 😉

M@TriX
nálam rendesen megy...

Honnan tudnám letölteni a counter strikehoz az 1.6ot?
Ezen a steam oldalon nem nagyon találtam csak condition zeros dolgokat.
Valamilyen olyan oldal kéne amin csak úgy simán lelehet tölteni tehát nemkell regisztrálni meg ilyenek.
Innen csak az 1.5öt lehet.
Köszönöm4

Kandurex
Másnak se megy a STEAM? Vagy csak nálam van valami ziccer?

Kandurex
Ennek a kis programozási csodának köszönhetõen már két napja NO CS 😊

gondom van ezzel a cheating-death nevû progival. amíg nem volt meg mindenhonnan kidobott arra hivatkozva hogy kell, leszedtem, elinditottam, most meg el sem indul a game amig aktiv a progi.. mi a gondja? cs 1.5öm van

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

M@TriX
ez 1.5-ben vaolt csak nálam...

M@TriX
én a configot le szoktam írásvédeni ha be van állítva minden. Ugyanis nekem is volt már ilyesmi. Beléptem egy szerverre és átírta úgy a konfigot, hogy nem mûködött a lövés. Vicces volt 😉

Hali a probléma megoldodott, most már minden oké!
De kiváncs vagyok mi(vagy ki) szivatott meg !

Szépnapot mindenkinek !
Tegnap az 1.5 és az 1.6 is meghülyült a gépemen, mikor elöre mozogtam mindig ugrotam is. Nem tudtam mi lehet a baj.
Elöször 1.5 config-ot töröltem, ujra beálitotam mindent akkor is ezt csinálta! Ugyan ez volt a helyzet 1.6 ban is !!
Ma reggel ujrapakoltam az xp-t, 1.6 is, most meg kilép a cs-böl és eltünnek a beállitásaim !
pls valaki help mitöl gajdulhatot meg a gépemen a cs ?
lehet virus ? nod32 (nem talált semmit, más progival semmi gond)
Segitségeteket elöre is köszönöm !
Szomorú vagyok...
2000 HUF a Half-Life ISTENCSÁSZÁR játék, CS-rõl ne is beszéljünk, és ilyen topicok születnek.

Nagyon szomorú vagyok...

A Steamen erheto el a jatek mindenkori friss verzioja.

cdkulcsot nem fogsz kapni, mivel egy ember csak egyet hasznalhat fel, de kb. 1500-2000Ft-ert lehet venni mindenhol egy Half-Lifeot, cz meg 9990, vagy Steamen $39.90 kartyaval olcsobb.

Ok. mEgoldottam a gondot.
Hát jött a következõ 😄.
AMikor elakarom indítani a játékot mármint egy pályát kilép a jatekból. grrr. Van hozzá valahol vmilyen újjabb patch ill. mód

Vagy vki elküldhetné emailben az indítófájlt a jateknak.
Nem lehet olyan nagy. ([email protected])

Vagy akinek megvan eredetibe írja le a cd-kulcsot😄

Vmilyen olyan crack nincs amit csak úgy kikell csomagolni és kész? Én már rákerestem de nem talált semmmit

Azt írja ki, hogy nemtudja megnyitni

neked találtam. hátha.

All Your Babes Are Belong To Us

A counter strike conditioner zeróhoz honnan töltsek le olyan cracket amitõl nemfogja kérni a cd-keyt ha elindítom single playerbe vagy bárhol??
Vagy elég hozzá egy egyszerû cd-key csináló?
Na és az?

😄

maggi
sziasztok, van valakinek fogalma hogy kell rendezni egy counterstrike lan versenyt, vagy lehet kapni valahol errol egy leirast ?
koszi
up

Tufa16
Valaki segitsen légyszives

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
Help! Van eredeti halflife-om. Elkezdenék játszani 1.6al de egy idő után, mondju ha rányomok a settingsre vagy bármi másra, kifagy a játék és valami run time error jön elő ami azthiszem a hl.exe-re hivatkozik. De mint már mondtam eredeti a Half Life. vettem még1et és ott is uanaz a probléma! Mit tegyek hogy ez megoldódjon? Fontos lenne! Ja és CZ-nél is ugyanez van! HELP!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

grebber
Ha én ugy akarok az alap Counter Strike-al játszani neten hogy nyitok egy szervert és a haver csatlakozna kellene valami serial??????

Next PC upgrade: 2022

Viharmadár
Hali!

Nemrég játszottam egy külföldi szerveren (mert a magyar szerverekhez nem tudok csatlakozni) és egy bizonyos WarCraft 3 Mod futott rajta.Hol tudnék utánanézni ennek a speckós verziónak?
Illetve miért nem tudok az ASE-n keresztül csatlakozni a magyar szerverekre?
Elõre is köszi a segítséget!