3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1874 Hogy ismerkednek az angolok?
????????????????????????
Szép cipő jösz baszni? -
#1873 Te így gondolod... -
#1872 Ez szerintem hülyeség. Mert jó szex van jó kapcsolat nélkül is, de jó kapcsolat nincs jó szex nélkül. -
#1871 -
#1870 Én is az utóbbi hive vagyok, éppen ezért nincs barátnőm... De ez egyéni szoc. probléma. ;) -
#1869 Sokmindennel el lehet kápráztatni, csak egy kis kreativitás meg fantázia kell. Nem piros Ferrari-ra meg luxusvillára gondolok, hanem hogy ne unatkozzon melletted, meghívod valahová, mozi, vacsora, stb. Meg lehet, és meg kell találni a közös nevezőt. Ahol nem, azzal a lánnyal nem illesz össze.
Lehet, hogy én vagyok a maradi, de a szexen alapuló kapcsolatnak jövője nem igazán van. Én azt szoktam mondani, hogy 'A szex csak hab a tortán. Meg lehet enni nélküle is, csak nem olyan finom.' Persze mindenki másfajta kapcsolatra vágyik, és ahhoz úgy is áll hozzá, aki szeretkezni akar folyton, az a lány hátsóját fogdossa, aki meg érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot szeretne, az marad a piros rózsánál. Utóbbi híve vagyok, de mint mondtam, mindenki máshogy áll hozzá a dologhoz. -
#1868 Szerinted mivel lehet elkápráztatni egy lányt? Csak mert van, aki a lelkét kiteszi, mégsincs semmi eredménye. Másik csávó meg nem tesz semmit, csak izmos...
Lehet, hogy általánosítok, de a lányok nagyrésze annyira sekélyes érzelmi világgal rendelkezik, hogy nincs értelme fáradni érte. Ők úgyis futnak azután a fiú után, aki tetszik nekik.
"itt a csajozás elsődlegesen a szexre alapul"
Úgy őszintén szólva a lányok mire mennek? Ejtenek ők a pirosrózsára, meg idióta udvarlási "szertertásokra". Ha a fiú nem azzal kezd, hogy megfogja a hátsóját a lánynak, akkor már be is kategorizálták a "looser" feliratú bilibe... -
#1867 Egy módszer válik be mindig, mégpedig el kell valamivel kápráztatni a lányt, rajongást kelteni benne, hogy ne unjon, szinte áhitattal figyeljen mindig, de úgy látom itt a csajozás elsődlegesen a szexre alapul, úgyhogy nem mondtam semmit :) -
#1866 :DDDDDDDDDDd -
#1865 - Bocsi, ne haragudj, teccel, jössz baszni?
- Ne ilyen gyorsan, még nem is ismerlek.
- Józsi vagyok, jössz baszni?
Régi klasszikus :)) -
#1864 az igen :PPPPPPPP -
#1863 LOL :)) -
#1862 Baszd meg, és mondd azt, hogy oda akarsz menni. -
#1861 Menj oda és mondd azzthogy meg akarod baszni.
-
#1854 iagaza van Yetikének nincs tuti módszer amit mindenki alkalmazhat, ha lenne és beválna könnyebb lenne az életünk:) -
#1853 Teccel...kő kóla? -
Yetike #1852 Az a szarkaparás ebben az ügyben hogy ezt nem lehet megmondani, ennek stílusból kell jönnie. Teljesen személytől függő, pl hiába mondod egy félénk kissrácnak hogy hívja el egy fagyira nem fog belőle sok jó kisülni. Hümm. -
#1850 és emlékszel a lányoknak a "kacsacsőrére"? -
#1849 "...meg a lebukott, susogós dzsogingos, fuxos zselécsávók..."
Én kezdek magamra ismerni! :))) -
#1848 jaj, hát, mert gyűrögette... -
#1847 De mitől lett nedves... a papír! -
#1846 legalább nem bonyolította túl :) -
#1845 az :o) és főleg, kifinomult...képzelheted, hogy mennyire volt sikeres a dolog... :)) -
#1844 how romantic :) -
#1842 Akkor meg az izmosvagányműmájer volt a menő... -
#1841 persze, valahol hetedikben alapsulin...
de abbol mar kinottunk... -
#1840 Sajnos ezt én is tapasztaltam, már csak az a kérdés: Vannak-e valahol "nem válogatós" lányok? -
#1839 "Mire "harapnak" a válogatós lányok? :)"
sok penzre, de meg jobb, ha a seggedbe is penz van... -
#1838 ...felhozom már a topikot, nehogy feledésbe merüljön! Punk-Laci, Maxtor: Történt azóta valami említésre méltó? :)
© recepcica:
"Amiket leírtak a nagy okosok, azok közül én személy szerint nem harapnék rá egyikre sem!"
