THUNDERBIRD TUNING?!?
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat ez az. Meg ugyanazon az alaplapon is, mas progi mas erteket ir ki. Nemhogy mas-mas alaplapon. Szoval nekem MSI K7T Turbo-R-em van ami koztudomasu, hogy csal, meghozza tobbet mutat mint a valodi ertek. (Allitolag)
áááááááá!!
Akkor már rég fagyna, ha annyi lenne. Nekem olyan 4 fokkal lett több tőle
30--> 34 😄
by kbb
Akkor már rég fagyna, ha annyi lenne. Nekem olyan 4 fokkal lett több tőle
30--> 34 😄
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Nekem van cuspacer-em, de husz!! (20) fokkal magasabb lett tole a procim homerseklete. 51->71!!
Ha csak lesarkazod elvileg nincs probléma, akkor van, ha bereped. Aztán még akkor, ha nagyon lesarkazod, de én nem tudom, miért nem lehet venni egy cuSpacert, bemész a Kelly-be és veszel 300 forintért egyet, és nem sarkazod le a procidat.
by kbb
by kbb
1,7-re talan, ha makod van.
LYONESS - Your Cashback Company
a 38-as nagyon hangos mar. Olyan kellene , ami mellett aludni is tudok 😊
Szerintem a szorzót vittétek 9-ről 10-re. 1,2 fölött már nincs lock
by kbb
by kbb
Hát nem ajálnanák már 1,2 fölé olyan kicsi coolert, vedd meg a bratyóját, a WBK38-ast, nekem is ez van.
Nos, nem 1,2-es az a proc? Lehet, hogy a szorzót állítotátok el véletlenül, azért indul csk 1,85-ön...
by kbb
Nos, nem 1,2-es az a proc? Lehet, hogy a szorzót állítotátok el véletlenül, azért indul csk 1,85-ön...
by kbb
Problema : adott egy TB1333 , Asus A7V133, WBK68.
Az uzemi hofoka 1333-on zart hazzal 60° , nyitottal meg ugy 50. Nem sok ez egy kicsit ?
A gep csak 1,85 V core fesz.-szel hajlando indulni. Miert van ez ?
Az uzemi hofoka 1333-on zart hazzal 60° , nyitottal meg ugy 50. Nem sok ez egy kicsit ?
A gep csak 1,85 V core fesz.-szel hajlando indulni. Miert van ez ?
Köszi "ANEE". Ma vettem egy hűtőgépet😉 cool 111, és úgy tün. jó lesz.
mélbe azt a bios-t küld már át pls a LiveBIOS nem akarja leszedni csak mindig a 2.7eset....
KBB:WinMe is jó játékra nekem is az van...semmi baj vele
kb olyan játékra mint a Win2000.sokan azt hiszik nem lehet játszani vele pedig SEMMI gond nincs
BrénDrén:a proci meleg egyértelmüen
nállam úgy 55nél fagy!
KBB:WinMe is jó játékra nekem is az van...semmi baj vele
kb olyan játékra mint a Win2000.sokan azt hiszik nem lehet játszani vele pedig SEMMI gond nincs
BrénDrén:a proci meleg egyértelmüen
nállam úgy 55nél fagy!
GlobalWIN, akkor ezt ajánlották, a számát nem tudom
Köszönöm! Valaki kint is segített? Azt is! 😉
Nahh, a WinMe-t elfelejtheted a játékra. Kezd azzal, hogy azt leszeded, MIELŐTT VESZEL EGY NORMÁLIS COOLERT!!! 60 fok az sok az AMD-nek, valahol ott szokott fagyni, ne húzz OS-t mielőtt ez megjátszod. Kíváncsi lennék milyen coolered van. Én tudnám ajánlani a WBK 38-at (magamnak is ez van, házhűtéssel a 900-as TB-met ami 1,1-en megy 38 fokra lehűti) vagy a "Coolink 111+"-t. Az utóbbi a legjobb, de olyan 10 körül van, a WBK 38 az olyan 6-7.
Jahh, a radeonnal is lehet gáz, próbálj valami új drivert szerezni, DE ELŐTTE A HŰTÉS!
by kbb
Jahh, a radeonnal is lehet gáz, próbálj valami új drivert szerezni, DE ELŐTTE A HŰTÉS!
by kbb
Szevasztok! Elősször is sorry, hogy ezt itt írom, de a programosok ajánlottak titeket, hátha van gyógyír a fájdalmamra. Nem szeretem a fórumokat, de mára már nem maradt más reményem! Van egy valószinüsíthetőleg hardveres problémám. A gépen játékprogramok futtatása közben (komolyabb grafikai opciókat igénylők) 5-10perc futás után lefagy. Ilyenkor KI/BE kapcsolás. De van mikor ez sem segít.
