Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
Tudtok mondani olyan programot, ami folyamatosan pörgeti a CD/DVD meghajtót - egy játéknál okoz gondot, hogy egyszer csak szüksége lenne a gamenak a meghajtóban lévõ lemezre, és akár 3-4 ásodperc mire felpörgeti...
Elõre is köszi!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
megtudná valaki mondani miért áll le a firefox csak egy bizonyos oldalnál?????
már töröltem kétszer a progit és ujratelepitettem de semmi változás!!!!
lövésem sincs
légyszi segitsetek
Átkódoláshoz (kisebb bitráta): Lame+Razorlame (ez utóbbi egy grafikus felület a Lame-hez)
Pontosabb hangszerkesztéshez: Audacity vagy Goldwave
(O_o)
(O_o)
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ezhülyén fog hangzani de csak így tom megkérdezni.Egy olyan progit keresek ami volt a eurotrip ben amikor leveleztek😄😄 azzal a csajjal.és mindig becsipogott neki h üzeneted jött x y .és nem kellett sehova se beélpnie csak volt az asztalon egy ablakon azt ennyiaki tudja az pls segítsen.
Tom hülyén fogalmaztam de sak így tudtam,😄😄😄:
köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Chaos Anno Domini
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Chaos Anno Domini
Minden Windows kikapcsolásnál, cd/dvd írásnál, 3dmark indításnál és néha más alkalmazás indításánál is ez jön be:
Nincs A meghajtóm, merthát minek...
Öcsém gépén ugyan ez van, úgyan úgy kikapcsolásnál stb, és neki úgyszint nincs Floppy meghajtója.
Mit tudunk ezzel csinálni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
elõre is köszi
Linux-ból rengeteg disztribúció áll rendelkezésre.
Uhu, Ubuntu, Suse, Fedora, Debian, stb...
Ilyesmiket találhatsz a http://distrowatch.com/
Én kezdõknek az Uhu-t, vagy az Ubuntu-t javaslom. Az elõbbi magyar "termék", jobban kezdõknek van szánva (részletes kézikönyv szerezhetõ be hozzá), az utóbbi már külföldi kreálmány, de tud magyarul, és egy kicsit tapasztaltabb felhasználóknak készült.
[i]"hallottam hogy ingyenes"/i]
A Linux disztribûciók 98%-a ingyenesen letölthetõ, CD-képfájl formátumban (amit ki kell írni CD-re/DVD-re, majd arról bebootolni).
"mik az elõnyei Windows-sal szemben?"
A Windowst eredetileg irodai/otthoni felhasználóknak készítették, akik nem merülnek el annyira a gép rejtelmeiben. Másrészt kereskedelmi szoftver, tehát pénzért árulják.
A Linux eredetileg ezzel szemben feltételezi, hogy valamelyest értesz a számítógéphez - illetve teljesen ingyenes, civil kezdeményezés révén jött létre.
Viszont ez a két vonal egyre inkább kezd egymás felé közelíteni. A Linux egyre "felhasználóbarátabb", csicsásabb kezd lenni, a Windowsnál meg lassan javítanak a biztonsági hibákon.
Megköszönném ha segítenétek Linux témában mert linuxot szeretnék a gépemre és nem tudom hoinnan lehet leszedni mûködõ linuxot. Vagy venni kell? mert én úg hallottam hogy ingyenes . ÉS mik az elõnyei windowsal szemben? És lehet olyan dolgokat csinálni benne mint windowsban?
Köszi.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Élõt sehol. Maximum a CIA fõhadiszállásán. Jelentkezz ügynöknek (elõtte szerezz diplomát az MIT-n, biztos ami biztos), bizonyítsd be hogy magyar létedre te lelkes híve vagy Amerika világuralmának, és akkor talán kukkolhatsz real-time.
Addig viszont Google Earth, Google Maps, vagy Nasa WorldWind
Lenne egy kérdésem!
Hol lehetne élõ satelit képeket nézni tehát ami frissül rá lehetne közeliteni pl városokra és egyéb...
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
köszi a választ! 😊
Esetleg még lehet, hogy kontakthiba.(?)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
mind a 2 Driver az én alaplapomhoz van, csak azt nem tudom, hogy az én problémámra melyik program lenne a megoldás 😊
Azt rakd fel, ami a te alaplapodhoz van, és amelyik az újabb.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
a következõ a problémám: van egy MSI 815E Pro alaplapom (P3-as), és van az elsõ IDE-csatornán két winyó. a másodikon van egy DVD-olvasó, és még egy winchester, de ez Mobile-rackben van. Az a problémám, hogy egyre gyakrabban csinálja azt a gép, hogy ha a Mobile-rackes winyót is beteszem, akkor azt csak PIO módban kezeli, ami kb. 3 Mbt/s-es sebesség, és be is fagyasztja szinte a gépet. Eszközkezelõben ott van az Inteles IDE vezérlõ, amit ha letörlök, újrainditás után mindent újra felismer, és általában utána már mindent UDMA-ban kezel. de újabban már akkor se lesz jó, ugyanúgy PIO-ban kezeli. Az MSI oldalán láttam 2 Drivert:
Intel Application Accelerator (IAA)
Support model IDE driver for Intel ICH2/ICH4 SB Motherboard
és:
Intel INF Drivers
Support model Intel based chipset motherboard
nem tudom, hogy melyiket tegyem fel, vagy hogyha van valami jó ötletetek, kérlek osszátok meg velem 😊
elõre is köszi a segitséget!
ablakában és sehgy sem megy visszaállítai...egyáltalán nem is tudom, hogy miért írja ki, mert nem állítgattam azelõtt...
Valaki tudja mi a megoldás?
Azt szeretném kérdenzni, hogy van-e lehetõség arra, hogy egy file-t abszolult read-only-vá tegyek, úgy, hogy a többi programnak se legyen joga ezt feloldani. Sajnos nem sikerült megoldanom, hiába állítom be a properties-ben mégis felülírják. Van erre lehetõség, vagy valami külsõ program?
Azért köszi!
Esetleg próbáld meg üríteni a böngészõ gyorsítótárát (cache), a sütiket (cookies), stb... ...bár szvsz. nem ez a probléma.