Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Lépnék be egy torrentoldalra, és a következõ hibaüzenetet kapom (eddig semmi gond nem volt...):
"This PHP environment doesn't have Improved MySQL (mysqli) support built in. Improved MySQL support is required if you want to use a MySQL 4.1 (or later) database to run this forum. Consult the PHP documentation for further assistance."
Úgy néz ki nem az oldal hibája, mert haveromnál mûxik. Visszaolvastam, és láttam, hogy volt már ilyen gondja másnak is. Mint már mondtam nem az oldalon van a gond, hanem vmi nálam nem az igazi (a kérdéses oldal nemrég átalakult, de pár napig semmi problémám nem volt...).
Mit tehetnék?
Dj Faustus
Nagy valószínûséggel nem rar-ban tömörített állományokról van szó, hanem egy darabokra szedett állományról. Total Commanderben menj rá a .001 kiterjesztésû állományra, majd Fájl/Fájlegyesítés menüpont.

hello

remélem tud vki segíteni!
leszedtem egy filmet dvd 97 megás fileokban van de nincs olyan aminek a vége .rar csak 001-tõl felfelé! a 001- hez winrart rendel hozzá deamikor elindítom a kitömörítést csak ebbõl az egy fileból tömörít ki és leáll! nem megy sorba 002...
ez miért van hibás?
TC ben sem tudok belelépni egyikbe sem!
pls help vki!!
Faustusnak:
köszi a valaszt!
és ezt ki lehet valahogy cselezni? mert mar nagyon unalmas... heti 2 fajl a letoltesem, amugy meg folyamatosan hibauzeneteket kapok...

Szevasz,
"amúgy koleszban lakom, koleszos nettel, ne tudom ez számít-e."
Eléggé, valószínûleg proxy mögül netezhetsz, ami eléggé befolyásolja a dolgokat (mások is használhatják a Megaupload szolgáltatását stb...).
A hibaüzenet fordítása:
A letöltési kérelmed az xxx.yyy.xxx.yyy IP-címrõl el lett utasítva. Kérjük, próbáld meg újra.
Ha a xxx.yyy.xxx.yyy nem a te IP-címed, akkor egy proxy-n vagy NAT útválasztón osztozol más felhasználókkal. Ha a böngészõdben konfigurálva van HTTP proxy, tiltsd le és próbáld újra. Ha nincs proxy konfigurálva, próbálj más letöltési portot, ami kikerüli az Internetszolgáltatód (ez esetben a kollégium/egyetemi hálózat) proxy-ját. Ha az alábbi listában látod a valódi IP-címedet, kérjük válaszd ki és próbáld újra.
aszizoli
Az XP-ben a billentyüzetet át lehet állítani magyarra, de a nyelvet csak magyar XP telepítésével tudod megoldani.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Dj Faustus
Windows Movie Makerben aligha.
Adobe Premiereben vagy Sony Vegasban (vagy ezek ingyenes helyettesítõjében a Jahshaka-val)
Megoldás avisynth segítségével

kissadamvikt
windows movie maker el hogy tom azt megcsinálni h a videót visszafelé játsza le????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dj Faustus
"sziasztok!Tud vki nekem msn content plushoz serialt?"
Kedves hena8,
mivel ez a szoftver kereskedelmi termék az alábbi megoldások lehetségesek:
* Megvásárlod 20 dollárért
* astalavista.box.sk crack/serial keresõ oldalon keresel hozzá törést - ami kissé necces (vírus/spyware/egyéb kártevõ feltelepülhet, másrészt meg csúnya dolog a warezolás)
* Filemegosztó hálózatokon (Torrent, eMule, DC++) megkeresed az elõbb említett programot (ugyancsak vigyázni kell, az elõzõ pontban említett dolgok miatt)
* Nagy nehezen eltávolítod, és használod a csupasz MSN-t, vagy valamelyik alternatíváját (Trillian, Miranda)

Dj Faustus
CattiBrie
talán telepítsél magyar xp-t

[/spam]™

vki
Köszi a segítséget. Ha Nortonnal csinálok egy BackUP-ot a C-rõl DVD-re, akkor arról a DVD-rõl be tudok bootolni?

ACER Aspire 5738ZG

sziasztok!Tud vki nekem msn content plushoz serialt?
Elõre is köszi
Hello!
Kösz szépen, a billentyûzet mostmár magyar de azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy maga az xp is magyar legyen? Start menü meg ilyenek, mert ott a langueges settingsben ami csak létezik mindent hungarianra állítottam de akkor se lett az.
Dj Faustus
Norton Ghost a megfelelõ a partíció lementésére, de vannak ingyenes alkalmazások is.
A Partition Magic segítségével kreálhatsz új partíciókat, átméretezhetsz partíciókat, de erre is vannak ingyenes alternatívák.

Dj Faustus
Haldoklik a vinyó?
Szerezz be egy másikat (kérj kölcsön egyet, túrj a fiókod mélyére), és a nagyon fontos adatokat mentsd le (akár a helyreállító konzolban a copy parancs segítségével másolva, vagy egy Linux Live disztró segítségével).

vki
HI!