A processzor hőmérséklete 60C fok körüli.
GÉP: MSI KT-266(VIA), TBird 1.2GHz, 256MB DDR, Ati RADEON 32MB DDR, WinME
Ha van vkinek ötlete, várom!
Szevasztok!
A processzor hőmérséklete 60C fok körüli.
GÉP: MSI KT-266(VIA), TBird 1.2GHz, 256MB DDR, Ati RADEON 32MB DDR, WinME
Ha van vkinek ötlete, várom!
Szevasztok!
Ehh. Na látod, akkor már jó kérdés.... ddeee
megvan
Az alaplap tegyük fel nem szar, bár én erre tippelnék, mégis kézenfekvőbb az, hogy rosszul kötötted össze a hidakat. Nekem is ez volt. Grafitoztam.... MI?!?! GYÁRILAG?! Hopp, akkor nem lehet rosszul összekötve. Akkor alaplap...
by kbb
megvan
Az alaplap tegyük fel nem szar, bár én erre tippelnék, mégis kézenfekvőbb az, hogy rosszul kötötted össze a hidakat. Nekem is ez volt. Grafitoztam.... MI?!?! GYÁRILAG?! Hopp, akkor nem lehet rosszul összekötve. Akkor alaplap...
by kbb
Szoval.. Alaplap ver3.0, Bios 2.9-es, (legujabb) L1 hidak gyarilag atkotve... (KT133A) fesz. emelessel sem megy...
bios mikori?
kt133A
50%-50%
jaj előbb olvass azután válaszolj
K7T Turbo az eddig jó de abból a V3.0b?????csak úgy kiváncsiságból mert nekem az van s abba is van tuning gond
és ott se segít a fesz emelés
K7T Turbo az eddig jó de abból a V3.0b?????csak úgy kiváncsiságból mert nekem az van s abba is van tuning gond
és ott se segít a fesz emelés
Uhh, ez érdekes. Ugyanis az AXIA-s prociknak a l1 hidai nincsenek elvágva, szóval ott még grafitozni se kell.
Figyike, milyen is a lapod? Nem a márka érdekel, hanem a chipkészlet. Az KT133A? Mert az alatt ne is próbálkozz ezzel...
Elvileg, így kéne valahogy húznod:
9,5×147 = 1,4 Ghz
Ezt a frekit még a memória is bírja és gyorsaabb is lesz, mint 14×100-on.
aztán lehet megróbálni egy 10×150-et.
Ja igen, emeltél már core-t? Ha nem akkor emelj egy tizedet legalább, nekem 0,15 van emelve, 900-as TB (nem axia) 1,11-en hajta, a már említett EPoX alaplapba.
by kbb
Figyike, milyen is a lapod? Nem a márka érdekel, hanem a chipkészlet. Az KT133A? Mert az alatt ne is próbálkozz ezzel...
Elvileg, így kéne valahogy húznod:
9,5×147 = 1,4 Ghz
Ezt a frekit még a memória is bírja és gyorsaabb is lesz, mint 14×100-on.
aztán lehet megróbálni egy 10×150-et.
Ja igen, emeltél már core-t? Ha nem akkor emelj egy tizedet legalább, nekem 0,15 van emelve, 900-as TB (nem axia) 1,11-en hajta, a már említett EPoX alaplapba.
by kbb
Haho!!
Lenne egy erdekes kerdesem. Van nekem egy 1200/266-os TB-m. (A1200AMS3C, AXIA). Miert lehet az, hogyha beallitom 10x133-ra a BIOS-ban (MSI K7T Turbo) akkor ujrainditas utan 10-bol 8-szor 800-on (6x133) 2-szer 1333-on, ha 10x140-et allitok be, akkor 840-en (6x140) indul el. Nem grafitoztam, nem forrasztottam, nem ezustlakkoztam. (Garanciavesztes miatt, meg a szemem sem tul jo azokhoz a pici hidakhoz...) Fesz. emeles sem segit.. Szerintetek ez mitol lehet??
Lenne egy erdekes kerdesem. Van nekem egy 1200/266-os TB-m. (A1200AMS3C, AXIA). Miert lehet az, hogyha beallitom 10x133-ra a BIOS-ban (MSI K7T Turbo) akkor ujrainditas utan 10-bol 8-szor 800-on (6x133) 2-szer 1333-on, ha 10x140-et allitok be, akkor 840-en (6x140) indul el. Nem grafitoztam, nem forrasztottam, nem ezustlakkoztam. (Garanciavesztes miatt, meg a szemem sem tul jo azokhoz a pici hidakhoz...) Fesz. emeles sem segit.. Szerintetek ez mitol lehet??
