Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítsd át az aktuális karakterkódolást ISO-8859-2-re (Firefoxban: View/Character Encoding/Central European (ISO-8859-2)).
Chaos Anno Domini
Vagy parancssorba regedit /s .reg állomány elérési úttal együtt.
Vagy nyisd meg a regeditet (Start menü/Futtatás-ba, vagy parancssorba írd be regedit), majd Fájl/Importálás menüpont segítségével Importáld a szükséges .reg állományt.
Vagy: Beállításkulcsok és -értékek hozzáadása, módosítása és törlése .reg kiterjesztésû beállításjegyzék-fájllal
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Use long names legyen bepipálva.
Illetve: Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Show hidden/system files ne legyen bejelölve.
Ezek után Configuration/Save settings menüpont.
Total Commandert bezárod, újra elindítod, és elvileg kész is.
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenõ ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Fájlok törlése... gomb,
4. A megjelenõ ablakban: A teljes helyben tárolt tartalom törlése kijelölõnégyzet legyen bejelölve, majd nyomd meg az Ok gombot.
Egyébként a gyorsítótár a C:\Documents and Settings\felhasználói neved\Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárban van.
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenõ ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Cookie-k törlése... gomb,
4. A megjelenõ ablakban: megnyomod az OK gombot.
Egyébként a Cookie-k a C:\Documents and Settings\felhasználói név\Cookies könyvtárban vannak.
Elõre is nagyon köszi mindenkinek! <#worship>#worship>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
Ja és a Nod nem talált semmit... Mit csináljak most?
Hasonló programok: Audacity, Wavosaur (ez az elsõ kettõ ingyenes), Goldwave (ez shareware), Audition (Cool Edit), Soundforge, Logic Audio (ez utóbbiak meg fizetõsek, és bonyolultabbak)
Ski vagy p2kc kiterjesztésû témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésût.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkû segítségeteket,amit ellõre is köszönöm.
* Készítesz egyet PHP-ban - lásd például itt
* Külsõ szolgáltatást használsz - például: http://www.freedback.com/
A kérdés további megvitatásához ajánlanám a HTML, PHP, CSS help! topikot.
Hogy lehet olyan weboldalt csinálni, amiben ha kitöltesz egy ûrlapot, az abba beírt dolgokat elküldi egy bizonyos e-mail címre?????
Help plíízzzz!!! :S
Esetleg még próbáld ki a Hijackthis nevû programot, amivel feltérképezheted a gépeden futó alkalmazásokat, (nem csökkentett módban) naplót készíthetsz róluk, a kapott naplót pedig ezzel a weboldallal ki tudsz elemezni (meg ha bemásolod ide nekünk akkor mi is) - ezek után pedig csökkentett módban kiiktathatod a rosszalkodó alkalmazásokat.
arrol lenn szo hogy benyeltem 1 trojai "lovat" 😄.counterspy ,avg, meg mittomen miket futtattam, aszondja karantenba rakja emg letorli de ugyanugy. barmikor netezek elougrik hogy ingyen letolto csengohang meg ilyenek..tudna esetleg valaki segiteni ,hogy mitszedjek le es mivel tudnam ezt legyalulni. meg olyan erzesem van mintha, lopnak a netem, cszes kozbe normalis ping , de igy beszaggatok, meg lerak asztalra barmizés közben.
elore is koszonom a helpet, remelem nembaj hogy nemirok ekezettel+helyes irasi hibaim remelem olvashatok.
Chaos Anno Domini
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert ha avi, szerintem mehet simán CD-re is, és aDivx-es asztalik elvileg lejátszák.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha valaki tudna segíteni: 580 MB videoklip (játékfilm: 84 perc)hogyan, mire tudom írni? Próbáltam átkonvertálni, de VCD-re nem ment, túl hosszú.
DVD?
köszi--
Eszközök->Beállítások->Biztonság->A gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni.
