Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát sajna úgy néz ki, hogy a csajjal barátok leszünk, de jóóó közeli barátok, és ki tudja....lesz még téli szünet...hmmm :-D
;-)
Aranyszabály : Nővel és nő nélkül se megy.
hiába....ez az élet 😛
;-)
Aranyszabály : Nővel és nő nélkül se megy.
hiába....ez az élet 😛
Mondasz valamit: az ember mindig olyannak kell, akire rá sem rud nézni,és fordítva.
miért van az hogy sajnos 16-17 éves csajok nem nagyon foglalkoznak velünk, helyette 22-23
köcsögökkel vannak,tisztelet a kivételnek.Tudom most lehet csúnyát mondtam na jó nem köcsögök.
Most én is kezdjek valami 14 évessel bár ott is vannak jók.
köcsögökkel vannak,tisztelet a kivételnek.Tudom most lehet csúnyát mondtam na jó nem köcsögök.
Most én is kezdjek valami 14 évessel bár ott is vannak jók.
^^
Menő, csajozós dumáid nincs?
Lerázni könnyebb, mint felszedni... 😊
Lerázni könnyebb, mint felszedni... 😊
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Hát de bazki, én csajt akarock nem barátot, nekem az kell, hogy szeressen, sztem ez elég érthető, nem ?
csak hát a mai világban ritka dolog a jó párkapcs., azaz hogy viszonozzák a szerelmet, nem ?
csak hát a mai világban ritka dolog a jó párkapcs., azaz hogy viszonozzák a szerelmet, nem ?
elfogult vagy. először kérdezni kell
Hú nem tudom de elég gáz lett a fórom mostanában.Tegnap mentem discoba előtte azért benéztem ide hogy olvassak egy-két rippet de egyet s találtam. Aki eddig jókat mondott az ipszilon de ahogy látom ő nem nagyon írt mostanában.
^^
Akkor meg mit akarsz. Lehettek barátok.
Hát ez az bazki, meg is bántott, most mérges vagyok, de ezt ő is tudja...szal a szappanopera folytatódik (mondjuk nem feküdtem le a csajjal...ez kimarad a sztoriból 8) )
Ne légy csalódott! Én nő vagyok, de nem vagyok egynek sem a védője. Szerintem egy nő sokkal hamarabb levirágzik, és egy férfinek mindig több a lehetősége (sajna). Ha egy nőnek barát kell, akkor nem a régi faszira gondol. Ez a válasza, még csak őszinte sem volt, úgyhogy egy ilyet nem kell sajnálni. Rühellem, az ilyen szép mondatok mögé bújást, ez a kis picsák módszere. Az ilyen nem csak szakít, hanem téged meg is bánt, mert ha esze lenne, tudná, hogy egy ember nemigen lesz annak a barátja, akivel korábban lefeküdt, legalábbis általában. Primitív lerázószöveg. Légy a falon. Csattt!
Nagy igazségok 😊
1ébként most qrvára csalódott vagyok ("legyünk barátok") szal elegem van a csajokból is, de ez HAMAR L fog múlni 😊
1ébként most qrvára csalódott vagyok ("legyünk barátok") szal elegem van a csajokból is, de ez HAMAR L fog múlni 😊
És ráadásul saját, nem lopott téma, vagy mások tolla, mint Dikkma logo-ja.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Jóvátettem azzal, hogy elmagyaráztam, mit is takar a neved, vagy az eredeti névviselők közül ragadtál itt?
lásd 1317 hozzászólás.Asszem én eddig nem kötöttem beléd így eléggé furcsára sikerült ez a bemutatkozó hozzászólásod...
De magyarázd meg hogy nem így van és én rögvest elhiszem.
De magyarázd meg hogy nem így van és én rögvest elhiszem.
éjszaka kaptam:
Leghulyebb lerazo szovegek
"Az ötödik érzékem azt súgja - ne találkozzunk többet; s az nem szokott tévedni!"
"jó veled lenni, de jó nemveled lenni is"
"figyelj, unom már az ilyen állandó beszélgetéseket, legközelebb akkor hívlak, ha tényleg szükségem van arra, hogy beszéljünk."
Lány: - Te olyan rendes vagy Zoli, de azt hiszem, nem illünk össze.
Én: - Te most kivel beszélsz? Mert én nem Zoli vagyok.
Lány: - Izé... Szóval szerintem ne találkozzunk többet.
Én: - Jó, de sajnálom Zolit.
Lány: - Azt érzem, hogy túl fiatal vagy hozzám.
