Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus

zvaragabor
"Csuda csóka vagy te 😊..."

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Nálam is - ugyanis UTF-8-as karakterkódolással küldenek ki ISO-8859-2-es karakterkódolású dokumentumot.
Állítsd át az aktuális karakterkódolást ISO-8859-2-re (Firefoxban: View/Character Encoding/Central European (ISO-8859-2)).

zvaragabor
jééé télleg. Köszi! 😊 de neked is teli van kérdõjelekkel a szövegezet?

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
zvaragabor
ITT egy, meg ITT, meg ITT is van. De ha programot keresel, akkor bármelyik képszerkesztõ jó, mindegyikkel meg lehet csinálni, hogy ráírsz szöveget egy felületre.

Chaos Anno Domini

kisradai
http://www.imagechef.com/-hoz hasonlo honlapot vagy programot nem tud valaki??

zvaragabor
nincs valakinek véletlenül ey screenshotja a régi sg-rõl? elfelejtettem már hogy hogy néz ki. 😊

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
Nyisd meg az Intézõben a .reg kiterjesztésû állományt is tartalmazó könyvtárat, jobb klikk a .reg kiterjesztésû állományon, majd a helyi menübõl válaszd ki a Telepítés menüpontot.
Vagy parancssorba regedit /s .reg állomány elérési úttal együtt.
Vagy nyisd meg a regeditet (Start menü/Futtatás-ba, vagy parancssorba írd be regedit), majd Fájl/Importálás menüpont segítségével Importáld a szükséges .reg állományt.
Vagy: Beállításkulcsok és -értékek hozzáadása, módosítása és törlése .reg kiterjesztésû beállításjegyzék-fájllal

Doomista
Lenne egy problémám.Van pl egy programhoz egy reg key files.Ugye akkor müxik ez,ha beirom a regisztri adatbázisba.De nembirom sehogy bemásolni/beirni,mert mikor megnyitom a pl balbal.reg fájlt,akkor txtben nyitja meg...Megnéztem total commanderrel,de nem .txt,hanem .reg a kiterjesztése.Valami okosság ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kisradai
Sziasztok!MP3myMP3 nevezetû programommal van problémám.Hiába indítom el hogy felvegye amit akarok miután megállítom és megprobálom lejátszatni vele akkorse játsza le de az idõmérõ mûködik!Valaki tud segíteni??

Dj Faustus
Angol változatban:
Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Use long names legyen bepipálva.

Illetve: Configuration/Options menüpont/a bal oldali listából: Layout/Display/a jobb oldalon Show hidden/system files ne legyen bejelölve.

Ezek után Configuration/Save settings menüpont.
Total Commandert bezárod, újra elindítod, és elvileg kész is.

Sziasztok, a Total Commanderben a könyvtér nevek megváltoztak, ékezet nélküliek lettek (pl: progra~1 = program files). Sehogy sem tudom visszaállítani öket, + a rejtett könyvtárak is mindig látszódnak, pedig ki van kapcsolva a Hosszú fájlnevek... funkció. nincs vmi tippetek???
trimre
Köszi! <#worship>

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

Dj Faustus
Internet Explorer gyorsítótár törlése:
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenõ ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Fájlok törlése... gomb,
4. A megjelenõ ablakban: A teljes helyben tárolt tartalom törlése kijelölõnégyzet legyen bejelölve, majd nyomd meg az Ok gombot.
Egyébként a gyorsítótár a C:\Documents and Settings\felhasználói neved\Local Settings\Temporary Internet Files könyvtárban van.

Dj Faustus
Internet Explorer Cookie-k törlése:
1. Megnyitod az Internet Explorer-t.
2. Eszközök menü/Internetbeállítások menüpont
3. A megjelenõ ablakban: Általános fül/Ideglenesen letöltött fájlok rész/Cookie-k törlése... gomb,
4. A megjelenõ ablakban: megnyomod az OK gombot.
Egyébként a Cookie-k a C:\Documents and Settings\felhasználói név\Cookies könyvtárban vannak.