De nekem szükségem van erre a levélre, valahigy meg tudnám nyitni a mellékelt továbbított levelet?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
<p>Ez egy bekezdés.</p>
<p style="color:red;">Ez egy piros bekezdés.</p>
<p style="color:blue;">Ez meg egy kék bekezdés. Most megtörjük a sort<br>
Sortörés után új sorba írunk.</p>
<p style="font-size:200%;">Kétszeres betûméret!</p>
<p style="font-weight:bold;">Félkövér betûk!</p>
<p>És most <strong>kiemelt szavak!</strong></p>
Házigazda vagyok egy topicban, tudom hogy kell szöveget beírni, nagyobbítani, új sort kezdeni, képet linkelni bannerként stb, de be akarok írni egy szöveget pirossal, hogy jobban észrvegyék.
És nem tudom milyen HTML parancs kell itt a piroshoz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az összes weboldalnál a bannerekben a szöveget?
A bannerméretû képeknél átszinezni a szöveget?
Azért gyanús ez a kérdés, mert az elõbb elhangzott hozzászólásaidból nem derül ki, hogy miért nem jó a VNC, vagy hogy miért nem jó a távoli asztal lehetõsége:
Start -> Vezérlõpult -> Rendszer (Vagy Sajátgépen jobb klikk -> Tulajdonságok) -> Távoli használat fül -> Távolról is kapcsolódhatnak felhasználók ehhez a számítógéphez leyen bepipálva, illetve a Távoli felhasználók kijelölése gombbal válassz ki felhasználót.
Természetesen tûzfalon/routeren engedélyezni kell a TCP 3389-es port elérését.
"Van aki azt mondja hogy lehet, valaki szerint nem, erre csak a 2003-2000server képes..."
Aha, akkor megvan. A távoli asztal WInXP-n csak egy felhasználós dolog (Ugyanis a Windows XP nem kifejezetten szerver-operációs-rendszer, annak ellenére, hogy szerverprogram futtatására is alkalmas)!
Ha többfelhasználós dologra gondolsz akkor vagy Windows 2003 terminálszerver, vagy:
Nos a végére egy kis trükk, mellyel megoldhatjuk azt a nagy hibát amelyet a készítõk szándékosan hagytak benne a Windowsban. Ugye elvileg operációs rendszerrõl van szó, mely többfelhasználós. Amíg a Windows Server 2003 esetében alap, hogy több felhasználó is csatlakozhat egy távoli számítógéphez a Távoli asztali kapcsolat segtségével, addig a Windows XP esetében ez nem megoldható. Ugyanis ha csatlakozni akarunk egy távoli géphez, például a miénkhez, de például a családból valaki már bejelntkezett, akkor neki ki kell lépnie ahhoz, hogy mi dolgozni tudjunk. Egy trükk segítségével viszont megoldhatjuk Windows XP esetében azt, hogy a bejelnetkezett usert ne kelljen kijelentkeztetni, és így többen is dolgozhatnak egyszerre egy gépen. A megoldás teljesen jól mûködött a Távoli asztali kapcsolat segítségével.
1. Elõszõr is töltsd le a fájl csomagot a letöltés részlegünkbõl.
2. Importáld a Registry-be a termsrv.reg-et.
3. Rebootolj csökkentett módba, és a "windows" könyvtáradban mindenhol nevezd át az ott lévõ termsrv.dll-t valamire és a csomagban lévõt másold a helyére. (Csak a Windows\system32 könyvtárban neveztük át a régi fájlt.)
Ezután tudsz majd távolról bejelentkezni, a helyi user zavarása nélkül.
SP2-vel szerelt Windows XP alatt próbáltuk ki, és mûködik, azonban mindneki saját felelõségére módosítson.
Forrás: http://jox.hu/cikkek/138/8
Documents and Settings\Felhasználói neved\Local Settings\Application Data\Identities\{számok és betûk gondolatjelekkel elválasztva}\Microsoft\Outlook Express
Importálása az új Outlook Expressbe: Fájl/Importálás/Üzenetek/a megjelenõ ablakban Válaszd ki az Microsoft Outlook Express 6-ot, majd katt a Továbbra. A kõvetkezõ ablakban Levelek importálása egy Outlook Express 6 tárolókönyvtárból - majd Ok. A következõ ablakban kitallózod az elõbb említett könyvtárat és kész is.
Ha pontos választ akarsz kapni, konkrét kérdést tegyél fel.
További olvasgatásra ajánlom:
http://jox.hu/cikkek/138/8
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068057020
Outlook E -t hasznalok .