Azóta is várjuk szubjektív véleményed: Mire "harapnak" a válogatós lányok? :)
Poncsó -
#1837 "...kinek kell egy olyan szép, de fafej lány, aki mindenre pofákat vág..."
Nekem semmiképpen sem kellene egy korboncnok...
Örülök, hogy azért nem csak én látom így a dolgokat. Aki igazán "Istennő", annak pontosan az a legfőbb tulajdonsága, hogy nem hiszi magát istennőnek. És igen. Ha nem érti a poént, akkor vagy nem is hangzott el poén, vagy kellafenénekolyanlány, aki olyan, mint a savanyodott citrom. Egyébként van egy mondás: "Két ember között egy mosoly a legrövidebb út."
Sajnos a legnagyobb probléma, hogy a lányok nagyrésze ahelyett, hogy visszamosolyogna, inkább elkezd röhögni (azon, milyen szánalmas ez a 'pasi', oh ez tiszta hülye, mit vigyorog).
Mondjuk utána meg én is röhöghetek, milyen "érdekes" ez a csaj, vajon miért vág olyan szánalmasan lenéző pofát, és közben miért ér a füléig a szája...
Poncsó, aki visszadob minden 'sótlan' aranyhalat...
-
#1836 cuki kis utmutato
a porszivo az turbo (maszturbo) -
#1835 Mit tegyünk, ha nincs barátnõnk?
Van úgy, hogy heteken át - vagy hosszabb ideig - nem hoz össze a sors senkivel.
Csak csendben jegyzem meg, hogy késõbb, amikor már házas az ember, ezek az idõk „sohase volt” álomnak tünek. De most a téma arról szól, hogy hogyan üssük el ilyen esetekben az idõt. Avagy: hogyan oldjuk a szex-hiány miatt fellépõ feszültséget?
Mottó: „Miért bûn a maszturbáció, mikor az szex egy olyan emberrel, akit szeretek?” Woody Allen
Gépesített módszer:
Vegyük mindjárt az elektromos fejõgépet. Nagy elõnye, hogy akár négyen is odaférnek a szerkezethez, így hosszú távon sem válik unalmassá a dolog. Nem beszélve arról, hogy az ára is sokkal kedvezõbbnek tûnik, ha több felé osztjuk szét. Viszont mint minden jónak , ennek is van hátránya: csak 4 liternél kapcsol ki...
Nem gépesített, vagy egyéb módszerek:
1. Legyes módszer, avagy hogyan szeretkezzünk meg egy legyet.
Ehhez a módszerhez legelõször is be kell szereznünk egy legyet. Fontos kritérium, hogy a kiszemelt példányt életben legyen a befogás utáni idõszakban is. Ha ezzel megvagyunk, a feladat nehezén már túljutottunk. Ezek után tépjük ki a légy szárnyát , (ha esetleg nem lenne hajlandó az együttmûködésre) ne tudjon elrepülni. Most engedjünk a kádba vizet, üljünk bele. A víz szintjét úgy állítsuk be, hogy az ezredes feje éppen ne legyen víz alatt. A preparált állatott helyezzük az elõbb említett testrészünkre. Nem maradt más hátra, mint várni a hatást...
2. módszer: Idegen
Ez egy viszonylag egyszerû, semmi plusz eszközt nem igénylõ módszer. Az eljárás a következõ: Üljünk le egy székre, úgy hogy az egyik kezünket a combunk alá tesszük. (vagyis ráülünk a kezünkre). Addig kell így ülni, amíg a kézfej teljesen elzsibbad. Ezek után már munkához is láthatunk. A módszer onnan kapta a nevét, hogy közben olyan érzés, mintha nem is a mi kezünk lenne....
3. módszer Törülközõ
Technikailag ez sem kíván nagy felkészültséget. Amire szükségünk van, csupán csak egy törülközõ. Az elõbb említett rongydarabot meleg vízbe mártjuk, összegöngyöljük és a közepébe két újjal, körkörös mozdulattal egy lyukat csinálunk.. Innen már minden tõled függ… Ennek a módszernek a nagy elõnye, hogy a segédeszközt könnyen lehet tisztítani, így sokáig egy törölközõ is megfelel a célnak, emiatt akár nevet is adhatunk neki a személyesebbé téve a dolgot. Itt arra vigyázzunk, hogy az így létrejött barátnõket ne fektessük egymásra, mert konfliktushoz vezethet...