Segítsetek, nem tudom törölni a cookikat!! Elérési uton megyek Start-intézõ.Local Setting-Temporary Internek. Írásvédett és nem tudom ezt oldani, mert mindig visszaugrik, nem tudom törölni az itt lévõ cookikat. Milyen úton tudnék hozzáférni, hogy töröljem. A Wimkommanderbe meg ki sem nyílik!!!<#help>
Dj Faustus
trimre
Sziasztok! Plíz mondjatok nekem olyan könyveket, vagy weboldalakat (lehetõleg magyar legyen), amibõl a C# nyelvet tanulhatom!!!
Elõre is nagyon köszi mindenkinek! <#worship>

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

jenki2
az a problémám, hogy az egyik svchost.exe a proci 100%-át zabálja és az is most derült ki hogy nincs hang! A gép egyszerûen nem látja a hankártyát!
Ja és a Nod nem talált semmit... Mit csináljak most?

Dj Faustus
Szerintem - ha más program megnyitja - a Neroba beépített MP3-codec körül van a probléma.
Hasonló programok: Audacity, Wavosaur (ez az elsõ kettõ ingyenes), Goldwave (ez shareware), Audition (Cool Edit), Soundforge, Logic Audio (ez utóbbiak meg fizetõsek, és bonyolultabbak)

nos a problémám a következõ lenne,ebben segítsetek légyszives.
Ski vagy p2kc kiterjesztésû témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésût.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkû segítségeteket,amit ellõre is köszönöm.

Tufa
Ez mitõl van? Akármelyik mp3at akarom berakni mindnél ezt csinálja... Amig még müködött, csúszva mutatta a hangot(nem az szolt amit a sávokból lehetett látni) ugyhogy igazából jobban örülnék egy másik hasonló program tippnek.

Dj Faustus
Több lehetõséged van:
* Készítesz egyet PHP-ban - lásd például itt
* Külsõ szolgáltatást használsz - például: http://www.freedback.com/

A kérdés további megvitatásához ajánlanám a HTML, PHP, CSS help! topikot.

trimre
Sziasztok!
Hogy lehet olyan weboldalt csinálni, amiben ha kitöltesz egy ûrlapot, az abba beírt dolgokat elküldi egy bizonyos e-mail címre?????
Help plíízzzz!!! :S

Sugam
nagyonkoszi!

Dj Faustus
Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett használd a frissített adatbázisú vírus/spyware-keresõ alkalmazásokat.

Esetleg még próbáld ki a Hijackthis nevû programot, amivel feltérképezheted a gépeden futó alkalmazásokat, (nem csökkentett módban) naplót készíthetsz róluk, a kapott naplót pedig ezzel a weboldallal ki tudsz elemezni (meg ha bemásolod ide nekünk akkor mi is) - ezek után pedig csökkentett módban kiiktathatod a rosszalkodó alkalmazásokat.

Sugam
sziasztok. segitseget kernek, nemigazan ertek a gepekhez.
arrol lenn szo hogy benyeltem 1 trojai "lovat" 😄.counterspy ,avg, meg mittomen miket futtattam, aszondja karantenba rakja emg letorli de ugyanugy. barmikor netezek elougrik hogy ingyen letolto csengohang meg ilyenek..tudna esetleg valaki segiteni ,hogy mitszedjek le es mivel tudnam ezt legyalulni. meg olyan erzesem van mintha, lopnak a netem, cszes kozbe normalis ping , de igy beszaggatok, meg lerak asztalra barmizés közben.
elore is koszonom a helpet, remelem nembaj hogy nemirok ekezettel+helyes irasi hibaim remelem olvashatok.

zvaragabor
Innen le tudod tölteni. Ez egy telepítõcsomag, ami az egész XP külsejét átalakítja, kezdve a bootolási képtõl. Egyszerûen csak telepíted, majd asszem lesz egy újraindítás, és kész. Késõbb, ha megunod, akkor ugyan így a telepítõre kattintva visszacsinálja az egészet.

Chaos Anno Domini

tudna valaki adni windows xp-hez Winows vista skint adni?