Én: - Aham. Végül is 3 évvel késobb születtem, de ez valóban bagatell.
Lány: - Meg nekem a zöld szem a zsánerem.
Én: - Igazad van. Nem illünk össze. Mert én viszont az okos lányokat szeretem.
(Megjegyzés: a "megint nincs rajtad sapka" tipikus esete)
Lány: - Úgy szeretnék lefeküdni veled.
Én: - És mi az akadálya?
Lány: - Hogy már nem szeretlek.
Én: - Most akkor fizetnem kell érte, vagy szakítanom veled?
Lány: - Olyan bunkó vagy! Én csak el akartam mondani, hogy már nem szeretlek.
Lány: - Soha nem lesz ilyen klassz barátom mint te.
Én: - Tudom.
Lány: - De nekem jobb kell.
elutazás után:
"...rájöttem, hogy nekem jó ez igy..."
"...hogyan 'így'??..."
"...hát Nélküled..."
SMS: "Tanácstalan vagyok."
5 perc múlva telefonon:
- Beszélnünk kellene...
- Abba akarod hagyni?
- Iiiigen..., de beszélnünk kellene.
- Ezek után mirol?
-tudod, meg mindig szeretlek, de mar nem úgy...
-ki akarsz rúgni?
...hosszú csend...
-igen.
-akkor kell egy kapcsolatot megszakítani, amikor az a legjobb...
-?
-mert akkor fáj a legjobban, és ez erosíti a lelket.
-?????????????????????? (na szakítsd te meg magadat, jó?!?!??!)
"gondolkoztam kettonk helyett is..."
- Akkor egyszerusítsünk! Ha mindenben tökéletesen megfelelnék az elvárásaidnak, akkor lenne bátorságos vállalni engem a szüleid elott?
- Nem.
"Olyan értékes ember vagy, értelmes, kedves, intelligens, jószándékú, csinos... Nagyon jó vagy te olyannak, amilyen vagy, ne akarj megváltozni..."
Leghulyebb lerazo szovegek
"Az ötödik érzékem azt súgja - ne találkozzunk többet; s az nem szokott tévedni!"
"jó veled lenni, de jó nemveled lenni is"
"figyelj, unom már az ilyen állandó beszélgetéseket, legközelebb akkor hívlak, ha tényleg szükségem van arra, hogy beszéljünk."
Lány: - Te olyan rendes vagy Zoli, de azt hiszem, nem illünk össze.
Én: - Te most kivel beszélsz? Mert én nem Zoli vagyok.
Lány: - Izé... Szóval szerintem ne találkozzunk többet.
Én: - Jó, de sajnálom Zolit.
Lány: - Azt érzem, hogy túl fiatal vagy hozzám.
Én: - Aham. Végül is 3 évvel késobb születtem, de ez valóban bagatell.
Lány: - Meg nekem a zöld szem a zsánerem.
Én: - Igazad van. Nem illünk össze. Mert én viszont az okos lányokat szeretem.
(Megjegyzés: a "megint nincs rajtad sapka" tipikus esete)
Lány: - Úgy szeretnék lefeküdni veled.
Én: - És mi az akadálya?
Lány: - Hogy már nem szeretlek.
Én: - Most akkor fizetnem kell érte, vagy szakítanom veled?
Lány: - Olyan bunkó vagy! Én csak el akartam mondani, hogy már nem szeretlek.
Lány: - Soha nem lesz ilyen klassz barátom mint te.
Én: - Tudom.
Lány: - De nekem jobb kell.
elutazás után:
"...rájöttem, hogy nekem jó ez igy..."
"...hogyan 'így'??..."
"...hát Nélküled..."
SMS: "Tanácstalan vagyok."
5 perc múlva telefonon:
- Beszélnünk kellene...
- Abba akarod hagyni?
- Iiiigen..., de beszélnünk kellene.
- Ezek után mirol?
-tudod, meg mindig szeretlek, de mar nem úgy...
-ki akarsz rúgni?
...hosszú csend...
-igen.
-akkor kell egy kapcsolatot megszakítani, amikor az a legjobb...
-?
-mert akkor fáj a legjobban, és ez erosíti a lelket.
-?????????????????????? (na szakítsd te meg magadat, jó?!?!??!)
"gondolkoztam kettonk helyett is..."
- Akkor egyszerusítsünk! Ha mindenben tökéletesen megfelelnék az elvárásaidnak, akkor lenne bátorságos vállalni engem a szüleid elott?
- Nem.
