3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
  • Hunnenkoenig
    Hat en is a felenkek csapataba tartozom, pedig allitolag jol nezek ki es sokszor hallottam mar, hogy buknak ram a nök. Ez most nem felvagas, mert ez nem az en velemenyem, söt! Annyira felenk vagyok, hogy en sem merek idegenekkel kezdeni. Valami alapja kell, hogy legyen a dolognak. Peldaul munkatarsnö, szomszed vagy haverok ismerösei, ilyesmi.

Ha kezdemenyeztem egy csajnal, akkor vagy a legdurvabb elutasitast kaptam (ugy viselkedett, mintha a legutolso fereg lennek) vagy azt mondta, hogy en a "jo barat" vagyok, mert velem lehet mindenröl dumalni. Na köszönöm szepen :-))

En mindig olyan nöknek tetszek, akik nekem nem tetszenek es forditva. Szörnyü...

Azt hiszem a jo csajok azert vannak bunkoarcuakkal együtt (mint lejjebb a kolega eseteben) mert a jo fickok nem mernek odamenni, a bunkoarcu viszont nem veszi eszre, hogy az, igy odamegy. A csaj meg elfogadja, ha mar mas jelentkezö nincsen.

Meg ket filozofikus igazsag egy haveromtol:

"Egy nö csak akkor foglalt, ha valaki fekszik rajta!"

" Minden nöt meg lehet fektetni, csak nem mindenkinek."

:-))
  • mateos
    ha te 3 dios vagy és a kiscsaj meg 1sős akkor nem kell parázni ...
  • The Garrett
    Mármint maxxnál be lehet vele vágódni akkor a csajoknál is működnie kell
  • Madmaxx
    ... ha azt akarod hogy soha többet ne legyen kiváncsi rád
  • The Garrett
    [ 19:41:29 ] (R0B0T1K) [19:35] KÉt tükörtojás sül a serpenyőben...
    [ 19:41:29 ] (R0B0T1K) [19:36] az egyik felkiállt: DE kurva meleg van itt!
    [ 19:41:29 ] (R0B0T1K) [19:36] mire a másik: segítséééég egy beszélő tükörtojás :D

mondd el a csajnak ezt a viccet :)
  • Madmaxx
    haha :)) bazze minden csaj idegen elösször. Menj oda hozzá szünetben kérdezd meg hogy van mit csinált satöbbi. lökd a vakkert.
  • maxtor
    nagyon nehéz szóval nagyon tetszik de nem megy mit mondjak neki.tesóm szerint ne kezdjek idegen csajokkal mert nem jön össze úgyse
  • Lteebee
    Ha tetszel neki, úgyis pozitív lesz. Ha nem, legalább hamar kiderül.

Persze a nem néha igent jelent...
  • zakika
    jol gondold at az egeszet.... biztos hogy azt a csajt akarod megismerni? esetleg meghivod valahova didzibe, mozibe, uszni (bikinibe...), jon a birizga, sex... utana anyira rad szokik, hogy nem tudod magadrol levakarni...

tehat elso lepes, mosolyogj ra es szolisd le akarmilyen hulye urugyel (persze nem a csa szoszi, iszo kolat vagy mi?)
  • hali
    menj oda hozzá és mond ezt neki:

- Csá geci, kő' kóla?

:))
  • Lteebee
    :D
  • VinylToy #1808
    Vagy mondd neki hogy itt kérsz tanácsot, és biztos megsajnál! :)
  • Galy
    Vagy mondd azt neki, hogy szeretnél egy képet belinkelni róla a Veszett jó csajok topikba.

• Lteebee
    Mondd meg simán, hogy szeretnéd megismerni.

Persze én is fostam akkoriban, de 17 évesen nagyjából pont időszerű nekifogni az ilyesminek.