Evin
Új írási folyamatot kezdesz, és bal oldalt tudtommal van egy olyan, hogy Boot-DVD (vagy hasonló). Ennél többet én nem tudok, sosem csináltam ilyet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Milyen formátumban van?
Mert ha avi, szerintem mehet simán CD-re is, és aDivx-es asztalik elvileg lejátszák.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Údv Mindenkinek!
Ha valaki tudna segíteni: 580 MB videoklip (játékfilm: 84 perc)hogyan, mire tudom írni? Próbáltam átkonvertálni, de VCD-re nem ment, túl hosszú.
DVD?

köszi--
teddymac
Megtudná valaki mondani,hogy kell bootDVD-kiirni NERO.-val ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Basic
Rájöttem. Ezt ki kell kapcsolni:
Eszközök->Beállítások->Biztonság->A gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni.

Basic
Sziasztok! Egész nap egy e-mailre vártam, és most jött meg, de a mellékletet, amire szükségem lenne, nem tudom megnyitni. Azt írja az outlook, hogy "Az Outlook Express eltávolította a következõ nem biztonságos mellékletet a levélbõl: továbbított levél.eml"
De nekem szükségem van erre a levélre, valahigy meg tudnám nyitni a mellékelt továbbított levelet?

Sland
Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
Példa:
<p>Ez egy bekezdés.</p>
<p style="color:red;">Ez egy piros bekezdés.</p>
<p style="color:blue;">Ez meg egy kék bekezdés. Most megtörjük a sort<br>
Sortörés után új sorba írunk.</p>
<p style="font-size:200%;">Kétszeres betûméret!</p>
<p style="font-weight:bold;">Félkövér betûk!</p>
<p>És most <strong>kiemelt szavak!</strong></p>

Sland
Itt Sg-n pl, a bannerokban a szöveget.
Házigazda vagyok egy topicban, tudom hogy kell szöveget beírni, nagyobbítani, új sort kezdeni, képet linkelni bannerként stb, de be akarok írni egy szöveget pirossal, hogy jobban észrvegyék.
És nem tudom milyen HTML parancs kell itt a piroshoz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dj Faustus
Milyen bannerokban?
Az összes weboldalnál a bannerekben a szöveget?
A bannerméretû képeknél átszinezni a szöveget?

Sland
Bannerokban, hogy tudom a szöveget pirosra változtatni?
<#fejvakaras>

Tufa
vnc azért nem jó mert a másik gépen egy 3d-s alkalmazás futna amit nekem innen kéne irányítanom és vncvel az az alkalmazás csak egy fehér ablak(a másik gépen rendesen megy a program), kipróbálom hogy jó-e ez a távoli használat dolog. köszi

Dj Faustus
" hogy lehet-e távoli asztal "servert" inditani XP-s gépen"
Azért gyanús ez a kérdés, mert az elõbb elhangzott hozzászólásaidból nem derül ki, hogy miért nem jó a VNC, vagy hogy miért nem jó a távoli asztal lehetõsége:
Start -> Vezérlõpult -> Rendszer (Vagy Sajátgépen jobb klikk -> Tulajdonságok) -> Távoli használat fül -> Távolról is kapcsolódhatnak felhasználók ehhez a számítógéphez leyen bepipálva, illetve a Távoli felhasználók kijelölése gombbal válassz ki felhasználót.
Természetesen tûzfalon/routeren engedélyezni kell a TCP 3389-es port elérését.

"Van aki azt mondja hogy lehet, valaki szerint nem, erre csak a 2003-2000server képes..."
Aha, akkor megvan. A távoli asztal WInXP-n csak egy felhasználós dolog (Ugyanis a Windows XP nem kifejezetten szerver-operációs-rendszer, annak ellenére, hogy szerverprogram futtatására is alkalmas)!
Ha többfelhasználós dologra gondolsz akkor vagy Windows 2003 terminálszerver, vagy:
Nos a végére egy kis trükk, mellyel megoldhatjuk azt a nagy hibát amelyet a készítõk szándékosan hagytak benne a Windowsban. Ugye elvileg operációs rendszerrõl van szó, mely többfelhasználós. Amíg a Windows Server 2003 esetében alap, hogy több felhasználó is csatlakozhat egy távoli számítógéphez a Távoli asztali kapcsolat segtségével, addig a Windows XP esetében ez nem megoldható. Ugyanis ha csatlakozni akarunk egy távoli géphez, például a miénkhez, de például a családból valaki már bejelntkezett, akkor neki ki kell lépnie ahhoz, hogy mi dolgozni tudjunk. Egy trükk segítségével viszont megoldhatjuk Windows XP esetében azt, hogy a bejelnetkezett usert ne kelljen kijelentkeztetni, és így többen is dolgozhatnak egyszerre egy gépen. A megoldás teljesen jól mûködött a Távoli asztali kapcsolat segítségével.

1. Elõszõr is töltsd le a fájl csomagot a letöltés részlegünkbõl.
2. Importáld a Registry-be a termsrv.reg-et.
3. Rebootolj csökkentett módba, és a "windows" könyvtáradban mindenhol nevezd át az ott lévõ termsrv.dll-t valamire és a csomagban lévõt másold a helyére. (Csak a Windows\system32 könyvtárban neveztük át a régi fájlt.)
Ezután tudsz majd távolról bejelentkezni, a helyi user zavarása nélkül.

SP2-vel szerelt Windows XP alatt próbáltuk ki, és mûködik, azonban mindneki saját felelõségére módosítson.

Forrás: http://jox.hu/cikkek/138/8

Tufa
nem értem miért lenne az pontatlan kérdés hogy lehet-e távoli asztal "servert" inditani XP-s gépen.... Van aki azt mondja hogy lehet, valaki szerint nem, erre csak a 2003-2000server képes...

Dj Faustus
E-mailek az alábbi mapában - a régi meghajtón:
Documents and Settings\Felhasználói neved\Local Settings\Application Data\Identities\{számok és betûk gondolatjelekkel elválasztva}\Microsoft\Outlook Express

Importálása az új Outlook Expressbe: Fájl/Importálás/Üzenetek/a megjelenõ ablakban Válaszd ki az Microsoft Outlook Express 6-ot, majd katt a Továbbra. A kõvetkezõ ablakban Levelek importálása egy Outlook Express 6 tárolókönyvtárból - majd Ok. A következõ ablakban kitallózod az elõbb említett könyvtárat és kész is.

Dj Faustus
Pontatlan kérdésre (lehet-e xps gépen belõni távoli asztal lehetõséget) csak ilyen választ fogsz kapni (lehet, csak engedélyezni kell mind a routerben, mind a tûzfalnál a megfelelõ portokat).
Ha pontos választ akarsz kapni, konkrét kérdést tegyél fel.
További olvasgatásra ajánlom:
http://jox.hu/cikkek/138/8
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068057020

Tehat akkor azt a filet meg fogom talalni , csak meg mindig parazok hogy meg lesz e az a cim . Mivel sztem nem mentettem el azt az email cimet . Csak egy mail kellene nekem , abban vannak fontos adatok szamomra . Egy masik kerdes ebbol adodoan , hogy lehetne-e importalni a regi leveleimet vagy hogy meg vannak e meg azok - elo lehet-e hozni oket meg ?!
Outlook E -t hasznalok .

Tufa
ezzel nem jutottam elõrébb :S

Dj Faustus
A távoli asztal, mivel bizonyos portot (TCP 3389) használ a kommunikációhoz, ezért azt mind a kliens, mind a szerver tûzfalánál engedélyezni kell. Másrészt ha routert használsz, engedélyezni kell a LAN-ról a LAN-ra irányuló kommunikációt (ugyancsak a 3389-es TCP port).

Tufa
Távoli asztalt belõni xp-s gépre. próbáltam vnct de az nem megfelelõ nekem, próbáltam remote administratort de az nem müködik, igy marad a távoli asztal vagy próbálkozok még pár hasonló progival... igy a kérdés az, lehet-e xps gépen belõni távoli asztal lehetõséget.