"Olyan értékes ember vagy, értelmes, kedves, intelligens, jószándékú, csinos... Nagyon jó vagy te olyannak, amilyen vagy, ne akarj megváltozni..."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Alapállást nem értem.
Olyan emberekbe kötöttél ok nélkül, akik sértegetése engem sért.
Olyan emberekbe kötöttél ok nélkül, akik sértegetése engem sért.
Nehéz az alapállás, igaz? Mikor bunkóztam én veled?
Assassin véleményét osztom és vállalom a megbizatást, ha senki más...
Na, de, hogyan csipjunk fel not az a topic temaja.
Szerintetek elmenjek hetvegen Sz.Fehervarra talalkozni valakivel?
Szerintetek elmenjek hetvegen Sz.Fehervarra talalkozni valakivel?
dickeNNNNNNNNson
Hat az van hogy a P200@225 MMX-em nem ftp szerverkent fogja leelni hatralevo napjait! 😞(
Alberletben 4 muegyetemista, belathato hogy egy gep keves, foleg ha sohasem mi, hanem az 5dik, nem muegyetemista hasznalja. Szoval nagyon nagy power van am!
P200@255 MMX + 32 mega ram + 15 gigas Quantum lct vinyo + 14" moncsi (sugaroz mint allat, de en mar megszoktam, johet nekem Hiroshima 😊) S3 Trio64 (2 mega ram) 10 mbit utp + Win98 ez lett belole. A Cel533-as XP-vel 100 mbit utpvel --> Sygate Home Network progival megosztottam a netet, elsore ment, nagyon kiraly vagyok 😊
Szoval 2fele osztott 56k power van! Es ezen netezunk! 😊)))
Hat az van hogy a P200@225 MMX-em nem ftp szerverkent fogja leelni hatralevo napjait! 😞(
Alberletben 4 muegyetemista, belathato hogy egy gep keves, foleg ha sohasem mi, hanem az 5dik, nem muegyetemista hasznalja. Szoval nagyon nagy power van am!
P200@255 MMX + 32 mega ram + 15 gigas Quantum lct vinyo + 14" moncsi (sugaroz mint allat, de en mar megszoktam, johet nekem Hiroshima 😊) S3 Trio64 (2 mega ram) 10 mbit utp + Win98 ez lett belole. A Cel533-as XP-vel 100 mbit utpvel --> Sygate Home Network progival megosztottam a netet, elsore ment, nagyon kiraly vagyok 😊
Szoval 2fele osztott 56k power van! Es ezen netezunk! 😊)))
Toltom le a 4 cd-s jatekok isoit single isdn-el, nem marad savszelesseg a filmekre 😊 egyebkent megvan divxben 😊)
Kell az az adsl, mar latom! Olcsobb mint az isdn akkor miert ne terjek at?!
Lenne Gyalog Galoppom (--> megertenem Assassint 😊) meg napkozben is tudnek form csetelni. Ami mar csak azert is jo, mert lehet felevtol nem fogok az egyetemen gepezni (nem azert mert akkor inkabb beulok Geptanra 😊)
😄D
Kell az az adsl, mar latom! Olcsobb mint az isdn akkor miert ne terjek at?!
Lenne Gyalog Galoppom (--> megertenem Assassint 😊) meg napkozben is tudnek form csetelni. Ami mar csak azert is jo, mert lehet felevtol nem fogok az egyetemen gepezni (nem azert mert akkor inkabb beulok Geptanra 😊)
😄D
ez tul igenyes film hogy a magyar tv leadja... viszont divx ben fellelhetö 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az, hogy senki se hoz olyan változatos ítéleteket, mint én, aki kitaláltam ezt.
NA most elárulta magát!
De lagjobban az tetszik hogy:
Anarchoszindikalista közösség vagyunk.Havonta más gyakorolja a végrehajtó hatalmat ,de csak azok a döntései érvényesek amiket a kéthetente összeülő közgyűlés ratifikál.Egyszerű belügyekben elég a szótöbbség ,de fontosabb ügyekben kétharmados többség kell.
De lagjobban az tetszik hogy:
Anarchoszindikalista közösség vagyunk.Havonta más gyakorolja a végrehajtó hatalmat ,de csak azok a döntései érvényesek amiket a kéthetente összeülő közgyűlés ratifikál.Egyszerű belügyekben elég a szótöbbség ,de fontosabb ügyekben kétharmados többség kell.
Ez megint a 'kiszólt a luk a gödörből' szitu.
Mármint wick.
Mármint wick.