A Norton Ghost-tal, vagy Partition Magic-kel meglehet azt csinálni, hogy egy Partíciót full lementek, és azt késõbb windows megléte nélkül visszapakolom, úgy, hogy arról be tudjon bootolni. Ugyanis felakarom rakni fater laptopjára a Vista-t, de le akarom menteni a C meghajtót, hogyha a Vista nem menne normáilsan, akkor könnyen vissza lehessen rakni. A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Dj Faustus
Start menu/Control Panel/Regional and Language Settings/Languages fül/Details gomb/a megjelenõ ablakban ha nincs a listában Hungary nyelv, Hungary billentyûzettel hozzá kell adni (Add gomb).
Ugyanebben az ablakban van egy Key settings gomb, amivel beállítható a váltóbillentyû-kombináció; illetve egy Default input language rész - amivel az alapértelmezett billentyûkiosztás beállítható.

Hi!

Ha van egy angol nyelvu sp2m meg billentyuzetem is angolra van allitva hala a jo egnek azt hogy tehetem magyarra?
Lobsterman
Hát nem segített sajnos semmit. De ellenben van 54 bad sector a vinyó vége felé, úgy 9/10-ednél 😛

Dj Faustus
Dj Faustus
Lobsterman
fixboot megvolt. fixmbr-t még nem kockáztattam meg, de nem hiszem hogy sokat javítana, de bepróbálom

Dj Faustus
Windows telepítõ CD elõkap, meghajtóba behelyez, BIOS-ban cd-rõl való bootolás beállít, bootoláskor helyreállító konzol behoz, rendszergazdai jelszót beír, és a javítókonzolba a fixmbr és fixboot parancsokat használva, a Master Boot Record-ot, és a bootszektor(oka)t helyreállít.

További információk: A Windows XP helyreállítási konzoljának ismertetése
A számítógép indítása és a helyreállítási konzol használata

Lobsterman
Senki nem tud segíteni?

passatgt
Hali!
Tudtok mondani valami helyszínelõs játékot, vagy valami bûnügyit pc-re?

CattiBrie
és semmi sp

[/spam]™

CattiBrie
régi: XP
mostani: XP

és a régin is felismerte...

[/spam]™

Dj Faustus
"mivel dvd meghajtókról van szó, ezért gondolom hogy valami még kell"
Mivel IDE/ATAPI felületû meghajtókról lehet szó (feltételezem belsõ meghajtók), ezért nem kell külön meghajtóprogram. Hacsak nem speciális meghajtók, de ezt kétlem.

"egyébként meg már fél éves az oprendszer"
Milyen (hülye kérdés: Gondolom Windows XP SP2)M

"a régin meg ugye midnen mûködik"
Ez meg gondolom Win 98 (SE) vagy Win ME.

"ezért is mondom hogy nem kell frissebb cd-író program"
Az újabb CD-író program azért kell, hogy felismerd az újabb típusú lemezeket.

Lobsterman
Üdv. Nagy problémám van. Úgy tûnik elszállt a vinyóm boot sectora, és a Partition Table Doctor nem tudja megjavítani. Valakinek van ötlete mivel tudnám megcsinálni hogy ne vesszenek el a dolgok a vinyón? Elég fontos dolgok vannak rajta, és nem biztos h pótolni tudom õket(dokumentumok, képek), szóval nagyon kellene a segítség.
Ha pedig esetleg nem sikerülne megjavítani a bootsectort mivel tudnám a vinyón levõ adatokat lementeni?
Elõre is kösz.

CattiBrie
- elsõ sikera! köszi

- mivel dvd meghajtókról van szó, ezért gondolom hogy valami még kell. amúgy meg tökeéletesen mûködnek CSAK írni nem tudok cd-t sem. dvd-t nem is próbáltam - egyébként meg már fél éves az oprendszer és a rágin meg ugye midnen mûködik
ezért is mondom h nem kell frissebb cd író prg, mert a másikon mûködik....

nem is gondoltam, hogy itt is Fau fog segíteni nekem 😄 :*

köszi 😊

[/spam]™

Dj Faustus
Ja és még IE esetén a Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés gomb/Ûrlapok törlése és a Jelszavak törlése gombot érdemes megnyomni.

Dj Faustus
Firefox esetén: Tools/Options menüpont/Privacy/Remeber what I enter in forms and the serch bars kijelölõnégyzet ne legyen bepipálva.
Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Tartalom fül/Automatikus kiegészítés gomb/Ûrlapok és a Felhasználónevek és jelszavak kijelölõnégyzetek ne legyenek bejelölve.

sufnituning
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet letiltani a szövegkibõvítést?
Arra gondolok, hogy ha pl. a google-be beírok valamit, akkor azt legközelebb ha olyan kezdõbetûs szót írok be, akkor kiadja lehetõségnek!
Ezt egyszerûen nem bírom letiltani, és már nagyon idegesít!
Elõre is köszi

For sale: thedronewebshop.com

Dj Faustus
* Total Commanderes problémádra: Beállítások/Általános beállítások/bal oldali listából: Mûködés/FTP/a jobb oldalon: Átviteli mód alapértelmezése.

* CD-író: A CD-íróhoz Windows XP alatt külön meghajtóprogram nem szükségeltetik. Fel kell az alaplapi chipkészlet meghajtóprogramját tenni, és kész is. Tessék a legfrissebb CD-író programot használni. (Esetleg más típusú lemez?)

Egyébként olvasni tudsz a meghajtókkal?

Esetleg (bár ez valószinüleg jól van beállítva) nézd meg hogy milyen módon vannak bekötve a CD-meghajtók. Ha mind a kettõ azonos ágon van (ugyanazon a primary vagy inkább secondary ágon), akkor az egyiknek masternek, a másiknak slave-nek kell lennie (beállítható a DVD meghajtók hátulján a jumperekkel), a cable select mód kerülendõ.
A master meghajtónak a kábel végén, a slave meghajtónak a kábel közepén kell lennie.

CattiBrie
Némá ide ismerõsök írnak. 😄

Hahó!

Van egy két kérdésem, hátha valaki tud segíteni:

◘ Total Commander - Átviteli mód - Beállítom.. Hogyan tudom elmenteni, hogy megjegyezze ezt a beállítást?

◘ Miért van az, hogy a gépem.. a gépemen a CD író szoftverek nem látják a CD meghajtóimat. Hm, igazából kettõ DVD meghajtóm van. Tehát feltelepítettem a gépet és nem tudok CD-t ítni, mert sem a Néró sem más, nem látja a meghajtókat. Kell még valamit telepíteni? Ha a régi oprendszerrõl bootolok, akkor simán megy. Szóval tuti nem hardveresen van probléma. Csak valami még kell neki...

Most ennyi. 😊
Köszik!
Catti

[/spam]™

Szvsz ha nem tod a bios jelszót, akkor nem tudsz a biosban állítani semmit, de a windows simán betölt.

Badogember
Sziasztok

Lenne egy kérdésem, ha valaki tunda segíteni azt megköszönném, ha megdobna egy privivel.

Van egy Ati radeon 9800 SE videokártyám. Tv kimenetes.
Van egy program amit feltelepítettem a gépre. Elindítottam, és folyamatosan a tvre teszi ki a képet, holott más játékok/programok simán mennek a monitoron. (Össze van kötve a TV a monitorral) Próbáltam úgy is, hogy kihuztam a kábelt, uninstaláltam a programot, és újrafeltettem, akkor viszont elment a monitoromon a kép, mintha nem kapna jelet, és annyi. (Zene futott, meg a program is, csak a monitoromon nem volt kép) ALT F4el bezártam a progit, visszajött minden.

Hol tudnám beállítani, hogy rendesen kitegye a monitorra a képet? Látszódjon a program?

Elõre is köszi.

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

psg5
Hello!
Érdekes kérdésem van:
Az ati driver frissítése óta az xp grafikai elemeiben kisebb hibákat tapasztalok, van hogy egy menüben van egy csík, van hogy "ott marad" a kikapcsolt ablak egy miliméter részlete stb.
Alább mellékelten egy hibát egy képen bekarikázva. Nos kérdésem hogy mi lehet a gond?
A hiba

F.K.T.

kas123
köszönöm szépen 😄 nagyon hálás vagyok =)

LoDMaSt
Mikor indul a gép F8, vagy del, és bejön a bios, ott keress olyat, hogy password 😊

@ Hellomarci

*jelszóként=jelszó nélkül
kas123
ööö 😄 hogy kell a bios jelszót megcsinálni? 😄 kerestem gugliba de nem találtam 😞

kas123
köszi szépen mind2õtönek =)

Ha nem adsz meg más fiókot a rendszergazdáén kívül, akkor jelszóként nem tud belépni...
LoDMaSt
A bios jelszót vagy beírod, vagy nem indul a gép.

@ Hellomarci

Sziasztok 1 olyan probémám lenne, hogy elkezdek 1 letöltést, jön maximálisan (120k körül), majd 3-4 perc múlva visszaesik 15-20k-ra. Pedig seed van bõven+ nincs korlátozás se. Ha kilépek a utorrentból és ujraindítom, akkor ismét 120-szal jön, majd bizonyos idõ után visszaáll 15-20ra. A bitcomet-tel is ugan ezt tesz. mitõl lehet ez????? a kapcsolatom kábel modemes, és nem váltakozik.
kas123
de ott ha nem írja be a jelszót akkor is betud lépni...csak nem rendszergazdiként (javítsatok ki ha nem így van)

LoDMaSt
Adj meg BIOSban jelszót.

@ Hellomarci

kas123
Nekem egy olyan progi kellene amivel le tudom jelszavazni a windowsot. Amikor bekapcsolom a gépet akkor kérje a jelszót, és anélkül nem lehet belépni sehogy sem, semmilyen formában!.
Tudom hogy van beépített cuccos a windwosba, de azzal be lehet lépni csak nem rendszergazdiként, de nekem olyan kell hogy semmilyen formában ne tudjanak belépni, csak azok akik tudják a jelszót! 😊
Remélem tudtok mondani programot/programokat. Elõrre köszönöm

Doomista
köszönöm 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.