3765
Írjatok minél több tippet, és hogy hogyan szoktatok felcsípni egy csajt
-
#1914 hát én csak a vázlatát terveztem el magamban:) de igyekszem rögtönözni, és főleg LENYUGTATNI magam (bár ez nem fog menni szerintem:) Diszkóba semmiképp nem hivom el, vmi nyugisabb helyre gondoltam én is. -
#1913 nekem 100%, hogy szintén így lesz -
#1912 azt hiszem ezt nem is fogom kipróbálni:)))) -
#1911 Áhháá, szal 1 éjszaka. :DDD Na hát nekem ezek maradtak ki az életemből. -
#1910 pontosan.
Így legalább lehet, hogy egy éjszakára tető van a fejem felett és nem áll fenn a kockázat, hogy feleslegesen építem fel a falakat. :)) -
#1909 na igy már ok:-) -
#1908 Szal a tetőnél kezdve építed a házat. :) Hát épp bejöhet, csak aztán ügyesen az alapzattal. :D -
#1907 Azért ment oda, hogy felszedje, csak azzal a hülye dumával, hogy egy 3. (nem létező) csajt akar megszerezni, és segítsen má neki. Persze, hogy azt hívta meg, akitől kérdezett, hisz ő volt a kiszemelt. :) -
#1906 A kapcsolataim hossza nem volt összefüggésben azzal, hogy diszkóban jöttünk-e össze, vagy sem. A diszkó/buli nekem azért nagy segítség, mert egy szinte ismeretlen csajjal nem tudok órák hosszat beszélgetni egy csendes padon.
Majd ha megvolt az első smaci (esetleg más is :)), utána lehet menni a parkba sétálni és megbeszélni a dolgokat, közös élményeket. -
cyrus #1905 Elhiheted, hogy míg odamentem hozzá, az volt 3 másodperc az út oda, azalatt a 3mp alatt a pulzusom kb 180ra ment fel... nem vicc... majd nézd meg a sajátodat...
Nagy feeling :P -
cyrus #1904 ezt ne feszegessük...:P -
#1903 csak szólok, hogy ez félreérhető:-) lehet ugy érteni, hogy akitől kérdezett a srác, azt hivta meg, de lehet ugy is, hogy azt, akiről kérdezgetett.....:-))) -
#1902 Ha mindenáron megrázó élményt akarsz, nyúlj a malacba. :)) -
#1901 "Nekem szinte mindig beválik. "
Szal komoly kapcsolat diszkóban még nem alakult ki, ugye ? :)) -
#1900 Egyébként egyik volt osztálytársam úgy ment oda egy csajhoz, hogy szeretné megkérni, hogy segítsen neki megismerni 1 csajt. Kérdezte mi jönne be neki, miről dumál szívesen pasival, stb, stb, eldumálgattak, megkérdezte milyen hely tetszik neki, ahová pasival szívesen elmenne első randira, stb, aztán szépen megköszönte és meghívta a csajt oda, ahová mondta. Csaj hatalmasat nevetett, meglepődött, azt hitte nem komoly, de végül csak leesett neki... 2 éve együtt vannak.
De sztem ezt ne próbáld ki. :)) -
#1899 meg kivve ha felmászol egy fa legtetejére és onnan lóbálod a parabola-antennádat:-))) -
#1898 Pedig a diszkó nagyon jó hely az összejövésre. Nekem szinte mindig beválik. Beszélgetni majd ráérnek, utána is. -
#1897 Magas házak, fák közt közt 0 az esélye, hogy belédcsapjon, kivéve ha 20 méteres vasrudat lóbálsz. :) -
#1896 Nem fogsz aludni, hidd el. :) De ne erőltesd, majd leragad a szemed magától...
Ja és ne tervezd előre a mondandód, csakis rögtönözz, menni fog, ha ragaszkodsz a kitervelt szöveghez, belezavarodsz és iszonyat mód zavarban leszel.
