Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomy:

Úgy kövesd a kis yogit, hogy a háta mögött legyél. Amikor megáll a gombánál, akkor várd ki, amíg szétnéz (egyszer jobbra, majd balra, majd ismét jobbra-balra, bár lehet, hogy nem jobbra kezdi, hanem balra, legyél golyamatosan a háta mögött, de ne túl messze), majd mielõtt elindulna, kerülj a háta mögé. Én úgy csináltam, hogy amikor elérte a gombákat, akkor úgy fordultam, hogy a hegy a hátam mögött legyen, és ott megvártam, míg szétnéz, és mielõtt elindult volna, azonnal a háta mögé fordultam. Lehetõleg ne felülrõl nézd a yogit, mert akkor észrevesz, hanem 10-20 fokos szög alatt legyél a yogi háta mögött.
Hú, remélem érthetõ voltam ezzel a hosszú szöveggel.

by.
Hi! Segítsetek!
A 3. pályán van egy kis idegesítõ yogi vagy mi, aki azt akarja hogy ne kövessem, hogy tudom mégis?
Amikor elér egy csoport gombához a kis rohadék, akármit csinálok, mindíg meglát, kivéve mikor olyan messze kerülök hogy szem elõl tévesztem.

Rincewind
Az options-ben!
Asszem..., de nem biztos!

Viszont az biztos, hogy le lehet tölteni ilyen progikat!!!
Rincewind
Akkor ez nagy átverés! Mert, ha a fehér tényleg drágább, akkor az élelmes eladó csak megfordítja a feketéket és kész! Mondjuk itt nálunk Szegeden nincs árbeli különbség a két doboz közt!
Még1 dolog: Nem tudjátok, hogy csak ilyen Dvd dobozos változat van, vagy létezik rendes nagy papír dobozos is? Én ugyanis jobb szeretném a nagy dobozt, még, ha esetleg drágább is. Tudjátok egy Baldurs Gate 2 collectors edition után elég szánalmas lenne az a nyamvadt dvd tok! 😞
Hmud!

A dobozok között nincs semmi különbség, csak a borító van másképpen berakva. Mind a két oldala nyomtatott.

Én a 3. pályán akadok el állandóan, vagyis hát a progi! A mentéseknél mindíg kifagy! Az autosave-t kikapcsoltam így tovább jutottam, de ugyanakkor meg is szivattam magam, mert ekkor meg a kilépésnél szált el (jó sok idõt beleölve). És mindíg kezdhetem elölrõl a pályát... Tudtok valami megoldást erre a problémára? Volt már vkinek hasonló?

Bith
Jaja, télleg megvettem. Ráadásul a fehér borítósat 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Rincewind
>>>Bith

Te tényleg megvetted az eredeti B&W-t??? Tesóm is megfogja venni, és én is nagyon gondolkozom rajta. Annyira jó, hogy megéri megvenni és ezzel is adózni a készítõk zsenialitásának!!!

Rincewind
Bith
Nem szörny az, hanem lény! 😊 Nem mind1! Bár valóban lehet belõle szörnyeteget is nevelni, de alapból nem az ugye 😊).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Mighty
Természetesen ki lehet javitani. Bõszen gyógyítsd a népet. Néha engedj el 'béke galambokat' is!
Nekem már nagyon véreres volt a kezem, a galambok is átváltottak denevérré, stb. Szóval lehet lavírozni a jó és a rossz között. Az is jó, ha pl. 'véletlenül' belõsz néhány fireball-t a faluba és eloltod.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bith
Ja! És kedvet kaptam a B&W miatt megint egy kis Dungeon Keeper 2-re 😊)). Aki véletlen nem játszotta az szerezze be.

Bith
Télleg drágább a fehér? 😊))
Hehhe, nem is tudtam, ezek szerint én jótékonykodtam. Ha jól sejtem, akkor 1 ezressel lehetett több, mint a fekete (12999Ft volt).

Valahogy nekem nem jott be ez a jatek. Nehezkes a kezelese, elegge egyugyu maga a jatek, szoval nem egy nagy vasz iszt dasz.
Mindig ez van: nagyon varnak egy jatekot, aztan egy gyenge valami jon ki belole.
skorpio7
Kedves Anonymus !
Örülök , hogy a játék negatívumait ilyen részletességgel felsoroltad és ezzel gyarapítottad azoknak a jelentõs táborát ( Skacok ? Lehet vagy 1% ??? ) , akiknek nem jött be ez a játék.
Ilyen építõ jellegû kritikát már régen olvastam.
Remélem lesz szerencsénk más játékok hozzászólásában is olvasni a véleményedet.
Köszönjük !?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Bith
Ez nem is lehet másképpen látni...

A templomban lehet menteni a Save game szobában.

Mighty
Nem árt néha egy-két Heal varázslatot is elnyomni...

Amúgy meg azért csúsznak másznak egy idõ után, mert öregednek.

Törölt felhasználó
Sziasztok!A 3. pályán hiába rakok össze két embert hogy pározzanak nem csinálják meg és szép lassan kihal a falum.Sokszor meg a földön csúszva haldoklanak az embereim.Ez valami bug vagy mi?
Mighty
Én pl. egy csomó varázslatot is átdobtam a 2. pályára :-)

Rip
Zeti:
Érdemes összeszedni minden fát és kaját a raktárból, és átdobni a teleporton. De ugyanígy embereket is tudsz átküldeni. Ha megvan, átmehetsz a következõ pályára.

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

csovi all!!
miert van az hogy a 3 es 4 palyan nincs leashom(kotelem)ehez kerem segitsegeteket
es akinek meg segiteseg kell vmibe az irjon ide v [email protected]
cimre
tisztelettel zozokiller@
Rip
Oké, Mike, igazad van, a tiéd részletesebb 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Gladiator
A 2. pályán van egy másik csapat, akinek ilyen sárga területet van, vagy milye, és szokott segíteni, pl. õ csinálta a legelején nekem a templomomat. Nagy baj, hogy ha leromboltam néhány házát???

Törölt felhasználó
Kösz rip sikerült a koson átmennem.Már a 2.pályán vagyok.CSásztok!
Mike
Majdnem, de a finomsagok kimaradtak.
Ha nem jo helyen koti ra, konnyen megszivhatja, ezert irtam le reszletesebben is. En tobb mint egy fel orat szivtam vele, mar azon voltam osszelapitom egy kovel...

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

skorpio7
Szia Aquli !
A játék az összes jelentõsebb magyar warez site-ról letölthetõ.
Lehet köztük választani ! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Aquli
Hello! Valaki nem tudja esetleg, hogy honnan lehet ripben letolteni?
Elore is koszi, Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Rip
De hisz én is ezt mondtam... ehh

Mike
de igen, sajnos fejbol nem emlexem
fusd at az index-es Black&White topicot, remelhetoleg el meg a link.

(ez van, en nem fogom atnyalazni ujra - na most ki lehet majd torolni ezt a hozzaszolast jol, a konkurencia "reklamozasa" miatt)

Mike
Gladiator!

Ezzel en is sokat szivtam. Az a lenyeg, hogy meg kell varni mig a banya az ovi melletti fas reszen nem kezd el furulyazni. Akkor kell megcsipni, igeny szerint josag/merges porazzal. Ha jo vagy akkor mielott a lenyed elkezdene torni a fejet, mit is kezdjen vele, vitesd oda a barlangja bejaratahoz. Miutan letette az allatod, es o meglep, akkor el kell kapni ujra, es csak akkor fogja elengedni a kolkoket. De cserebe mindezert kapsz egy jo kis super heal varazslatot, ami jo nagy teruletre hat, es termelodik mint allat, tehat meg tudod tanitani ra a lenyed.

Rip
A megoldás:
Kösd a kezedhez az állatot (L), majd kösd hozzá a fickóhoz (szerintem fickó)dupla katt rajta.
Ekkor a jószág odameby, és elkapja.
Menj a bányához, és kiengedi a pulyákat. Kapsz HEAL varázslatot jól. Ha az állat megeszi, akkor villámot kapsz.
bye

Gladiator
Van az a quest, hogy egy pedofil csaj bölcsiseket elvitt a barlangjába. Oda megyek az áltatommal, nem vesz észre, aztán oda megyek a kapu elé, meg a csajra kattintok, meg minden, de midig befut a hejére a csaj. Mit csináljak?

Bith
Még annyit azért hozzátennék, hogy nem ajánlott átmenn a következõ pályára, amíg nem adnak ki egy javító patch-et. Ugyanis ott elátkozódik alényed Nemesis által, és ez az átok egy bug miatt rajtamarad örökre. Egyébként azt csinálja, hogy folyamatosan megy össze tõle.

Bith
Azt a falut simán nem lehet megtéríteni. A feladat, hogy azt a 2 oszlopot EGYSZERRE fel kell húzni, ekkor a tied lesz. Ez a feladvány benne, hogy hogyan. De nem nehéz kitalálni 😉.

Bith
Felteszel aegy nocd patch-et. Ha zenét is akarsz, akkor másold át vinyóra a cd-rõl (csak ezt tölti onnan amúgy).

Ferro
Ha segítség kell valakinek, nézze meg itt>>>
http://bundw.freeweb.hu <<< hátha talál valamit.
Bár az oldal még nagyon friss, de ígéretesnek látszik.

Gladiator
Hogy lehet úgy jáccani, hogy a CD-t feltettem a gépre és onnan tettem fel a játékot, de amikor elindítom mindig a Cd-rõl akarja jáccani...

Hilfe! Hilfe!
Itt vagyok a negyedik palyan mar 2 hete!
Tuleltem a Meteor esot! 😊
Viszont sehogy sem tudok tuljutni a 4. palyan! Minden falum megvan 1. kivetelevel, ez az a falu amit ket halalfejes totem ved egy volgyben. Egyszeruen nemtudom oket atalitani hozzam! Mikor a Belive leesik 400 ala rogton visszaugrik 500-ra! 😞 Nem tudom mit kell tennem! Ezt a falut Nemezis vedi, az is tiszta hogy a ket totemmel kene valamit csinalnom! De mit????
Csak ez az 1kuldetes maradt hatra! 😞(
Aki tud segitsen! please! 😊
hy all 3 palyan amikor visszatersz az 1 palyara miert nincs leash -om(kotelem)???
ez itt a kerdes mert a templomnal nem talalom es az elozo palyanse volt amikor kiszabaditottam a tehenemet pls segitsen vki
tisztellettel [email protected]
Rip
Gladiator:
Ne a skirmish móddal kezdd, hanem a normállal, annak az elején van egy tutorial rész, ami nagyjából elmagyarázza a játék használatát.

Ati:
Harcolj csak, egy idõ után a kos abbahagyja, és visszanõ eredeti méretére.
Mindig csináld azt, amit a kos mond.
Pl. támadj gyorsan egymás után, védekezz, vagy lépdelj el elõle.

bye

Gladiator
Van egy gondom!

Elkezdtem jáccani Skirmist, vagy mit, de hogyan lehet olyan állatot csinaálni?? Már adtam fát annak a háznak, így csináltam házakat, adtam kaját annak a templomnak (erre nem lett semmi).
Meg most felszedtem egy storm gömböt vagy mit, és nemtom letenni, vagyis már használom is, de nemtok mit csinálni vele, az llenséget nemtom meg villanyozni, de semi mást sem, és ezért ott van a kezemen az az izé, és semmit sem tok csinálni.

Törölt felhasználó
Sziasztok!Az 1.pályán amikor a kossal kell a tehenemnek harcolnia a kos sose üt és amikor a tehenem lilára veri és a kos életcsíkja sárga lesz,akkor visszaugrik maxra a kos élete(már vagy 5-ször visszaugrott)Mit kell csinálni, hogy a harcnak vége legyen,Köszi a segítséget!
Bith
De lehet állítólag, bár én nem próbáltam még ki (lévén nincs kivel). Nézz utána itt: MPortal B&W fóruma

Mike
a helytol fugg

Mike
scaffildek osszeillesztes jobb klik teaht 1-est felvenni masikon jobbklikk *meg i jelenik az erre utalo szoveg)
varzslas: a templomodnal megjelennek a "jeleik" azon jobb klik, kell hozza manna, amit a jonep imadkoztatasaval, vagy az ustbe hajilgalasaval lehet elerni.

Mike
le kell utni az oszlop tetejen lovo kovet

[SaintS]Hicks
Hali

1. a bánya közelébe mész, amikor kijön 1 ipse a bányából kicsit eltávolodsz, hogy ne vegyen észre és mikor már kicsit messzebb vana bányától duplaklikk rajta, hogy a póráz és az állatod összekötõdjön, ekkor elketzd könyörögni, hogy ne egye meg és elengedi a gyerekeket ha elengeded (az én tigrisem véletlenül megette =))))) de a küldi úgyis sikerült

a másikról nemtok semmit, sorry
Törölt felhasználó
Sziasztok.Hogy lehet az álványzatokat egymáshoz illeszteni,hogy különbözõ épületeket tudjak építeni?2.:Hogyan lehet varázsolni az egyszer hasznélható varázslatokon kívül?Mármint a fõépületemen vannak a varázslatok ,de azokat hogyan tudom elvarázsolni?Segítsetek!!!Köszi!
Jonep, nem olvasom vegig a forumot, de mielott letoltenem, megkerdezem: Jo ez a game? Mi a lenyeg benne? Meg mondjatok mar el nekem ilyen alapdolgokat...

RangeR
Na gyermekem,nekem fogalmam sincs ennek a szarnak a lényegérõl.Ezt tudatosítsam benned én is? Skorpio?