150
Kérlek segíC-S!
-
#110 Sajna nem.Mégis mennyi accountod van? -
Ben C #109 akkor valszeg baszni fogom a HL-em...
nem lehet CD kulcs alapjan rekeresni egy acc-ra? -
#108 Steam+cs-d van?
Mert ha igen akkor felrakod, aztán a steam update-el.Ha az megvan akkor be kell jelentkezni.(az gáz ha már regisztráltad a kulcsot az egyik accountodhoz és nem tudod a jelszót, mert akkor baszhatod azt a half life-ot.De Lvileg ki kellett töltened 1 emlékeztetőt(tudod ilyen hogy hívják a kedvenc állatod?-osat) és akkor elküldik emailban a jelszót.)Ha be tudtál lépni akkor látnod kell a cs-t.És autómatikusan frissít. -
Ben C #107 a Steamnek nem volt a frissithető játékok közt a CS, aztán volt egy csomo accom a Steamhez, elfelejtettem a jelszavukat, pedig az egyiknél be is regisztraltam a CD-keyt. -
#106 Mi pontosabban az 1.6-nak a hibálya? -
Ben C #105 grr.. -
emberke #104 A WON-os rendszer tudomásom szerint már megszünt, szóval 1.5-el is már csak steamen keresztül tudsz játszani. -
Ben C #103 sziasztok!
már egy ideje szeretnék CS-veel játszani, demost ugy látszik nagyon elakadtam...
1.6-tal akartam kezdeni, akkor a Steam kezd el baszakodni, , sose jelentkezik be amikor drissiteném a HL-t és a CS-t
aztám át akartam térni 1.5-re
1.1.1.0 HL peccs leszed, v1.5 CS peccs leszed, install, CS-be belépek, Qick Start, erre mondja nekem hogy a HL-em nem elég uj...
frissitené a HL-em, erre azt mondja hogy "out of date" , de nem kell frissíteni...
legyen szives valamelyik hozzáértő segitsen... -
ShaiHulud #102 ugyan ... gyakorolj par napot aztan jobb lesz:) meg aztan lehet pont nem jo formaban voltal :) -
#101 Bazz, 2,5 hét noCS után gondoltam felnézek már a szerverekre...júúúúj...futás fejeseket oszt a jónép, a célkereszt az ellenfélen 5m -r és nem tudom lelőnni deserttel...jesszus, mindezt 2 év játék után, na ez az NC! Még megnézem ezt a SOURCE -t, de valszeg abbahagyom a CSt. -
emberke #100 Na igen azóta szaporodtak meg a kis okos emberek akik direkt alacsony értékeket állítanak be, kibaszva saját magukkal is.
De nekem pl alapértékekkel magas a lossom, meg a chokom is szóval az alapértékekt én gyorsan elfelejtettem. -
#99 én pl. nagyon sokáig (egész pontosan ameddig ki nem hírezte valamelyik elmeharcos a CS.hu a ratehaxot) az alap értékeket használtam amit a játék add, soha senkinek nem volt vele baja, sőt még LAN -on is azt használtuk, csak azóta van ez húzás...:( -
emberke #98 Jó hat 80 80 25000 az nem hax, de felelmetes, hogy egyes emberek milyen értékeket állítanak be. -
#97 Ha engem kérdesz, azt mondom olyan értékeket használj amivel a legkisebb pinget és loss -t kapod. Ne foglalkozz a véresszájú haxort ordító kis pöcsökkel, meg ha jól van beállítva akkor meg amúgy is csöndben maradnak a folyamatos mozgásod miatt. -
emberke #96 Tényleg Lan-os érték de szerinted egy 768/128-as ADSL nem bírja el ezeket az értékeket?