EPoX 8KTA3 alaplappal lehet úgy emelni órajelet, hogy közbe ne emeljen az alap memóriát?
by kbb
by kbb
Tressy, csak egy kerdes. Hol van az a jumper az alaplapon? Az alaplap konyveben hol emliti, vagy abrazolja?
Elore is koszi!
Elore is koszi!
legfrissebb hírek szerint az elsõ 2GHz-es órajellel mûködõ AMD Athlon processzor 2002 második negyedéve elõtt nem fog megjelenni.
Az egyik dán weboldalon jelentek meg az AMD, egyelõre még meg nem erõsített tervei. Ezek szerint a harmadik negyedévben kerülnek piacra az 1.5 és az 1.53GHz-es Athlon processzorok, míg az 1.6GHz-es változat csak a negyedik negyedévben jelenhet meg. Az AMD várhatóan a jövõ év elején fogja bemutatni az 1.73GHz-es Athlon CPU-ját.
A dán oldalon közzétett információk szerint a Duron (Morgan) processzorok a következõ negyedévben fognak megjelenni. A kezdeti órajelük 950MHz és 1GHz lesz. A negyedik negyedévben várható, hogy piacra kerül az 1.1GHz-es modell, és valószínûleg a következõ év elején kezdõdik majd el az 1.2GHz-es Duron szállítása.
Egyesek szerint az AMD új processzorai elõbb jelennek majd meg, mint ahogy az a tervekben szerepel. Ennek leginkább az az oka, hogy az Intel a következõ negyedévben már elkezdi a 2GHz-es Pentium 4 forgalmazását, így az AMD-nek igyekeznie kell, ha nem akar nagyon lemaradni az órajelekért folytatott csatában.
Az egyik dán weboldalon jelentek meg az AMD, egyelõre még meg nem erõsített tervei. Ezek szerint a harmadik negyedévben kerülnek piacra az 1.5 és az 1.53GHz-es Athlon processzorok, míg az 1.6GHz-es változat csak a negyedik negyedévben jelenhet meg. Az AMD várhatóan a jövõ év elején fogja bemutatni az 1.73GHz-es Athlon CPU-ját.
A dán oldalon közzétett információk szerint a Duron (Morgan) processzorok a következõ negyedévben fognak megjelenni. A kezdeti órajelük 950MHz és 1GHz lesz. A negyedik negyedévben várható, hogy piacra kerül az 1.1GHz-es modell, és valószínûleg a következõ év elején kezdõdik majd el az 1.2GHz-es Duron szállítása.
Egyesek szerint az AMD új processzorai elõbb jelennek majd meg, mint ahogy az a tervekben szerepel. Ennek leginkább az az oka, hogy az Intel a következõ negyedévben már elkezdi a 2GHz-es Pentium 4 forgalmazását, így az AMD-nek igyekeznie kell, ha nem akar nagyon lemaradni az órajelekért folytatott csatában.
ÜDV
konfig: MSI KT7Pro2A, TB 1000, 4in1 4.31v, Bios 2.5
kérdés: miért lehet az, hogyha felrakom a feszkót 1.875, vagy akörülire, és az FSB-t pedig 120-110 re, akkor elindul 1200 - 1100 on, simán mennek a gamék, tesztek, ATA66 rol másolás, DE mikor az ATA100 vinyóról kell tenni valamit (másol, egyéb) akkor meghal az egész rendszer, bevillan a HDD és úgymarad
mitõl lehet ez a bibi?
a VIA nem jól kezeli az ATA100at?
plíííz SOS kéne a HLP...THX
konfig: MSI KT7Pro2A, TB 1000, 4in1 4.31v, Bios 2.5
kérdés: miért lehet az, hogyha felrakom a feszkót 1.875, vagy akörülire, és az FSB-t pedig 120-110 re, akkor elindul 1200 - 1100 on, simán mennek a gamék, tesztek, ATA66 rol másolás, DE mikor az ATA100 vinyóról kell tenni valamit (másol, egyéb) akkor meghal az egész rendszer, bevillan a HDD és úgymarad
mitõl lehet ez a bibi?
a VIA nem jól kezeli az ATA100at?
plíííz SOS kéne a HLP...THX
Steam: [HUN]Feriggno
valaki segitsen már
nem az hogy nem megy csak nem igazán..... akadnak a játékok...na nem mindeggyik de pl: a blade of darknes,emperor,
olyan problémám lenne hogy van egy abit kt7-es alaplapom , és a 750 -es duron csak 810 mhz-en akar stabilan menni az felett kifagy vagy be se kapcsol a gép..
hallottam a grafitozásrol.Ha valaki csinált már ilyet és tudja hogy melyiket kell át grafitozni az irjon kössz
hallottam a grafitozásrol.Ha valaki csinált már ilyet és tudja hogy melyiket kell át grafitozni az irjon kössz
pl. FOP38 é 47,6 dB FOP32 é meg 36dB
de ebbe benne van az is hogy a FOP38 pörög 6800 és igy csinál 47,6dB ez meg 7000 pörög és halkabb
de ebbe benne van az is hogy a FOP38 pörög 6800 és igy csinál 47,6dB ez meg 7000 pörög és halkabb
A 39dB az mennyire so, illetve kevés? Tud valaki viszonyítási alapként hasonló adatot más hûtõkrõl?
Luis: Szerintem csináld azt, hogy a ramod frekijét alapból leveszed 100-ra és az FSB-t felteszed 133-ra, és azzal együtt a ram is felmegy 133-ra. Vagy az FSB-n nem akarsz ennyit felnyomni? Akkor viszont tessék szépen tudomásulvenni, hogy ennyivel alul fog teljesíteni a ramocska...
Ja, volna egy kérdésem, hátha van itt valami teszter...
Szóval: mennyi a jelentõsége a memória sebességének a gép sebességében? Ez a 133-as SDRAM kevés egy 1.4-es TB-hez?
GamerBoy
Ja, volna egy kérdésem, hátha van itt valami teszter...
Szóval: mennyi a jelentõsége a memória sebességének a gép sebességében? Ez a 133-as SDRAM kevés egy 1.4-es TB-hez?
GamerBoy
A híres hûtõgyártó, a Thermaltake bejelentette, hogy új Dragon Orb elnevezésû coolercsaládja már kapható (igaz, nem nálunk). A három hûtõt speciálisan a "legforróbb" Pentium III és Athlon CPU-khoz fejlesztették. A széria három modellt tartalmaz, melyek az összetevõ anyagokban és az alaprész konstrukciójában térnek el. A designban történt változások mellett az fejlesztõk egy új rögzítõ-részt is bemutattak, mely megkönnyíti az installációt.
A Dragon Orb család az alábbi változatokból áll:
Dragon Orb 1 (mely alumínium alapú),
Dragon Orb 2 (alumínium alapon réz ventillátor),
Dragon Orb 3, mely kizárólag réz összetevõkbõl áll.
Mindhárom modell átmérõje 69mm és magassága 79mm. Nagyteljesítményû ventillátorokat tartalmaznak 7000-es fordulatszámmal, légszállításuk 38CFM (kb. 1 köbméter/perc).
A gyártó elfogadható zajszintet ígér, mely nem több 39dB-nél. De ha egy igazán halk hûtõt akar valaki, akkor a speciális, 4900-as fordulatszámú Dragon Orbot válassza.

A Dragon Orb család az alábbi változatokból áll:
Dragon Orb 1 (mely alumínium alapú),
Dragon Orb 2 (alumínium alapon réz ventillátor),
Dragon Orb 3, mely kizárólag réz összetevõkbõl áll.
Mindhárom modell átmérõje 69mm és magassága 79mm. Nagyteljesítményû ventillátorokat tartalmaznak 7000-es fordulatszámmal, légszállításuk 38CFM (kb. 1 köbméter/perc).
A gyártó elfogadható zajszintet ígér, mely nem több 39dB-nél. De ha egy igazán halk hûtõt akar valaki, akkor a speciális, 4900-as fordulatszámú Dragon Orbot válassza.

Tisztelt Dalai Láma!
A választ megtalálod ITT
Szabályok az életbe mindenhol vannak, még itt a Super Gamez fórumában is.
Bradock
Alapból nem. Kellene egy átalakító, HA sok idõm lenne, talán meg tudném keresni neked az oldalát... de nincs. Ne haragugj.
Szal, vegyél használtan vmit... máshogyan nem tudsz fejleszteni, asszem.
Szal, vegyél használtan vmit... máshogyan nem tudsz fejleszteni, asszem.
ebbe a kannába meg biztos nem tej van 😊
elég durva
Nem.
Nekem is egy olcsó alaplapom van:Aristo AM-911
6,5*107-en stabil a proci, de inkább veszek egy 800-as duron és nem tuningolok.
Nekem is egy olcsó alaplapom van:Aristo AM-911
6,5*107-en stabil a proci, de inkább veszek egy 800-as duron és nem tuningolok.
Oldal 1 / 3Következő →