Counter-Strike (HELP)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem pl alapértékekkel magas a lossom, meg a chokom is szóval az alapértékekt én gyorsan elfelejtettem.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
én pl. nagyon sokáig (egész pontosan ameddig ki nem hírezte valamelyik elmeharcos a CS.hu a ratehaxot) az alap értékeket használtam amit a játék add, soha senkinek nem volt vele baja, sõt még LAN -on is azt használtuk, csak azóta van ez húzás...😞– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Már egy normálisabb 384-es DSl is elbírja.

rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
tudna nekem valaki mondani valami normális rate, cl_rate, cl_cmdrate, cl_updaterat értékeket mondani 768/128 ADSL-hez??? elsõsorban a cl_rate érdekel mert valahogy sikerült elállítanom, és most 100-as pingem van, és még csak kb se tudom mennyi lehett az alapérték ....
nem kell órákat várni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az erõs védelmi rendszer, amúgy nem kell hozzá másolt CD sem, csak kulcs, a Stem letölti a cuccost...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Köszi! Amúgy másolt cdvel nem lehet steammel játszani?
Mellesleg 1.5 mar nem megy steam nelkul, amit szinten cshurol szedhetsz le.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Letöltöttem az 1.5öt, de elvileg kell hozzá valamilyen half-life patch vagy valami ilyesmi.
Milyen patch kell még hozzá?
Mert amikor így beakarok lépni egy szerverre valami nemtomminek nem felelek meg ezt írja.
A jatekom eredeti tehát nemtom.
Tehát kell hozzá ilyen patch?
Ezen a steam oldalon nem nagyon találtam csak condition zeros dolgokat.
Valamilyen olyan oldal kéne amin csak úgy simán lelehet tölteni tehát nemkell regisztrálni meg ilyenek.
Innen csak az 1.5öt lehet.
Köszönöm4

már két napja NO CS 😊– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
De kiváncs vagyok mi(vagy ki) szivatott meg !
Szépnapot mindenkinek !
Tegnap az 1.5 és az 1.6 is meghülyült a gépemen, mikor elöre mozogtam mindig ugrotam is. Nem tudtam mi lehet a baj.
Elöször 1.5 config-ot töröltem, ujra beálitotam mindent akkor is ezt csinálta! Ugyan ez volt a helyzet 1.6 ban is !!
Ma reggel ujrapakoltam az xp-t, 1.6 is, most meg kilép a cs-böl és eltünnek a beállitásaim !
pls valaki help mitöl gajdulhatot meg a gépemen a cs ?
lehet virus ? nod32 (nem talált semmit, más progival semmi gond)
Segitségeteket elöre is köszönöm !
2000 HUF a Half-Life ISTENCSÁSZÁR játék, CS-rõl ne is beszéljünk, és ilyen topicok születnek.
Nagyon szomorú vagyok...
cdkulcsot nem fogsz kapni, mivel egy ember csak egyet hasznalhat fel, de kb. 1500-2000Ft-ert lehet venni mindenhol egy Half-Lifeot, cz meg 9990, vagy Steamen $39.90 kartyaval olcsobb.
Hát jött a következõ 😄.
AMikor elakarom indítani a játékot mármint egy pályát kilép a jatekból. grrr. Van hozzá valahol vmilyen újjabb patch ill. mód
Nem lehet olyan nagy. ([email protected])
Vagy elég hozzá egy egyszerû cd-key csináló?
Na és az?
All Your Babes Are Belong To Us
koszi
All Your Babes Are Belong To Us
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Next PC upgrade: 2022