Black & White
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehet , vess egy pillantást a 311-es bejegyzésre és tudatosítsd magadban a dolgot.
Rendben ?!?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Most meg kell hogy kövesselek !
Sajnos elnéztem (???) valahogy egy sort és nem az elõtted lévõ nick neveét írtam oda , hanem a tiéd.
Hát mostmár mindegy , de ez már így sikerült.
Mégegyszer Bocs !
😊)))
Dio2-t majd megbeszéljük. De most nyugi picit még, nemsoká kapsz cuccot. De a régi karaktereidrõl simán át tudsz ám tenni dolgokat. Az a lényeg, hogy indítasz egy game-et, és 5 percig benne vagy. Ezután ha kilápsz megmarad, így tudsz joinolni másik karivan és felveheted a cuccot, amit lebobtál neki. (jelszavas legyen lehetõleg! 😊)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Lenne egy kérdésem: hogyan lehet váltogatni, hogy milyen épület épüljön? Ugyanis civic building kellene, és amikor összekombináltam a 3 fakockát, akkor tök véletlenül (nem tudom hogyan) sikerült civic building-et építenem, de azóta tök mindegy, hogy mit csinálok, amikor szólnak hogy kellene egy civic building, csak lakóházat jelenít meg a földön, mielõtt letenném az összekombinált nagy fakockát.
Szóval hogyan lehet választani, hogy melyik épület épüljön?
😊)
😊)
Sajnos vannak emberkék , akik képtelenek felnõni ilyen újszerû felfogást igénylõ játékokhoz.
Nekik ajánlom a Croc,Gift,Rayman és Sheep címû játékokat , amik talán nem haladják meg az õ kreativitási szintjüket.
Írásomat ajánlom Lükee és Shepi nevû látogatónknak.
( Meg mindenkinek , akinek fogalma sincs a játék lényegérõl. )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😊)
Kicsit álmodozzunk: Tegyük fel, hogy kapható lesz a fekete, emg a fehér is. Ki melyik dobozost veszi? Én asszem fehéret szeretnék.
egy kicsit nehezkes a 2land mert sokfele kell figyelni de cool a game!!!!!
en tehennel vagyok de a tigris is kiraly en tehennel is megvertem a farkast!!
na csa all jatszatok sokat
Zozokiller@
Nálam elég jól megy win2k alatt voodoo3-mal 800x600-ban maximum minõséggel. Akkor van nagy szaggatás, ha mondjuk 2 másik Isten ellen nyomod és baromi sok kis muksó van. win98 alat érezhetõen gyorsabban futott amúgy, de én maradok a win2k-nál. Szerintem egy cerka500-on geforce DDR-rel már nagyon szépen mehet.
Téríteni egyébiránt a Flock varázslattal is lehet elég szépen. Ez az amikor eleresztessz egy csapat békegalambot. Mondjuk nemminden pályán van, de speciel a 4-esen biztos van, meg a 3-ason is, ha megoldod a fa kirakós puzzle-t. Érdemes a lénynek is betanítani a dolgot mondjuk egy skirmish game-ben, vagy valamelyik pályán, ahol van.
Es mijarakot akarnak ezek az emebrek hujek? Minek szaporodnak ennyt ha nem lesz hol lakni?!?! Mi vagyok en ? HOBI aruhaz vagy IKEA? vazzz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Köszi
meg a Liongames.com honlapon
😊))
A Liongames.com honlapon, Jamie Durant elárulta, miképpen lehet a játékban fel-feltûnõ
neveket megváltoztatni. A jelek szerint a names.txt állományt bárki átszerkesztheti, így
akár saját nevünket is beletehetjük az "isteni" játékba. Ha érdekelnek a részletek, olvasd
el a teljes instrukciót...
A cikk elérhetõ a gamestar online-ról:
www.gamestar.hu
a
NAGY KERDES!!!
Hogyan teritem legkonyebben a nepet? fa Kaja? Haver aszonta nala ment az is ho9gy vilamokat kudot rajuk... Szerintetek hogy?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Addig a szornyemmel atmentem a kicsit fentebb levo telepuleshez, megszereztem azt es kiszabaditottam az ott levo kovet. Ekkor elalt a tuzeso es ebbol a falubol par embert attelepitettem az eredeti,elegett telepulesre...
A helyzet az, hogy a srac tutko lama a jatekhoz 😊))
es altalaban en szoktam besegiteni neki az ilyen gondolkodtatobb reszeknel de bizony elakadtunk a negyedik palyan...
Az addig rendben is lenne, hogy hogy a harom ko hol is van de hogyan szuntetted meg a negativ hatasokat es mented meg a faludat??? Tudom, hogy ez egy kicsit spoiler, ugyhogy bocsi... de kb 10-12 orat szenvedtunk mar vele.
Ugyhogy: help, help, help.
Elore is koszi.
Rage:
A Black&White rippjével most ismerkedek. Jó kis játéknak tûnik.
Elsõre ránézésre úgy tûnik nincs vele gond. Hardver: Cel433,V3 3000, 128 mega RAM.Semmi tuning. 800x600 high detail mellett meglepõen jól fut. Nem találtam textúra hibát vagy más zavaró dolgot. Bár néha kicsit furán néz ki a dinamikus LOD miatt a hegy,de belefér😊
A V3-hoz az 1.05WHQL drivert használom + Win98SE+DirectX7.0a
tipp a 3dfx tulajoknak...
Különben mondja már meg valaki hogy mit kell csinálnom!!!
A kérdések lejjebb olvashatók..
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu