Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Fontos! Nem tudja vki hol lehet letölteni a patchet???

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Dikkma
Cool!
Love Ace
Hali!

Én is "beszereztem" pénteken a gamét,és már a második pályán vagyok!

Zaphod: Nekem a második pályán segített a szövetségesem totemmozgatást illetõen. A jobb egérgombot kell nyomva tartani és fel- vagy lehúzni a cuccot,majd amikor elengeded a jobb egérgombot akkor elkezd mozogni,és felveszi azt a százalékos értéket,amit beállítottál a lenyomva tartáskor.De arra vigyázz,hogy ha magasra állítod az értéket,akkor elhanyagolják a munkát,és csak az imádkozással foglalkoznak. A falut illetõen nem igazán tudok segíteni. nekem a lényem ette meg,és döntötte rájuk a házat,mert rajtafelejtettem az agresszív pórázt.
Remélem segítettem.
skorpio7
Gamekapocs:
"...Csak mély áhitattal egybekötött üdvrivalgással tudom jelenteni a játék fantasztikus mivolta és egy felettébb bosszantó programhiba miatt vegyes érzelmekkel tengõdõ Black & White játékosoknak, hogy május 21-én, azaz már következõ hétfõn napvilágot lát a lassan évszázad problémájára (a híres, 5. pályán található lény-bugra gondolok) megoldást hozó patch, amely minden stratégia atyja, Peter Molyneux korábbi állításaihoz hûen nem csak egyszerû bug-fixként fog funkcionálni, hanem egy rögtönzött kiegészítõként is, mivel a várva várt bit-csomag majdan lehetõséget biztosít új varázslatok, illetve épületek kipróbálására, teremtményünk saját zenéinkre (CD, MP3) történõ, vad táncolásban kifejezett koordinációs készségének megtapasztalására, sõt, a falusiak fáradságának fociban történõ levezetésének megtekintésére is (talán még színvonalasabb is lesz, mint az itthoni)..."

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hmuda
Nekem másolt és mégis felenged. Tegnapelõtt tök jót jétszottam egy holland sráccal.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
kösz

Hmuda
Ja, fontos hogy másolt CD-vel is lehet játszani?

Hmuda
Köszike😊. Valószínûleg azért nem kaptam meg a levelet mert nem voltam bejelentkezve csak Hmud néven voltam. Köszi a linket😊. Tõlem mehet a game. Majd a fórumon írj egy idõpontot és ha lehet akkor ott leszek.

radeer
Hmuda :
Küldtem Neked pár napja egy mailt amiben néhány más játékossal egyetemben meginvitállak egy játékra 😊
Nem kaptad meg ?
Abban leírtam mit kell tenni.
A topicban és 2x leírtuk már.

Regisztrálj ingyenesen itt ! :
http://main.bwgame.com/enter.shtml?userid=83e33560b2619fb856bf4c7244fe8eb3
Utána a regisztrált névvel és általad megadott passwordel join-nál(a játékon belül) tudsz multiplayer játékot játszani.
Itt majd tudsz kreálni v. csatlakozni egy játékhoz.
Jövõ hét végén majd biztos lesz multi játék. Megírom majd az ídõpontját és a szoba nevét !!

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Hmuda
Nem tudja valaki, hogy lehet-e másolt CD-vel neten játszani? És ha igen akkor hol?

Mit kell csinálni az elején, valami vízesésrõl magyaráz meg egy kõröl ami körül táncolnak az emberek, sajna az angolom nem tökéletes. Szóval megépítettem a templomot aztán dobáltam egy oszlopot kõvel akkor kihullott belõle egsy labda meg víz varázslat de utána kicsit megakadtam.
Dikkma
Na ez a követés engem is érdekelne!!
Farkasok meg nekem mindenképpen elfoglalták a falut, amit aztán úgy kiírtottam, hogy mire elfogyott ellenfél belief-e, 3-an éltek ott. Ha mindenkit megölsz, szinte ugyanitt vagy, és akkor nem kell 1300 belief-et szerezned... 😊
Bith
LOL 😊))))

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

thx rage.
rage
Bocs elírtam
nem "falvaid" hanem falvait

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Vampire !

Az ellenséges falut át kell állítani úgy, hogy senki se imádkozzon, vagyis ne maradjon
belief pontja
Ha minden falva már benned hisz, a templomját felgyújthatod

Az állatkáját hagyd, a verekedés itt még egyáltalán nem szükséges.
Csak pl jó varázslatokkal állítsd át a falvaid
(Vagy rosszakkal, ahogy akarod. Persze, akkor sem
marad ki imádkozzon érte, ha mindenkit kinyírsz)
😊))
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hogy kell legyõzni az ellenfelet? Mert én a második szigeten 2x halálra vertem a sárgák teknõsét de semmi... újraéled. Akkor meg minek a bunyó? Csak poénnak? Fireballozni kell minden élõ emberig? Vagy a templomot kell szétzúzni?
Hmuda
Kéne egy kis segítség: a másolt CD-vel is lehet neten játszani? Ha igen akkor hogy? Merre kell regisztrálnom magam, a játékban merre van ez az opció stb...

PLZ HELP!

Úgy tudom a Gurun lévõ patch nem egyezik meg az innen letölthetõ giganagy orvoslással. Kiváncsi vagyok az mit old meg...
Nem is feltételeztem volna rólad, hogy ilyen jellegü primitív szöveggel járatnád le magadat. Mert ha mondjuk nem is tetszene a játék akkor azt a véleményeddel próbálnád kifejezni, nemhogy ilyen egyszerü kistílü provokációval. A Gurun lévõ patch megoldja a mentési problémákat?
OliApa
Itt van nehany erdekes cucc:

http://www.tamec.net/Maps/B_and_W/output/Utilities.htm
sör, bor meg nincs a faluba 😞
...biztos sokat javít, meg van is mit. Én még csak a második pályán voltam mikor kibaszott velem a progi... tényleg miket lehet inni adni annak a szerencsétlen jószágnak? Az enyém a tengervízre alergiás még kiadós verés után is
Dikkma
Nekem kilép mentéskor, és ez olyan dolog, ami miatt nem lehet vele játszani.
De ne felejtsük el, ez RIP !! és nem az eredeti.
A lod-ozás meg elég idegesítõ.
De a hangulata az olyan, hogy nem lehet felállni elõle.
"Évszázad játéka"? Azért ez durva... de tény, hogy kiváló hangulatú és ötletü játék. Mondjuk a menü egy elbaszott szar. Nekem törlödtek a mentéseim, de hogy hogyan azt nem értem. Kár még a sok bug-ért, mert amúgy gyönyörû, élethû a táj.
Meg ha valahol akkor itt tényleg látszik milyen videokártya texturázza a mapot. Mondjuk ez nem az a tipikus Voodoo-s program, enyhén szólva.
Dikkma
Nem. Minek? A hw fórumban nem élhetbe meg, de ez csak ennél durvább szinten van néha-néha megvágva.
Bith
Ja, és árban ugyanannyi volt mind2...
Csak a B&W-bõl a gyári (azért írom ezt,mert természetesen kifordítható a borítója) fehér borítósat vettem, ami azért drágább 1 ezressel (nálunk), mert az a plusz az jótéony célra megy...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Most nemazé', de én megvettem a játékot....mint az (talán) köztudott. Ezelõtt amit szintén megvettem az a Diablo 2 volt.
A 2 játék között az óriási különbség, hogy míg a B&W-t azért vettem meg, mert úgy gondoltam, hogy ez megéri (és az évszázad játéka), hogy támogassam a készítõket, addig a Dio2-t csakis azért vettem meg, mert szükség volt az egyedi legális kódhoz, hogy nyomhassam a battle.net-en. Egyébként eszem ágában nem lett volna megvenni...

Mike
Na Dikkma most kene tan torolni...

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rincewind
Szomorú, hogy, ha egy játékot rendesen megírnak, hogy ne történjenek visszaélések. Akkor az már rögtön sz**! Csak az a játék jó amiben lehet a készítõket károsítani, azzal, hogy lopod a software-t???
I.C.ram
na ja annyira nem szar csak uncsi
I.C.ram
ja akkor megaszar a jatek mert nem fogog erre kidobni 13k-12k HUF-ot!! 😞((((( pedig szivesen multiztam volna vele 😞((
I.C.ram
kene segitseg!!!!! :

van multiplyar a jatekban az online-on kivul?
ha van akkor valaki mondja meg hogyan lehet elerni! (rip verziom van)

PLS nagyon kene help!!!
Dikkma
A játék iszonyú jó, csak ne vizsgaidõszak elõtt adták volna ki néhány héttel, mindig ezzel játszom 😞( és fogok is majd jövõ héttõl kezdve is 😞((
Bith
Dauby!
Gurus létedre, hogy mondhatsz ilyet?
Szerintem ezt valaki csak álnéven beírta Dauby nevében.

I.C.ram
kene segitseg!!!!! :

van multiplyar a jatekban az online-on kivul?
ha van akkor valaki mondja meg hogyan lehet elerni! (rip verziom van)
A CS-hoz ész kell? Ez a hét vicce 😊)
Laalee
kijött hozza valami brutalis meretü patch, mivel engem nem fogott emg annyira a jatek, de azert elszorakozgatok neha vele, a kerdesem az lenne mi került bele ujdonsag hogy 96mega a patch? van ertelme letölteni? idaig se fagyott ugyhogy ha csak hibajavitas akor szamomra nics.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Ideges lettem a játékra. 3 óra játék után, amikor menteni akartam, kilépett. Pedig akkor szabadítottam ki a majmomat a 3. pályán, és megtanítottam az összes varázslatra, amire csak lehetett.
Az autosave nem volt bekapcsolva, mert akkor is kilépett.
Na ez jelenti a Black&White végét a vinyómon.
Hmuda
Nyomd meg legalul az 5-öst és TA-DAAM! Kész.

Miert nem tudok a 392 uzenetre menni?
OliApa
Sziasztok! A 2. palyara nem tudok belepni, mert a "szippantoba" ugorva neemi HD ragcsalas utan kidob az asztalra! Massal is elofordult mar? A progi full cc CD.

A tuning visszavetel nekem is megoldotta a fagyasokat! A videokartyat kellett kisse visszafogni, 240/380-rol 235/375-re. A processzorra nem erzekeny, addig a hatarig amig a gep bebootol, addig a jatek is elindul fagyas nelkul.
Hmuda
Vagy csak szar driver van fönt...

Hmuda
Egyébként a többieknek: én vagyok Hmud csak mindig lusta voltam liginolni😊.

Hmuda
Vagy rakd fel újra.

Bith
Sajnos így van 😞. A kézikönyv nagyon elbaszott magyarítás. De, ha megfigyeled, akkor a borítón hátul is kilóg a szöveg a keretbõl.
Ha én ilyen munkát adtam volna i a kezem közül, mikor nyomdai elõkészítõként dolgoztam, akkor tutira kirúgtak volna egybõl... Mondjuk ilyen nem kerülhetett volna nyomdába semmiképpen sem.

Nekem az eredeti dobozos van! A borítókat meg természetesen nem a boltokban, hanem gyárban forgatják fóliázás elött! 😊 Egyébként elég részletes a kézikönyv (84 oldal), bár azért a fordítás elég gány munka! Hivatkoznak benne egy teljesen más játékra is:"Ha a számítógépeden vírusírtó programot futtatsz, akkor azt le kell állítanod amíg a Cleve Baker's Undying-gal játszol"!Na ehhez mit szóltok?! Elég gáz nem?
A boltban ahol vettem, kaptam hozzá 1 posztert is, ami szintén nem vmi nagy szám! Milyen lenne fekete-fehér...

Rincewind
>>>Bith

Ez abszolút nem kötöszködés! Hogy is mernék kötöszködni olyannal, akinek ekkora a smithing-je 😊
Szóval: láttad te már, hogy néz ki a Baldurs Gate 2 collectors edition (csak, hogy a témánál maradjak 😊 ). Nos azok után nem hiszem, hogy azt mondanád, hogy a dvd tok az jó. Pont az a jó, ha az ember eredeti játékot vesz, hogy nem csak egyszerûen a játékot kapja meg, hanem még egy rakat mást is vele együtt!!! Nem szívesen adok ki egy cd-ért 13 ezer forintot, ha ténylegesen csak és kizárólag a cd-t kapom! Nekem kellenek extrák: óriási részletes kézikönyv, poszter, prospektusok, ajándékok, stb Ettõl van igazi feeling-je, az eredeti jatiknak. Ha most már minden ilyen dvd tokos lesz (bár az Isten mentsen ettól), akkor szerintem a kiadók magukkal b@sznak ki, mert ha csak a cd-t veszem meg az eredeti játékkal és semmi mást nem kapok, akkor inkább megiratom! Hát ennyi...

Rincewind
Segitsen valaki! Letoltottem a B&W warezt, de nem megy! Elinditom a runblack.exe-t, belep egy 1mp-re, aztan rogton ki! Mi lehet a baja? Valaki segitsen!

Bith
Hehhe, szerintem meg pont király, hogy DVD tokban van. Remélem minden kiadó rászokik erre 😊.
A borítót nem tudják megfordítani, mivel le van fóliázva a doboz. Ha nincs lefóliázva, akkor régen rossz, mivel akkor a serial-ját is kinézhtték már. Tehát csak fóliázottat szabad megvenni!