Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
Jujj, de szarrr :-))

ennek max a falusi nagy qrvák dőlnek be, mert ott az természetes :-D
csak poén

mateos
valyon ki szokott 2értelmü vicceket mesélni ?
mateos
:-)
MuERTe
A legtutibb csajozós szöveg: "Ne haragudj, nem vagyok idevalósi, meg tudnád mutatni a pinádat?" 😊
Coine
én eddig max 1 óra 10 percet beszéltem vele....éjfélkor fejeztük be ;-))

1ébként ez rohadtul nem csak a szerencsén múlik...

mateos
naponta beszéltünk telefonon (ez kimaradt) :-)
mateos
én a mostanimmal naponta beszéltünk , valamikor + mint 2 órát , de hál égnek bejött :-)

Szal szerintem légy bátor 's sok szerencsét.(bár ez nem a szerncsén múlik)
Coine
Teljesen 1etértek veled !

Előzö nagy szerelmem is ezt mondta : - Legyünk barátok !

Azóta sajna nem is taliztam vele meg semmi....szóval ez a legrosszab...és nagyon fájt...

Tehát nehéz megmondanom, hogy szeretem, de kicsit érzékeltetem...nem hülye a csaj, lehet, hogy ő is szeret, csak több bátorságot akar...nemtom....grr....itt tépelődök...meg emilezek meg telózok vele naponta :-))

mateos
bakker..ez ténleg nehéz ügy :-) , én is éreztettem a mostani barátnőmmel,hogy mi a helyzet(az elején)s finom vonásokkal kezdtem mondani neki,hogy mi a helyzet..aztán valahogy sikerült hál istennek de az elején ténleg nehéz volt , mert azon filóztam,hogy ha kimondom neki hogy szeretem , akkor ö erre azt fogja mondani,hogy "JÓ HAVER VAGY , DE ÉN NEM SZERETLEK , DE TÉNLEG JÓ HAVER VAGY"de aztn hál isten nem igy történt 's má + mint 4 hónapja m1
És imádom a csajt Szal velem ez történt
Love Ace
Szereti a pasit,ez a helyzet.
De azért azt figyelembe kell venni,hogy ezt az a csaj mondta,akinek tetszem.
Egyébként az a csaj is szép,de olyan csajt még nem láttam eddig egész életemben,mint az,aki állítólag szereti a pasiját.
Coine
Már választottam a 2 csaj közül, megvan a kiválasztott...és igazából télleg meg kéne mondanom a szemébe mit érzek....de még nem vagyok készen baszki...viszont nagyon finoman azért mindig érzékeltetem....még tennem kell dolgokat...
nehéz préda....de megériiiii ;-)

Coine
Sztem meg alapból buktad ha a csaj szereti a pasit....

Coine
Igen, ma beszéltem vele egy órán keresztül telefonon, és nagyon óvatosan kipuhatoltam, hogy azt szereti, ha megmondják neki, ha szeretik :-)
Félek...bakker...nemtom hol, mikor ? alkalom...itt tépelődök....sebaj, majd a szivar segít :-)

Love Ace
Tudom,hogy már Isten tudja mióta nem írtam,bár a topic-ot én nyitottam,de most nekem is lenne egy gondom egy (pontosabban nem egy )csajjal.

Na!
Szóval van egy lány,aki baromira tetszik nekem,de van barátja.Ez eddig nem is annyira nagy gond(ha leszámítjuk,hogy a srác 3.-os,én meg 1.-s),a gond végül is az,hogy szereti a csaj a pasit.(a csaj is 1.-s)
Viszont 2 osztálytársnőm révén ismerem a csajt egy kicsit,de az egyik osztálytársnőmnek tetszem,a másiknak meg a szobatársam tetszik,aki 1 éve jár egy csajjal.
Én még nem tudom,melyik csaj legyen?
Legyen-e egyáltalán, vagy maradjak ki ebből a körből?
Ja,és a pasi állítólag bír a beszólásaim miatt.(gyk.:az a pasi,akivel az a csaj jár,akiről az elején írtam)

Ha valami nem tiszta akkor írjatok!