Inkább azon gondolkozz, hova hívod meg. NE DISZKÓ MEG VIDÁMPARK ANYÁMKÍNJA LEGYEN !!!!!44 Egy nyugis puccos hely, ahol tudtok beszélgetni. -
#1895 mittudomén..... nekem is ugy mesélték, szám-adatok is vannak, de azokat nem tudtam megjegyezni, hulyeséget meg nem mondok:-))) -
#1894 és azt hogy számolták ki, hogy mekkora esélyel csap beléd egy villám? :) -
#1893 Köszi! Igen megpróbálok nyugodt maradni, csak félek, hogy nem fog menni, de megteszek mindet, hisz végül is, ahogyan mondtad, ő is egy ember:) Lelőni nem fog, elküldeni se a fenébe, mert én nem vagyok és nem is tudok bunkó lenni. Azért biztos pozitív lesz nála az is, hogy odamegyek, és az is, hogy nem bunkó módjára beszélek vele.
Egyébként úgy hallottam, hogy félénk lány ő is. Mondjuk nem gondoltam volna, bár nekem is azt mondták, hogy belőlem senki enm nézné ki, hogy félénk vagyok, pedig az első lépésnél de.... Na azt hiszem ma korán legfekszem (máér ha tudok aludni) és reggel első óra előtt odamegyek hozzá... és igazad van 50%-50% az elég jó arány. ja mellesleg nincs most barátja szóval nem tudom mire várok.... -
#1892 ha már az esélyekről van szó, kicsit off lesz, de: tudtátok, hogy annak, hogy belédcsapjon a villám, annak kétszer akkora az esélye, minthogy ötösöd legyen a lottón? :-))) biztató:-) -
#1891 Egy kalappal !
Az első lépés mindig rohadt nehéz, ha saját magadnak kell megtenni, de ha nem teszünk érte valamit, akkor nem lesz miénk sose a kiszemelt. :) Szal csak bátran, hidegvérrel, légy logikus (nem is én lennék)...Gyanítom ma nem alszol sokat, de holnap ennyit se fogsz. Ne legyél (vagyis legalább ne mutasd ki) ideges, csak nyugodtan ! Gondolj bele, hogy ő is egy ember, ő is egy hozzád hasonló tudat, és mit csinálnál, ha a helyében lennél. Mosolyognál, ha igen, ha nem, akkor se küldenéd el, nem vennéd a fejét, nem ugatnál, semmi olyat, amire idegességedben most számítasz. Fogd fel természetesnek a dolgok, 50% esélyed van rá, és ez bizony kiválóan nagy szám. Fel a fejjel, csakis rajtad múlik ! -
#1890 Köszi szépen a bátoritásokat!:) Majd beszámolok, hogy mi lesz.
Cyrus: ez tényleg jó Amúgy igent vagy nemet mondott? -
cyrus #1889 Figyi, ez velem is igyvolt.. én 2 lehetőségre gondoltam....
1.: Eljön velem a csaj, akor happy leszek....
2.: ha nem, akkor nem leszk letörve hanem ugy fogom fel, hogy elcseszte az esélyét.. :)
Igy könnyebb feldolgozni -
#1888 bizony, mindenki a maga szerencséjének a pogácsa:-)))) -
#1887 próba szemcsere! ;)) -
#1886 HAJRÁ, MINDENT BELE!!! :-)
veszteni nagyon semmit sem veszthetsz. Ha minden jól megy, akkor megvan a csaj. Ha nem megy olyan jól és visszautasit, akkor meg nem nagyon fogsz rajta rágódni, tudni fogod, hogy mi a szitu! igy kell nekiállni, csak szépen, nyugodtan és optimistán:-))) -
#1885 bocsi a helyesírási hibákért... -
#1884 na viszont leírom az én kis problémámat:
Szóval: van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Én úgy vettem észre, hogy nézett már engem többször ő is, sőt egyszetr elkaptam egy beszélgetést is, ami már "gyanút adott", hogy esetleg tetszhetek neki, illetve volt egyszer egy másik eset is. Na mindegy , szóval: nagyon bejön a lány, megszeretném ismerni, de egyszerüen nem tudom megtenni azt a fránya első lépést.... Utána már könnyű (voltak már barátnőim, nem sok de volt) de most valahogy még nehezebbnek érzem ezt az első lépést. Pedig nagyon jól tudom, hogy utána már más lenne, de egyszerüen az első lépést nem birom megtenni... Elhatározom magamban, hogy odamegyek hozzá de a torkomba ugrik a szivem, elkezd kalapáln, kezemről foylik a víz, és úgy érzem , hogy egy értelmes szót nem birnék kinyögni. Pedig rengetegszer elhatároztam már, hogy na ma odamegyek, na ma odamegyek, de semmi nem lett belőle:(( Az barátaim, osztálytársaim, ismerőseim mint azt mondják, hogy menjek már oda, túl leszek rajta legalább. És igazuk van, de mégsem megy:((( Most viszont tényleg nagyon elhatároztam magamban, hogy holnap lesz ami lesz, odamegyek hozzá, és megmondom neki, hogy megszeretném ismerni, meg elkérem majd szépen a telefonszámát. csak el ne szúrjam... kigondoltam, hogy elhivom valahová beszélgetni. ha nemet mondd akkor túlteszem magam rajta, persze biztos szar lesz egy ideig, de ha meg igent, akkor meg aztán madarat lehet majd velem fogatni... na meglátjuk, mindenesetre drukkoljatok nekem légyszi. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, nekem az első lépés nem könnyűű:((( utána már minden jól meggy... na be is fejezem kicsit hosszú lett, és mégegyszer drukkoljatok!! Leglább addig jussak el végre, hogy eljutok oda, hogy odamegyek hozzá. Mert így legalább a hétvégén már nem kell rágnom magam a dolgokaon és akkorra már tudni is fogom, hogy mi is a szitu -
#1883 így van, az rég rossz ha a csaj azt nézi, hogy milyen márkás cucc van rajtad, milyen a telefonod stb...
-
#1882 Van egy nagy igazság, amit már több helyről is hallottam, be is bizonyították, de ennek ellenére nem fogja megvigasztalni a facér 17 éveseket :) Persze az ide látogató női fórumozók cáfoljanak meg, ha nincs igazam :)
Szóval a nők (nőstények az állatvilágban) mindig törekednek arra (akár tudat alatt is), hogy hosszú távon biztos kapcsolatuk legyen. Ebbe a képbe nem fér bele a macsó (domináns hím) szerepe, mert az ilyenek vagy folyton új hódítás után futnak, vagy épp a többiekkel versenyeznek miközben nem törődnek a célponttal :) Így hosszabb távon a teljesen átlagos féfiaknak van a legtöbb esélyük. (megfigyelték pl. hogy amíg két domináns szarvasbika párbajozott, odament egy kevésbé jól fejlett hím a nöstényhez és jól megb...)
A másik dolog: én személy szerint nem foglalkoznék olyan csajokkal akiket az levesz a lábáról, hogy márkás cucc van rajtam, meg hogy milyen autóm van. Annyira felszines dolgok ezek, hogy irtózom az ilyenektől... -
#1881 Módszerek, taktikák én ezekbe nemhiszek. Egyszerűen eladod magad a dumával, aztán ha sínen vagy lépni kell a level2-be :) -
cyrus #1880 jaja, a csajok egyvalamihez nagyon értenek... Elhitetik velünk hogy mekkora májerekl vagyunk hogy felszedtük őket.. Holott rajtunk kívül mindenki tudja hogy a csaj szedett fel minket .. :) -
#1879 Szenvedni egy csajért? Ugyanmááá. Beszélgetni meg kirakod amid van és majd dönt -
selwik #1878 Mert jó szex van jó kapcsolat nélkül is, de jó kapcsolat nincs jó szex nélkül.
Azért ez nem teljesen van így. Volt egy kapcsolatom régebben, marha jól kijöttünk egymással, kivéve az ágyban, ott vhogy nem találtuk meg a közös nevezőt, egyszerűen más stílusúak voltunk. Mégis 4 hónapig együtt voltunk éjjel-nappal, jórészt szex nélkül, mert egy tündéri nő volt. És csak az vetett véget a kapcsolatunknak, hogy kiment tanulni külföldre:((
A mondatod első részével egyetértek:)) -
#1877 Így van. :) Csak kellő sorrendben, és megfelelő időzítéssel, nehogy pofon legyen a vége. :) -
nenad #1876 mindkettore szukseg van jo aranyban.
rozsara es popofogasra is. ;) -
#1875 jössz, két sz...