De semmiképp se beszélj neki a veszett jó csaj topikról!!!!
  • FrezeR
    próbálj a közelébe kerülni és ha ugy érzed itt a megfelelő pillanat, akkor szólitsd meg és hátha összejön
  • maxtor
    de hogy csak úgy ismeretlenül discoban egyszer menta dolog de az más pálya
  • maxtor
    igen van büfé
  • The Garrett
    Van büffé a suliban?
    vagy valami olyan aula ahova összegyűlekeznek az emberek szünetben? Mert ha ő is ottvan meg teis, :)
    vagy hazafele odamész hozzá?
    CSak ötttletek :)
  • maxtor
    a sulban van egy jo elsős csaj én 3.-as vagyok.Nagyon tetszik de hogy vegyem fel vele a kontacktot.CSak a suliban szoktamlátni.Mits hogyan?
  • bravet
    Hehe thx a biztatast!:)
  • The Garrett
    jah és lemaradt, hogy ez kicsit enyhíti a szorongást, és kicsit lazábban tudsz nekiállni a beszélgetésnek.
  • The Garrett
    Neked Barátom egy nagyadag önbizalom koktél kell!
    Ahogy mondtad ott van az a csaj, aki nagyon tetszik neked. gondolom többször láttad, ismered is, és ha nem a kulcslyukon át nézted akkor ő is észrevett téged.
    Namost Előszöris le kell küzdeni a "félelmedet" amihez a következőt tudom ajánlani (nekem bejött): Mondogattam magamnak: á odamegyek hozzá. Naés ha elküld?
    - mi van akkor? Nem dől össze a világ, Majd lesz valahogy.
    De mit mondjak neki stb..? -á majd kitalálsz valamit akkor. vagy valami nagy hülységet.
    DE akkor meg mit gondol rólam?
    -Mindjárt kiderül.
    Ésbumm. össze nem jöttem vele, de jó barátok voltunk egy ideig...
    Meg ilyenek.
    Egy valamit ne csinálj erre énis ráfaragtam 1x: Ne kezd el barátnőitől ismerőseitől kérdezősködni hogy mit szeret stb... mert 99.99% ban pletykás "vénasszony" mind, és hamarabb megtudja a csaj mit akarsz tőle, minthogy te megkapnád a választ a kérdésedre.
  • Waterhorse
    Ne csináld már!
    Milyen az ha egy lánytól félsz? Föleg ha másról nincs is szó csak arról, hogy össze akarsz jönni vele. Barátkozni kell a nővel, elhívni ide-oda, társasággal vagy anélkül csak kettesben, aztán úgy kell alakítani a helyzetet, pár nap-hét-hónap-év barátság uán(ki milyen gyorsan tudja megtenni), hogy legyen lehetőséged megcsókolni. Erre a legjobb egy házibuli vagy egy kisebb baráti összejövetel. Én életem szerelmével 3 év után jöttem össze itthon egy kisebb szilveszteri buli keretén belül, aztán ezt eldobtam magamtól, de ez más mese. Amikor kettesben maradtam vele a csókra tereltem a témát. Ha valaki nem meri csak úgy megtenni, vagy még konkrétan megkérdezni se akkor hátulról kell közelíteni. Nálam mindíg bevált. Pl. kérsz egy rágót valakitől. Fú ezt nem szeretem milyen rágó ez? Nem kéred? ha azt mondja a csaj, "igen" akkor nyert ügy. Vagy esetleg:
    -Szerintem te vársz valamire.
    -Igen? mire várnék?
    -Azt neked kell tudod, de megmutathatom.

Ha valaki túl bátortalan akkor legalább ezeket próbálja meg. Személyes tapasztalatból pedig azt mondom egy pár ilyen eset után már simán menni fog és nem fogtok berezelni egy nőtől sem, tudom mert én is ilyen voltam. Mi a legrosszab ami történhet? Megölnek?:)))

Beszélgetni meg nem hiszem, hogy olyan nagy ügy lenne egy nővel, ha már ,ott vagy és beszélsz hozzá, már csak nem parázol közben. Amúgy meg bármiről lehet vele beszélni. Faggatni kell, hogy tanul, mik a tervei, mit szeret, múltjárol lehet kérdezni, családi háttér, ki milyen, kivel milyen a viszonya, bármit.
  • bravet
    ha valaki volt ,mar olyan helyzetben,hogy egy lany annyira tetszett neki,hogy szinte megmaradni sem tud... es osszejott vele az irjon mar valamit ,hogy hogyan lehet ezt megoldani ,tehat ,hogy felsz tole mint allat ,es megis minden okes legyen ,tehat osszejojjetek!
    elore is thx!!!
  • bravet
    jah a klubbnak meg ki kene talalni valami jo nevet lasd. : akik elbasztak... , marhak...,

