Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Iso911 !
Ha lehet , vess egy pillantást a 311-es bejegyzésre és tudatosítsd magadban a dolgot.
Rendben ?!?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Bocsi Lükee !
Most meg kell hogy kövesselek !
Sajnos elnéztem (???) valahogy egy sort és nem az elõtted lévõ nick neveét írtam oda , hanem a tiéd.
Hát mostmár mindegy , de ez már így sikerült.
Mégegyszer Bocs !

mi volt az elsõ?
Bith
OFFOTPIC (sorry)
😊)))
Dio2-t majd megbeszéljük. De most nyugi picit még, nemsoká kapsz cuccot. De a régi karaktereidrõl simán át tudsz ám tenni dolgokat. Az a lényeg, hogy indítasz egy game-et, és 5 percig benne vagy. Ezután ha kilápsz megmarad, így tudsz joinolni másik karivan és felveheted a cuccot, amit lebobtál neki. (jelszavas legyen lehetõleg! 😊)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Hurrá megvettem az elõbb! 😊) A fehéret, de kifordítható a borító. (DVD tok)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Törölt felhasználó
Szasztok!Mit kell csinálni az 1.küldetésnél?A manó egyfolytában azt mondja ,hogy: The Stone's at the end of the ravine we followed the villagers trough.Ez mit jelent?Én németet tanulok,ezért nem tom lefordítani.Segítsetek!Csá!
Törölt felhasználó
Sziasztok!Kérlek segítsetek!Még ott ahol a manók magyaráznak a legelején aktiválnom kellet egy gold scrollt.Utána mit kell csinálni?Légyszi segítsetek!!!Elõre is köszi!
Hali!

Lenne egy kérdésem: hogyan lehet váltogatni, hogy milyen épület épüljön? Ugyanis civic building kellene, és amikor összekombináltam a 3 fakockát, akkor tök véletlenül (nem tudom hogyan) sikerült civic building-et építenem, de azóta tök mindegy, hogy mit csinálok, amikor szólnak hogy kellene egy civic building, csak lakóházat jelenít meg a földön, mielõtt letenném az összekombinált nagy fakockát.
Szóval hogyan lehet választani, hogy melyik épület épüljön?
Bith!! Na latom ugyis olvasod surun ezt a forumot, ezert itt uzenek neked...Gyere pliz dioba es osszal le nekem 1-2 cuccot, mert hatast gyakorlok rad lassan...
😊)

Bith, mi is a lenyeg?
😊)

skorpio7
A negatívan nyilatkozók figyelmébe !
Sajnos vannak emberkék , akik képtelenek felnõni ilyen újszerû felfogást igénylõ játékokhoz.
Nekik ajánlom a Croc,Gift,Rayman és Sheep címû játékokat , amik talán nem haladják meg az õ kreativitási szintjüket.

Írásomat ajánlom Lükee és Shepi nevû látogatónknak.
( Meg mindenkinek , akinek fogalma sincs a játék lényegérõl. )

Bith
Véleményed, és a hasonló véleményeket vettük. Ha nem érted, mi a lényege, vagy nem tetszik a game, akkor egyszerûen ne játssz vele.

Sephi
O hogy az isten verje meg az oszes keszitot a Leaonheadsnal! Ez egy szar.. en nem latom a lenyeget! Nem lehet terjeszkedni rendesen es miden palyan ugyanaz a mese megy... ez unalmas... ez suxx... en mar unom... na csa!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kerek egy FEKETET.
😊)

Bith
Az ember nagy ritkán szeretne végre megvenni valamit, erre baszik lenni (már elnézést). Nem igaz, hogy nem engedik elcseszni a pénzem erre... 😞((

Kicsit álmodozzunk: Tegyük fel, hogy kapható lesz a fekete, emg a fehér is. Ki melyik dobozost veszi? Én asszem fehéret szeretnék.