Love Ace
Lteebee
Ezt tényleg te írtad?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

TIBI
És én mit csináljak.Tkp nem ismerem a csajt csak szoktam látni a boltunkban cigit venni.Most azon gondolkoztam hogy veszek 1 db David of-ot és akkor végig kínálok mindenkit és akkor én leszek a fasza csávó.De én utálom a cigit!!!Mit csináljak?

^^

Coine
Nah jól haladok, mert kiválasztottam a kettő közül a prédát, és szegénykével ma 40 percen keresztül dumáltam a telefonon, ahol ecsetelte, hogy csalódott a férfiakban...és holnap majd a vállamon fog sírni :-)))
remélem...
Az biztos, hogy jól haladok...csak óvatosan...

:-)

nah de vége az élő közvetítésnek, majd meglátjuk mikor írok majd megint mi történt :-))

Coine
Hé nyugi freya, én nem csinálknám ezt :-))))))
1ébként kösszzz...
:-))

Coine
Annál nagyobb úriember vagyok én !

Coine
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Waterhorse
Mi itt mind tudjuk.
És az a véleményem, hogy ö tud élni, miért ne tenné meg valaki ha van rá lehetösége. Mi van ha a holnap fejemre esik egy tégla, meghalok, "de legalább nem voltak perverz gondolataim!" - ez butaság

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

ipszilon
köhöm.... (ha vlki ezt tudná, hogy milyen a felfogásod ezzel kapcsolatban...)

Inkabb ne bizzuk a veletlenre: itassunk le ket csajt, hanytassuk meg oket, oljuk meg a sracot...
Assassin
Lehet hogy címoldal lesz belőle vmi bulvárlapban😊
Tenyleg, es megoldodik elete nagy dilemmaja: nem kell valasztani kesobb sem
Laalee
az mar az illetöt nem erinti 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

attol meg az este lehet kellemes, de reggel hanyasba es verbe fagyva fogsz nem.felebredni😊
Laalee
attol meg az este lehet kellemes, reggel meg takaritanak 2 en is rad...

Assassin
akik végighányják az előszobát...
Assassin
Azt elhiszem,2 nő egyszerre minden férfi álma...
Csak sajna kevésnek jön össze.
Efreet
ami nem lehetetlen...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
puhatold ki ha olyan jo baratnök akarmi is lehet 😊

Assassin
Ha barátnők akkor gyorsan lebuksz ha mindkettőt hajtod.Így lehet két szék közül a földre esni...
mateos
bundázd meg mind2őt
Coine
Én most 2 csajnál vagyok "bevágódva" és hát azért választanom kéne, hogy melyiket kezdem el "jobban főzni", mert mind2 aranyos, meg tudom a teló számukat...(meg van amit nem mondok el 8-]] ) szóval kinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy jobb e 2 csajjal vagy 1el "járni" ?

Az a baj, hogy mind2 aranyos bírom őket, ugyanez vissza, ők ketten meg barátok is :-)
Viszont tök más személyiségek....szal nehéz döntés...
vki tud vmi segítségfélét is ide bepötyögni ?
thx

Assassin
Jó akkor nem egyből,de előbb utóbb leesik a 20 fillér 😊
Assassin
Egyből.
Assassin
Gondoltam😊))
Assassin
Ezzel finoman arra célzol hogy írjak neked egy mailt?😊
Assassin
Jó majd bescannelem.
Laalee
kuld el mailban te buta.

Assassin
Hiába tapenolom a képernyőt nem tudom addig nyújtani hogy elérhess...
Assassin
Na most rámszámol a bíró,padlóra küldtél😊
Assassin
Pszt mán!😊
Laalee
😊

Assassin
Néha úgy nézek ki mint egy szőrsapka,vagy mint egy egyujjas kifordított bundakesztyű,vagy paróka ,vagy papucs orrán pamutbojt.Most leginkább egy sapkához hasonlítok ahogy hintázok egy ágon...fel le fel leheheh mivel egy szellő hintáztatja az ágat...

Ebben verhetelen vagyok mert a fiamnak van vagy négy pompom videókazija😊
Lteebee
Ó... igazán senkisem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Laalee
a z: nel szoljatok 😊

Assassin
Akkor hallgatom a d, verziót...
Assassin
c,pofon vágnál

Erre gondoltál?😊