4.módszer: Porszívó.
Minden háztartásban fellelhetõ egy roppant sok oldalú készülék, melynek neve: porszívó.
Ehhez az eljáráshoz szükségünk van a fent említett célszerszámra. Ezen kívül kell még egy rongy (a kényelemért) és egy óvszer (a porszívó kényelméért). Elég fontos szempont, hogy a porszívónk fokozat mentesen állítható legyen.
Elõkészületi szakasz: Kényelmesen elhelyezkedünk, a porszívó csövét kezünkbe vesszük, a ruhadarabot elhelyezzük a szívótoroknál. (Ekkora a szõnyeg-kefét már levettük róla, bár a méret meghatározása közben, ha úgy látjuk, hogy a csõ keresztmetszete túl nagy, hagyjuk rajta a szûkítõt.) Ezután úgy helyezkedjünk, hogy a nagylábujjunkkal elérjük a porszívó kapcsoló gombját. (Ez különösen fontos lehet, ha a dolgok nem úgy alakulnak ahogy terveztük.) Ezzel készen is vagyunk az elokészületekkel, jöhet a móka!
FONTOS!
Az itt felsorolt módszerek mind fiú olvasóink testi adottságaira lettek kihegyezve, lányoknál nem mûködik!
:) -
#1834 ...még jó, hogy nem minden csaj képzeli magát Istennőnek ...és ha szimpatikus neki a fiatalember, akkor értékeli minden erőfeszítését...még nem volt olyan kedvesem, aki elsőre vágta volna a "csajozós" dumát (aki nem izgul - annak közömbös a lány és csak trófeának tekinti) és a vadászati technikájával hengerelt volna le...mármint, bocsánat, lehengerelt...a humorával (nagyon fontos), vagy ahogy aranyosan próbálta leplezni zavarát...szóval, csak bátran és határozottan fiúk, a csaj aki cikinek talál titeket, az felszínes, kényes, nem vagytok egy hullámhosszon...és nem is érdemes rá, hogy foglalkozzatok vele...kinek kell egy olyan szép, de fafej lány, aki mindenre pofákat vág, nem veszi a poént, nem lehet a kedvében járni, akivel nem lehet felszabadultan nevetni, "mert az olyan ciki"... -
#1833 Szia Kedves nem vesztes Hölgyike!
Kérlek írd meg nekünk, sok vesztes kannak, hogy pl. egy ilyen Hozzád hasonló válogatós leány mire "harapna"!
Köszönettel: egy horgász, ki a halakat is meghallgatja...
Poncsó -
#1832 És ráadásul a gyengébbik nem közül való! :) -
#1831 Még jó, hogy ír ide néha egy-két felsőbb kasztbeli is, hogy érezzük, micsoda nyamvadt kis férgek vagyunk. -
#1830 Hát elég sok vesztes irogat ide úgy látom!
Amiket leírtak a nagy okosok, azok közül én személy szerint nem harapnék rá egyikre sem!
De ők tudják, lehet, hogy én vagyok túl válogatós. :) -
punk-Laci #1828 Nagyon fontos mindenkinek megtanulnia, hogy "Minden nőnél van jobb nő".
Ám ebbe elég nehéz beletörődni nekem is.
Én az elmult 1/2-d,évben teljesen odavoltam egy csajért,és talán volt is nála esélyem,de mikor bemutatta azt a sgg-fej barátját,akkor rájöttem hogy beleesni egy csajba=ostobaság=tapasztalanság.
Azóta sokat változtam ezen téren,de a magabiztonságom még nem jött meg.
Most ugyanabban a helyzetben vagyok mint-Maxtor-aki saját problémájával 1az1-ben leírta az enyémet is.
Én azt javaslom,hogy egy hulye,de mégis frappáns dologgal szólítsd le a csajt,én is ezt fogom tenni,ha érdekel majd leírom.
Egyébként egy 1-sős csaj,mindenképpen kavarni fog egy 3-dikos sráccal,mivel a barátnői előtt is felvág ezzel.
Na sokkk szerencsét mindenkinek,CSÁ!!! -
#1827 És még valami.
Ha nem jössz be a csajnál úgy, ahogy szeretnéd, de haverok lesztek, megnyílik a lehetőség a barátnői felé.
Egy dolog iszonyat fontos: ne szerelmesedj bele,legfejjebb ha már vagy fél éve együtt vagytok! -
#1824 Ebben lehet, hogy igazad van :-)