hy all
egy kicsit nehezkes a 2land mert sokfele kell figyelni de cool a game!!!!!
en tehennel vagyok de a tigris is kiraly en tehennel is megvertem a farkast!!
na csa all jatszatok sokat
Zozokiller@
Törölt felhasználó
Gyerekek!Most rendeltem meg a cd galaxisnál a B&W-ot.Korlátozott darabszámban kapható úgyhogy mint szélvész rendeljétek!Csá!
Laalee
es ha nekem nem tehenem van?😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Bith
A kérdés jogos. Én ma voltam, de nem volt 😞((.

yolika
Mikor vehetem már meg boltban?
Bith
Szerintem az 5. pályára gondolsz. De azokat nem összetörni kell, hanem egyszerre felhózni mind a 2-t. Ez a feladvány 😊. Mondjuk nem kellet sokat gondolkodnom, mire rájöttem 😊), gyakorlatilag egybõl 😊.

Jó game
én is
Törölt felhasználó
A játék stratégiai részérõl írnátok nekem vmit?Nem tudom eldönteni, hogy a Settlers4-et vagy a B&W-ot vegyem-e meg.Szerintetek melyik a jobb?(tudom,hogy nem teljesen 1 kategória a kettõ)A cd galaxisban mikortól lesz kapható?Hány cd-s lesz!Ja a legfontosabb:magyar kézikönyvvel jelenik meg?
mi? nehogymá csak 5 pálya legyen!
Lacc
Nem tud valaki egy frankó oldalt, ahol van pár tipp?
Törölt felhasználó
Hány cd-s lesz a játék?
Törölt felhasználó
Ezexerint hétvégén, vagy hétfõn már meg fog jelenni a boltokban?(pl. Media Markt)
Lacc
Nemrég töltöttem le, és nagyon cool a játék!!! Csak egy gondom van: Van egy rahedli kis muksó a faluban, de ugye azok azt csinálnak, amihez kedvük van. Mikor képzek pár discipline-t (vagy mi, szóval megmondom, mit csináljank), akkor kezdõdik a káosz. Nem tudom melyik fajtából hány van, hány "szabad" manus van még akire kioszthatok valamit, csak össze-vissza szaladgálnak. Nincs erre valami jó technika, hogy úgy lehessen elosztani a munkákat, hogy az egész könnyen átlátható legyen??
Bith
Szerintem még nem lehet csak interneten multiplayerezni (LAN-on sem, modem-modem-mel meg pláne). A következõ addon-ok egyike pont a LAN-os játék beépítése lesz, ráadásul elég lesz 1 CD is 2 embernek ehhez.

Bith
Nemhogy beszrezni, hanem megvenni is érdemes. Én legalábbis ezt teszem a hétvégén, vagy hétfõn.
Nálam elég jól megy win2k alatt voodoo3-mal 800x600-ban maximum minõséggel. Akkor van nagy szaggatás, ha mondjuk 2 másik Isten ellen nyomod és baromi sok kis muksó van. win98 alat érezhetõen gyorsabban futott amúgy, de én maradok a win2k-nál. Szerintem egy cerka500-on geforce DDR-rel már nagyon szépen mehet.

Bith
Bármilyne(!) követ feltöltenek energiával! Feltéve, ha erre vonatkozott a kérdés.

hol vannak pl. a 3. pályán ilyen kövek?
Bith
Na! Ilyen követ már nekemis csináltak, csak nem tudtam, hogy mire jó! 😊) Aszittem, ha felemelem, akkor elveszti a varázserejét. Szal köszi a választ.

Téríteni egyébiránt a Flock varázslattal is lehet elég szépen. Ez az amikor eleresztessz egy csapat békegalambot. Mondjuk nemminden pályán van, de speciel a 4-esen biztos van, meg a 3-ason is, ha megoldod a fa kirakós puzzle-t. Érdemes a lénynek is betanítani a dolgot mondjuk egy skirmish game-ben, vagy valamelyik pályán, ahol van.

Sephi
Jo... vazz kaja fa meg gyogyitas.. de akkor aszt magyarazd mar el nekem hogy havernak kelet ijjen hogy 2300 Beliver Left vagymi es nem tudom micsinalt gyalazot vagy mit mert egy sorozat vilamot csapott be kozejuk es spontan lecsokent 500 ra de nekem ha 50 lemegy az mar rulz!