Már egy normálisabb 384-es DSl is elbírja. -
#95 Mi lenne ha beállítanád a 80 80 25000 -s értéket? Ne erőltesd már ezt a bugyuta 101 -t! Az LAN -ra van kitalálva! -
#94 hmmm érdekes ... beállítottam az emberke álltal megadott értékeket és most olyan 60--as pingem van átlagban.... erre megkerdezek egy gyereket, akinek 40-es pinge van hogy milyen nete van, erre a srác: 384 ADSL ..... GG -
FLeK0 #93 azt nem kell allitani, nem befolyasol semmit. -
#92 és a cl_rate? -
ShaiHulud #91 jah koszi kozben megoldottam enis, vegre mukodik faszan a moka:D -
emberke #90 Ezeket használd:
rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
-
#89 hi
tudna nekem valaki mondani valami normális rate, cl_rate, cl_cmdrate, cl_updaterat értékeket mondani 768/128 ADSL-hez??? elsősorban a cl_rate érdekel mert valahogy sikerült elállítanom, és most 100-as pingem van, és még csak kb se tudom mennyi lehett az alapérték .... -
#88 Jaja ott.És akkor regisztrálja a accountodhoz. -
ShaiHulud #87 hol tudtad megadni neki a kulcsot? a register a product i already own-nal?? vagy hol?
-
#86 Az van meg.Csk nem adtam meg neki a cd kulcsot azér nem látta a cs-t.De már megy!De THX. -
#85 Érdemes leszedni azt a (talán 300MB-os) Steam verziót amiben benne van a CS, az update is gyorsabb lesz...
nem kell órákat várni. -
#84 nem gondolnám...
az erős védelmi rendszer, amúgy nem kell hozzá másolt CD sem, csak kulcs, a Stem letölti a cuccost... -
#83 ASE-vel nem tudom, hogy lehet használni a címet ha csak úgy nem, hogy a szerverek címét átkopizod a Steambe. ;)
-
#82 Én leszedtem a stream+cs-t és felraktam aztán uptade-elt és most már Lvileg kész, de játszeni nem tudok.Van accountom+half-life-om de a play games-nél nincs cs.Hogy lehet nyomni?All Seeing Eye megkeresi a servereket de csatlakozni nem akar mert elérési útvonalat kér.Oda mit kell megadni? -
MagyaR #81 Ahm. ok.
Köszi! Amúgy másolt cdvel nem lehet steammel játszani? -
#80 vannak tört szerverek ;) -
#79 ha van jó kulcsod akkor STeam-el játsz. -
#78 Lentebb irtak, hogy honnan szedjel 1.6ot
Mellesleg 1.5 mar nem megy steam nelkul, amit szinten cshurol szedhetsz le. -
MagyaR #77 Na mind1.
Letöltöttem az 1.5öt, de elvileg kell hozzá valamilyen half-life patch vagy valami ilyesmi.
Milyen patch kell még hozzá?
Mert amikor így beakarok lépni egy szerverre valami nemtomminek nem felelek meg ezt írja.
A jatekom eredeti tehát nemtom.
Tehát kell hozzá ilyen patch? -
#76 www.counter-strike.hu, ki gondolta volna ;) -
#75 nálam rendesen megy... -
MagyaR #74 Honnan tudnám letölteni a counter strikehoz az 1.6ot?
Ezen a steam oldalon nem nagyon találtam csak condition zeros dolgokat.
Valamilyen olyan oldal kéne amin csak úgy simán lelehet tölteni tehát nemkell regisztrálni meg ilyenek.
Innen csak az 1.5öt lehet.
Köszönöm4 -
#73 Másnak se megy a STEAM? Vagy csak nálam van valami ziccer? -
#72 Ennek a kis programozási csodának köszönhetően már két napja NO CS :) -
Corey #71 gondom van ezzel a cheating-death nevű progival. amíg nem volt meg mindenhonnan kidobott arra hivatkozva hogy kell, leszedtem, elinditottam, most meg el sem indul a game amig aktiv a progi.. mi a gondja? cs 1.5öm van