es vegul megosztom a kedvenc mondasomat: szerelem , kiverem!
  • bravet
    remelem nem tul erthetetlen ,amit irtam ,de a szerelem marcsak ilyen:)))
  • bravet
    Hat ami tapasztalatott sikerult levonnom ,hogy :
    -tapasztalatlanul ne vagd nagy faba a fejszedet:)
    -ha baratja van nagyon ovatosan kezdemenyezz
    -ha latod ne legy full betojva ,meg kell varni mig megnyugszik az ember..
    ,mert hiaba irtam neki sms-t ,hogy tetszik nekem ,meg talalkozzunk ,amikor szemelyesen talalkoztunk keptelen voltam normalisan komunikalni vele...s szerintem,ezert mondta le a talalkat .
    Es vegul ,ha ezeket nem tartod be tok hulyenek fogod magad erezni utana ,mert nagyon hoppon maradsz!es banni fogod ,hogy pont o nem jott ossze!!
  • K.András
    A tapasztalatod oszd meg akkor a többiekkel(ha rossz akkor meg pláne), hogy lehessen belöle tanulni.
  • bravet
    szomorú :(((( ha lehet en is belepnek abba a klubba...most szuram el minden eselyemet en is almaim asszonyanal ,szal beszelni kene arrol a klubbrol:)))))
  • maxtor
    én meg azt nemtom hogy miről beszélgessek acsajjal
  • K.András
    Miröl beszélsz?Még akkor sem buktad ha már vele van,probálkozz!!!Legalább beszélgess vele!!!Ha meg sem probálod lecsapni a kezéröl akkor tényleg buktad...De ha nem is jön össze ,legalább az a tudat benned lesz hogy megprobáltam, és nem fogod "hülyének" érezni magad hogy meg sem probáltad.Ha igazán tetszik a lány akkor küzdjél meg érte, mert ha nem látja a csaj az érdeklödéset, akkor honnan a francbol tudja hogy akarsz töle valamit egyáltalán???
  • K.András
    Azt nem értem az egészben, ha tetszik egy csaj miért vársz két hetet hogy megszólitsd?Na ezért van a baromarcuval, mert nem léptél,én két hét után már a szakitáson törném a fejem, hogy hogyan mondjam meg neki ugy hogy azért mégse bántsam meg.
    Trükkökel semmire nem lehet menni,inkább legyél ember(saját magad), hamarabb be fog jönni egy lánynak.
    Hogy miller valaki,az sok lánynál nem számit, ha meg igen akkor azzal hogy elveszted csak nyersz.
  • petee
    így van, jól beszélsz
    szomorú: ha télleg nagyon teccik, akkor próbálj vele beszélni! mondd meg neki,hogy teccik neked,és el szeretnéd hívni valahova.ha igent mond, akkor tied a pálya. ha meg nem akkor se csüggedj. ha bizonytalan akkor van esélyed!!!!
  • VinylToy #1779
    ennyire tényleg nem kell már a rossz hangulat, tovább kell lépni, vagyis legalább elhatározni, hogy hagyod a francba ezt a csajt!
  • petee
    jó van bocs,csak próbáltam segíteni. lehet hogy könnyen beszélek mert most jöttem össze egy nagyon ari csajjal. szal sorry!
  • petee
    igazad van, nekem is volt már hasonló de hát lépni kell! nem szabad azon rágódni,hogy "mér nem jött össze".
    szomorú:(((( Légy inkább boldog:))))
  • VinylToy #1774
    Ez ilyenkor könnyű mondani, de csak egy idő után lehet véghez vinni! :))
  • petee
    hopp! ez szomorúnak ment, nem evilnek
  • petee
    ne légy szomorú, ezer nő van még a világon bazz!
    ne azon az egy nőn búsulj, mer depis leszel!!!
  • Evil
    az nem szamit mekkora valaki.
    De verekedni nem erdemes. Keresni kell masik csajt.