Es mijarakot akarnak ezek az emebrek hujek? Minek szaporodnak ennyt ha nem lesz hol lakni?!?! Mi vagyok en ? HOBI aruhaz vagy IKEA? vazzz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Rámutatsz a teremtényedre, jobb gomb nyomvatart, majd ha ráközelített, vízszintes mozdulatokat teszel. Egészen szép lila foltokat lehet neki adni :-)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Amikor megeszi a teremtményem az embert, akkor hogy kell megbüntetni ????
Köszi
basszus....

meg a Liongames.com honlapon
😊))
mégvalami:

A Liongames.com honlapon, Jamie Durant elárulta, miképpen lehet a játékban fel-feltûnõ
neveket megváltoztatni. A jelek szerint a names.txt állományt bárki átszerkesztheti, így
akár saját nevünket is beletehetjük az "isteni" játékba. Ha érdekelnek a részletek, olvasd
el a teljes instrukciót...

A cikk elérhetõ a gamestar online-ról:
www.gamestar.hu
a
...és kis villámszóras, majd hulladobálás 😊
térítés: kaja, fa, gyógyítás
Sephi
Jo akkor kerdes. Hogy a rakba csinalom aszt hogy amikor 1000000000 gyerek van a jaccoteren es beszolnak hogy kell nekik haz es felorakat vagok fakat meg minde szar es vegul meg meghal mind😊)) Szal mijarakot csinajak?

NAGY KERDES!!!
Hogyan teritem legkonyebben a nepet? fa Kaja? Haver aszonta nala ment az is ho9gy vilamokat kudot rajuk... Szerintetek hogy?

Laalee
na akkor megegyszer a nyakörv mire jo mi valtozik ill modosul ha masikat rakok a nyakaba???

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

toMpEr
en hagytam hagy egjen le az eredeti falum.
Addig a szornyemmel atmentem a kicsit fentebb levo telepuleshez, megszereztem azt es kiszabaditottam az ott levo kovet. Ekkor elalt a tuzeso es ebbol a falubol par embert attelepitettem az eredeti,elegett telepulesre...

HI all!
A helyzet az, hogy a srac tutko lama a jatekhoz 😊))
es altalaban en szoktam besegiteni neki az ilyen gondolkodtatobb reszeknel de bizony elakadtunk a negyedik palyan...

Az addig rendben is lenne, hogy hogy a harom ko hol is van de hogyan szuntetted meg a negativ hatasokat es mented meg a faludat??? Tudom, hogy ez egy kicsit spoiler, ugyhogy bocsi... de kb 10-12 orat szenvedtunk mar vele.

Ugyhogy: help, help, help.
Elore is koszi.
Bith
Nekem azt válaszolta az Ecobit (hivatalos magyae EA disztribútor) a tegnapi levelemre, hogy nálunk kecskeméten a hétvégétõl, vagy hétfõtõl lehet kapni. Üzletnek a Tesco-t említették meg, de remélem azért lesz máshol is, mert ott minden drágább (pl. a DVD-k is). Tehát hétfõtõl már nagy valószínûséggel az egész országban kapható lesz. árat nem írtak, bár kérdeztem, de szerintem(!) 12-15ezer lesz. Tehát a felsõ kategória.

HJ ma 19:19 | Válasz erre | #956

Rage:
A Black&White rippjével most ismerkedek. Jó kis játéknak tûnik.
Elsõre ránézésre úgy tûnik nincs vele gond. Hardver: Cel433,V3 3000, 128 mega RAM.Semmi tuning. 800x600 high detail mellett meglepõen jól fut. Nem találtam textúra hibát vagy más zavaró dolgot. Bár néha kicsit furán néz ki a dinamikus LOD miatt a hegy,de belefér😊
A V3-hoz az 1.05WHQL drivert használom + Win98SE+DirectX7.0a

tipp a 3dfx tulajoknak...
Különben mondja már meg valaki hogy mit kell csinálnom!!!
A kérdések lejjebb olvashatók..
ember
www.planetblackandwhite.com
ember
Kicsit szokni kell, de utána tényleg nagyon jó.
Nekem nagyon tetszik.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu